2 maart 2024: "Durf te kiezen, durf je koers te wijzigen"

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

In dit artikel vertellen we je alles over je weekhoroscoop. Hoe scoor jij op het gebied van liefde? En hoe staan je financiën ervoor? Waar liggen deze week je krachten en valkuilen? Lees snel verder voor een uitgebreide horoscoop!


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Horoscoop deze week

De Vissen algemeen

Vissen is het laatste teken van de dierenriem. Daardoor wordt er gedacht dat de Vissen verschillende kenmerken van andere tekens heeft overgenomen. De Vissen wordt geregeerd door de planeet Jupiter en is een zonneteken. De Vissen staat over het algemeen bekend als charmant, sympathiek, vriendelijk, inventief en dromerig. Ondanks het feit dat ze dromerig kunnen zijn, weten ze wel goed waar de grenzen zitten tussen dromen en realiteit. De Vissen houdt absoluut niet van conflicten, ruzies of confrontaties. Ze gaan deze liever uit de weg en zullen snel als bemiddelaar optreden wanneer ze ergens een conflict zien gebeuren. De Vissen wordt mede om deze reden gezien als onzelfzuchtig en vrijgevig.

Het heeft ook een nadeel, want de Vissen heeft de neiging soms iets te weinig op zijn eigen strepen te gaan staan. Ze worden daardoor wel eens als vanzelfsprekend beschouwd of nemen een onderdanige houding aan. De Vissen wil zich graag veilig voelen en houdt van gezelligheid om zich heen. Ook binnen de liefde zien we het vrijgevige karakter van de Vissen terug; het is meer geven dan nemen. De Vissen is daarnaast ook een romantisch karakter. Mensen met het sterrenbeeld Vissen zijn respectvol en weinig bevooroordeeld. In sommige gevallen kan de Vissen ook lui zijn. Desondanks beschikken de meeste Vissen wel over een gezonde dosis energie.


Centraal deze week

Persoonlijke ontwikkeling

Je focus lijkt deze week te liggen op het ontwikkelen van jezelf en je eigen persoonlijkheid. De kans is aanwezig dat hierbij je eigen creativiteit ook in ontwikkeling zal zijn. Mogelijk versterkt je nieuw ontwikkelde creativiteit je persoonlijke ontwikkeling wel. Wat ga je doen met je (her)ontdekte talenten?

Veranderingen

Er dienen mogelijk abrupte veranderingen aan in je privéleven of je carrière. Het advies hierin is om niet te snel keuzes te maken en zeker geen keuzes te maken omdat jij je geïrriteerd of boos voelt of omdat het de bedoeling is om een ander dwars te zitten. Dit zal er uiteindelijk alleen maar toe leiden dat jijzelf er mee zult zitten.

Voor alle nieuwe dingen die op je pad komen of alle veranderingen die ontstaan, heeft het universum een reden. Probeer dan ook om je er niet tegen te verzetten, maar je er langzaam in mee te laten gaan. Accepteer de verandering en geef jezelf de kans om opnieuw vertrouwen te krijgen in de situatie. Te veel willen plannen lijkt een averechts effect te hebben voor de Vissen. Natuurlijk is het goed om niet alles op zijn beloop te laten, maar het is zeker goed om ruimte over te laten voor het onverwachte.

Vooruitgang

Je gevoel van zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid kan worden versterkt doordat je een doel kunt behalen waar je al langere tijd voor aan het werk bent. Of misschien gaat een lang gekoesterde wens eindelijk in vervulling? Ondanks dat niet alle vooruitgang met grote sprongen wordt gemaakt, is er over het algemeen wel vooruitgang. Wees dus niet teleurgesteld of gefrustreerd (op een ander of op jezelf) als je het gevoel hebt dat je stilstaat. Probeer eens écht bij jezelf stil te staan en evalueer de afgelopen periode. Sta je echt stil? Of maak je toch gestage stappen naar vooruitgang?

Hulp uit onverwachte hoek

Als jij één van de Vissen bent die er soms moeite mee heeft om de administratie op orde te houden, lijkt deze week gunstig voor je uit te pakken. Er lijkt zich namelijk iemand aan te dienen die je hier goed bij kan helpen.

Blijf alert

Wees op je hoede voor mensen die niet het beste met je voor hebben. Er kunnen mensen op je pad komen die een negatieve invloed op je hebben.

Tijd voor rust en gezelligheid

Er is ook een mogelijkheid dat een dagje weg of weekendje weg wat al een tijdje op de planning staat, eindelijk vorm begint te krijgen. Misschien ga je er zelf even tussenuit, misschien met je gezin of met vrienden. Hoe je het ook wend of keert; dit zal je goed doen.


Carrière en werk

vis

De Vissen lijkt een goede week tegemoet te gaan als het gaat om zijn carrière. Het lijkt er namelijk op dat je inspanningen naar behoren worden beloond. Het lijkt er ook op dat dit het juiste moment is om van baan te veranderen of een flinke carrièreswitch te maken. Voor sommige Vissen kan er een aanbod op tafel komen te liggen om in het buitenland te gaan werken. Aan het eind van de week kunnen er conflicten optreden op de werkvloer. Wellicht tussen andere collega’s, wellicht tussen jou en een collega. Indien het niet jezelf betreft, probeer er dan buiten te blijven. Door je er mee te gaan bemoeien kan dit je carrière flink beschadigen. Er lijkt een kans te zijn dat je meer verantwoordelijkheden op het werk gaat dragen of nieuwe projecten zult gaan starten. Mogelijk ontvang je hiervoor ook een extra financiële bonus.

Heb je een eigen bedrijf? Dan liggen er wellicht kansen in het verschiet voor uitbreiding van je bedrijf. Werk je samen met iemand anders binnen jullie bedrijf? Wees je dan bewust van de relatie die je hebt met je zakenpartner en probeer te onthouden dat je zakenpartner ook kwaliteiten heeft en voordelen in het bedrijf brengt. Er wordt namelijk wat nederigheid gevraagd richting je zakenpartner. Binnen een eigen bedrijf lijkt het verder allemaal soepel te gaan en lijken er weinig tot geen problemen voor te komen deze week. Ondanks de mogelijkheden die er wellicht zijn voor bedrijfsuitbreiding, wordt wel geadviseerd om op de hoede te zijn voor zaken die te maken hebben met buitenlands gerelateerde werkzaamheden.

Voor studenten kan het een lastige week zijn, omdat er veranderingen kunnen zijn die ervoor zorgen dat alle omstandigheden anders zijn. Dit kan invloed hebben op je studie en op de manier waarop jij kunt studeren.


Relatie en liefde

Voor zowel de Vissen in een relatie als de Vissen in een huwelijk kunnen er problemen komen. Er lijken vooral spanningen te zijn die de sfeer wat negatief maakt.

De single Vissen

Voor de single Vissen lijkt dit niet de week te zijn om een nieuwe relatie te starten. Het kan je goed doen om er op uit te gaan en veel buiten te zijn. Dit maakt niet alleen je hoofd leeg, maar kan er ook voor zorgen dat je op een positieve manier na gaat denken over de toekomst. De plannen voor de toekomst kunnen er vervolgens weer voor zorgen dat jij je nog meer bewust wordt van wat je in een partner zoekt. En niet alleen wat je graag in een partner wilt, maar ook wat je van een partner nodig hebt. En dat is minstens even zo belangrijk.

Wil je iets doen aan je uiterlijk? Wees je er dan van bewust dat je hier mogelijk meer geld en energie in moet steken dan anders. Overweeg dan ook voor jezelf of je dit de moeite waard zult vinden. Sociale status is niet alles en is zeker niet wat je uitstraalt. Het is voor jou misschien wel veel belangrijker om écht gezien te worden. Gelukkig lijken er één op één momenten te ontstaan met belangrijke naasten, waarin jij de kans krijgt om jezelf echt te laten zien. De persoon die jij bent, zonder poespas en sociale status. Wellicht bloeit hier langzaam zelfs iets moois uit?

De Vissen in een relatie

De spanningen kunnen er in het hoofd van de Vissen er zelfs toe leiden dat ze denken aan het beëindigen van het huwelijk of de relatie. Het advies is dan ook om niet te snel keuzes te maken en relaties te verbreken. Denk ook eens aan wat jullie wel hebben samen en wat jullie zo ver samen hebben meegemaakt en/of hebben opgebouwd. Naast spanningen zijn er mogelijk ook meningsverschillen en kunnen jullie het lastig vinden om wederzijds begrip op te brengen. Door rust en compromis lijkt de Vissen ervoor te kunnen zorgen dat de relatie niet alleen weer goed is, maar zelfs verbeterd kan worden. Als je dit wilt bereiken kan het voor sommige Vissen nodig zijn om een rustperiode in de relatie in te lassen. Voor de Vissen in een huwelijk worden er mogelijk ontwikkelingen getroffen om een soort gelegenheid te organiseren met je schoonouders.

Moeilijkheden in de relatie of het huwelijk kunnen ook optreden omdat de Vissen zich te krachtig opstelt. Probeer een stapje terug te doen en te kijken waar je partner het initiatief in zou kunnen nemen. Probeer meer tijd met je partner door te brengen om de relatie te versterken en de band dieper en intiemer te maken, ondanks mogelijke problemen die jullie moeten overwinnen. Sommige Vissen prijzen zich gelukkig en zullen een huwelijksaanzoek krijgen. Of neem je het heft in eigen handen en ben jij degene die het huwelijksaanzoek doet?


Vriendschappen en familie

Op het gebied van gezin en familie lijkt het ook pittig te zijn. Er kunnen meningsverschillen ontstaan met familieleden zoals broers of zussen. Ook kunnen er moeilijkheden optreden in de relatie met een ouder. De Vissen probeert misschien wel om de banden weer te herstellen, maar dit lijkt nog niet altijd zo gemakkelijk te zijn. Mogelijk probeer je iemand te plezieren, maar heeft dit alleen het averechtse effect. Binnen je eigen gezin kunnen ook problemen optreden door veranderingen, eventuele onverwachte, verantwoordelijkheden. Je zult dit samen moeten leren dragen, zodat er een goede verdeling is en de balans kan blijven bestaan.

Ook met een dierbare naaste uit je vriendenkring kan het zijn dat er misverstanden en meningsverschillen ontstaan. Al met al kan het voor de Vissen een pittige week worden op het gebied van relaties. Ondanks dat het voor de single Vissen niet het moment lijkt te zijn om een nieuwe relatie te starten, kunnen er wel nieuwe contacten ontstaan voor de Vissen in het algemeen. Ook ontstaan er naast nieuwe contacten mogelijk ook nieuwe verbindingen. Deze verbindingen kunnen in de loop van de tijd zijn vruchten gaan afwerpen.


Gezondheid

vis

Het lijkt erop dat het op gebied van gezondheid voor de Vissen alles vrij stabiel is. Er kunnen gezondheidsproblemen optreden, maar niet iets wat groot lijkt te zijn. Er dienen mogelijk wat klachten rondom de maag en darmen op. Dit kan te maken hebben met een ongezonde levensstijl, zoals onvoldoende gezond eten. Ook kan de Vissen zich meer vermoeid voelen dan normaal, alsof zijn energie al verbruikt is. Probeer eens te kijken naar je levensstijl: eet je gezond, drink je voldoende water, voldoende bewegen en neem je voldoende rust?

Bepaalde kruiden toevoegen aan je eten kunnen helpen met de eventuele maag- en darmklachten. Je lijkt ook minder vermoeid te zijn als je meer investeert aan mentale rust, bijvoorbeeld door middel van yoga. Ook het laten liggen van suiker lijkt deze week nog beter te zijn voor de Vissen dan normaal. Medische problemen kunnen eventueel optreden door overmatig gebruik van elektronica. Problemen door elektronica lijken vooral in het ooggebied op te treden.


Financiën en geld

Op financieel gebied lijkt het over het algemeen stabiel te zijn. Toch lijkt het erop dat de stabiliteit wel komt na pieken en dalen. Indien je een eigen bedrijf hebt, kan het zo maar zijn dat je hier betere inkomsten uithaalt dan normaal. Er lijken meerdere mogelijkheden voor te doen op verschillende gebieden om je inkomsten te vergroten. Er wordt wel geadviseerd om niet te investeren in onroerend goed. Wees je ook bewust van het feit dat er mogelijk onverwachte kosten opduiken die weer een dal kunnen veroorzaken. Bewust omgaan met geld en wat geld achter de hand houden is nooit verkeerd!

Wees ook alert met grote pieken en dalen waar je zelf invloed op uit kunt oefenen. Om je financiële status te verbeteren zal wel van je gevraagd worden om jezelf hier echt voor in te zetten en moeite voor te doen. Indien jij je hiervoor wel wilt inzetten, zullen er vanzelf kansen voordoen om je financiële status te verbeteren. Wees geduldig.


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Horoscoop
blank

Dit artikel is geschreven door Anoek Winkel

Anoek Winkel, 25 lentes jong. Ik werk als begeleider binnen de justitiële zorg en in mijn vrije tijd schrijf ik veel. Ik schrijf verschillende artikelen, columns en blogs en schreef een boek met de titel Alfrún. In alles wat ik schrijf en publiceer staat spiritualiteit op de voorgrond (in geval van het boek natuurlijk in fantasievorm). Ik geloof namelijk dat er meer is in deze wereld dan wat wij met het blote oog kunnen zien.

blank

Benieuwd naar je toekomst? Ontvang een gratis reading!

Meld je gratis aan
medium die
Mia
 • Engelenreader
 • Helderziend
 • Foto reading
Start gratis chat
medium die
Marlo
 • Engelenreader
 • Lichtgidsen
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Feike
 • Lichtgidsen
 • Paragnost
 • Relatie Coach
Start gratis chat
medium die
Tim & Tessa
 • Medium
 • Specialist in droomverklaringen
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Ivar
 • Astroloog
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
medium die
Martha
 • Helderziend
 • Medium
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
medium die
Holger
 • Engelenreader
 • Helderziend
 • Pendelen
Start gratis chat
© Medium Kiezen 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 2, 8011 CZ te Zwolle | Privacy & Cookies
consult Benieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading!