18 juli 2024: "Durf te kiezen, durf je koers te wijzigen"

Dubbele getallen zien: wat is de spirituele betekenis?

Dubbele getallen zien: wat is de spirituele betekenis?

Laatst bijgewerkt: 20 december 2022

Vraag jij je ook vaak af waarom je continu dezelfde getallen ziet? Heeft dit een betekenis en zo ja, wat voor betekenis? In dit artikel gaan we dieper in op het zien van dubbele getallen, ook wel engelengetallen genoemd. We zullen meer uitleg geven over de boodschap die een dubbel getal je kan geven. Ook zullen we nog kort uitleggen wat het verschil is tussen meestergetallen en engelengetallen. Lees snel verder voor meer informatie en informatie die je kan helpen de boodschap van het universum te ontcijferen.


consult

Benieuwd naar je toekomst? Ontvang een gratis reading!

Weten wat jouw staat te wachten met betrekking tot je relatie, werk of financiën? Start een gratis reading met een medium en ontdek wat de toekomst voor jouw in petto heeft.

Meld je gratis aan

Numerologie

Numerologie is grof vertaald de kennis der getallen. Numerologie is een leer die zich bezighoudt met het verklaren van de samenhang van dingen, de toekomst en het leven op basis van getallen. Het getal is hierbij een versleuteling naar kennis en een code. Getallen die gedecodeerd kunnen worden, kunnen vervolgens weer geïnterpreteerd worden en toegepast worden op ons dagelijks leven.

Pythagoras had het idee dat alles in een nummer kon worden uitgedrukt, omdat alles is terug te brengen tot een nummer. Op het idee van Pythagoras is de numerologie gebaseerd. De numerologie kan niet wetenschappelijk worden onderbouwd en wordt om deze reden niet door iedereen geloofd.

Meer informatie over de numerologie kun je vinden in dit artikel. In dit artikel wordt ook uitleg gegeven over hoe je het beste je persoonlijke getal kunt berekenen.


Meestergetallen

blank

Meestergetallen zijn dubbele getallen die zijn opgebouwd uit eenzelfde cijfer, bijvoorbeeld 44 of 55. De enige absolute en ultieme meestergetallen zijn de getallen 11, 22 en 33. Binnen de numerologie wordt bij het berekenen van je persoonlijke getal het getal 11, 22 en 33 ook niet teruggebracht naar een enkel cijfer. Bij de andere dubbele getallen is dit wel het geval. Wel hebben de andere dubbele getallen ook een bijzondere boodschap. Elk getal heeft een eigen boodschap en geeft een ander inzicht. Met dit inzicht kun je grip krijgen op je verleden, de toekomst en ondersteuning krijgen voor het volgen van het juiste pad.

Om meer te weten te komen over de meestergetallen en een uitgebreide betekenis over deze getallen kun je dit artikel lezen.


Engelengetallen

blank

Engelengetallen zijn een reeks aan nummers, die niet hetzelfde hoeven te zijn. Binnen de numerologie heeft elk cijfer een betekenis en wordt dit onderscheiden in enkelvoudige, dubbele, drievoudige en meestergetallen. Het woord engelengetallen is dus een overkoepelend woord voor alle cijferreeksen die binnen de numerologie als belangrijk worden beschouwd.

Betekenis enkelvoudig cijfer

Weliswaar heeft ook een enkelvoudig cijfer een bepaalde betekenis, maar door een vermenigvuldiging van dit cijfer kan een andere of extra betekenis worden toegevoegd. Engelengetallen komen bijvoorbeeld vaak terug op de klok. Wellicht wordt jij elke keer op hetzelfde moment in de nacht wakker? Dan kan dit een betekenis hebben.


Waarom zie ik steeds dubbele getallen op de klok?

Net als elke vorm van het zien van dubbele getallen, wordt binnen de numerologie ook aangenomen dat het zien van dubbele getallen op de klok een teken is van het universum, een manier om met je te communiceren. Dubbele getallen (of engelgetallen of meestergetallen) verschijnen als je behoefte hebt aan een boodschap van het universum. Het is een teken dat er sprake is van spirituele ontwaking.


Wat betekent het als je dubbele getallen ziet?

Cijfers worden gezien als belangrijke factoren binnen de spiritualiteit, omdat ze onder andere het seizoen en de tijd als indicatie geven. Binnen de numerologie hebben cijfers en zeker dubbele cijfers nog een extra betekenis.

Dubbele getallen kunnen aangeven dat er contact is met een spirituele energie of gebeurtenis. Spirituele gebeurtenissen kunnen worden weergeven in dubbele getallen, als een soort code. Wanneer je dubbele cijfers herhaaldelijk blijft zien, is het tijd om je geest zoveel mogelijk open te stellen en de boodschap achter het getal proberen te vinden. Een dubbel getal is een versterking van een enkel getal en dus een teken van intensiteit.

Boodschap van dubbele getallen

Wie in toeval gelooft, gelooft misschien niet in de spirituele boodschap van de dubbele getallen. De dubbele getallen geven namelijk aan dat het juist geen toeval is, maar dat deze cijfers naar je zijn gestuurd omdat het universum een boodschap voor je heeft. Het is alleen aan jou om de boodschap te ontcijferen!


Dubbele getallen en hun betekenis

blank

Tijden in combinatie met Dubbele getallen

 • Dubbele cijfers in de ochtend: Het kan zijn dat je vaak dubbele cijfers in de ochtend ziet. Dit is vaak een teken dat je te weinig oog hebt voor alle aspecten in je leven en het getal wat je ziet kan je leiden naar het aspect in je leven waar je meer aandacht aan moet besteden.
 • Dubbele cijfers op specifieke tijden: Het kan ook zijn dat je meer dubbele getallen ziet als de aantrekking met het universum hoger ligt, bijvoorbeeld in bepaalde tijden van het jaar wanneer het energielevel hoger is.

Meer openstellen

Het zien van dubbele getallen kan ook juist betekenen dat het tijd is om je meer open te stellen. Misschien heb jij jezelf wel onbewust afgesloten voor het spirituele en je connectie met het universum. Het is tijd om deze connectie weer op te pakken.
Het zien van dubbele getallen is soms ook een teken van het universum dat je op de goede weg zit. Dat wat je zaait, zult je in tweevoud oogsten.

Oneven getal met een even getal

Zie je vaak een oneven getal in combinatie met een even getal? Dan kan dit betekenen dat je in een innerlijk conflict zit. Het ene getal geeft iets anders aan dan het andere getal, grote kans dat je even niet weet welke kant je op moet. Gelukkig heeft de numerologie handvatten om ook getallen die niet gelijk zijn op de juiste manier te ontcijferen.


Betekenis van de getallen 10:10

Het getal 1010 is een positief getal. Het cijfer 1 is het cijfer van je onderbewustzijn en geeft aan dat er een grote kans is dat er op dit moment sprake is van een verhoogd bewustzijn. Ook staat 1 voor assertiviteit. Het cijfer 0 staat juist voor nieuwe beginnen en de waarheid. De combinatie tussen 1 en 0 is een teken dat het tijd is om nieuwe kansen te benutten. Laat de positieve dingen in het leven toe, terwijl je in afstemming komt met het universum. Het getal 1010 laat zien dat je de steun van het universum krijgt om nieuwe kansen te grijpen en veranderingen te accepteren. Ook laat 1010 zien dat er soms geduld en doorzettingsvermogen nodig is.


Betekenis van de getallen 11:11

11 is een nieuw begin in de vorm van een tweede kans. Het laat je zien dat je fouten mag maken om van te leren en dat het niet de bedoeling is dat je door fouten opgeeft, hoe moeilijk het ook is. 11 is het begin van een nieuwe cyclus, een nieuwe levensfase. Ook staat 1111 voor spiritueel ontwaken en laat het universum zien dat je soms op je tanden moet bijten en door moet gaan, zodat je nieuwe dingen kunt leren en verder kunt ontwikkelen.


Betekenis van de getallen 22:22

Het nummer 12 bestaat uit het getal 1 en 2. Het cijfer 1 staat voor onderbewustzijn, verhoogd spiritueel bewustzijn, energie en kracht. Het cijfer 2 staat voor harmonie en balans. Het getal 1212 laat zien dat het nodig is om je energie te gebruiken om opnieuw balans te vinden in je leven. Ook kan het duiden op relaties of vriendschappen waar sprake is van disbalans. Kijk of het mogelijk is om hier een balans in te vinden (bijvoorbeeld door problemen op te lossen), of dat het juist beter is om deze vriendschappen te verbreken voor je eigen stabiliteit.


Betekenis van de getallen 13:13

Het cijfer 3 staat voor creativiteit en communicatie. Het cijfer 3 nodigt je uit om aandacht te schenken aan jezelf en de connectie met je innerlijke ik, maar ook om je te verbinden met anderen. Het getal 1313 laat zien dat er een nieuw begin op komst is en je uit je dagelijkse sleur wordt gehaald. Ook laat 1313 zien dat er een tijd van overvloed op komst is, wat betrekking kan hebben op verschillende levensgebieden zoals vriendschap, financiën of liefde. 1313 kan ook vertellen dat het van belang is om anderen te helpen en te delen in de overvloed die op je pad komt. Hier komt de communicatie weer terug, want wat je een ander schenkt zal ook weer aan jou geschonken worden. Wees vrijgevig, creatief, ontwikkel je spiritualiteit en vertrouw op je eigen kunnen.


Betekenis van de getallen 14:14

Het cijfer 4 staat voor betrouwbaarheid, de vruchten van je werk oogsten, stabiliteit en vastberadenheid. Het cijfer 4 laat zien dat als je doelen hebt gesteld, het tijd is om je te focussen en de doelen aan te gaan met een doelgerichte aanpak. Het getal 1414 laat ook zien dat om doelen te bereiken, je bereidt moet zijn om hard te werken, te focussen en optimistisch te blijven. Alleen zo zul je voldoende energie behouden. 1414 staat ook voor spirituele groei, die alleen behaald kan worden als je negatieve energie en gedachten loslaat. Laat het verleden achter je, zodat je positief kan richten op de toekomst en zo spiritueel kunt groeien.


Betekenis van de getallen 15:15

Het getal 1515 probeert je voor te bereiden op toekomstige veranderingen. Het ondergaan van veranderingen kan beangstigend zijn, zeker als je niet weet wat de veranderingen voor gevolgen gaan hebben. Soms is het noodzakelijk om zelf keuzes te maken en knopen door te hakken om verandering op gang te brengen. Het universum laat je weten dat het tijd is om nu grote keuzes te maken. Naast het maken van keuzes is het goed om jezelf te stabiliseren. Keer in jezelf om je innerlijke kracht te vinden en gebruik dit om de veranderingen te omarmen. Het is oké als je soms voor jezelf kiest. Probeer positief te blijven en jezelf te omringen met positieve energie, zodat je nieuwe kansen kunt aangrijpen en zo zelf invloed kunt uitoefenen op veranderingen die hoe dan ook zullen komen. Het universum wil je met het getal 1515 laten zien dat jij echt krachtig genoeg bent om de wereld aan te gaan!


Betekenis van de getallen 16:16

Het getal 1616 staat voor wilskracht. Het getal wil je motiveren om de hoop niet te verliezen. Haal de kracht uit de wetenschap dat betere tijden zullen komen. Geloof in het universum, dan weet je dat alles met een reden op je pad komt. Probeer de levenslessen uit de moeilijke periode die je nu doorgaat te halen en focus je op de toekomst. Het getal 1616 kan je ook laten inzien dat jij je wellicht druk maakt om kleine zaken, in plaats van je te concentreren op dat wat echt belangrijk is. Probeer het geluk te vinden in alles in het leven, zoals je familie, vrienden of de liefde. Als jij emotioneel stabiel bent zul je meer energie hebben. Voel jij je emotioneel onstabiel? Durf om hulp te vragen bij je vrienden en familie. Het getal 1616 laat verder zien dat alles wat je nodig hebt, in jezelf te vinden is. Vergeet niet dat het van belang is om eerst voor jezelf te zorgen, voor je voor een ander kan zorgen.


Betekenis van de getallen 17:17

Het getal 1717 laat weer het cijfer 1 zien. Het cijfer 1 staat voor je onderbewustzijn en een verhoogd spiritueel bewustzijn. Het cijfer 7 staat juist voor vertrouwen op je instinct en op je ‘onderbuikgevoel’, omdat je van binnen weet wat goed voor je is. Het getal 1717 laat zien dat waar je mee bezig bent goed is en dat je steeds dichterbij je doel zult komen. Vertrouw op je instinct!


Betekenis van de getallen 18:18

Het getal 1818 kan staan voor voltooiing. Het kan gaan om een project wat je gaat afronden, maar ook om een moeilijke of verdrietige periode die je afsluit of een levensfase die je afsluit. Het cijfer één wordt namelijk geassocieerd met een nieuw begin of een nieuwe levensfase. Het cijfer 8 staat voor zelfvertrouwen, intuïtief vermogen en wijsheid. Het cijfer 8 laat dus zien dat je het juiste pad bewandelt. Het getal 8181 kan laten zien dat je niet bang hoeft te zijn om af te sluiten en af te ronden en zo een nieuwe fase in te gaan. Het laat namelijk ook zien dat er positieve verassingen en veranderingen aan gaan komen, mits jij risico’s durft te nemen.


Betekenis van de getallen 19:19

Het getal 1919 laat zien dat je stappen moet gaan zetten als je doelen wilt behalen. Vertrouw wat meer op het universum en laat twijfels los. Soms is het niet nodig over elke stap na te denken, soms moet je gewoon doen en erop vertrouwen dat het goed gaat komen. Het getal 1919 laat ook zien dat jij degene bent die je eigen realiteit vormt. Durf je motivatie en creativiteit te gebruiken om je passies en dromen te volgen. Zelfvertrouwen is noodzakelijk om de veranderingen te ondergaan en accepteren. 1919 staat ook voor einde en nieuw begin. Het kan zijn dat het nodig is om het verleden, negatieve energie en negatieve gedachten los te laten. Wellicht zit je vast in een bepaald denkpatroon wat eerst moet worden verbroken (eindigen) voor je de positieve kant van zaken kunt gaan inzien (nieuw begin). Vertrouw op jezelf en het universum en probeer met een positieve blik de toekomst tegemoet te gaan.


Betekenis van de getallen 20:20

Het cijfer 2 heeft betrekking op vertrouwen, je zielsmissie, intuïtie, relaties en inzicht. Het staat ook voor evenwicht en harmonie, samenwerking en aanpassingsvermogen. Het cijfer 0 staat juist voor het begin van een spirituele reis en het ontwikkelen van je spirituele vaardigheden. 0 staat ook voor eenheid en een voortdurende cyclus. Het getal 2020 staat dan ook voor compassie en aanpassingsvermogen en dit te gebruiken voor een harmonieuze samenwerking met anderen. Het is geen probleem als jij achter je persoonlijke overtuigingen blijft staan, mits je ook oog hebt voor de persoonlijke overtuigingen van een ander. Met behulp van je innerlijke wijsheid en je intuïtie kun je op verschillende niveaus en levensgebieden succesvol zijn. Balans en harmonie zijn de sleutelwoorden en om zielsmissie en levensdoel te kunnen behalen. Wees optimistisch, enthousiast en heb vertrouwen in het universum.


Betekenis van de getallen 21:21

Het cijfer 2 staat voor harmonie, inzicht, samenwerking en evenwicht. Ook staat het cijfer 2 voor je zielsmissie en levensdoel. Het cijfer 1 staat voor onafhankelijkheid, motivatie, assertiviteit en vooruitstrevendheid. Het cijfer 1 wil je aanmoedigen om buiten je comfortzone te treden. Het getal 2121 laat je zien dat je voldoende innerlijk weten hebt en kunt vertrouwen op je intuïtie en inzichten. Probeer eerlijk tegen jezelf te zijn om jezelf echt te leren kennen, inclusief je slechte kanten en minpunten. Alleen door jezelf, je principes, je normen en waarden en je doelen te kennen kun je het juiste pad volgen. Door objectief naar je pad te kijken kun je de juiste richtingen inslaan. Gedachten kunnen je positief, maar ook negatief sturen. Als je vertrouwt dat het universum, je beschermengel en je eigen innerlijke ik je zullen beschermen, zullen er kansen op je pad komen die veel positiviteit met zich meebrengen. Het getal 2121 wil je ook laten weten dat je niet moet vergeten om dankbaar te zijn voor alle kleine aspecten van het leven, alleen zo zul je positieve energie behouden.


Betekenis van de getallen 22:22

22 is het nummer van wederkerigheid. Vraag jezelf eens af of je relatie wel wederkerig is. Denk hierbij niet alleen aan romantische relaties, maar zeker ook aan vriendschappen! Zeker als je net nare ervaringen met vrienden hebt gehad, is de kans groot dat het getal 22 laat zien dat er nieuwe mensen in je leven komen. 2 is namelijk het nummer van vriendschap. Als je single bent, is er een grote kans dat je weer een nieuwe liefde gaat vinden. Vergeet vooral niet dat liefde niet alles is. Zelfliefde is nog veel belangrijker en zal je helpen om je zielsmissie en levensdoel te behalen. Vergeet niet dat het cijfer 2 staat voor inzicht, harmonie en evenwicht. Vertrouw op jezelf en het universum, wees lief voor jezelf en heb respect voor je eigen overtuigingen.


Betekenis van de getallen 23:23

Het cijfer 2 staat voor balans, samenwerking, vertrouwen, evenwicht en inzicht. Ook staat het cijfer 2 voor het nastreven van je zielsmissie en levensdoel. Het cijfer 3 focust zich juist op zelfexpressie, optimisme, creativiteit en enthousiasme. Ook staat het cijfer 3 voor communicatie. Het getal 2323 staat voor creativiteit, de manifestatie van wensen en verlangens en de persoonlijke vrijheid om je creatief en innovatief uit te kunnen spreken. Het getal 2323 moedigt je aan om optimistisch te blijven over je uiteindelijk bestemming. Probeer negatieve energie en zorgen los te laten. Focus je op deze manier op zelfheling. Het getal 2323 laat je zien dat het universum je zal ondersteunen in het manifesteren van je wensen en dromen. Vergeet niet te zorgen voor duidelijke communicatie met anderen, om te zorgen dat je jezelf op de juiste manier kunt uitdrukken. Zo zul je meer stabiliteit ervaren.


Betekenis van de getallen 00:00

De spirituele betekenis van 00 is een oproep om te verbinden met je spiritueel bewustzijn. Het universum staat aan je kant, maar de bewustwording van je eigen spiritualiteit lijkt nog wat laag te liggen. Het getal 00 nodigt je uit om een hogere spirituele gevoeligheid te creëren.


Driedubbele getallen en hun betekenis

blank

Het zien van driedubbele getallen is een sterk en essentieel bericht vanuit het universum. Het universum wil je een signaal, een aanwijzing, een boodschap en een duwtje in de juiste richting geven. Een spirituele boodschap vanuit het universum of je beschermengel zoekt een weg om bij je binnen te dringen. Deze boodschap kan nieuwe ideeën, nieuwe realiteiten en onverwachte gebeurtenissen aan het licht brengen. Dit kan je vervolgens helpen in het realiseren van je dromen en doelen. Het is alleen aan jou om de boodschap te ontcijferen en op de juiste manier in te zetten in je leven!

Betekenis van de getallen 111

Het cijfer 1 staat voor neen nieuw begin. Wanneer je dit getal dubbel ziet, kan het zijn dat je een dubbel begin tegemoet gaat. Als getal 111 geeft het universum aan dat er een eenheid is tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Beide energieën zorgen ervoor dat je krachtig bent en spirituele vooruitgang kunt boeken. Het is ook een teken om te vertrouwen op je intuïtie en je innerlijke wijsheid. Als jij volledig kunt vertrouwen op je innerlijke wijsheid, zul je krachtig en energiek zijn. Met deze kracht kun je dromen en verlangens laten uitkomen. Volg het pad wat je intuïtie je zal vertellen, want dankzij het bewandelen van dit pad en je focus op je doelen te houden ben je op weg naar succes. Het is ook van belang je niet van de wijs te laten brengen door anderen, maar dicht bij jezelf te blijven.

Betekenis van de getallen 222

Het getal 222 laat zien dat je in evenwicht bent. Grote kans dat jij op dit moment in een fase in je leven bent waarin jij je tevreden voelt. Wat betreft de liefde wil het universum je vertellen dat je op de juiste plek bent. Je partner en jij lijken goed bij elkaar te passen en er is sprake van wederzijds respect. Indien jullie goed blijven communiceren is er een grote kans dat jullie relatie alleen maar kan versterken. Verder nodigt het universum je uit om trouw te blijven aan jezelf. Zelfliefde is de belangrijkste basis van liefde om verdere relaties en vriendschappen op uit te kunnen bouwen.

Betekenis van de getallen 333

Het getal 333 staat voor zelfexpressie, overtuiging, creativiteit, en vastberadenheid. Het nummer 333 geeft inspiratie voor nieuwe vastberadenheid, zeker als je de neiging hebt om juist op te geven. Het motiveert je om vastberaden naar je doelen te streven. Blijf je eigen creativiteit gebruiken en ontwikkelen. Probeer de focus te leggen op je creativiteit, want er is een grote kans dat dit het pad is om naar je wensen te streven. De creativiteit kan je ook passie en energie schenken. Laat je niet afleiden door anderen, juist door je uniekheid zul je in staat zijn om dromen waar te maken. Het universum wil je met het getal 333 laten zien dat het universum je zal beschermen en dat alles een reden heeft.

Betekenis van de getallen 444

Het getal 444 staat voor stabiliteit en verbinding met het universum. Grote kans dat jij je bij het zien van de 444 emotioneel onstabiel voelt, wellicht door stress. Het getal 444 laat zien dat dankzij je verbinding met het universum je bang hoeft te zijn om te doen wat je doet. Ga door, wees consistent en voel de verbinding met het universum voor extra stabiliteit en zekerheid. Dit getal wil je ook laten zien dat je hoop moet blijven houden. Je zult beloning vinden voor dat waar je veel energie in hebt gestoken. Je uiteindelijke doelen zullen echt behaald worden, maar het is wel nodig om vastberaden te blijven. Je hebt door energie te steken in een bepaalde zaak een bepaalde basis gelegd waar je in de toekomst op kunt voortgaan en van kunt profiteren.

Betekenis van de getallen 555

Het getal 555 staat voor kansen, groei en verandering. Het getal 555 kan bijvoorbeeld bij je verschijnen wanneer je genoegen hebt genomen met minder. Het getal 555 stimuleert je om verder te groeien en te ontwikkelen, omdat groei altijd mogelijk is. Wil je echt succesvol worden, dan zul je echt moeten groeien en niet met minder voor lief nemen. Het universum motiveert je ook om je ogen open te houden voor eventuele kansen die zich zullen voordoen. Vertrouw op je intuïtie om de juiste kansen aan te vragen. Geloof daarnaast in je passies, want deze zorgen ervoor dat je ziel ontvlamt. Accepteer en omarm de veranderingen die in je leven komen, want deze veranderingen stimuleren je persoonlijke groei. Wees er ook van bewust (en misschien kun je je zelfs al enigszins voorbereiden) dat veranderingen en kansen de neiging hebben om te komen op momenten wanneer je dit niet verwacht.

Betekenis van de getallen 666

Het getal 666 kan op je pad komen om je te waarschuwen. Het is een roep om voorzichtigheid. Grote kans dat jij jezelf hebt laten ondersneeuwen en je eigen behoeften hebt achtergesteld om anderen te helpen. Dit kan zorgen voor een rusteloos gevoel, een lage energie of een negatieve energie. Het universum roept je dan ook op om controle te nemen over je eigen leven. Het is oké als je voor jezelf kiest, want je eigen behoeften zijn minstens zo belangrijk als de behoeften van een ander. Leer ook te luisteren en vooral te vertrouwen op je intuïtie, in plaats van keuzes te maken op basis van zekerheid en eventuele angst. Relaties in alle vormen waarin geen sprake is van wederzijds respect en waarin geen begrip is voor jouw behoeften, zijn belangrijk om te verbreken. Alleen zo zul je grip krijgen over je eigen leven. Sta eens stil bij je eigen ziel, wellicht kun je daar de hoop vinden die je nodig hebt.

Betekenis van de getallen 777

Het getal 777 is het getal van creativiteit en voltooiing. Wellicht is er een project wat je nog niet hebt kunnen afronden, omdat je bijvoorbeeld inspiratieloos bent of vast zit in een bepaald gedachtepatroon. Het getal 777 moedigt je aan om je eigen creativiteit te gebruiken zodat je het project kunt voltooien. Het universum laat je ook weten dat je op de goede weg bent. Je sluit aan op de trillingen in het universum en kunt met behulp van je innerlijke kracht en wijsheid je dromen manifesteren. Deel je passies met anderen, dan zul je zien dat er goede dingen op je pad komen. het getal 777 moedigt je aan door te gaan, te vertrouwen op je intuïtie, vertrouwen te hebben in het universum en je creativiteit te gebruiken. Zo zul je geluk behalen en je zielsdoel kunnen nastreven.

Betekenis van de getallen 888

Het getal 888 staat voor overvloed en rijkdom. Dit krachtige cijfer staat in het teken van oneindigheid, de twee cirkels zonder eind. Het universum probeert je te ondersteunen om meer overvloed te bereiken, zodat jij je leven nog verder kunt verbeteren. Weet je zeker dat je de toekomst helder voor geest hebt? Weet je hoe het perfecte plaatje eruit ziet en wat je moet doen om dit te bereiken? Het getal 888 nodigt je uit om elke dag even stil te staan. Probeer de toekomst te visualiseren, de toekomst hoe jij het graag zou willen zien. Je weet dan bewust waar je energie in steekt en waarom. Dit zal je helpen om doelen sneller te behalen. Blijf er ook van bewust dat je negatieve energie, gedachten en twijfels zo snel mogelijk probeert los te laten. Dit zal je alleen maar tegenhouden en zo duurt het alleen maar langer om je doelen te bereiken!

Betekenis van de getallen 999

Het getal 999 sluit het einde van een cyclus en laat zien dat je aan het eind bent gekomen van een bepaalde levensfase. Het universum geeft je een seintje dat het tijd is om even stil te staan. Kijk eens goed om je heen en adem diep in. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en het kan belangrijk zijn om het overzicht opnieuw te krijgen en het totale plaatje te zien. Wellicht zijn er op bepaalde vlakken verandering nodig en is dit de tijd om deze verandering te omarmen en een cyclus te eindigen. Het getal 999 wil je laten zien dat het niet zo is dat omdat een cycli wordt afgesloten, dit een volledig einde betekent. Het kan juist zijn dat door het sluiten van het één, er ruimte is voor het ander. Het universum laat je met het getal 999 zien dat je beschermengel dicht bij je is en je kunt vertrouwen op jezelf en het universum.

Betekenis van de getallen 000

Het getal 000 is het teken van oneindigheid en verbinding. Het cijfer 0 staat in het teken van stabiliteit en harmonie. Het getal 000 laat je weten dat je op een stabiel en harmonieus pad zit. Op het pad wat je nu aan het volgen bent, zal het universum je in bescherming nemen. Het getal 000 is ook een teken van het universum dat jij niet alleen grootse dingen kan doen, maar hierin ook nog eens anderen kunt inspireren. De enorme kracht en potentie die in je zit, kun je met de wereld delen door je passie te delen. Zelfs als dit niet het achterliggende idee is, kun je hier toch anderen mee inspireren. Wees je ook bewust van je spiritualiteit en je spiritueel bewustzijn. Stel je open voor je spiritueel bewustzijn zodat je dit verder kunt ontwikkelen. Het ontwikkelen van je spirituele gevoeligheid kan je uiteindelijk nog beter helpen om anderen te inspireren en je dromen te verwerkelijken.


Conclusie

Zie jij regelmatig dubbele getallen of een cijferreeks? Dan is dit een teken dat het universum of je beschermengel met je probeert te communiceren. Het kan ook zijn dat je een hoger spiritueel niveau hebt behaald of er sprake is van spirituele ontwaking. In ieder geval is het van belang om aandacht te schenken aan de getallen die je regelmatig ziet terugkomen en om de boodschap van het universum proberen te ontcijferen.

Het kan je meer handvatten geven om te gaan met het verleden, maar ook voorbereiden op de toekomst en hoe jij je doelen en dromen kunt manifesteren. We hopen dat je met behulp van dit artikel meer handvatten hebt gekregen en zo voldoende vooruit kunt om te vertrouwen op de boodschap van het universum!


consult

Benieuwd naar je toekomst? Ontvang een gratis reading!

Weten wat jouw staat te wachten met betrekking tot je relatie, werk of financiën? Start een gratis reading met een medium en ontdek wat de toekomst voor jouw in petto heeft.

Meld je gratis aan

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Spiritualiteit
blank

Dit artikel is geschreven door Anoek Winkel

Anoek Winkel, 25 lentes jong. Ik werk als begeleider binnen de justitiële zorg en in mijn vrije tijd schrijf ik veel. Ik schrijf verschillende artikelen, columns en blogs en schreef een boek met de titel Alfrún. In alles wat ik schrijf en publiceer staat spiritualiteit op de voorgrond (in geval van het boek natuurlijk in fantasievorm). Ik geloof namelijk dat er meer is in deze wereld dan wat wij met het blote oog kunnen zien.

blank

Benieuwd naar je toekomst? Ontvang een gratis reading!

Meld je gratis aan
medium die
Dorothy
 • Engelenreader
 • Pendelen
 • Lichtgidsen
Start gratis chat
medium die
Gianna
 • Paragnost
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
medium die
Jill
 • Engelenreader
 • Medium
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Charissa
 • Heldervoelend
 • Lichtgidsen
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Valentina
 • Engelenreader
 • Lichtgidsen
 • Foto reading
Start gratis chat
medium die
Marlo
 • Engelenreader
 • Lichtgidsen
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Eline & Freek
 • Heldervoelend
 • Helderziend
Start gratis chat
© Medium Kiezen 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 2, 8011 CZ te Zwolle | Privacy & Cookies
consult Benieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading