23 juni 2024: "Durf te kiezen, durf je koers te wijzigen"

Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

In dit artikel vertellen we je alles over je weekhoroscoop. Hoe scoor jij op het gebied van liefde? En hoe staan je financiën ervoor? Waar liggen deze week je krachten en valkuilen? Lees snel verder voor een uitgebreide horoscoop!


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Horoscoop deze week

De Boogschutter algemeen

De Boogschutter is een mannelijk vuurteken en staat in het teken van Jupiter. Vuurtekens zijn vaak energiek en enthousiast en mannelijke tekens zijn vaak ondernemend, creatief en assertief. Jupiter wordt gezien als de planeet van groei en succes. In de Romeinse mythologie was Jupiter de heerser van de goden. De Boogschutter heeft een positieve energie, is meestal opgewekt en extravert. Je mag van geluk spreken als je tot de naasten van de Boogschutter behoort, want dan wordt je automatisch meegenomen in de positieve energie en het licht van de Boogschutter. De Boogschutter inspireert iedereen om zich heen om hun geest te ontwikkelen en het beste leven te leiden wat maar mogelijk is.

De Boogschutter is over het algemeen eerlijk, humoristisch, intellectueel en optimistisch. De Boogschutter wordt gezien als het meest toegewijde sterrenbeeld van de dierenriem. Een Boogschutter zit namelijk niet snel bij de pakken neer en zal zijn best doen om door te gaan, door te groeien en zich aan iets te verbinden. De Boogschutter is over het algemeen ruimdenkend en zonder oordeel, waardoor hun eerlijkheid niet vaak steekt. De Boogschutter is niet alleen intellectueel, ze hechten over het algemeen ook waarde aan onderwijs. De Boogschutter heeft een vrije geest. Ze hechten geen waarde aan materiële zaken en kunnen mede hierdoor goed met geld omgaan.


Centraal deze week

Zelfontwikkeling

Deze week staat ook weer in het teken van zelfontwikkeling. Zelfontwikkeling lijkt voor de Boogschutter het hele jaar in de aandacht te staan. Deze week zul je meer bij je eigen zwakheden proberen stil te gaan staan en te kijken naar hoe je deze kunt gaan versterken. Laat negatieve denkpatronen los, probeer het verleden los te laten en focus op je toekomst. Alleen dan zul jij je dromen kunnen nastreven. Ontwikkeling kan ook ontstaan door technische apparatuur of speelgoed en zullen een onderdeel worden van deze verandering.

Creatieve en culturele ontwikkeling

Het lijkt erop dat de Boogschutter deze week meer behoefte heeft aan creativiteit en cultuur. Muziek, kunst en boeken lijken een belangrijke rol te gaan krijgen deze week. Er lijken ook verrassingen op het gebied van cultuur je kant op te komen in de vorm van een avontuur. Wees ook vooral nu niet bang om een avontuur aan te gaan, je kunt er altijd van leren en groeien!

Communicatie

Er lijkt genoeg te beleven te zijn voor de Boogschutter in de vorm van discussies. Deze discussies lijken vooral betrekking te hebben op je leven, waar het pad in je leven naartoe beweegt en wat je dromen en doelen zijn. Geen slechte discussies om te voeren dus, maar juist discussies die je kunnen helpen om verder te ontwikkelen. Deze week lijkt het niet alleen op het gebied van carrière, maar in het algemeen wel van belang te zijn om onnodige conflicten en discussies te vermijden.

Avontuur

Ervaar je deze week verveling? Probeer dan eens een activiteit te ondernemen die je anders niet snel zou hebben gedaan! Juist nu lijk je hier extra van te genieten. Laat ook vooral je creativiteit stromen, bijvoorbeeld met schrijven of tekenen. Wellicht sluit deze activiteit wel naadloos aan op je drang naar cultuur en creativiteit? Uiteindelijk zal het je goed doen, ook al lijkt de stap naar een nieuwe activiteit soms moeilijk of beangstigend.

Positiviteit

Mogelijk gaat je zelfbeeld deze week positief ontwikkelen. Daar lijk je anderen mee aan te steken. Al met al lijkt deze week nieuwe deuren voor je te openen.


Carrière en werk

Op het gebied van carrière lijkt deze week de focus vooral te liggen op multitasking. Vooral mensen die te maken hebben met media of communicatie en internationale bedrijven lijken deze week kansen en mogelijkheden te krijgen. Als je veel samenwerkt met anderen dan is het belangrijk om deze week waar mogelijk af te remmen en tijd te nemen.

Neem ook de tijd om stil te staan bij fouten die je zelf misschien maakt binnen je werkzaamheden en kijk waar je deze fouten kunt aanpakken. Het is niet erg om fouten te maken, daar leer je van. Wees wel bereidt om je fouten toe te geven en te erkennen, juist zodat je er van kunt leren. Mogelijk zijn er meerdere werkbezoeken of vergaderingen die op je pad komen, maar ze kunnen je duidelijk iets goeds opleveren. Het neemt niet weg dat er een grote kans is dat je het deze week mede door de vergaderingen drukker hebt dan normaal. Loop belangrijke deals niet mist door beslissingen en keuzes uit te stellen. Wellicht vraagt juist deze week om knopen door te hakken.

Er bestaat wel een kans dat jij op het werk sneller geïrriteerd bent dan normaal. Pas op dat je geen onnodige ruzies veroorzaakt door je eigen irritaties. Professionele relaties lijken deze week nou eenmaal extra complex te zijn. Zoals al eerder benoemd, lijkt deze week dus voornamelijk te draaien om multitasking op alle gebieden.

Uiteindelijk, mogelijk aan het einde van de week, lijkt je goede inzet en harde werken wel beloond te gaan worden. Je valt op, waardoor je duidelijke toekomstplannen en strategieën eindelijk op de juiste manier met anderen kunt delen. Deze plannen zorgen er ook weer voor dat je waardering krijgt van anderen en dit zorgt weer voor een positief humeur en een extra motivatie.

Voor de studerende Boogschutter lijkt deze week stabiel te zijn. Je zult wel hard moeten werken om je doelen te behalen. Probeer je zo min mogelijk te laten afleiden en gebruik zo veel tijd als mogelijk om te studeren. De studerende Boogschutter krijgt mogelijk een kans op onderwijs in het buitenland.

Heb je een eigen bedrijf? Dan kan deze week weleens extra positief voor je uitpakken. Indien je samenwerkt met een partner, kunnen er wel problemen voordoen. Hierin lijkt het vooral van belang te zijn om het eventuele probleem zo snel mogelijk aan te pakken en het uit te praten. Wees ook hier bewust van het vermijden van onnodige discussies. Blijf met een eigen bedrijf vooral vastberaden en laat je niet zomaar tegenhouden tot het bereiken van je doelen. Ga voor dat wat je wilt. Zijn de wegen die daarheen leiden geblokkeerd? Zoek dan andere wegen om het doel te bereiken. Met volharding en creativiteit gaat je dat vast lukken. Leg een stabiele basis met een duidelijk ondernemingsplan waarin de doelen en idealen zijn weggezet, zodat jij je kunt focussen op het uitvoeren van het plan!


Relatie en liefde

De single Boogschutter

Voor de single Boogschutter lijkt de liefde vooral dit weekend te gaan ontwikkelen. Is er een relatie op de loer of is er slechts sprake van passie? Wellicht wordt de single Boogschutter wel verliefd of voelt hij zich op een ander niveau diep verbonden tot een persoon. Niet elke verbinding die je met een ander aangaat hoeft direct te resulteren in een liefdesrelatie. En soms is het nodig om de verbinding aan te gaan als liefdesrelatie, om er achter te kunnen komen dat de verbinding anders is dan dat en wellicht zelfs nog dieper gaat. Gelukkig krijg je waarschijnlijk wel kansen dit weekend om dat uit te gaan proberen!

De Boogschutter in een relatie

Ook binnen de relatie kunnen problemen optreden door de communicatie. Je kunt het wellicht niet eens worden met je partner. Mogelijk laat je partner bepaald gedrag zien wat je niet gewend bent en waar je lastig mee om kunt gaan. Probeer achter de reden van het gedrag te komen. Wellicht is er wel iets aan de hand met je partner wat jij hebt gemist? Door er samen over te praten en samen te kijken naar een oplossing voor de oorzaak kun je de relatie juist versterken. De Boogschutter in een relatie zal er goed aan doen om tijd te nemen om samen met zijn partner iets te gaan doen. Je zult deze behoefte misschien zelfs krijgen, aangezien je misschien wat vast zit in de dagelijkse sfeer of met je gedachten bij het werk bent. Vooral het weekend lijkt hiervoor geschikt te zijn.

Ook voor de Boogschutter in een huwelijk kan dit meespelen en problemen veroorzaken. Vooral in een tweede huwelijk kunnen problemen voorkomen.


Vriendschappen en familie

Binnen het gezin kunnen problemen ontstaan. Dit lijkt vooral te maken te hebben met miscommunicaties. Door de miscommunicaties is er een vermindering van of gebrek aan samenwerking. Niet alle rollen en verantwoordelijkheden zijn duidelijk of worden niet gevolgd. Ook hier lijkt het van belang te zijn om uit onnodige discussies te blijven. Bewaar de rust en balans voor jezelf, bijvoorbeeld door het uitoefenen van meditatie of yoga.

Zelf kun je het ook moeilijk vinden om de juiste balans te vinden tussen carrière en privé, waar de onbalans in het gezinsleven zich ook lijkt te gaan uiten. Probeer je werk op het werk te laten en aandacht te geven aan je privéleven. Een duidelijke scheiding is waarschijnlijk niet mogelijk, maar je doet er goed aan om het wel zo veel mogelijk te proberen.

Hoogstwaarschijnlijk vinden er ontmoetingen met familieleden plaats, grote kans dat dit familieleden zijn die je om wat voor reden dan ook al langere tijd niet hebt gezien. De relatie met eventuele broers of zussen lijkt deze week te versterken.

Wellicht krijg je zelfs mogelijkheden om je sociale kring te vergroten. Er is namelijk een kans dat je nieuwe mensen ontmoet, wat al snel uit kan groeien tot vriendschappen. Het ontmoeten van nieuwe mensen lijkt je in het geheel goed te doen en je op te beuren. Wellicht waren deze ontmoetingen juist wat je nu net even nodig had om je beter te voelen. Mogelijk ontstaan deze ontmoetingen bij de nieuwe activiteiten en avonturen die je gaat ondernemen.


Gezondheid

blank

Gezondheidsproblemen lijken vooral te ontstaan door stress en spanning. Voldoende beweging zal je goed doen op het fysieke gebied. Probeer eens dagelijks te gaan wandelen. Yoga of meditatie kan je helpen op het mentale gebied. Al met al is het lichaam één en bevordert het fysieke het mentale en andersom. Je zult goed doen aan een duidelijke dagelijkse routine waarin je beweging en meditatie opneemt. Op het gebied van fysieke gezondheid lijkt deze week vooral in het teken te staan van de geslachtsorganen. Het kan wel zijn dat je ook problemen ervaart met je rug. Probeer dan ook zwaar werk/tillen te vermijden, vooral het werk wat je onderrug belast. De pijn lijkt namelijk het hevigst te kunnen worden in de onderrug.

Door de stand van de planeten kunnen er ook klachten met de nieren optreden. Daarom zal het deze week nog belangrijker zijn dan normaal om voldoende water te drinken. Ook kunnen er problemen voordoen in het gezicht. Zorg voor goede hygiëne op je gezicht door je gezicht dagelijks met lauw water te wassen. Voldoende water drinken kan ook helpen bij problemen met de huid van het gezicht. Wees ook bewust van een uitgebalanceerd en gezond voedingspatroon.


Financiën en geld

Mogelijk komen je uitgaven deze week hoger te liggen dan normaal. Dit kan je veel stress opleveren, omdat het je mogelijk niet lukt om geld opzij te zetten en je dit juist wel wilt. Je financiële situatie stabiliseren lijkt dan ook vooral mogelijk te zijn in het verminderen van je uitgaven. Desondanks is er mogelijk wel een lening die je wilt en kunt afbetalen. Om je financiële situatie stabiel te houden is het dan ook vooral verstandig om een goed budget en een goede planning te maken. De gehele week lijkt niet de goede week om geld te lenen aan anderen. Het lijkt ook niet de juiste week om zelf een lening aan te gaan. Probeer dit dan ook waar mogelijk te voorkomen, want een nieuwe lening aangaan kan juist zorgen voor extra problemen.


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Horoscoop
blank

Dit artikel is geschreven door Anoek Winkel

Anoek Winkel, 25 lentes jong. Ik werk als begeleider binnen de justitiële zorg en in mijn vrije tijd schrijf ik veel. Ik schrijf verschillende artikelen, columns en blogs en schreef een boek met de titel Alfrún. In alles wat ik schrijf en publiceer staat spiritualiteit op de voorgrond (in geval van het boek natuurlijk in fantasievorm). Ik geloof namelijk dat er meer is in deze wereld dan wat wij met het blote oog kunnen zien.

blank

Benieuwd naar je toekomst? Ontvang een gratis reading!

Meld je gratis aan
medium die
Dorothy
 • Engelenreader
 • Pendelen
 • Lichtgidsen
Start gratis chat
medium die
Matteo
 • Relatie Coach
 • Specialist in droomverklaringen
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
medium die
Mia
 • Engelenreader
 • Helderziend
 • Foto reading
Start gratis chat
medium die
Valentina
 • Engelenreader
 • Lichtgidsen
 • Foto reading
Start gratis chat
medium die
Marlo
 • Engelenreader
 • Lichtgidsen
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Eline & Freek
 • Heldervoelend
 • Helderziend
Start gratis chat
medium die
Feike
 • Lichtgidsen
 • Paragnost
 • Relatie Coach
Start gratis chat
© Medium Kiezen 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 2, 8011 CZ te Zwolle | Privacy & Cookies
consult Benieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading!