22 juni 2024: "Durf te kiezen, durf je koers te wijzigen"

Jaarhoroscoop 2023

Jaarhoroscoop 2023

In de jaarhoroscoop zullen we bekijken wat de sterren voor 2023 voor ons in petto hebben. We gaan hier niet alleen algemeen op in, maar zullen ook voor elk sterrenbeeld schetsen wat de sterren voor jou bedacht hebben. Hierbij wordt onder andere gekeken naar relaties, de liefde, je gezondheid en je financiën.


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Jaarhoroscoop Steenbok – 22 december tot en met 20 januari

Stand van de planeten

De afgelopen tijd heb jij diepe dalen en hoge pieken meegemaakt. In 2023 zal jou energie een hoogtepunt bereiken door de conjunctie van Saturnus en Pluto. Ook 2023 is niet per definitie een top jaar voor jou, Steenbok. Doordat Saturnus het sterrenbeeld Steenbok verlaat, kun je voor uitdagingen komen te staan. De grootste uitdaging zal waarschijnlijk liggen in de balans tussen je werk en privésituatie.

Algemeen beeld

In 2023 staat voor de Steenbok loslaten centraal. Je zult ervaren dat jij je bij bepaalde personen of in bepaalde situaties niet prettig voelt. De kans is groot dat het je meer energie kost dan dat het je oplevert. In 2023 zul jij je losmaken van de dingen die jou tegenhouden. Dit zal je de rust en ontspanning opleveren waar je al langer naar op zoek bent.

Zoals hierboven al benoemd staan voor de Steenbok verschillende uitdagingen te wachten. Toch is dit wel goed voor de Steenbok. De Steenbok is nou eenmaal uitdaging nodig om optimaal te kunnen functioneren. Alleen maar rust zul jij al gauw als saai ervaren.

In 2023 zul jij je over het algemeen energiek voelen en je bent in staat deze energie goed te verdelen. De balans tussen je werk- en privésituatie is soms wel lastig te behouden. De afgelopen periode heb jij jezelf op sommige punten wat weggecijferd. In 2023 herstel je dit en daardoor durf je vaker nee te zeggen. Dit heeft alleen wel invloed op je relaties. Ook in 2023 zal er iemand zijn van wie jij veel houd, die een beroep op je zal doen. Probeer ook hierin jezelf te beschermen en cijfer jezelf absoluut niet weg. Je kunt er niet altijd voor iedereen zijn, ook al wil je dat wel graag.

Gezondheid

Balans houden zal in 2023 voor jou centraal staan. Gelukkig heeft de Steenbok over het algemeen geen moeite met structuur aanbrengen. Probeer in 2023 balans te vinden, onder andere door rust in te bouwen. Sporten kan je helpen om mentaal rustiger te worden, omdat jij je fysiek kunt inspannen. Gebruik je structuur om vast te houden aan je doelen met betrekking tot je gezondheid.

Liefde en relaties

Zoals al eerder benoemd houdt de Steenbok van structuur. De Steenbok houdt ook van tradities. Maar soms slaat de Steenbok hier iets in door wat ervoor zorgt dat hij zich niet flexibel op kan stellen. Voor anderen is dit soms lastig te begrijpen en ze kunnen je dan star vinden. Voor de Steenbok kan het soms helpen om juist dingen los te laten. Door soms iets van de controle te verliezen, kun je juist mooie nieuwe uitdagingen en ervaringen meemaken. Als jij leert om iets meer de touwtjes te laten varen, zal dit je vriendschappen en relaties bevorderen.

2023 is voor de Steenbok het jaar om de volgende stap te nemen. De single Steenbok is op zoek naar een serieuze relatie. De Steenbok in een relatie is ook toe aan een volgende stap, die voor een ieder verschillend kan zijn. Voorbeelden zijn trouwen, kinderen willen of samenwonen. Doordat de Steenbok er van overtuigd is dat dit de juiste stap is, zal het de Steenbok niet veel moeite kosten om zijn (toekomstige) partner te overtuigen van zijn ideeën. De Steenbok vindt het wel lastig hoe mensen van ‘buitenaf’ hierover denken. In sommige gevallen zal het zelfs tot meer afstand leiden in bijvoorbeeld vriendschappen of familierelaties. Jij bent misschien klaar voor de volgende stap, maar anderen kunnen dit (nog) niet begrijpen. Hierin is het voor de Steenbok dan ook van belang om zijn eigen keuzes te maken.

De single Steenbok zal in 2023 een druk liefdesjaar krijgen. Jij bent namelijk ook klaar voor de volgende stap en gaat actief op zoek naar een serieuze relatie. Dat dit gemakkelijk gaat, heeft niemand gezegd. Er zullen zich namelijk genoeg partners aanbieden, maar geen ervan is de ware. Maar de ware komt echt wel op je pad, zolang je maar geduldig bent en open staat voor de liefde. Hierbij is het wel van belang dat je niet vergeet wie je echt bent. Jij hoeft je niet beter voor te doen dan dat je bent, want jij bent prima zoals jij bent. Je zult zien dat je een partner zult vinden die jou volledig accepteert zoals je bent en dat juist deze partner wellicht de ware zal zijn.

De Steenbok in een relatie zorgt ervoor dat hij tijd en energie in zijn relatie steekt om de volgende stap te nemen. Dit is niet verkeerd, want jouw relatie mocht wel weer wat meer op de voorgrond komen te staan. Ondanks dat jij met al je enthousiasme en overtuiging je partner wel kan overtuigen van de juiste stap, moet je niet vergeten dat dit tijd vraagt. Jouw partner is namelijk misschien nog wel niet op het punt waar jij bent. Ondanks al die meningen van anderen, zul je zien dat er weer nieuwe passie ontstaat in jullie relatie. Stel je kwetsbaar op en geef je emoties de ruimte. Die emoties mogen er namelijk zijn en zullen je relatie alleen maar sterker maken.

Carrière

Op het gebied van werk en carrière blijft het allemaal vrij stabiel. Voor de Steenbok zal er in 2023 weinig veranderen op het gebied van wek. Er liggen weinig uitdagingen voor je in het verschiet, maar er komt wel meer last op je schouders te liggen. Je krijgt meer taken toebedeeld, taken die jij eigenlijk op sommige vlakken niet eens hoef te doen. Toch zul je deze taken gewoon uitvoeren en uiteindelijk haal je hier je slag uit. Want de taken die jij uitvoert, horen wellicht bij een functie op een hoger niveau. In 2023 kun je flink aan de slag om te kijken wat je hierin wilt en of deze functie wellicht bij je past. Dankzij de structuur van de Steenbok zullen ze over het algemeen ook goed werk leveren. Soms kan je het lastig vinden om je niet te laten meeslepen in een situatie die ontstaat. Probeer ook dan je rust te vinden zodat je de situatie kan structureren zodat je de situatie weer beter overziet.

Financiën

Op financieel gebied zal jij je in 2023 ook weer prima redden. Je bent namelijk prima in staat om je financiële situatie op orde te houden. In 2023 zul je verschillende kansen en mogelijkheden krijgen om financiële investeringen te doen. Dit kan om kleine dingen gaan, maar ook om grote dingen. Gelukkig is de Steenbok heel goed in staat om hier verstandige keuzes over te maken. Dus voelt het niet goed? Doe het dan vooral niet. Uiteindelijk is financieel geluk voor de Steenbok over het algemeen toch meer te vinden in de stabiele rust die de Steenbok heeft gecreëerd op het gebied van werk en financiën.

Wil je meer weten over het sterrenbeeld Steenbok? Kijk dan eens hier.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Jaarhoroscoop Waterman – 21 januari tot en met 19 februari

blank

Stand van de planeten

De planeet Saturnus staat in 2023 een aantal maanden in het teken van de Waterman. Dit pakt positief uit, omdat Saturnus heerst over het teken Waterman. Daarnaast staat ook Jupiter bijna het hele jaar (tot eind december 2023) in het teken van de Waterman.

Algemeen beeld

2023 staat voor jou in het teken van relaties. Helaas staat dit in jouw geval in het negatieve teken. Je zult dit jaar op verschillende relatiegebieden (liefde, vriendschappen en werkrelaties) tegen onbegrip aanlopen. Jij zult vaker het gevoel gaan hebben dat jij andere mensen niet begrijpt, maar ook dat andere mensen jou niet begrijpen.

Voor jou is het in 2023 van belang dat je problemen direct aanpakt. Laat ze niet sudderen, maar kijk direct hoe je een probleem kunt oplossen. In sommige probleemsituaties is het juist goed om er vastberaden in te stappen om het probleem te kunnen oplossen. Doe je dit niet, dan kunnen de problemen juist groter worden dan dat ze echt zijn. Dit hoeft niet letterlijk te zijn, het kan ook zijn dat jij het gevoel hebt dat problemen heel groot zijn, terwijl ze dit eigenlijk niet zijn. Dit komt doordat je de problemen laat sudderen, dus doe dit vooral niet!

Een ander kernwoord dit jaar is verandering. Jij zult namelijk in staat zijn om veranderingen teweeg te brengen door nieuwe kansen en ontmoetingen. Blijf alert op deze kansen en ontmoetingen, zodat je er ook alles kan uithalen wat erin zit. Blijf wel bewust van je eigen doelen en zorg dat je deze doelen en prioriteiten voor ogen houdt. Zorg dat je op tijd de focus weer terughaalt op de doelen die je voor jezelf hebt gesteld. Door alle veranderingen die dit jaar gaan plaatsvinden merk je dat het je soms moeite kost om oude patronen los te laten. Pas als je in staat bent om het oude los te laten, kun je ruimte maken voor het nieuwe.

Daarnaast zit je vol met nieuwe ideeën, dromen en passies. Het is ook oké om soms gewoon mee te gaan met het pad wat anderen volgen, je hoeft niet altijd je eigen pad uit te stippelen.

Gezondheid

Watermannen staan bekend om hun vermogen om te kunnen genieten van de dingen die het leven biedt. Als jij duidelijke doelen stelt ten opzichte van je gezondheid, zul je er veel voldoening uithalen om deze doelen te behalen, wat een extra positief effect heeft op jouw gezondheid. Je mentale gezondheid heeft dan namelijk een positieve boost gekregen. Maar vergeet niet dat je ook kunt werken aan je fysieke gesteldheid.

Liefde en relaties

Zoals al eerder benoemd is 2023 niet echt een positief jaar op het gebied van relaties. Toch zul je zien dat er een relatie zal ontstaan die erg belangrijk voor je wordt. Neem dan ook de tijd (ondanks je gevoelens van onbegrip) om te investeren in bekende relaties, maar ook in nieuwe ontmoetingen. In deze nieuwe ontmoetingen kunnen zomaar onverwachte mogelijkheden verstopt zitten. Wees je er ook van bewust dat niet iedereen het beste met je voor heeft. Jaloezie kan dit jaar komen opdrijven, waardoor je relaties kunt verliezen.

Vergeet niet dat er veel mensen zijn die van jouw sociale en creatieve persoonlijkheid houden. Je bent een gewaardeerd persoon en velen zullen zich tot jou wenden voor advies.

Op liefdesgebied zul je dit jaar wat terughoudender zijn met het tonen van je emoties. Het is van belang dat je goed naar je hart blijft luisteren. Je zult in aanraking kunnen komen met een oude vlam, waarbij de vonk opnieuw oplaait. Maar weet je zeker dat je deze relatie wilt aangaan of dat je hiervoor je huidige relatie wilt opgeven? Onthoudt goed dat deze oude vlam een behoorlijke impact heeft gemaakt op je leven. Wil je dit opnieuw?

Carrière

In 2023 zul jij je succes vinden in je carrière. Je zult namelijk in staat zijn om op een andere manier naar dingen te kijken waardoor je innovatieve ideeën ontwikkeld. Door deze nieuwe ideeën ben je in staat om te laten zien dat je zelfvertrouwen hebt, wat je collega’s zullen oppikken. Toch blijf je zoeken naar de erkenning en het respect waarvan jij vind dat je het verdient. Deze erkenning zul je vooral vinden als je keuzes maakt die een betekenis en/of invloed hebben op het grotere geheel. Maar geen zorgen, het kan even duren, maar je zult deze erkenning krijgen. Let wel op: dit zal voor jou niet het jaar zijn om je eigen bedrijf te starten. Wel is dit het moment om uit te kijken naar nieuwe richtingen waar je jouw ideeën kunt laten bloeien. 2023 is hiermee een geschikt jaar om van baan te veranderen.

Financiën

Op financieel gebied zal 2023 voor jou een gunstig jaar zijn. Dit jaar zul je zien dat de investeringen van vorig jaar zijn vruchten hebben afgeworpen. Wees je er wel van bewust dat sommige relaties afhankelijk zijn van jouw financiën. Wellicht zul je in het voorjaar advies willen over je financiën, maar aan het eind van het jaar zal blijken dat je vooruitgang hebt geboekt op financieel gebied.

Meer weten over het sterrenbeeld Waterman? Kijk dan eens hier.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Jaarhoroscoop Vissen – 20 februari tot en met 20 maart

blank

Stand van de planeten

Saturnus en Pluto zullen zich samenvoegen, waardoor 2023 voor de Vissen in het teken van vriendschap staat. Dit jaar zul je zien dat vriendschappen aflopen, maar juist ook dat er nieuwe vriendschappen ontstaan. Saturnus en Pluto zorgen samen voor een behoorlijke intensiteit. Je zult zien dat je een oude, wellicht lange, vriendschap moet loslaten. Het kan zijn dat dit rustig verloopt (sommige vriendschappen moeten nou eenmaal losgelaten worden zodat er plek is voor nieuwe vriendschappen), maar er is ook een kans dat dit gebeurd door een ruzie of een conflict. Blijf vooral onthouden dat er ook nieuwe vriendschappen zullen ontstaan!

Algemeen beeld

De Vissen is een type dat een goede balans kan vinden tussen het helpen van anderen en het zorgen voor zichzelf. In 2023 is het van belang om je te blijven focussen op deze balans. Houd deze balans vast, want als er onbalans ontstaat zul je niet meer in staat zijn om het leven te leiden wat je diep van binnen wilt. Hierbij is het dan ook van belang dat je vasthoudt aan je eigen ideeën en idealen. Volg niet altijd het pad wat een ander volgt, want dan kun jij jezelf hierin kwijt raken.

In 2023 zul je naast oude vriendschappen, ook oude denk- en gedragspatronen moeten loslaten. Alleen dan is er ruimte voor vernieuwing. Dit vind je misschien lastig, maar dat is oké. Het zou zomaar kunnen zijn dat je op dit moment jezelf in een web bevind wat langzaam om je heen is gespannen. Dit web kan onder andere ontstaan zijn door verwachtingen van anderen of doordat je denkt dat je aan bepaalde verwachtingen moet voldoen. 2023 is voor jou het jaar om veranderingen door te voeren en je los te maken uit dat web. Wellicht zul je zelfs merken dat je zelf een sterke behoefte voelt voor verandering. In 2023 ben jij krachtiger en zelfverzekerder dan voorheen. Door je behoefte aan verandering kan het zijn dat je soms een ietwat impulsieve keuze maakt. Dit is niet erg, dit draagt allemaal bij aan jouw verandering. Dit jaar ben jij je meer bewust van de wereld om je heen en zul je niet alleen je best doen om deze wereld te begrijpen, maar je zult ook daadwerkelijk de wereld beter begrijpen.

Afgelopen jaar kan een zwaar jaar zijn geweest voor de Vissen. De energie en frisse blik die misschien ontbrak, zal in 2023 dubbel en dwars tevoorschijn komen.

Gezondheid

Om de balans die jij hebt te kunnen houden, is het ook van belang dat je let op je gezondheid. Jij bent je er van bewust dat psyche, geest en fysiek invloed op elkaar uitoefenen. In 2023 zul je dan ook een open mind nodig hebben om je gezondheid te waarborgen en de balans te houden. Doordat je extra energie hebt dit jaar, zul je ook in staat zijn om je meer op je gezondheid te richten.

Liefde en relaties

Dankzij de stand van Saturnus en Pluto staat 2023 voor jou onder andere in het teken van vriendschap. Ondanks dat het lastig is, is het van belang om sommige vriendschappen los te laten. Je zult inzien dat deze vriendschappen jouw vooruitgang en groei belemmeren. De Vissen probeert een onbaatzuchtig leven te leiden, maar hierdoor zijn ze nog weleens geneigd anderen over hun grenzen te laten gaan. Wees je bewust van je eigen grenzen, niet alleen binnen nieuwe vriendschappen, maar ook bij bestaande vriendschappen. Om alle veranderingen door te voeren die dit jaar voor jou in petto liggen, zul je steun van je naasten kunnen gebruiken. Het is oké om je naasten om advies en/of hulp te vragen. Uiteindelijk zal dit van positieve invloed zijn op je vriendschappen. En is dit het niet? Dan is dit wellicht één van de vriendschappen die je moet loslaten.

Net als bij de vriendschappen, is het ook in de liefde van belang om te kijken naar een gelijkwaardige relatie die in balans is. Dankzij de flinke dosis aan energie die je dit jaar bevat, zul je wel in staat zijn om te investeren op liefdesgebied. Bedenk alleen wel dat je hierbij jezelf niet hoeft weg te cijferen. Een goede relatie bestaat niet alleen uit geven, maar ook uit nemen. 2023 staat voor jou in het teken van veranderingen en je eigen pad uitstippelen. Hierdoor leer je wat je normen en waarden zijn en wat jij voor idealen stelt voor de toekomst. Deel dit met je partner en kijk of jullie je allebei op hetzelfde pad bevinden. Dit jaar zul je leren dat het oké is om soms voor jezelf te kiezen.

Carrière

In 2023 zul je ook op werkgebied klaar zijn voor veranderingen en actie. Je bent in staat om risico’s in te schatten en grotere risico’s te nemen dan in het afgelopen jaar. Dit jaar verleg jij je grenzen op werkgebied. Je zult zien dat dit je een gevoel van vrijheid geeft, waar je achteraf misschien al langer naar op zoek bent geweest. Ook op werkgebied zul je denk- en gedragspatronen loslaten. De Vissen wil graag een betekenisvol leven leiden en in 2023 zul je deze verdieping in je werk proberen te vinden. Je stelt je meer behulpzaam op naar je collega’s en je vind nieuwe inspiratie om je werk uit te voeren. Sta ook op werkgebied open voor veranderingen en je zult zien dat dit een positieve invloed heeft op jouw toekomst. Wellicht kun je zelfs een stapje hogerop komen?

Financiën

2023 lijkt een stabiel jaar te worden voor de Vissen op financieel gebied. Je vind balans tussen uitgaven en inkomsten, waardoor je meer motivatie vind. Deze motivatie is van belang om je financiële situatie stabiel te houden. Ook de positieve veranderingen die jij doorvoert in je leven hebben een positief gevolg op je financiële situatie.

Meer weten over het sterrenbeeld Vissen? Kijk dan eens hier.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Jaarhoroscoop Ram – 21 maart tot en met 20 april

blank

Stand van de planeten

Saturnus en Pluto zullen in 2023 een conjunctie maken. Hierdoor is 2023 voor jou een gunstig jaar op het gebied van werk en financiën.

Algemeen beeld

Ram, in 2023 ga jij als een speer. 2023 zal voor jou onder andere in het teken staan van financiën. Je bent gedisciplineerd en actief. Je streeft naar het behalen van doelen, wat je ook zal lukken. Mede hierdoor zal je financiële situatie verbeteren, maar jij zorgt er ook voor dat je meer overzicht hebt wat betreft je financiën.

In 2023 zul je jezelf over het algemeen stabiel voelen wat betreft je gezondheid. Je hecht geen bijzondere waarde aan je gezondheid, maar desondanks zal je gezondheid wel vrij stabiel zijn. Het kan wel zijn dat je wat onstabiliteit ervaart in je energie. Je energie gaat op en af. In deze momenten dat je energieniveau wat lager is, is het van belang om bij jezelf stil te staan. Probeer om zaken waar je geen invloed op hebt los te laten.

Naast financiën, staat 2023 voor de Ram ook in het teken van stabiliteit. Bij stabiliteit creëren hoort keuzes maken. Je zult een aantal lastige beslissingen moeten nemen, die uiteindelijk een grote invloed hebben op het grotere geheel. Je ervaart nog geen totaal geluk, doordat je verder had willen zijn met bepaalde doelen. Probeer hierin het heft in eigen handen te nemen. Zit niet bij de pakken neer, maar onderneem actie. Alleen jij kunt ervoor zorgen dat je weer vooruitgang boekt. Doordat 2023 een positief jaar voor je is, zal het niet moeilijk voor je zijn om de doelen te behalen als jij je hier voor inzet.

Het motto voor de Ram in 2023 is dan ook: ‘Alleen jij kunt er iets van maken. Gebruik je optimistische energie om vooruitgang te boeken in je doelen en probeer je niet te laten beïnvloeden door negatieve invloeden van buitenaf. Laat los waar je geen invloed op hebt zodat je hier geen energie aan verspild.

Gezondheid

In 2023 wordt er niet zozeer verwacht dat je veel op je gezondheid let, maar wel dat je een juiste balans houdt. Onderzoek waar je positieve energie van krijgt en gebruik deze energie om bewust om te gaan met je voeding en met voldoende beweging. Vergeet niet dat het ook van belang is dat je geest voldoende rust krijgt zodat je energie op peil blijft.

Liefde en relaties

In 2023 zullen de relaties die je al hebt versterken en meer de verdieping ingaan. Dit komt mede doordat jij in staat bent je verwachtingen bij te stellen. Omdat 2023 voor jou in het teken van stabiliteit staat, zul je meer op zoek gaan naar een veilige relatie en minder naar passie. Ben je single? De kans is groot dat je de liefde niet vind in nieuwe ontmoetingen, maar eerder in bestaande vriendschappen. Heb je al een relatie? De kans is groot dat deze relatie versterkt en meer diepgang krijgt doordat jij iets minder van jezelf en anderen verwacht. Daarnaast weet je wat je wilt en nodig bent in een relatie (wat ook geldt voor de single Ram) en daardoor ben je in staat een stabiele relatie te onderhouden en/of beginnen die bestaat uit geven en nemen. Doordat de relatie steeds veiliger en stabieler zal voelen, ben je ook meer in staat om jezelf kwetsbaar op te stellen. Dit zorgt uiteindelijk alleen maar voor meer diepgang. Het is wel van belang dat je ook jouw partner de ruimte geeft om zijn/haar idealen te kunnen behalen.

Dankzij de energie en het enthousiasme van de Ram, wordt de Ram over het algemeen graag gezien in sociale gelegenheden. Soms ben je iets té enthousiast, waardoor mensen geen diepgang bij je vinden. Stel je flexibel en open op voor anderen, dan zul je zien dat je nog meer positieve ontmoetingen hebt die dieper zullen gaan dan voorheen.

Carrière

Voor de Ram hebben de planeten een gunstige stand. De planeten zorgen ervoor dat jij op werkgebied vooruitgang kunt boeken. Wellicht kun je jezelf zelfs hogerop werken. Jij weet op werkgebied precies waar je naartoe wilt werken. Je zult veel plezier beleven aan je werk, maar komt ook in lastige situaties te staan. Niet iedereen is namelijk blij met het succes wat jij zult krijgen. Probeer soms even en stapje terug te doen zodat je het grotere geheel weer kunt overzien. Alleen op die manier kun je alles uit je kwaliteiten halen wat erin zit. In 2023 kan het ook lastig voor je zijn om een goede balans te vinden tussen je werk- en privéleven.

Financiën

2023 is niet alleen op werkgebied, maar ook op financieel gebied een positief jaar. Je zult merken dat je meer overzicht heb over je financiën, waardoor je gemakkelijker iets opzij kunt zetten. Probeer dit ook vooral te doen, maar vergeet niet dat het oké is om jezelf af en toe te verwennen en/of belonen.

Meer weten over het sterrenbeeld Ram? Kijk dan eens hier.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Jaarhoroscoop Stier – 21 april tot en met 21 mei

blank

Stand van de planeten

Saturnus en Jupiter staan in 2023 zij aan zij. Hier haalt ook de Stier zijn voordeel uit, want deze planeten stimuleren onder andere de welvaart.

Algemeen beeld

2023 staat voor de Stier in het teken van fundatie. Gedurende het jaar zul je zien dat je voorgaande jaren hebt gewerkt aan het opbouwen van deze fundatie waardoor alles in je leven sterker is. Nu is het moment gekomen om de vruchten daarvan te plukken en om de laatste dingen af te ronden. Als je achterom kijkt zul je zien dat je een weg voor jezelf hebt neergelegd. Volg deze weg. Sta open voor dat wat deze weg te bieden heeft.

In het voorjaar laad jij jezelf op met een extra dosis aan energie. In deze periode zullen zich ook mogelijkheden aandienen. Grijp deze mogelijkheden en kansen aan. Je zult veranderingen gaan meemaken, mede doordat je dankzij je energie en doorzettingsvermogen successen boekt waar weer andere mogelijkheden uit ontstaan. Deze veranderingen zijn dus voor het grootste gedeelte aan jezelf te danken. Op werkgebied kun je er beter voor kiezen om de dingen op zijn beloop te laten.

Ondanks je sterke drive en energie, is het wel van belang dat je rustig en gestaag door het jaar 2023 gaat. Neem de tijd om te genieten van alles wat je tot nu toe hebt bereikt en hebt opgebouwd. Als je dit niet doet, is het heel goed mogelijk dat jij je zonder echte aanwijsbare reden toch gestrest zult voelen. Stel prioriteiten aan jezelf en onthoudt wat echt belangrijk is, zodat jij je hier op kunt focussen en geen energie verspilt aan dingen die niet nodig zijn.

Niet alleen je energie wordt gestimuleerd, ook je zelfverzekerdheid wordt gestimuleerd. Deze zelfverzekerdheid straal je uit, wat je weer zal helpen bij het overkomen van uitdagingen en het doorvoeren van eigen veranderingen. Toch kan de Stier er in 2023 wel moeite mee hebben dat zijn omgeving sneller veranderd dan hijzelf. Probeer het bij te houden Stier, want daar zul jij de vruchten van plukken.

Gezondheid

Voor jou is het in 2023 niet alleen van belang om op je fysieke gezondheid te letten, maar ook op je mentale gezondheid. Stimuleer je mentale gezondheid door dingen te ondernemen waar je gelukkig van wordt. Dit kunnen soms ook nieuwe dingen zijn waar je nog niet eerder aan hebt gedacht!

Liefde en relaties

In 2023 zijn er veel mensen in je omgeving die naar je opkijken. Deze mensen zoeken steun bij jou. Je wilt er voor ze zijn en het is ook belangrijk dat je er voor ze bent, maar probeer op zoek te gaan naar de juiste balans. Laat jezelf niet ondersneeuwen. Om dit te voorkomen is communicatie van belang. Ondanks dat dit niet altijd even gemakkelijk is, zal het je wel veel opleveren in je huidige (familie-)relaties.

De kans is groot dat jij de afgelopen tijd of jaren moeite hebt gehad met je liefdesleven. Wellicht heb je zelfs veel stress ervaren. Gelukkig kun je dit in 2023 los laten.

2023 is het jaar aangebroken om verdieping te zoeken in je relaties. Doordat de relaties sterker en diepgaander worden, zul je hier veel uit kunnen halen. Niet alleen voelen deze relaties meer bevredigend dan voorheen, ook vind jij hierdoor je eigen kracht. Jij bent op zoek naar mensen waar je op kunt bouwen en vertrouwen, immers staat fundatie voor jou dit jaar centraal.

De Stier zonder relatie zal realiseren dat sommige mensen het niet waard zijn om energie in te steken. Hierdoor zul je ervaren dat liefde en relaties echt niet altijd stressvol hoeven te zijn. De Stier die wel al een relatie heeft, staat stil bij zijn keuzes. Is dit de juiste relatie? Dan zul je merken dat het van belang is om elkaar tijd te geven en ook tijd voor elkaar vrij te maken om diepgang bij elkaar te kunnen zoeken. Als je deze tijd voor elkaar neemt, zal je relatie nog sterker en stabieler worden.

Carrière

In 2023 wil je vooruitgang boeken in je werk en/of hogerop komen. Hiervoor is het van belang dat jij je hierop focust en je doorzettingsvermogen gebruikt. Soms zal het even voelen alsof het allemaal tegenzit en het kan ook zijn dat je soms druk ervaart. Voor jou is het dan ook van belang om te kijken naar wat je er al mee hebt bereikt en wat je er nog meer mee kunt bereiken. Je zult zien dat je harde werken echt uiteindelijk wel wordt beloond. Probeer contact te onderhouden met je collega’s en deze contacten misschien te versterken. 2023 zal een positief jaar voor jou worden op werkgebied.

Financiën

Je zult zien dat door jou doorzettingsvermogen en je successen op werkgebied, je financiële situatie ook zal verbeteren. Je zult meer financiële zekerheid en stabiliteit ervaren. Verwacht niet dat je opeens stappen vooruit zult maken in vergelijking met voorgaande jaren, maar er komt wel iets meer stabiliteit en zekerheid in.

Meer weten over het sterrenbeeld Stier? Kijk dan eens hier.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Jaarhoroscoop Tweelingen – 22 mei tot en met 21 juni

blank

Stand van de planeten

Alles Pluto met Saturnus een conjunctie maakt, heeft dit gevolgen voor de Tweelingen. Door deze conjunctie komt het thema ‘dood’ naar voren. Dood is een groot woord. In dit geval kan dood namelijk ook gaan over afscheid nemen, loslaten, afronden of afsluiten. Hoe dan ook zal de Tweelingen met één van deze dingen te maken krijgen, wat de Tweelingen zal aanzetten om na te denken over wat de Tweelingen achterlaat op deze wereld.

Algemeen beeld

Zoals hierboven al benoemt, zal 2023 voor jou een jaar worden rondom het thema dood. Hierdoor zal 2023 voor jou ook in het teken staan van veranderingen. Je gaat jezelf vragen stellen en nadenken over wat je wilt bereiken, wat je wilt achterlaten en wat je wilt loslaten. Er zullen zich voor jou meerdere mogelijkheden aandienen die je kunnen helpen bij het pad wat je aan het uitzetten bent. Door de ontdekkingstocht die je gaat ondernemen en de veranderingen die hiermee gepaard gaan, zul je merken dat je in 2023 ook veel gaat groeien.

Ondanks je ontdekkingstocht ben je wel in staat om verantwoordelijkheid te dragen. Over het algemeen zul je in 2023 een juiste balans kunnen vinden/behouden tussen je verantwoordelijkheden en je ontdekkingstocht. De kans is wel aanwezig dat je het soms lastig gaat vinden om de energie te vinden om de veranderingen door te voeren waar je naar op zoek bent. Het is dan ook belangrijk voor de Tweelingen om rust te zoeken. Pas als jij jezelf tijd en rust gunt, zal je kunnen herstellen. Je krijgt dan juist weer energie om door te gaan met de veranderingen die jij wilt doorvoeren.

De stenen die je in 2023 legt zullen als bouwstenen dienen voor de komende jaren. In 2023 is het dan ook meer dan oké om jezelf op de eerste plek te zetten. Zorg goed voor jezelf en heb jezelf lief. Als jij zelfverzekerd bent van jezelf, zullen anderen deze energie van je oppikken. Je zult dan ook populair zijn en anderen zullen voor je klaar staan.

Gezondheid

De Tweelingen heeft soms moeite om zijn energie te vinden. Het is dan ook belangrijk dat je goed op je gezondheid let in 2023. Het gaat dan niet alleen om je fysieke gezondheid, maar vooral over je mentale gezondheid. Door alle uitdagingen en veranderingen die je aan zult gaan, kan dit behoorlijk veel van je geest vragen. Let dus op dat je voldoende rust en ontspanning vind.

Liefde en relaties

Hoogstwaarschijnlijk heb je een paar pittige jaren achter de rug op het gebied van relaties. Of wellicht is er niets gebeurd, maar heb je daardoor ook een gebrek aan uitdaging gehad. Gelukkig komt hier ongeveer halverwege 2023 verandering in. Soms kun jij het spannend of lastig vinden om je kwetsbaar en open op te stellen. Toch ben jij dit wel nodig om de betekenisvolle relaties aan te kunnen gaan die jij nodig bent. Je zult merken dat jij het best gedijt op relaties waarin jij een sterke verbintenis voelt en dit bereik je alleen door kwetsbaar te zijn.

De single Tweeling heeft zijn zelfverzekerdheid gevonden ten opzichte van de liefde. Jij neemt geen genoegen meer met jezelf aanpassen. Inmiddels weet je dat jij er ook mag zijn. Mede hierdoor voel jij je passievol en hartstochtelijk. Geen zorgen, als dit personen afschrikt, zijn dit niet de juiste personen voor jou.

Bij de Tweelingen in een relatie kan het alle kanten opgaan. Doordat de Tweelingen zoveel veranderingen zal ondergaan en zal groeien, past de Tweelingen wellicht niet meer bij zijn/haar huidige partner. Maar het kan ook zijn dat je partner juist open staat voor deze veranderingen en met jou meegroeit.

Carrière

Doordat je in 2023 open staat voor veranderingen, past een verandering in je carrière hier ook bij. Tot op heden heb jij je wel tevreden gevoeld ten opzichte van je werk. Dit jaar zul je merken dat je wellicht behoefte hebt aan iets anders, dat je werk niet meer bij de rest van je veranderingen past of dat je juist binnen je huidige werkzaamheden veranderingen wilt maken. Door deze beslissingen kun je in 2023 nog wel eens een financiële meevaller hebben. Het is wel van belang dat jij je rust bewaart. Laat je niet opjutten en zorg dat jij je stress/spanningsgevoelens kunt afvloeien als jij in een drukke of stressvolle situatie belandt. Voelt je werk en carrière nog prima? Dan is het blijkbaar ook prima. Je hoeft je werk en/of werkzaamheden niet te veranderen als jij je nog steeds tevreden voelt over de positie waarin je nu verkeert.

Financiën

De Tweelingen heeft er soms moeite mee om het financieel overzicht te bewaren. Soms geeft de Tweelingen nou eenmaal (te) veel geld uit aan luxe producten en producten die ze eigenlijk niet nodig zijn. Als jij je financiële situatie wilt versterken, is het belangrijk om iets strenger voor jezelf te zijn.

Meer weten over het sterrenbeeld Tweelingen? Kijk dan eens hier.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Jaarhoroscoop Kreeft – 22 juni tot en met 22 juli

blank

Stand van de planeten

2023 staat voor de Kreeft in het teken van de liefde. Saturnus, Jupiter en Pluto dragen bij aan lange termijn relaties.

Algemeen beeld

De Kreeft vindt in 2023 zijn weg naar stabiliteit en rust wat betreft zijn liefdesleven. Hierdoor wordt de focus verlegd van passie en romantiek naar harmonie en langdurige relaties.

De Kreeft kan het in 2023 lastig vinden om zijn energieniveau stabiel te houden. Het lijkt alsof de Kreeft manische periodes doorgaat waarbij de energie onuitputtelijk lijkt, tegenover periodes waarin de Kreeft zich uitgeput kan voelen. Toch lijk jij in 2023 hier goed mee om te kunnen gaan. In de momenten dat jouw energie onuitputtelijk lijkt, maak je hier goed gebruik van. Je zorgt dat je een voorsprong hebt op de uitgeputte periodes of zorgt juist dat je dat wat is blijven liggen in je uitgeputte periodes weer wordt rechtgetrokken. Hierdoor zul je niet veel stress ervaren, omdat je tijdens de wisseling van deze periodes eigenlijk vrij stabiel blijft wat betreft je afspraken, werkzaamheden et cetera.

De Kreeft zal tijdens de wisselende periodes van energie, zichzelf gaan afvragen hoe het kan dat dingen zo lopen. Echter, voor de Kreeft is het in 2023 belangrijk om naar je emoties en je hart te luisteren. In 2023 zal je dit de goede weg leiden. Soms zullen je emoties heftig voelen, omdat je het lastig kunt vinden om écht naar je hart te luisteren. Bedenk ook dat andere personen niet altijd het beste met je voor hebben en gebruik maken van jouw intuïtieve vermogens en beschermende en zorgzame houding. Neem tijd voor jezelf en heb jezelf lief.

Gezondheid

In 2023 wil je graag je gezondheid aanpakken, maar lijkt de discipline er nog niet volledig te zijn. Jij kunt je optrekken aan anderen. Het zou kunnen helpen om een maatje te zoeken in je fysieke gezondheid. Ga eens samen sporten, zodat je elkaar kunt motiveren. Ook moet de Kreeft niet vergeten dat de gezondheid niet alleen uit het fysieke gestel bestaat, maar ook uit de mentale gezondheid. Zorg voor voldoende rust en ontspanning.

Liefde en relaties

De Kreeft heeft er soms moeite mee dat bepaalde dingen op het gebied van vriendschap en (liefdes-)relaties voor anderen niet zo logisch zijn als dat dit voor de Kreeft is. De Kreeft voelt nou eenmaal intuïtief veel dingen aan en is empathisch. Als anderen dit niet inzien, kan het zijn dat de Kreeft ongeduldig wordt. In 2023 is het dan ook nog meer van belang om geduldig te zijn en begrip te hebben voor het feit dat anderen niet alles zien zoals jij het ziet.

In de liefde heeft de Kreeft dit jaar baat bij eerlijkheid. Dit geldt niet alleen voor de Kreeft die al een relatie heeft, maar ook voor de single Kreeft die op zoek is naar een relatie. Voor de Kreeft in een relatie betekent dit ook dat hij zijn partner soms moet loslaten. De goede bedoelingen van de Kreeft kunnen namelijk doorslaan in overbezorgdheid, wat een benauwend gevoel kan geven bij zijn partner. De Kreeft heeft in 2023 meer last van meningen van buitenaf. Onthoudt dat iedereen een mening heeft. Alleen jij of jij en je partner weten wat het beste is voor jou of voor jullie relatie. Naast eerlijkheid streeft de Kreeft dit jaar ook naar rust en harmonie. De single Kreeft staat meer open voor een stabiele relatie. De Kreeft in een tevreden relatie zal zich nog gelukkiger gaan voelen binnen deze relatie. De Kreeft in een relatie die even niet zo lekker loopt, zal voor een keuze te komen staan. Ga je vechten of besluit je toch dat het niet meer gaat werken? Welke keuze je ook maakt, de kans is groot dat het de juiste keuze is en dat jij je op het gebied van liefde gelukkiger gaat voelen. Voor de Kreeft is 2023 nou eenmaal een goed liefdesjaar!

Carrière

In 2023 staat creatief en innovatief denken voor de Kreeft centraal op werkgebied. Hierdoor sta je zelfverzekerder in je schoenen en dit valt je collega’s ook op. Naast je innovatieve en creatieve ideeën ben je namelijk ook bereid om een stapje harder te lopen om je werkzaamheden goed uit te voeren. In 2023 kun je wel klaar zijn voor een verandering en/of nieuwe uitdaging binnen je carrière. Uiteraard hoeft dit niet, als jij tevreden bent met je huidige werkzaamheden. Mocht je toch beslissingen gaan maken rondom werkgebied, denk dan goed na over wat je diep van binnen wilt.

Financiën

In 2023 ga je er financieel op vooruit, mede doordat je minder geld uitgeeft aan dingen die niet echt nodig zijn. Ook al ben je er misschien niet eens bewust mee bezig, toch zul je zien dat het je in 2023 lukt om meer geld opzij te zetten. Je lijkt meer controle te krijgen over je uitgaven. Om nog meer zekerheid te krijgen rondom je financiën, lijkt 2023 een goed jaar om adviezen te vragen over je financiële situatie. Vergeet niet dat het oké is om jezelf soms te verwennen als je die mogelijkheid hebt.

Meer weten over het sterrenbeeld Kreeft? Kijk dan eens hier.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Jaarhoroscoop Leeuw – 23 juli tot en met 23 augustus

blank

Stand van de planeten

Jupiter en Saturnus staan voor de Leeuw in het teken van werk en gezondheid. Door de conjunctie van Saturnus en Pluto zijn er veel dingen gaande in je omgeving. Het is voor de Leeuw dan ook echt belangrijk om zich niet met al deze dingen bezig te willen houden. (H)erken je eigen grenzen en zeg gerust eens nee. De problemen van anderen en de problemen van de wereld, hoef jij niet alleen te dragen. Misschien realiseer jij je zelfs dat het niet eens jouw problemen zijn.

Algemeen beeld

2023 staat voor de Leeuw niet alleen in het teken van werk en gezondheid, maar ook van energie en groei. In 2023 heb je veel energie, die je inzet om je diepste verlangens en behoeften te kunnen realiseren.

In 2023 staat ook centraal dat jij er mag zijn. Jij mag je eigen pad kiezen en volgen. Dit pad zal niet altijd door anderen gewaardeerd worden. Iedereen heeft immers een mening. Voor de Leeuw is het dit jaar dan ook van belang om niet langer na te denken over wat anderen vinden of denken, maar te accepteren dat dit het is en dat dit goed is. Als jij jezelf accepteert en lief hebt, zul je dit ook uitstralen naar anderen.

Doordat je groeit ten opzichte van het dragen van je verantwoordelijkheden, zul je automatisch ook groeien op werkgebied. Mede hierdoor kunnen er grote veranderingen aankomen op het gebied van werk en carrière. Daarnaast heeft deze groei en het dragen van deze verantwoordelijkheden ook invloed op je relaties. Je relaties zullen serieuzer, diepgaander en gelijkwaardiger zijn dan voorheen. Doordat je beter in staat bent de verantwoordelijkheden te dragen, lukt het je ook om tijd voor jezelf te nemen. Jij bent namelijk in 2023 prima in staat om efficiënt te werk te gaan.

Zoals al eerder genoemd, is 2023 voor de Leeuw ook een jaar van gezondheid. Let een beetje op je gezondheid, mentaal en fysiek. Sporten zal je goed doen, maar ook gezond eten heeft een positief effect op je gehele gesteldheid. Je hebt veel energie, maar zorg ook voor voldoende rust zodat je lichaam en geest tijden hebben om weer op te laden.

Je hebt niet zomaar energie, je hebt positieve energie. En dit straal je uit! In 2023 zul je geen problemen, maar uitdagingen zien. Waar deze uitdagingen liggen, zal voor elke Leeuw verschillend zijn. Wel is duidelijk dat elke Leeuw deze problemen omzet tot uitdagingen en deze uitdagingen weer omzet naar een avontuur.

Gezondheid

Zoals hierboven al genoemd is, staat 2023 voor de Leeuw mede in het teken van gezondheid. Om jezelf te motiveren om te gaan sporten om je fysieke gesteldheid te bevorderen, is het wellicht verstandig om een sportmaatje te zoeken. Gezond eten staat ook centraal. Daarnaast is het van belang om je lichaam de tijd en rust te geven om te herstellen zodat je gedurende het jaar voldoende energie hebt om al aan het werk te gaan met je diepste verlangens. Je fysieke gesteldheid heeft invloed op je mentale gesteldheid en andersom. Daarom zou het goed zijn op zoek te gaan naar je innerlijke ik. Zo zul je ook in staat te zijn om diepe innerlijke rust te ervaren. Manieren om dit te doen zijn onder andere meditatie en yoga.

Liefde en relaties

De Leeuw is een persoon die over het algemeen zelfverzekerd in het leven staat. In 2023 zul je vriendschappen kunnen verliezen doordat je doorslaat in je zelfverzekerdheid. Dit kan richting het egocentrische gaan, waardoor jij geen oog meer hebt voor wat vrienden en familie nodig zijn. Met je creatieve en enthousiaste brein zijn er misschien mogelijkheden voor problemen waar anderen nog niet op zijn gekomen. Daardoor zijn deze relaties de hulp van de Leeuw nodig. Als je in 2023 probeert meer bewust stil te staan bij je huidige relaties en wat deze relaties voor jou betekenen, zul je zien dat je een serieuzere, diepere en gelijkwaardige relatie ontwikkeld waar jij uiteindelijk veel baat bij zult hebben.

Ook in de liefde staat voor de Leeuw avontuur centraal in 2023. Avontuur kan komen in de vorm van verandering. De Leeuw is normaal een zelfverzekerd sterrenbeeld, maar in de liefde is dit even wat twijfelachtig. In 2023 zul je deze zelfverzekerdheid weer terugvinden op het gebied van de liefde. Dit komt mede doordat de Leeuw emotioneel is en dit ook durft te uiten in de liefde. Door de veranderingen die kunnen komen, is de kans aanwezig dat je moeilijke keuzes moet maken. Ga deze keuzes dapper tegemoet en stel ze vooral niet uit.

De single Leeuw is klaar met vluchtige liefdes. In 2023 gaat de single Leeuw op zoek naar meer stabiliteit. Dit zal zich uiten in serieuze dates waarin diepgang wordt gezocht. De single Leeuw had wellicht andere ideeën in zijn hoofd over waar hij zich nu zou bevinden in de liefde. Daardoor is de liefde soms lastig voor de single Leeuw. Gelukkig zul je dit jaar de liefde weer positief gaan inzien.

De Leeuw in een relatie is ook toe aan verandering. In 2023 is het goed om een nog diepere band te creëren met je partner. Wellicht is de passie iets uit de relatie, maar deze kun je gemakkelijk hervinden. Probeer diepgang te zoeken in je relatie, bijvoorbeeld door dromen en doelen bespreekbaar te maken. Zijn er doelen die jullie samen willen bereiken? Dan is daar de verandering die nodig is. Door hier samen naar te streven en gezamenlijk een verandering (en dus een avontuur!) aan te gaan, zul je zien dat de passie opnieuw oplaait.

Carrière

Werk staat voor de Leeuw in 2023 mede centraal. Je bent in staat om verantwoordelijkheden te dragen en efficiënt te werken. Mede hierdoor (her)vind jij je werkplezier. Deze positiviteit zullen de collega’s van de Leeuw ook zien. Werk kost je dit jaar weinig energie, mede omdat je gewoon veel plezier ervaart en je van je werk zelfs energie kunt krijgen. Ook in 2023 zal er op de werkvloer geroddeld worden en kan er wrijving ontstaan door strijd onderling. De Leeuw zal hier niet aan mee doen. Ook hierin wordt de positiviteit van de Leeuw opgemerkt. Jij ziet namelijk de positieve kanten van je collega’s in en hebt totaal geen moeite om juist die kanten te benadrukken. Misschien zijn er zelfs werkrelaties die uitbloeien tot vriendschappen. Voor de Leeuw is het in 2023 wel belangrijk om niet te veel na te denken. Soms is het ook oké om keuzes te maken gebaseerd op je intuïtie.

Financiën

Op financieel gebied kan de Leeuw in 2023 nog wel wat ondersteuning gebruiken. Je bent nou eenmaal een persoon die er van houdt om zichzelf te verwennen. Toch wil je ook meer rust in je financiële situatie door stabiliteit te vinden. In 2023 is het voor de Leeuw niet gemakkelijk om hier balans in te vinden. 2023 staat namelijk ook in het teken van (t)huis. Je zult voor keuzes komen te staan ten opzichte van je thuissituatie, bijvoorbeeld verhuizingen of verbouwingen. Daarnaast wil jij ervoor zorgen dat je huis voelt als een thuis en ben je ook bereid om hier geld in te investeren. In 2023 is het voor de Leeuw belangrijk om goed na te denken over deze keuzes en vooral na te denken over hoe deze keuzes je toekomst beïnvloeden.

Meer weten over het sterrenbeeld Leeuw? Kijk dan eens hier.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Jaarhoroscoop Maagd – 24 augustus tot en met 23 september

blank

Stand van de planeten

De conjunctie van Saturnus en Pluto heeft voor de Maagd vooral invloed op de liefde. Voor de single Maagd lijkt het een positief liefdesjaar te worden. Er kan iemand uit het verleden in het leven van de Maagd opduiken. Is dit positief? Dat kan. Maar het kan ook zijn dat je (eerst) nog het één en ander te verwerken hebt met deze persoon.

Algemeen beeld

Voor de Maagd lijkt 2023 een druk jaar te worden. 2023 lijkt namelijk behoorlijk wat tegenslagen voor de Maagd in petto te hebben. Doordat je op sommige momenten van de ene tegenslag in de andere lijkt te vallen, kun jij moeite hebben om je hoofd koel te houden. Toch bereik je het meest als je probeert rustig te blijven. Het kan de Maagd dan ook helpen door af en toe een stapje terug te doen. Probeer eens op een afstand naar de situatie te kijken. Is het echt zo erg? Of lijkt het gewoon erger doordat je de situatie niet meer kunt overzien?

Dat er tegenslagen gaan komen, dat is een feit. Natuurlijk is dat lastig en bezorgt jou dit onrust. Maar gelukkig kun jij hier wel goed mee omgaan en weet je zelf hoe je sommige tegenslagen een positieve wending kunt geven. Je zult dit jaar veel over jezelf te weten komen en bent in staat om een diepere verbinding met je innerlijke ik te maken.

In 2023 ben jij je focus wel nodig op de toekomst, dus probeer je verleden los te laten. De gedachten aan je verleden zullen het alleen maar lastiger maken de tegenslagen te boven te komen. Het lijkt erop dat er een persoon in je leven komt wandelen die je bij dit hele proces gaat ondersteunen. Probeer met volle moed 2023 in te stappen, dan zul je zien dat problemen niet zo groot zijn als dat ze lijken. Blijf vooral een open houding houden!

Neem in 2023 tijd voor je belangrijke relaties, maar neem ook vooral tijd voor jezelf.

Gezondheid

In 2023 is gezondheid een belangrijk item in het leven van de Maagd. Jij bent het nodig om balans te ervaren in je gezondheid. Hiervoor is niet alleen je fysieke gesteldheid belangrijk, maar ook je mentale gesteldheid. De Maagd moet er op letten voldoende rust te vinden en is ook voldoende slaap nodig. Je hebt een bepaald doorzettingsvermogen in 2023 ten opzichte van je gezondheid, dus maak hier gebruik van en stel jezelf doelen. Je zult zien dat je gemotiveerd bent om deze doelen te behalen.

Liefde en relaties

De Maagd is over het algemeen geliefd gezelschap. De Maagd is nou eenmaal sociaal en betrouwbaar. Echter, de Maagd kan wel erg kritisch zijn. Dit kan er soms toe leiden dat anderen de Maagd soms negatief vinden. Probeer in 2023 je kritische blik iets meer te laten varen en stap met een open mind in gesprekken. Daarnaast ben je ook creatief en dit kan ook in je voordeel werken. Soms kun jij namelijk met creatieve ideeën komen waar anderen niet op zijn gekomen. Als jij je kritische blik iets meer probeert om te zetten in een creatieve blik, zul je zien dat dit je vriendschappen en relaties ten goede komt.

De afgelopen tijd ben je er achter gekomen dat een relatie niet alleen ontstaat vanuit jouw energie. Een relatie hoort gelijkwaardig te zijn en is gebaseerd op geven en nemen. In 2023 zet jij deze lijn voort. Natuurlijk ben je bereid om energie te steken in de liefde, maar jij bent ook bereid om anderen iets voor jou te laten doen. Dit jaar geef jij je over aan de liefde en laat je los wat je de voorgaande periode heeft tegengehouden. Het is lastig om dat te gaan ervaren wat je tegen heeft gehouden en je daar bewust van te worden, maar uiteindelijk zul je zien dat je hier juist iets positiefs uit kunt halen.

Voor de single Maagd is het in 2023 vooral belangrijk om eerlijk te zijn. Jij hebt de afgelopen periode de tijd genomen om uit te vinden waar je nou echt naar op zoek bent in de liefde. Doordat jij bewust bent van wat je wilt, kun je dit beter direct uitspreken. Met deze eerlijkheid weet je date ook direct waar hij/zij aan toe is. Tot nu toe heb je wellicht nog niet gevonden wat je zocht en ben je nog niet op het punt in de liefde waar je had gehoopt te zijn. Maar verlies vooral de hoop niet!

Voor de Maagd in een relatie staat vernieuwing centraal. Dit betekent uiteraard niet meteen dat jij per se een nieuwe relatie moet beginnen. Vernieuwing kan op verschillende manieren ontstaan. Onderzoek in 2023 waar jij en je partner in jullie relatie staan. Wellicht is er een nieuw doel wat jullie samen kunnen stellen of kunnen jullie nieuwe dingen samen ondernemen. Onderzoek vooral samen waar jullie naartoe willen werken. De kans is groot dat bepaalde gedrag- en denkpatronen niet meer bij jullie passen en dat je deze patronen in 2023 los gaat laten.

Carrière

Op werkgebied zal er voor de Maagd veel veranderen dit jaar. Is het niet je werk zelf, dan is het wel je werkhouding die veranderd. Deze veranderingen lijken zich abrupt in te zetten. Hierdoor zijn er voor jou wel weer nieuwe deuren geopend en vind je een nieuwe positieve energie ten opzichte van je werk en carrière. Er is één verandering die de andere veranderingen stimuleert, namelijk je manier van communiceren. Jij bent een persoon waar anderen op kunnen bouwen en vertrouwen. Jij bent dit vertrouwen nodig in een werkrelatie en gaat uit van een wederzijds vertrouwen. In 2023 ben jij directer in je communicatie, maar ook positiever. Je zult zien dat dit van invloed is op je werkrelaties.

Financiën

In 2023 zul je meer overzicht creëren in je financiële situatie. Je bent hier zelf ook gemotiveerd voor en jij wilt zelf meer inzicht hebben in waar je geld naartoe gaat. Je zult zien dat je hierdoor meer rust en stabiliteit ervaart. Daarnaast zul je door dit overzicht ook inzien dat je wellicht wat geld opzij kunt zetten. Zoals het nu lijkt ben je dit in de toekomst ook nodig, dus probeer wat reserves op te bouwen.

Meer weten over het sterrenbeeld Maagd? Kijk dan eens hier.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Jaarhoroscoop Weegschaal – 24 september tot en met 23 oktober

blank

Stand van de planeten

De conjunctie van Saturnus en Pluto zal voor de Weegschaal veel veranderingen teweeg brengen. Deze veranderingen zijn van invloed op je relaties, je gezondheid en je carrière. Daarnaast ga je veel nadenken over de toekomst en specifiek over je huidige woonsituatie. Dit heeft niet alleen betrekking op je letterlijke woonsituatie (andere woning, verbouwing), maar ook op het feit dat je meer tijd wilt besteden aan je gezin. Heb jij nog geen woning en/of gezin? Ook dan staat 2023 wel degelijk in het teken van je woonsituatie. Jij gaat op zoek naar een plek die jij thuis kunt noemen. Aan de ene kant brengt de conjunctie in 2023 voor jou een veilig gevoel, maar aan de andere kant kan jij je soms juist opgesloten voelen.

Algemeen beeld

De Weegschaal krijgt in 2023 eindelijk weer de kans om zichzelf terug te vinden dankzij positieve veranderingen die er aan zitten te komen. De afgelopen periode lijkt voor jou zwaar te zijn geweest, maar daar komt eindelijk een eind aan. In 2023 staat ‘vrij zijn’ centraal. Jij zult ervaren dat jij jezelf aankomend jaar eindelijk weer vrij kunt voelen doordat jij jezelf los kunt maken van alle lasten en problemen die jij op je schouders hebt gedragen. In 2023 sta jij centraal. Je maakt tijd voor jezelf vrij om rust en ontspanning te vinden. En dat mag ook wel na deze lastige periode.

De Weegschaal kan het heerlijk vinden om zichzelf zo nu en dan te verliezen in fantasieën en dagdromen. Dit is natuurlijk prima, maar verlies niet het oog op de realiteit. Jij stelt doelen die soms echt onrealistisch of te hoog gegrepen zijn. Uiteindelijk heb jij alleen jezelf daar maar mee, dus probeer goed na te denken voor je doelen stelt en zorg dat de doelen realistisch en haalbaar zijn.

De Weegschaal kan als geen ander een situatie tig keer overdenken voor hij tot een besluit kan komen. In 2023 lijkt hier toch wat verandering in te komen. Jij gebruikt namelijk je creatieve brein om kansen te zien en zelfs (onbewust) te creëren. En deze kansen laat je in 2023 niet liggen.

Afgelopen tijd heb jij wellicht ingezien dat het je nog weleens kan ontbreken aan doorzettingsvermogen of focus. Mede hierdoor kan het zijn dat jij je nog niet op de plek bevind waar jij je wilt bevinden. En daar zit voor de Weegschaal in 2023 ook nog steeds het leerdoel. Stel haalbare en realistische doelen en focus je op het behalen van deze doelen. Niet alle doelen kunnen en hoeven tegelijk bereikt te worden, dus focus je stap voor stap. Dan zul je zien dat je in 2023 heel veel kunt bereiken.

Gezondheid

Gebruik je doorzettingsvermogen in 2023 om je gezondheidsdoelen te behalen. Op het gebied van gezondheid kun je nog wel eens de neiging om dingen vooruit te schuiven en uit te stellen. Maar van uitstel komt afstel. Gebruik je doorzettingsvermogen dus om jezelf te blijven motiveren. In 2023 staat niet alleen je fysieke gezondheid centraal, maar ook je mentale gezondheid. 2023 nodigt jou namelijk uit om een diepere verbinding te krijgen met je eigen ik. Probeer de balans te vinden tussen de ziel, de geest en het fysieke lichaam.

Liefde en relaties

De Weegschaal heeft soms moeite om zichzelf volledig te begrijpen en dit heeft zijn weerslag op de relaties en vriendschappen. Het gezegde is nou eenmaal ‘om een ander lief te hebben, moet je eerst jezelf lief hebben’ en dit geldt ook voor een ander begrijpen. Mede daarom geeft de gezondheidshoroscoop ook weer dat het van belang is dat jij je in 2023 dieper gaat verbinden met je innerlijke ik. Je verliest de verbinding over het algemeen wanneer je de grip op de realiteit verliest. Jij verliest je zelf namelijk nog wel eens in fantasieën en dagdromen. Het is natuurlijk oké om af en toe te dagdromen, maar probeer je wel te focussen op de werkelijkheid en op wat er nu om je heen gebeurd. Je zult zien dat je door deze dingen een diepere verbinding maakt in je vriendschappen en relaties.

In 2023 kun jij behoorlijk emotioneel in het leven staan. Dit kan juist bijvoorbeeld je gevoelens van onzekerheid en angst bevorderen. 2023 is voor jou niet zomaar een jaar als alle anderen, het is het jaar waarin jij je kunt bevrijden van het verleden. Dus ga aan het werk met je emoties en probeer situaties uit het verleden los te laten. Je zult zien dat je hierdoor echt beter gaat voelen.

De single Weegschaal heeft het verleden al iets meer losgelaten. Dit is positief, want de single Weegschaal heeft hierdoor een open houding ten aanzien van de liefde. Jij ben je in 2023 bewust van wie je bent en wat jij te bieden hebt. Deze kwaliteiten weet je in 2023 op de juiste manier in te zetten en het zal je hierdoor geen moeite kosten om een potentiële partner aan de haak te slaan. Echter, er is een klein probleempje. De liefde gaat dit jaar niet naar jou op zoek, dus jij zult zelf actief op zoek moeten gaan. Blijf niet thuis afwachten tot de ware langskomt, want hiermee zou je zomaar wat kansen kunnen laten liggen.

In 2023 is het voor de Weegschaal in een relatie van belang (mits de Weegschaal deze relatie wil behouden) om er op te letten dat de relatie gelijkwaardig blijft. Waar jij dit jaar met een frisse energie start, start je partner hier wellicht niet mee. Wees je er van bewust dat het belangrijk is om jouw liefde voor je partner ook uit te spreken. Niet alleen heeft jouw partner wellicht minder energie en zelfverzekerdheid dan jou dit jaar, ook speelt jaloezie een rol. Dat jij je bewust bent van je kwaliteiten en je hierdoor zelfverzekerd voelt, zien anderen ook. En dus ben jij iemand waar anderen zich gemakkelijk toe aangetrokken voelen. Laat je geliefde dus weten en voelen dat jij echt voor hem/haar kiest en niet voor een ander.

Carrière

Op het gebied van werk en carrière is er voor de Weegschaal hier en daar behoorlijke turbulentie geweest. In 2023 neemt gelukkig de rust weer toe. Jij gebruikt je creatieve brein om ‘out of the box’ te denken en hier haal je veel winst uit. Problemen zijn met deze ideeën namelijk geen problemen meer, maar uitdagingen. Het is heel goed mogelijk dat jij nieuwe doelen gaat stellen op het gebied van werk en carrière, waarmee je ook anderen aan het nadenken zet en ze inspireert. Al met al lijkt 2023 een positief jaar te worden op het gebied van werk en carrière voor de Weegschaal.

Financiën

Ook op het gebied van financiën lijkt er dit jaar meer rust te komen. Niet alleen komt er meer rust, er lijkt ook een stijgende lijn te komen. Jij hebt de afgelopen tijd wellicht moeten knokken om je financiële situatie stabiel te houden. Wellicht ben je begonnen met nieuwe investeringen of ben je zelf een bedrijf gestart? In 2023 zul je zien dat je niet voor niets hebt geknokt. Je inkomen lijkt namelijk te gaan groeien het aankomend jaar. Let er wel op dat je nu niet plotseling alles gaat uitgeven. Het is ook verstandig om te proberen wat geld opzij te zetten.

Wil je meer weten over het sterrenbeeld Weegschaal? Kijk dan eens hier.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Jaarhoroscoop Schorpioen – 24 oktober tot en met 22 november

blank

Stand van de planeten

De conjunctie van Pluto en Saturnus heeft voor de Schorpioen een grote invloed op nieuwe relaties en vriendschappen. Je hoeft hier niet naar op zoek te gaan, blijkbaar zijn er mensen in je directe omgeving die jij plotseling in een ander licht ziet. Daarnaast lijkt het voor de Schorpioen ook een goed studiejaar te worden dankzij deze conjunctie. Jij zult namelijk over voldoende doorzettingsvermogen beschikken om af te maken waar je mee begonnen bent op het gebied van studie.

Algemeen beeld

Voor de Schorpioen gaat 2023 een positief jaar worden. 2023 staat voor de Schorpioen in het teken van groei. Groei in verschillende opzichten, bijvoorbeeld op het gebied van werk en relaties. De Schorpioen zit beter in zijn vel. Hij weet wie hij is, wat hij kan en is niet bang om dit te tonen. De zelfverzekerdheid die jij uitstraalt wordt opgepikt door anderen.

Doordat jij je in 2023 positief, energiek en zelfverzekerd voelt, zullen zich meerdere kansen aandienen. Het is aan jou om die kansen te grijpen zodat je veranderingen kunt doorvoeren. Deze veranderingen zullen een positief effect hebben voor jou. Gelukkig heb je zelf een keuze of je de veranderingen gaat doorvoeren. Want ben je gelukkig met je leven zoals het nu is? Dan is dat ook prima. De veranderingen gaan alleen komen als jij ze aangrijpt.

Zoals al eerder benoemd, is 2023 voor de Schorpioen een jaar van groei. Deze groei gaat over jou als persoon. In 2023 kom je dieper in contact met je emoties en met je innerlijke ik. Wat wil je echt? Hierdoor ga je alle dingen in je leven op een andere manier bekijken. En dit is van invloed op onder andere je vriendschappen en relaties. Sommige mensen kunnen niet omgaan met de vernieuwde jij. Andere vriendschappen en relaties zullen juist sterker worden.

In 2023 zul je zien dat je inspanningen van de afgelopen tijd het waard zijn geweest.

Gezondheid

Op het gebied van gezondheid heb je misschien de afgelopen tijd niet de doelen gehaald die jij wilde behalen. Probeer in 2023 realistische doelen op het gebied van gezondheid voor jezelf te stellen. Zoek iets waar jij plezier in hebt, dan kun je het gemakkelijker volhouden. Wellicht is er zelfs iets waarvoor jij een passie ontwikkeld! Voor de Schorpioen is het in 2023 ook van belang om een balans te vinden tussen gezond eten, fysieke beweging en slaap.

Liefde en relaties

De Schorpioen is over het algemeen een passievol en emotioneel persoon. Voor de Schorpioen is het goed om deze passie en emoties te gebruiken in een goede vorm van communicatie ten opzichte van vriendschappen en relaties. In het aankomend jaar zul jij je ook realiseren dat de vriendschappen en relaties die jij hebt opgebouwd meebewegen met je leven. Het kost je soms veel energie om een relatie stabiel te houden, terwijl je er weinig tot geen energie voor terug krijgt. In 2023 wordt jij uitgenodigd om hierover in gesprek te gaan met deze personen. Je zult zien dat dit sommige relaties sterker maakt, maar helaas kunnen sommige relaties hierdoor ook verbroken worden. Desondanks zullen de keuzes die jij hierin hebt gemaakt goed voor jou voelen.

Voor de Schorpioen geldt in de liefde hetzelfde als op de andere gebieden. In 2023 bepaal jij hoe dingen gaan. Jij zorgt voor de veranderingen, door kansen aan te grijpen en kansen te creëren. Dus wil jij dat je relatie verandert? Of ben jij een single Schorpioen op zoek naar liefdesgeluk? Dan is dat aan jou, jij zult de eerste stap moeten zetten. Je lijkt gelukkig wel voldoende zelfverzekerdheid te hebben om andere mensen aan te trekken. Wees er wel van bewust dat jij je niet té zelfverzekerd opstelt.

De single Schorpioen voelt zich in de liefde iets minder zelfverzekerd dan de Schorpioen in een relatie. Dit zit vooral in het feit dat jij het lastig vind om jezelf echt open te stellen. Jij bent bang dat als jij jezelf openstelt, je gekwetst wordt. Je vraagt je af of je wel interessant en leuk genoeg bent. Voor de single Schorpioen is het dan ook belangrijk om zichzelf te realiseren dat hij echt wel leuk genoeg is. Jij bent goed zoals je bent. Pak je onzekerheid aan, dan zul je zien dat de liefde je in 2023 mooie kansen biedt.

Voor de Schorpioen in een relatie lijkt het tegenovergestelde waar te zijn. De Schorpioen in een relatie weet namelijk heel goed wat hij wil en hoe hij dit kan bereiken. 2023 lijkt niet veel hobbels op de weg te hebben op het gebied van liefde voor de Schorpioen in een relatie. Je maakt de keuze om of weg te gaan bij je partner, of te blijven. En als je blijft, dan blijf je in deze relatie voor de volle 100 procent. Jij bent gemotiveerd om aan je relatie te werken en bent bereid om hier tijd en energie in te steken. Je partner pikt dit op en zal door jou motivatie ook gemotiveerd raken om jullie relatie te versterken.

Carrière

In 2023 lijk jij op het gebied van werk en carrière gefrustreerd te raken. Dit komt vooral doordat jij het gevoel hebt dat er te weinig veranderd terwijl jij en je collega’s hier wel de inzet voor tonen. Echter, het lijkt erop dat je hier in 2023 ook weinig verandering in kunt brengen. Dus krijg jij te maken met een lastige keuze: blijf jij dit werk nog wel doen? Wellicht is in 2023 het juiste moment om op zoek te gaan naar een andere baan of functie. Als jij besluit om dit niet te doen, is het van belang dat je leert je frustraties los te laten. Laat los waar je geen invloed op hebt en verschuif je energie naar dingen waar je wel invloed op kunt uitoefenen. Welke keuze je hierin ook maakt, het lijkt niet alleen een positieve invloed op jezelf te hebben, maar ook op anderen.

Financiën

In 2023 zul jij op financieel gebied andere keuzes gaan maken dan jij de afgelopen periode hebt gedaan. Het lijkt je zelfs te lukken om wat geld opzij te zetten. Je krijgt een nieuwe visie ten opzichte van je financiën en brengt hierdoor ook een nieuwe structuur aan. Je financiële situatie lijkt hierdoor vrij stabiel te zijn, wat je uiteindelijk weer rust zal brengen.

Meer weten over het sterrenbeeld Schorpioen? Kijk dan eens hier.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Jaarhoroscoop Boogschutter – 23 november tot en met 21 december

blank

Stand van de planeten

De conjunctie van Saturnus en Jupiter zorgen ervoor dat 2023 voor de Boogschutter n het teken van geld staat. In het begin van het jaar lijkt je financiële situatie wat tegen te vallen. Echter, in de rest van het jaar heb je hier profijt van. Je bent namelijk in staat om verstandig met je geld om te gaan, waardoor je financiële situatie gedurende het jaar verbeterd.

Algemeen beeld

2023 staat voor de Boogschutter in het teken van verandering, groei en vooruitgang. Door het nieuwsgierige karakter van de Boogschutter worden veranderingen nou eenmaal gestimuleerd. Het kan zelfs zo zijn dat je op zoek gaat naar bepaalde veranderingen. Jij bent zelf ook veranderd en je hebt meer zelfvertrouwen.

Doordat je meer zelfvertrouwen hebt, zorgt dit voor groei en vooruitgang. 2023 staat hierdoor ook in het teken van groei, groei op alle gebieden. Verandering is dus voor de Boogschutter in 2023 positief.

Het verleden haalt je soms in, wat de verandering en vooruitgang soms tegenhoudt. 2023 is het jaar voor de Boogschutter om het verleden los te laten. Probeer niet te blijven piekeren, maar focus je op alle positieve dingen om je heen. Probeer jezelf open te stellen voor veranderingen en ze toe te laten, ook als dit betekent dat je een deel van het verleden moet afsluiten. Dit zal voor jou alleen maar vooruitgang opleveren. Op het moment dat de veranderingen zich aandienen, zullen ze misschien een grote impact hebben op je leven. Toch zul je zien dat juist deze veranderingen uiteindelijk voor stabiliteit zullen zorgen.

Gezondheid

Boogschutter, lachen is gezond! Humor is nou eenmaal een belangrijke factor in het leven van de Boogschutter. Ook in je gezondheid heeft humor een positieve invloed. Er zijn bepaalde doelen die je wilt halen, maar waar jij soms extra motivatie voor nodig hebt. Deze motivatie zul je vinden in humor.

Liefde en relaties

Jouw zelfverzekerdheid straalt door in je relaties. Je nieuwsgierigheid zorgt er voor dat je gemakkelijk nieuwe relaties aangaat. Je bent op zoek naar avontuur. Het probleem is dat je hierdoor soms iets te grote risico’s neemt. Dit kan ten koste gaan van anderen, wat dus ten koste kan gaan van de relaties die je hebt opgebouwd. Wees dus voorzichtig met het nemen van risico’s.

Ook in de liefde komt er verandering. Dit betekent niet per se een nieuwe relatie, het kan ook gaan om veranderingen in je huidige relatie. Jij staat namelijk open voor veranderingen in je relatie die zorgen voor een frisse wind en wellicht een nieuw avontuur. In 2023 straalt de zelfverzekerdheid die je hebt opgebouwd door in de liefde en je bent niet bang om alles van jezelf te laten zien.

De single Boogschutter zal hoogstwaarschijnlijk een nieuwe relatie starten. Je hoeft niet eens op zoek, de liefde komt jou kant wel opwaaien. Ook in de liefde lijkt het verleden de single Boogschutter in te halen. Je bent toe aan een nieuwe relatie, maar tegelijk wil je niet de vrijheid kwijt die jij nodig hebt. Wellicht door eerdere ervaringen ben je bang dat je deze vrijheid kwijtraakt zodra jij je aan een ander bind. Toch lijkt dit niet het geval te zijn voor jou, want de persoon waar jij je aan bind heeft net als jij vrijheid nodig en zal jou ook de vrijheid geven die je nodig hebt. 2023 is een positief jaar voor de single Boogschutter in de liefde.

De Boogschutter in een relatie is toe aan veranderingen. De veranderingen die jij wilt zullen in principe positief uitpakken, maar kunnen in eerste instantie wel wat strijd opleveren in je relatie. Dit komt doordat je partner helemaal niet over deze veranderingen heeft nagedacht. Het is dan ook van belang dat de Boogschutter hier rekening mee houdt. Geef je partner tijd om te wennen aan de veranderingen die jij nastreeft. Voor de Boogschutter kunnen de veranderingen in 2023 niet avontuurlijk genoeg zijn, maar je partner heeft dit wellicht niet. Houd er dus ook rekening mee dat, om je relatie stabiel en positief te houden, niet alle veranderingen mogelijk zijn.

Carrière

Ondanks dat 2023 voor de Boogschutter in het teken staat van veranderingen, beperkt dat zich op werkgebied. Juist op het werkgebied hoef je geen grote veranderingen te verwachten. Dit komt vooral doordat jij in 2023 op zoek gaat naar werk wat echt bij je past. De afgelopen tijd heb jij je volledig ingezet voor je werk, wat soms ten koste is gegaan van je privésituatie. In 2023 breng je hier verandering in en probeer je een betere balans te vinden tussen privé en werk. Je zult hierbij meer op zoek gaan naar je grenzen, maar je grenzen ook beter (h)erkennen. Niet iedereen kan dit waarderen. Pas als jij een stapje terug doet zien je collega’s namelijk pas echt wat je allemaal hebt gedaan. En iemand moet dat werk toch gaan opvangen.. Daarnaast zorgt je nieuwe houding ervoor dat jij je meer in jezelf terugtrekt. Toch zal je toewijding niet verminderen. Het kan zelfs zijn dat je extra verantwoordelijkheden krijgt, die je prima kan dragen. Je vindt alleen een betere balans tussen werk en privé.

Financiën

Als het goed is heeft de Boogschutter vorig jaar een stijgende lijn gezien. Mocht dit niet zo zijn, geen zorgen. 2023 is wederom een positief jaar voor de Boogschutter op financieel gebied. Wellicht is het je gelukt om vorig jaar wat geld opzij te zetten. Let wel op dat je dit nu niet plotseling allemaal gaat uitgeven. Uiteraard is het prima om jezelf eens een keer te verwennen. Op financieel gebied worden grote financiële keuzes afgeraden. Deze keuzes kunnen namelijk een negatieve wending krijgen in de toekomst. Er lijkt iemand in je leven te komen die je ondersteund om je financiële situatie te ondersteunen. Desondanks lijkt er ook iemand op je pad te komen die het verleden opnieuw doet oprakelen. Maar gelukkig ben je hierin zelf baas. Denk dus eerst goed na of je dit echt wilt of dat het juist tijd is om het verleden af te sluiten.

Meer weten over het sterrenbeeld Boogschutter? Kijk dan eens hier.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Wat betekent je jaarhoroscoop?

Een jaarhoroscoop gaat in op elk specifiek sterrenbeeld, waarbij onder andere wordt gekeken naar de gezondheid, liefde en carrière. Het voorspelt dus op verschillende gebieden in welke richting je leven kan gaan. Zo geeft een jaarhoroscoop inzicht in de toekomst en wat je kunt verwachten dit jaar.

Daarbij wordt gekeken naar welke thema’s extra belangrijk zijn voor het jaar 2023 voor jouw sterrenbeeld. In dit artikel zullen we bij elk sterrenbeeld ingaan op de onderwerpen stand van de planeten, gezondheid, algemeen beeld, liefde en relaties, carrière en financiën.


Het jaar 2023

Westerse astrologie

In het begin van 2023 positioneert Uranus zich zo dat deze aanzet tot het onderzoeken van je gevoelens. Hierin komen ook de prioriteiten naar voren: waar ligt je prioriteit, je doelen, je wensen? Uranus vraagt ons om hier iets mee te doen in onze relaties. Kun jij je in jouw prioriteiten en doelen meten aan je naaste? Uranus vraagt ons om dit goed na te gaan en te bedenken of de relatie ondersteunend of juist destructief is. Het gaat hier niet alleen om een liefdesrelatie, maar ook om vriendschappen en familie. Niet alleen Jupiter, maar ook Saturnus staat in Waterman. Dit bevordert de atmosfeer en maakt het mogelijk om enkele van je meest geweldige relaties in je leven te creëren.

2023 is ook het jaar waarin we beseffen welke kracht we bezitten. Uranus en Pluto zorgen ook voor meer vastberadenheid en meer kracht. Hierdoor is de volharding om uitdagingen aan te gaan en deze ook daadwerkelijk te overwinnen groter. We zijn in staat om dingen te manifesteren, vertrouwen op onze intuïtie en zijn in staat om onze eigen realiteit te creëren. Het verlangen om anderen te helpen kan oplaaien en door al deze dingen zijn we bereid om ten goede dingen te veranderen. Neptunus staat dit jaar in Vissen en reguleert een teveel aan emoties, kalmeert de zenuwen en reguleert impulsieve handelingen wat rust geeft.

Jupiter staat in Waterman en stimuleert het creatieve denken, waardoor je vol zit met nieuwe ideeën. Deze ideeën worden opgemerkt door anderen. Pluto en Uranus zorgen ervoor dat we vechten tegen conservatieve gedachten en benaderingen van het leven.  Ideeën en idealen van anderen smelten samen, wat conflicten kan opleveren. Mensen staan daarnaast ook meer (te) assertief in het leven. Gelukkig zorgt Jupiter ervoor dat deze conflicten kunnen worden opgelost.

Waar je voorheen soms het leven met weerstand bekeek, bekijk je in 2023 het leven met positiviteit. Je bent in staat om dingen op de juiste manier in perspectief te zetten. Je luistert ook beter naar je innerlijke stem, omdat dit gemakkelijker lijkt dan voorheen. Mede hierdoor zullen de dingen op de juiste plek gaan vallen.

De vuurtekens

Ram, Leeuw en Boogschutter. Jullie zullen in 2023 bezitten over een volle lading kracht en energie. Hierdoor zul je in staat zijn om goede resultaten, zoals doelen, in je dagelijks leven te behalen.

De aardetekens

Stier, Maagd en Steenbok. Jullie zorgen voor een stabiele atmosfeer omdat jullie zullen ervaren dat je tevreden bent met je leven. Mede hierdoor verwerf je meer respect en aanzien van anderen.

De luchttekens

Weegschaal, Tweelingen en Waterman. Jullie zullen in 2023 van alle dierenriemen het beste sociale leven hebben. Dit komt mede doordat jullie in staat zijn om beter te communiceren dan normaal. Desondanks blijf je verlangen naar onafhankelijkheid en vrijheid.

De watertekens

Kreeft, Schorpioen en Vissen. Jullie zijn gemotiveerd. Ook jullie communiceren beter dan normaal. Desondanks zul je wel compromissen moeten sluiten wat betreft je relaties en financiën. Dit kun je lastig vinden, want je aard is nou eenmaal veranderlijk.


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Horoscoop
blank

Dit artikel is geschreven door Anoek Winkel

Anoek Winkel, 25 lentes jong. Ik werk als begeleider binnen de justitiële zorg en in mijn vrije tijd schrijf ik veel. Ik schrijf verschillende artikelen, columns en blogs en schreef een boek met de titel Alfrún. In alles wat ik schrijf en publiceer staat spiritualiteit op de voorgrond (in geval van het boek natuurlijk in fantasievorm). Ik geloof namelijk dat er meer is in deze wereld dan wat wij met het blote oog kunnen zien.

blank

Benieuwd naar je toekomst? Ontvang een gratis reading!

Meld je gratis aan
medium die
Dorothy
 • Engelenreader
 • Pendelen
 • Lichtgidsen
Start gratis chat
medium die
Matteo
 • Relatie Coach
 • Specialist in droomverklaringen
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
medium die
Jill
 • Engelenreader
 • Medium
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Charissa
 • Heldervoelend
 • Lichtgidsen
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Valentina
 • Engelenreader
 • Lichtgidsen
 • Foto reading
Start gratis chat
medium die
Eline & Freek
 • Heldervoelend
 • Helderziend
Start gratis chat
medium die
Feike
 • Lichtgidsen
 • Paragnost
 • Relatie Coach
Start gratis chat
© Medium Kiezen 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 2, 8011 CZ te Zwolle | Privacy & Cookies
consult Benieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading!