19 september 2019: "Durf te kiezen, durf je koers te wijzigen"

Orakel van de liefde online

Orakel van de liefde online

Laatst bijgewerkt: 9 mei 2019

In dit artikel hebben we het echter over het Liefdesorakel of het Orakel van de liefde. Benieuwd naar de onderliggende structuren, problemen en sterktes van je relatie, of juist naar wat het universum liefdesgewijs voor jou in petto heeft? Benieuwd hoe je best omgaat met je geliefde? Dan is dit hét orakel voor jou.


Liefdesorakel online

Hoewel het ook perfect mogelijk is een lezing met gewone tarotkaarten in de sfeer van de liefde te brengen, bestaat er ook een kaartenset die zich precies daaraan wijdt. Het orakel van de liefde of ‘the lover’s oracle’ is een kaartenset ontworpen door Toni Carmine Salerno. De set telt 44 kaarten, elk gesierd door een uitspraak over de liefde.

De kaarten zitten in een handige hartvormige opbergdoos, die net als de kaarten zelf prachtig versierd werd. In de doos zit ook een boekje waarin alle kaarten kort besproken worden, en je ingeleid wordt in het gebruik van de kaarten. Hieronder bespreken we enkele kaarten uit het deck, en proberen we te verklaren wat het betekent wanneer je die trekt. Het artikel eindigt met een gebruiksaanwijzing en een kort woordje over de auteur.


Enkele ‘Orakel van de liefde’ kaarten

De ‘bezinningskaart’
betekenis: “Geef elkaar wat ruimte.”
Soms is het beter even afstand van elkaar of van de situatie te nemen. Zo krijgen jullie beiden de kans om op adem te komen en met een frisse blik naar de omstandigheden te kijken. Wanneer je elkaar weer opzoekt, zul je ondervinden dat het een stuk gemakkelijker is om samen tot een oplossing te komen.

De ‘kaart van overgave’
betekenis: “Laat je maar gaan, alles komt goed.”
Het is niet nodig je nu extra in te spannen, of dingen te doen die je normaal niet zou doen. Je hebt de luxe jezelf te kunnen zijn, en wint er niet bij daar iets aan te veranderen.

De ‘omhelzingskaart’
betekenis: “Door middel van de ander vind je de ontbrekende delen in jezelf.”
Jij wordt perfect aangevuld door je partner, of hebt toch dat gevoel. Let er wel op dat er geen gat ontstaat wanneer deze je verlaat.

De ‘transformatiekaart’
betekenis: “Je relatie staat op het punt zich te verdiepen. Liefde overwint en transformeert alles.”
Misschien vlot het de laatste tijd wat stroever met je geliefde. Maak je geen zorgen: de relatie staat op het punt meer diepgang te vinden, en de liefde zal jullie daarbij helpen.

De ‘kaart van het innerlijke’
betekenis: “Onderzoek hoe het komt dat je je zo voelt.”
Het is tijd om bij jezelf te gaan kijken. Het probleem dat je ondervindt, heeft zijn wortels misschien niet bij de ander. Anderzijds kan het zijn dat je de situatie verkeerd inschat, en het tijd is stil te staan bij je gevoelens en waar ze vandaan komen.

De ‘gebedskaart’
betekenis: “Je gebeden zullen beantwoord worden.”
Daar waar jij (al lange tijd) om vraagt, zal tot je komen. Tot wie je je gebed ook gericht hebt, hij of zij zal er gehoor aan geven en je wensen vervullen.

De ‘speelse kaart’
betekenis: “Lachen en liefde zijn het beste medicijn. Maak samen plezier.”
Of je nu met een probleem zit of niet, het is best voor iedereen als je je nu samen amuseert. Zet je zorgen opzij en trek er samen op uit, of doe gezellig iets thuis. Bouw een fort, speel een spelletje, kijk een leuke film… Nu is het tijd om samen te genieten en te lachen.

De ‘tijdskaart’
betekenis: “Alleen de tijd zal het leren.”
Het is op dit moment nog niet duidelijk hoe de situatie verder zal ontwikkelen. Het is raadzaam nu wat afstand te nemen, en later nog eens te proberen.

De ‘wonderkaart’
betekenis: “Je relatie staat op het punt te gaan veranderen.”
Deze kaart kondigt een verandering aan. Of deze positief of negatief zal uitdraaien, is natuurlijk maar de vraag.


Het gebruik van het Orakel van de Liefde

Je kunt dit kaartendeck voor verschillende doelen gebruiken. Een eerste manier is het vergaren van meer inzicht over je huidige relatie. Hiervoor richt je je geest op je geliefde en al wat er tussen jullie leeft, en trek je vervolgens een kaart. De getrokken kaart zal je vertellen wat er speelt in de relatie, waar er aan gewerkt moet worden of juist wat jullie zo sterk maakt samen.

Een andere aanpak is er een waarbij je op zoek gaat naar een oplossing voor een concreet probleem dat je zelf al hebt proberen verhelpen. Je stelt de vraag: hoe los ik dit op, focust op het probleem, en de getrokken kaart geeft aan wat je kunt doen.

Ook het stellen van ja of nee-vragen kan vruchten werpen. Het deck beschikt over een ja- en een nee-kaart, maar ook de andere kaarten kunnen geïnterpreteerd worden als een afkeuring of goedkeuring van je vraag.

Het deck is iets minder bruikbaar voor vrijgezellen, maar kan alsnog een beeld geven van wat de toekomst brengt. Zo meldt een van de kaarten bijvoorbeeld de aanwezigheid van een geheime aanbidder, of kan de gebedskaart een nieuwe liefde aankondigen. Een andere mogelijkheid is het deck gebruiken als een spiegel voor de relatie tot jezelf. Dat is misschien wel de allerbelangrijkste relatie die we te onderhouden hebben!

Tot slot kun je ook in romantische sfeer samen kaarten leggen. Stel om de beurt een vraag, en laat de ander een kaart trekken als antwoord. Dit zorgt gegarandeerd voor interessante ontdekkingen. Het is wel aan te raden dit enkel te doen binnen relaties waar een vertrouwenssfeer heerst en beide partijen enige voeling hebben met kaartlezen en orakelen.


Over Toni Carmine Salerno

Toni Carmine Salerno, woonachtig te Australië, is een bekend uitgever van zowel boeken als orakelkaarten. Met zijn werk tracht hij culturele verschillen te overstijgen, en wilt hij zo veel mogelijk aanhangers van het occulte bereiken. Zijn werk is getekend door een krachtig helende sfeer en een gevoel van spirituele transcendentie.

Naast het liefdesorakel heeft hij, onder meer, ook een beschermengelenorakel, een Gaia-orakel en een geestenorakel gepubliceerd. De illustraties werden verzorgd door kunstenaars van over de hele wereld.


Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Orakels

Dit artikel is geschreven door Margot Janssens

Hallo! Ik ben Margot en ik heb deze tekst voor jou geschreven. Hopelijk was het een fijne leeservaring en heb je er wat interessants uit opgepikt. Als kind voelde ik me ontzettend aangetrokken tot alles wat zich in magische sfeer bevond, en die aantrekking is naarmate de jaren vorderden enkel sterker geworden. Ik probeer de voeten op de grond te houden bij het bestuderen van het occulte en ga telkens op zoek naar (spiritueel) waardevolle kijkwijzen. Anderen hierbij betrekken en mijn inzichten delen en vergelijken vind ik erg interessant. Hoe afstandelijk ik me opstel in mijn onderzoek, net zo zweverig kan ik meegaan in een uitgekozen ritueel.

Wil jij een gratis reading van een online medium?

Bekijk nu
medium die
Gilbert
 • Foto reading
 • Pendelen
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Louise
 • Helderziend
 • Lichtgidsen
 • Engelenreader
Start gratis chat
medium die
Kim
 • Relatie Coach
 • Heldervoelend
Start gratis chat
medium die
Marjan
 • Helderziend
 • Heldervoelend
 • Helderhorend
Start gratis chat
medium die
Thijmen en Svenja
 • Helderwetend
 • Astroloog
 • Zesde zintuig
Start gratis chat
medium die
Sven en Sylvia
 • Medium
 • Spiritueel Coach
 • Relatie Coach
Start gratis chat
medium die
Yvonne
 • Medium
 • Specialist in droomverklaringen
 • Foto reading
Start gratis chat
© Medium Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement