21 april 2024: "Durf te kiezen, durf je koers te wijzigen"

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

In dit artikel vertellen we je alles over je weekhoroscoop. Hoe scoor jij op het gebied van liefde? En hoe staan je financiën ervoor? Waar liggen deze week je krachten en valkuilen? Lees snel verder voor een uitgebreide horoscoop!


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Horoscoop deze week

De Ram algemeen

De Ram is een vuurteken en staat in het teken van de planeet Mars. De Ram staat voor geboorte. Het is het hoofd en het begin van de dierenriem en kan gezien worden als het meest actieve teken van de dierenriem. Doordat de Ram het eerste teken van de dierenriem is, staat de Ram voor het begin van de reis van de zon. De Ram is daarmee ook het teken van het begin van de lente. De Ram is over het algemeen positief, vriendelijk, een goede leider en betrokken. Ze hebben een gepassioneerd karakter, wat om kan slaan tot gretigheid. Ze zijn niet bang om risico’s te nemen om als beste uit de verf te komen, want de Ram staat er om bekend om de nummer één te willen zijn.

Als er een Ram in een gesprek is betrokken, zal deze automatisch de leiding nemen. Je zult ook niet snel van ze kunnen winnen in een discussie. Het is nou eenmaal moeilijk om ertussen te komen als een Ram aan het woord is. De Ram probeert mogelijk te maken wat als onmogelijk wordt gezien en zal uitdagingen niet uit de weg gaan. Omdat ze niet bang zijn voor uitdagingen en zich vooral dapper vertonen, worden ze ook wel gezien als de overwinnaars. Al met al kun je de leerpunten van de Ram niet snel kwalijk nemen, want daar zijn ze te charmant voor.

In de liefde is de Ram een persoon die niet bang is om voor de liefde uit te komen. Ze tonen een hoge mate van genegenheid en liefde en verwennen hun partner graag. Als de Ram dit niet op hetzelfde niveau ontvangt, kan de Ram hier neerslachtig van worden. Gelukkig is de Ram wel bereidt om er alles aan te doen om zijn partner te begrijpen en ook te begrijpen waarom zijn partner misschien niet hetzelfde niveau teruggeeft.


Centraal deze week

Een overdosis aan energie

Dikke kans dat je deze week meer energie hebt dan anders. Het kan heel goed zijn dat de energie die je ervaart je succesvol maakt op meerdere aspecten in je leven. Er is namelijk een grote kans dat je daadwerkelijk beloningen zult ontvangen voor de inspanningen die je doet. Inspanningen kunnen natuurlijk plaatsvinden op allerlei gebieden in je leven. Maak ook gebruik van de overige energie om nieuwe dingen te leren en je verder te ontwikkelen. Je zult hier op de langere termijn profijt van hebben.

Stil staan bij je eigen gedachten

Grote kans dat de week positief begint. Er zouden wel uitdagingen op je pad kunnen komen, waardoor het je moeite kan kosten om positief te blijven denken. Laat je niet meeslepen in negatieve gedachten! Sta stil bij alle positieve dingen in je leven, ook al zijn ze wellicht klein. Door stil te blijven staan bij het positieve, kun jij je negatieve gedachten misschien loslaten en/of ombuigen naar positieve gedachten.

Het uiten van emoties

Je kunt her en der last krijgen van gemixte emoties. Dit kan behoorlijk verwarrend voor je zijn en dit kan leiden tot spanningen, stress en frustratie. Het lijkt vooral van belang te zijn om deze emoties uit te spreken naar anderen, ook al krijg je zelf misschien niet helemaal de grip op de emoties. Je naasten, je dierbaren, kunnen je wellicht toch helpen met je emoties en misschien zelfs wel voor je verklaren waar deze emoties vandaan kunnen komen. Wees niet bang om je emoties te tonen, soms is het fijn en goed om advies van een ander te krijgen.

Sleur versus vrijheid

Mogelijk ervaar je meer dan anders dat je vast zit in een soort sleur of routine. Het kan zijn dat je deze week meer snakt naar het gevoel van vrijheid. Vrijheid hoeft niet meteen te betekenen dat je relaties gaat verbreken. Je kunt de vrijheid ook zoeken in kleinere dingen, zoals het vrij maken van tijd voor jezelf. Neem eens een dag helemaal voor jezelf deze week. Doe wat jij wilt en waar jij zin in hebt. Of dat nou een uitje is, een wandeling in het bos of juist even helemaal niets… Alles is goed!


Carrière en werk

Zoals al eerder benoemd is, heb je waarschijnlijk meer energie dan normaal. Je zult een gedeelte van deze energie in je werk kunnen stoppen. Hier zullen je collega’s blij mee zijn! Dankzij je doorzettingsvermogen en harde werken, kan het zelfs zo zijn dat je een vorm van promotie of beloning gaat ontvangen. Collega’s en leidinggevenden zien namelijk je inspanningen. Wel is het van belang om te zorgen dat je al je taken op tijd en binnen de deadline uit gaat voeren. Anders kan het zijn dat mensen gaan twijfelen aan je betrokkenheid en betrouwbaarheid.

Probeer je er van bewust te zijn dat het maken van beloftes die je wellicht niet zeker kunt nakomen deze week wordt afgeraden. Het lijkt goed te zijn om deze week vooral te focussen op de algemene taken die je te doen hebt. Wel is het goed om jouw ideeën duidelijk te hebben en deze ook af en toe weer eens te benoemen.

Als je een eigen bedrijf hebt kan het zijn dat er mogelijkheden zijn om je bedrijf uit te breiden of extra locaties te gaan openen. Je zult hiervoor wel de hulp in moeten schakelen van mensen met meer ervaring in het vak. Mogelijk krijg je een aanbod van verschillende mensen die willen investeren in jouw bedrijf. Bekijk goed alle voordelen, nadelen en risico’s voor je met iemand in zee gaat. Soms lijkt het positief te zijn dat je het bedrijf kunt uitbreiden, maar is het de ‘kosten’ niet waard.

Als je samenwerkt met (verschillende) zakenpartners, kan het zijn dat je een plotselinge ruzie krijgt met een zakenpartner. Deze ruzie lijkt totaal onverwacht te zijn. De ruzie, maar ook de reden tot de ruzie kunnen zorgen en stress opleveren.

De studerende Ram heeft wellicht wat taken en opdrachten laten liggen en voor zich uitgesteld. Wacht niet langer en stel het niet langer uit, maar gebruik deze week je tijd nuttig en rond je taken af. Als jij je taken niet op tijd afrond en/of je opdrachten op tijd inlevert, kun je hier veel problemen mee krijgen. Focus je dus ook op je studie deze week. Als je zorgt dat je taken op tijd afgerond zijn, kan het zo zijn dat je flinke resultaten gaat behalen. Al met al lijkt deze week voor de studerende Ram goed te verlopen. Je kunt wel stress ervaren van je studie. Gelukkig hoeft dit niet meteen negatief te zijn of negatief te blijven. Ook hierin lijkt het advies vooral te zijn om op tijd je taken af te ronden. Dit kan een hoop stress en spanning wegnemen.


Relatie en liefde

De single Ram

De single Ram krijgt mogelijk een onverwachts verzoek tot een relatie of een huwelijksaanzoek. Deze verzoeken lijken vooral te komen vanuit je hechte vriendenkring en naasten. De single Ram lijkt er verder goed aan te doen deze week om zich te focussen op zichzelf. Het lijkt goed te zijn om eerst even stil te staan bij jezelf en je plannen. Wat wil je, war ben je naar op zoek en wat verwacht je? Ben je op zoek naar afleiding of juist naar een serieuze relatie? Wat zoek je in een partner? Hoe zie jij de toekomst met een partner voor je? Wellicht blijkt na al deze vragen wel dat je eigenlijk eerst wel even genoeg hebt aan jezelf. En ook dat is natuurlijk prima!

De Ram in een relatie

De Ram in een relatie zou er goed aan doen om te letten op zijn communicatie. Conflicten kunnen namelijk ontstaan door miscommunicaties, die kunnen voortkomen uit het ego. De Ram in een langdurige relatie kan plannen gaan maken om te trouwen. Deze trouwplannen worden waarschijnlijk goed ontvangen door je partner. Dankzij de stand van de planeten lijkt voor de Ram in een relatie vooral stabiliteit aan de orde te zijn deze week. Je zult de relatie kunnen versterken door jullie focus te leggen op genieten en plezier. Ga leuke dingen doen samen! Dit kan de gehele relatie verbeteren en je zult hierdoor waarschijnlijk zelfs meer steun ontvangen van je partner op andere gebieden.

De Ram in een huwelijk

Voor de Ram in een huwelijk lijkt deze week goed te verlopen. Het kan zelfs zijn dat er mogelijkheden op je pad komen om jullie huwelijk nog meer te verstevigen. Het zou dan ook goed zijn om extra tijd met elkaar door te brengen. De getrouwde Ram kan problemen ervaren door botsingen in het ego. Probeer conflicten waar mogelijk te vermijden.


Vriendschappen en familie

blank

De Ram lijkt deze week extra moeite te moeten doen voor het behouden en versterken van relaties. Je toewijding kan resulteren in niet alleen langdurige relaties, maar vooral sterke en hechte relaties. Vriendschappen lijken te verbeteren en ook het contact met kennissen gaat waarschijnlijk groeien. Relaties kunnen wel onder druk komen te staan als jij een negatief humeur zijn gang laat gaan. Denk hierbij ook aan het eerdere advies: sta stil bij alle positieve dingen in je leven en laat de negatieve gedachten los. Hoogstwaarschijnlijk helpt dit ook bij het verbeteren van je humeur!

Het kan zijn dat jij je verkeerd begrepen voelt door je familieleden. Dit kan je kwetsen, maar het lijkt vooral van belang te zijn om rustig te communiceren. Leg goed uit wat je bedoeling is, met duidelijke argumenten. Dit zal een hoop miscommunicatie voorkomen en oplossen. Om de familiesfeer positief en harmonieus te houden, is het ook van belang dat er open en eerlijk wordt gecommuniceerd onderling. Dit kan soms en voor sommige familieleden lastig zijn, maar het is wel belangrijk dat dit gedaan wordt. Je zult er waarschijnlijk goed aan doen om hier de leiding in te nemen.

Mogelijk zie je een naaste met iemand anders, wat je plotseling veel verdriet en stress kan geven. Je wilt dan ook even tijd voor jezelf om dit te kunnen relativeren. Het is ook zeker van belang om die tijd te nemen. Geluk lijkt vooral te liggen in kleine bijeenkomsten met vrienden en familie. Mogelijk krijg je de kans voor een reis of een feestje met familieleden zoals zussen of broers. Wel kan dit extra kosten met zich meebrengen deze week, waar je eigenlijk niet op had gerekend. Je humeur kan een flinke boost krijgen van de tijd die je met je naasten doorbrengt.


Gezondheid

Op het gebied van gezondheid is een dagelijkse routine van belang. Te veel koolhydraten eten kan je deze week problemen gaan opleveren. Om mentaal sterk te blijven wordt geadviseerd om dagelijks meditatie of yoga te doen. Op fysiek gebied lijkt vooral de Ram onder de 25 jaar gemotiveerd te zijn om te gaan sporten, bijvoorbeeld in de sportschool. Om je gezondheid stabiel te kunnen houden, lijkt vooral voldoende en goede nachtrust en gezonde eetgewoontes belangrijk te zijn. Mogelijk kun je last krijgen van verkoudheid en/of koorts. Je kunt daarnaast vooral last hebben van mentale spanning en stress, wat zijn weerslag zal hebben in je fysieke lichaam.


Financiën en geld

Het lijkt verstandig om een duidelijk plan te hebben rondom je financiën. Mogelijk komen er namelijk extra kosten van onder andere reizen en voertuigen. Mogelijk kun je extra inkomsten krijgen, maar het lijkt niet op te wegen tegen de uitgaven. Ben je al langere tijd van plan om een lening of hypotheek af te sluiten? Dan kan het goed zijn dat dit deze week eindelijk mogelijk wordt gemaakt.

Je zult misschien geld kunnen verdienen door investeringen te doen. Wel is het van belang dat je de investeringen goed hebt onderzocht. Mogelijk neem je deze week de tijd om investeringen te onderzoeken. Laat hebzucht of gretigheid niet de overhand nemen en blijf bewuste keuzes maken rondom je financiën.


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Horoscoop
blank

Dit artikel is geschreven door Anoek Winkel

Anoek Winkel, 25 lentes jong. Ik werk als begeleider binnen de justitiële zorg en in mijn vrije tijd schrijf ik veel. Ik schrijf verschillende artikelen, columns en blogs en schreef een boek met de titel Alfrún. In alles wat ik schrijf en publiceer staat spiritualiteit op de voorgrond (in geval van het boek natuurlijk in fantasievorm). Ik geloof namelijk dat er meer is in deze wereld dan wat wij met het blote oog kunnen zien.

blank

Benieuwd naar je toekomst? Ontvang een gratis reading!

Meld je gratis aan
medium die
Dorothy
 • Engelenreader
 • Pendelen
 • Lichtgidsen
Start gratis chat
medium die
Matteo
 • Relatie Coach
 • Specialist in droomverklaringen
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
medium die
Marlo
 • Engelenreader
 • Lichtgidsen
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Eline & Freek
 • Heldervoelend
 • Helderziend
Start gratis chat
medium die
Ivar
 • Astroloog
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
medium die
Abigail
 • Engelenreader
 • Medium
 • Paragnost
Start gratis chat
medium die
Dana
 • Engelenreader
 • Lichtgidsen
 • Tarot
Start gratis chat
© Medium Kiezen 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 2, 8011 CZ te Zwolle | Privacy & Cookies
consult Benieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading!