19 juli 2024: "Durf te kiezen, durf je koers te wijzigen"

Horoscoop sterrenbeeld Schorpioen: karakter, carrière & liefde

Horoscoop sterrenbeeld Schorpioen: karakter, carrière & liefde

De Schorpioen; vastberaden, gepassioneerd en emotioneel. Maar tegelijkertijd kunnen ze ook jaloers, wrokkig en koppig zijn. Dit sterrenbeeld staat in het teken van Pluto en Mars, wat staat voor vernietiging en herstel. De Schorpioen is op zoek naar vernietiging zodat het weer kan opbloeien tot iets nieuws. Ze zien gemakkelijk wat er verborgen ligt achter de dagelijkse werkelijkheid. Deze alertheid en opmerkzaamheid zien we al ontwikkelen bij de Schorpioen kinderen.

De Schorpioen houdt niet van onbetrouwbare mensen en is dan ook op zoek naar een partner die betrouwbaar, intiem en passievol is. Deze mensen werken het liefst zelfstandig omdat ze niet van grote groepen houden. Wat komen we nog meer te weten over de carrière, het liefdesleven en het karakter van de Schorpioen? Je leest het allemaal in dit uitgebreide artikel.

De Schorpioen – 24 oktober tot en met 22 november


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Algemene kenmerken van de Schorpioen

De Schorpioen is een vrouwelijk, vast teken en valt onder de watertekens. Het symbool wat bij de Schorpioen hoort is van oudsher Mars, maar tegenwoordig wordt dit sterrenbeeld in verband gebracht met Pluto. Vrouwelijke tekens zijn intuïtieve, ontvankelijke mensen. Ze zijn geneigd naar zelfbeschouwing en introspectief gedrag. Vaste tekens zijn mensen die behoedzaam, betrouwbaar, praktisch, vasthoudend en koppig zijn. Ze houden niet van verandering. Als deze mensen onder druk komen te staan kunnen ze gemakzuchtig, lui, onbetrouwbaar en inconsequent worden. Watertypes zijn emotioneel en ontvankelijk. Ze gaan voornamelijk af op hun (onderbuik-)gevoel. Ze hebben moeite om hun gevoelens te uiten en doen dit alleen als de ander echt veilig genoeg voelt. Mars staat voor energie en gedrevenheid. Pluto staat voor vernietiging en herstel.


De vier subtypes van de Schorpioen

Goldschneider en Elffers deden onderzoek naar het karakter van mensen in combinatie met hun geboortedag. Uit dit onderzoek kwamen 48 persoonlijkheden naar voren, gekoppeld aan de sterrenbeelden. Dit onderzoek legt een combinatie tussen psychologie en astrologie. Hieronder omschrijf ik de specifieke kenmerken van de vier persoonlijkheden van het sterrenbeeld Schorpioen.

Schorpioen 1 – 24 oktober tot en met 31 oktober

Dit type Schorpioen is trouw en intens. Dankzij hun alertheid hebben ze direct door wie kwade intenties heeft en ze zijn niet bang om een confrontatie aan te gaan. Deze mensen hebben een scherpe tong en zijn niet gemakkelijk te strikken voor een compromis. Het zijn harde werkers die het belangrijk vinden om werk van hoge kwaliteit af te leveren.

Schorpioen 2 – 1 november tot en met 9 november

Dit type Schorpioen is zich bewust van hun diepste gedachten, gevoelens en fantasieën. Over het algemeen komen deze gevoelens intenser bij ze binnen dan bij anderen. Ze proberen intens te genieten van de goede dingen van het leven. Deze mensen zijn hoog emotioneel en hebben diepe inzichten in het dagelijks leven.  Om al deze indrukken en inzichten te kunnen verwerken, is het belangrijk dat ze structuur en voldoende rust aanbrengen in hun leven.

Schorpioen 3 – 10 november tot en met 16 november

Dit type Schorpioen is charmant en aantrekkelijk en maakt daardoor een goede indruk op anderen. Ze zijn begripvol, maar ook veeleisend. Ze voelen zich op hun best in een leidinggevende rol, zowel in het privé leven als op de werkvloer. Door hun stabiliteit en hun charme krijgen ze van veel mensen respect. Deze mensen zijn zich in principe bewust van hun kwaliteiten en valkuilen, maar zijn het soms wel nodig dat iemand anders ze hier opnieuw op wijst.

Schorpioen Boogschutter – 17 november tot en met 22 november

Dit type Schorpioen combineert het vurige en daadkrachtige karkater van de Boogschutter met het emotionele en controlerende karakter van de Schorpioen. Deze mensen zijn gevoelig en gepassioneerd, maar ze missen soms het balans en de stabiliteit van het nuchtere verstand. Ze hebben een sterke behoefte aan zelfstandigheid en hebben dan ook snel moeite met autoriteit. Deze mensen hebben een duidelijke visie en willen dat de wereld deze kent.


blank

Het basiskarakter van de Schorpioen

De Schorpioen is zich bewust van de mystieke betekenis van de alledaagse werkelijkheid. Deze mensen hebben een natuurlijke aantrekkingskracht. Zowel Mars als Pluto staat in het teken van agressie. Mars staat voor woeste, felle agressie. Pluto staat voor intense en hartstochtelijke agressie. Dit alles kunnen we dan ook terugvinden in het karakter van de Schorpioen, alleen heeft het element water daar emotionaliteit en ontvankelijkheid aan toegevoegd. De Schorpioen heeft het verlangen om dat wat verborgen is zichtbaar te maken. De vernietiging en schepping van Mars en Pluto staan in dit geval dan ook voor iets vernietigen om het vervolgens hernieuwd te laten opbloeien. Ze zijn net zo goed in het bewaren van andermans geheimen als dat ze hun eigen gevoelens verborgen weten te houden.

De Schorpioen kan kalm en beheerst overkomen, maar vanbinnen heeft hij intense emoties. Soms lijkt het alsof de Schorpioen dwars door je heen kan kijken met zijn doordringende blik. Ze zijn volhardend, hebben een sterke zelfdiscipline, zijn wilskrachtig en gepassioneerd. Deze kracht en passie kan voor andere mensen soms wat overweldigend zijn. Het zijn ook zeer gevoelige mensen, die het soms nodig zijn zich volledig terug te trekken van de buitenwereld om weer te aarden. Ze zijn niet bang om hun mening te uiten, maar kunnen dit soms op een agressieve of tactloze manier doen.


Positieve eigenschappen van de Schorpioen

 • Vastberaden
 • Emotioneel
 • Intuïtief
 • Gepassioneerd
 • Doelgericht
 • Dapper
 • Gebalanceerd
 • Ambitieus
 • Trouw

De Schorpioen is sterk intuïtief, behoedzaam, gesloten en hartstochtelijk. Ze zijn toegewijd, trouw en behulpzaam aan hun carrière, familie, vrienden en partner. Ze zijn hartstochtelijk en betrouwbaar, maar kunnen ook behoedzaam zijn. Ze zijn meestal ook wat gereserveerd. Ze zijn flexibel en fantasierijk en weten daarom meestal creatieve oplossingen voor problemen te bedenken. De Schorpioen is doelgericht en wat ze doen, doen ze over het algemeen goed. De Schorpioen wordt gezien als het meest intense en krachtigste sterrenbeeld van de dierenriem. De Schorpioen is charmant en wordt meestal gezien als goed gezelschap en een leuke gesprekspartner. Ze zijn zich bewust van hun eigen kwaliteiten en weten ook hoe ze dit moeten gebruiken in het dagelijks leven. Het zijn eerlijke mensen die over het algemeen voorzichtig leven. De Schorpioen is alert en voorzichtig en ziet gauw wat er werkelijk gebeurd.


Negatieve eigenschappen van de Schorpioen

 • Wrokkig
 • Obsessief
 • Koppig
 • Snel gekwetst
 • Haatdragend
 • Manipulatief
 • Mysterieus
 • Gesloten
 • Jaloers

De Schorpioen is behoedzaam, maar kan hierdoor soms jaloers en argwanend worden. Met hun passie en hartstocht gecombineerd met hun grote fantasie kan dit leiden tot roekeloosheid en kunnen ze hiermee zichzelf en anderen behoorlijk in de problemen brengen. Ze vergeven niet gemakkelijk waardoor ze de neiging hebben om voor altijd wrok te blijven dragen. Als ze uit zijn op wraak kunnen ze behoorlijk onder de gordel aanvallen om anderen bewust te kwetsen. Met hun intense emoties kunnen ze dan ook wraakzuchtig of woedend worden als ze zich gekwetst of beledigd voelen. De Schorpioen kan behoorlijk koppig en tactloos zijn. Hij heeft niet altijd inzicht in zijn eigen valkuilen en/of tekortkomingen maar kan tegelijkertijd slecht overweg met de tekortkomingen van anderen.


De Schorpioen als man

De mannelijke Schorpioen is iemand die wil genieten van een luxe leven. Het zijn gedisciplineerde mannen, die koste wat het kost hun eigen overtuigingen willen doorzetten. Het zijn mysterieuze mannen die geneigd zijn tot het dragen van geheimen. Het zijn intense mannen met een hoog zelfvertrouwen en een winnaarsmentaliteit, die dan ook over het algemeen het gevoel hebben dat het leven wel zal slagen. Deze mannen zijn nog weleens geneigd tot jaloers en obsessief gedrag.


De Schorpioen als vrouw

De vrouwelijke Schorpioen is intelligent en zelfverzekerd. Ze zijn sympathiek en charmant waardoor anderen deze vrouwen gemakkelijk volgen. Toch zijn ze net als de mannelijke Schorpioen geneigd om hun overtuigingen door te zetten, koste wat het kost. Hierdoor kunnen ze nog wel eens manipulatief gedrag laten zien. Als je haar grenzen overgaat, zal ze je dit met haar scherpe tong laten weten. De vrouwelijke Schorpioen heeft een gesloten houding. Ze houdt van krachtige personen om haar heen die sterk in hun schoenen staan. Deze vrouwen willen het graag goed doen in de wereld en komen op de buitenwereld kalm over. Deze vrouwen zijn trouw en toegewijd, maar hebben net als de mannelijke Schorpioen de neiging om jaloers en bezitterig gedrag te laten zien. Het zijn geen vrouwen die gemakkelijk vergeven.


blank

De Schorpioen als kind

Kinderen geboren onder het sterrenbeeld Schorpioen zijn emotioneel en dominant. Deze kinderen zullen al vlot de baas (willen) spelen over de andere gezinsleden. Ook als kind willen ze winnen in een discussie, maar ze hebben al goed door dat ze vanuit diverse invalshoeken een situatie moeten bekijken. Deze kinderen zijn sterk, energiek en daadkrachtig. De daadkracht kan soms agressief tot uiting komen. Deze kinderen moeten leren om anderen te vergeven en dat het oké is om soms te verliezen. Deze kinderen kunnen lastig omgaan met autoriteit en het is dan ook van belang dat ze op tijd leren om respect te hebben voor autoriteit.

Deze kinderen zullen van nature opvallen, mede dankzij hun scherpe geest. Deze passievolle kinderen houden van aandacht en zijn dit ook echt nodig om te ontwikkelen en groeien. Deze kinderen zijn eerlijk, oprecht en recht door zee. Ze hebben wel moeite om geheimen te bewaren. Ze zijn alert en opmerkzaam en er zal ze dan ook niet snel iets ontgaan. Ze hebben een sterke intuïtie. Deze energieke kinderen zijn het nodig om deze energie fysiek kwijt te raken. Deze kinderen zijn trouw aan hun vrienden en naasten en vinden het ook erg belangrijk dat andere mensen hun belofte nakomen.

Het zijn geen kinderen die gemakkelijk vergeven en ze nemen dan ook het liefste wraak als ze gekwetst zijn. Voor deze kinderen is het van belang dat ze zich af en toe kunnen terugtrekken. Een eigen kamer wat ook echt privé is, kan ze goed doen. Ze zullen al op jonge leeftijd doelen aan zichzelf stellen en weten hoe ze deze doelen moeten halen. Deze kinderen kunnen goed in groepen vrienden spelen, maar zijn ook goed in zelfstandig spelen. Ze houden van verstoppertje spelen en goochelen; activiteiten waarbij ze hun scherpe en alerte geest kunnen gebruiken en verder kunnen ontwikkelen. Deze kinderen kunnen hun ouders gek maken met alle vragen. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles weten en leren. Ze begrijpen niet altijd de grenzen van anderen en zullen regelmatig geneigd zijn deze grenzen over te gaan. Schorpioen kinderen hebben intense emoties en er zit dan ook een dunne lijn tussen intieme vriend en ergste vijand.

Ouders van een Schorpioen

Kinderen geboren onder het sterrenbeeld Schorpioen zijn het nodig om met discipline behandeld te worden. Deze kinderen zijn wel eerlijkheid nodig. Met straffen die oneerlijk of onlogisch voor ze zijn kunnen ze dan ook niets mee. Daarnaast zijn ze ook veel liefde en aandacht nodig. Deze kinderen moeten leren dat het oké is om niet altijd te winnen en dat het oké is om iemand te vergeven. Ze moeten leren dat je respect behoort te hebben voor autoriteit en dat je rekening houdt met mensen die zwakker zijn dan jou. Deze kinderen hebben baat bij cadeaus waarmee hun alerte en scherpe geest wordt gestimuleerd. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld een goochelset of wetenschapsspulletjes.

Deze kinderen zijn het nodig dat hun ouders doen wat ze beloven. Ze kunnen er niets mee als iemand beloftes niet nakomt en zullen zich dan snel gekwetst voelen. Deze kinderen hebben er veel baat bij als de ouders hun steunen in alle keuzes die ze maken. Hier zullen ze op jonge leeftijd veel van leren, waardoor ze op latere leeftijd weten waar ze goed in zijn. Deze kinderen zijn nieuwsgierig maar kunnen daardoor de ouders stapelgek maken! Ze zullen niet stoppen met vragen stellen want ze willen echt alles weten. Een gedisciplineerde, duidelijke maar toch liefdevolle opvoeding is wat deze kinderen laat groeien tot de beste versie van zichzelf.


De Schorpioen in de liefde

De Schorpioen is een trouwe partner. Ze houden dan ook niet van mensen die onbetrouwbaar zijn. Ze kunnen daar onzeker van worden en het geeft een behoorlijke deuk in hun eigen zelfvertrouwen. De Schorpioen is dan ook een partner nodig die trouw en eerlijk is. De Schorpioen is geen type dat uitbundig de liefde toont en is behoorlijk gesloten. Daardoor zijn het geen mensen die gemakkelijk emoties delen. Mensen die zelf veel bevestiging nodig zijn in een relatie, zullen dan ook niet goed passen bij de Schorpioen. De Schorpioen houdt van diepzinnige en intellectuele gesprekken. De Schorpioen is een zelfstandige persoonlijkheid en houdt er dan ook niet van als anderen hun vertellen wat ze moeten doen. Ze kunnen er ook niets mee als iemand ze wijst op een slecht humeur. Dit is het type dat er zelf voor zorgt dat hun humeur opknapt, meestal door zichzelf even terug te trekken.

De Schorpioen vindt intimiteit wel erg belangrijk in een relatie. Geen wonder, aangezien dit sterrenbeeld wordt gezien als het meest sensuele sterrenbeeld van de dierenriem. In een relatie zijn ze tijd nodig om respect en vertrouwen op te bouwen, maar als ze eenmaal hun vertrouwen aan iemand hebben geschonken zijn het zeer toegewijde en loyale persoonlijkheden. Ze hebben soms wel de neiging om jaloers en/of bezitterig gedrag te vertonen. In een relatie zijn ze opzoek naar eerlijkheid, diepzinnigheid en loyaliteit. Het zijn gepassioneerde en energieke persoonlijkheden en zijn een partner nodig die niet te gevoelig is en net als de Schorpioen houdt van uitdagingen.

De mannelijke Schorpioen in een relatie

De mannelijke Schorpioen wil volledig op zijn partner kunnen vertrouwen. Hij kan er niet zoveel mee als zijn partner het niet eens is met zijn overtuigingen. Als zijn partner hem voldoende kan overtuigen met logische argumenten, kan hij uiteindelijk wel zijn mening bijdraaien. De mannelijke Schorpioen is intens in een relatie. Ze kunnen wel jaloers en obsessief gedrag laten zien. Ze houden van eerlijkheid in de relatie en vinden het prettig als hun partner hun affectie laat zien. Ze houden van vrouwen die zelf ook een hoog zelfvertrouwen hebben en stevig in hun schoenen staan. Binnen de relatie houdt de Schorpioen man graag de controle en hij zal dan ook niet goed matchen met een dominante vrouw. Ze willen graag een diepgaande, intieme relatie die hartstochtelijk en sensueel is.

De vrouwelijke Schorpioen in een relatie

Deze vrouwen houden ervan de controle te hebben binnen een relatie. Ze zijn kalm en rustig en houden van mannen die goed kunnen luisteren. Als ze eenmaal echt verliefd is en voldoende vertrouwen heeft in haar partner, zal ze er alles voor geven om te zorgen dat haar relatie goed blijft. Ze zijn toegewijd aan hun partner maar kunnen daardoor wel wat jaloers en bezitterig worden. Mocht je haar vertrouwen hebben beschadigd of haar hebben gekwetst, zal ze je dit niet gemakkelijk vergeven. Ze is op zoek naar een man die eerlijk durft te zijn in de relatie. Deze vrouwen houden van verassingen. Deze vrouwen zijn zelfverzekerd en intelligent. Net als de mannelijke Schorpioen houden ze van intieme, diepgaande relaties. Ze houdt niet van dominante mannen, maar is wel op zoek naar een man die krachtig is en stevig in zijn schoenen staat. Ga je voor het eerst op date met een Schorpioen vrouw? Verwacht dan niet dat ze veel over zichzelf blootgeeft. Deze vrouwen hebben nou eenmaal geduld bij de zoektocht naar de ware man.

Welk sterrenbeeld past bij de Schorpioen?

De perfecte match voor de Schorpioen is de Kreeft. De Schorpioen is iemand nodig die ze vertrouwen en waar ze respect van krijgen. De Kreeft is ook iemand nodig waarin hij vertrouwen kan opbouwen. De Kreeft is echter van de routine, maar maakt andere keuzes om een partner tevreden te houden. De Schorpioen is in dit geval de initiatiefnemer in de relatie.

De Schorpioen past ook goed bij de Vissen en de Leeuw.


Carrière en werk van de Schorpioen

De Schorpioen werkt het beste alleen of in kleine teams. Hij is het nodig om rustig te kunnen werken om zijn taken te kunnen doen. De Schorpioen kan niet teveel taken tegelijk doen. Ze zijn duidelijke instructies nodig. Ze houden er niet van als mensen op hun vingers meekijken tijdens hun werk. De Schorpioen helpt graag andere collega’s. De Schorpioen is ambitieus en wil graag een goede baan of een leidinggevende functie. Het zijn harde werkers, mits ze de taken interessant genoeg vinden.

Ze willen het liefst een baan waarmee ze veranderingen voor de maatschappij kunnen doorvoeren. Op het werk baseren ze keuzes op verstand en niet op emoties. Ze kunnen daardoor effectief en adequaat beslissingen maken. Ze weten welke beslissingen het snelste resultaat behalen. Ze blijven wel bescheiden. Het zijn creatieve personen die probleemoplossend denken. Als ze een doel voor ogen hebben, zullen ze er alles voor doen om dit te bereiken. Ze respecteren anderen maar verwachten ook dat ze respect terug krijgen. Schorpioenen vinden geld belangrijk en zijn dan ook zuinig op hun geld. Doordat ze zo intens en gepassioneerd zijn kan dit zich uiten in een diepe concentratie of zelfbeheersing als dit nodig is.


De Schorpioen als ascendant

De ascendant is het teken dat aan de oostelijke horizon rees op het moment en de plaats van je geboorte. De ascendant wordt ook wel het rijzende teken genoemd. Je ascendant beschrijft hoe je reageert op anderen, wat je persoonlijke stijl is en hoe jij jezelf uitdrukt. Het weergeeft hoe jij op anderen overkomt, vooral bij een eerste indruk. Daarnaast staat het ook symbool voor je kwaliteiten, karakter en persoonlijkheid en de dingen die jij nodig hebt om zingeving te kunnen geven aan je leven. Als laatste laat het zien hoe jij mensen binnenlaat. In principe is je ascendant een ander sterrenbeeld dan je horoscoop (zonneteken), met enkele uitzonderingen. Een ascendant in het teken van water zoals de Schorpioen, wijst vaak op gevoeligheid en sensitiviteit. Jij gaat op je gevoel af en stemt dit af op de omgeving. Jouw gevoelens uit je alleen als de situatie of de andere persoon voor jou veilig genoeg voelt. Je ervaart een bepaald wantrouwen tegenover de wereld en gaat over het algemeen af op je ‘’onderbuikgevoel’’.

Hoe jij je ascendant kunt berekenen kun je lezen in dit artikel.


Geboortesteen passend bij de Schorpioen

Volgens de oude leer past bij het sterrenbeeld Schorpioen de agaat, peridoot en de robijn. Volgens de traditionele regels past turkoois, malachiet en topaas ook bij dit sterrenbeeld.

Agaat

De agaat werkt aardend, stabiliserend en beschermend. Dit kristal zorgt voor een kalme en nuchtere houding met voldoende innerlijke rust. De agaat motiveert je tot objectief kijken en zelfreflectie, wat de geestelijke en spirituele groei stimuleert. Dit kristal helpt bij rationeel en logisch denken, een verhoogde concentratie en stimuleert het analytisch denken. Daarnaast beschermt de agaat het aura. Het zorgt voor een veilig gevoel. Het helpt ook om balans te ontwikkelen tussen ziel, geest en lichaam.

Robijn

De robijn geeft kracht en energie. Hij werk activerend en stimulerend op het hartchakra en zorgt hiermee voor passie, hartstocht en motivatie. Hij stimuleert een enthousiaste, spontane en positieve houding. Robijn ondersteunt de concentratie en helpt tegen psychische aanvallen. Dit kristal helpt tegen lichamelijke uitputting.

Peridoot

De peridoot werkt beschermend en reinigend. Het is een steen die je ondersteunt bij zelfstandigheid. Dit kristal helpt je om je eigen fouten te (h)erkennen en daarnaast opgekropte emoties en obsessies los te laten.

Malachiet

De malachiet is een krachtig kristal. Dit kristal beschermt tegen negatieve energie van buitenaf. Het zorgt voor balans in je emoties en zorgt ervoor dat je meer weerbaar wordt. Dit kristal helpt om onderdrukte emoties en trauma’s naar boven te brengen zodat deze verwerkt kunnen worden. Hij vermindert angstige gevoelens en stimuleert om blokkades en negatieve denk- en gedragspatronen los te laten. Hij versterkt de empathie en het begrip.

Topaas

De topaas stimuleert geestelijke en spirituele ontwikkeling. Dit kristal zorgt ervoor dat jij je eigen weg kunt vinden en die volgt door te vertrouwen op je eigen kennis en wijsheid. Dit kristal stimuleert empathie, openheid, eerlijkheid en voorspoed. Het zorgt ervoor dat je doelen stelt en ondersteunt je om deze doelen te behalen. Dit kristal zorgt ervoor dat je chakra’s in balans komen en stimuleert je eigen creativiteit.

Turkoois

Turkoois is een krachtig kristal. Dit kristal stimuleert het evenwicht. Hij zorgt voor innerlijke en kalmerende rust, maar werkt tegelijk opbeurend bij vermoeidheid of uitputting. Dit kristal helpt bij depressieve gevoelens, stemmingswisselingen, angst en paniek. Het stimuleert het zelfinzicht en gaat destructief gedrag tegen. Dit kristal beschermt tegen negatieve energie en ondersteunt bij creatief probleemoplossend denken en vergroot de empathie. Daarnaast werkt dit kristal zuiverend en zorgt het voor balans in de energiebanen.

P.S. Een aantal van deze kristallen zijn uitgebreid beschreven. Neem daarvoor hier eens een kijkje.


Vertaling van het sterrenbeeld Schorpioen

In het Nederlands noemen we dit sterrenbeeld de Schorpioen. In het Engels wordt dit sterrenbeeld Scorpio genoemd. In het Latijns wordt dit sterrenbeeld Scorpius genoemd.


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Horoscoop
blank

Dit artikel is geschreven door Anoek Winkel

Anoek Winkel, 25 lentes jong. Ik werk als begeleider binnen de justitiële zorg en in mijn vrije tijd schrijf ik veel. Ik schrijf verschillende artikelen, columns en blogs en schreef een boek met de titel Alfrún. In alles wat ik schrijf en publiceer staat spiritualiteit op de voorgrond (in geval van het boek natuurlijk in fantasievorm). Ik geloof namelijk dat er meer is in deze wereld dan wat wij met het blote oog kunnen zien.

blank

Benieuwd naar je toekomst? Ontvang een gratis reading!

Meld je gratis aan
medium die
Dorothy
 • Engelenreader
 • Pendelen
 • Lichtgidsen
Start gratis chat
medium die
Mia
 • Engelenreader
 • Helderziend
 • Foto reading
Start gratis chat
medium die
Jill
 • Engelenreader
 • Medium
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Charissa
 • Heldervoelend
 • Lichtgidsen
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Marlo
 • Engelenreader
 • Lichtgidsen
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Feike
 • Lichtgidsen
 • Paragnost
 • Relatie Coach
Start gratis chat
medium die
Tim & Tessa
 • Medium
 • Specialist in droomverklaringen
 • Tarot
Start gratis chat
© Medium Kiezen 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 2, 8011 CZ te Zwolle | Privacy & Cookies
consult Benieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading!