23 juni 2024: "Durf te kiezen, durf je koers te wijzigen"

Toekomstvoorspelling online: Gratis je toekomst voorspellen

Toekomstvoorspelling online: Gratis je toekomst voorspellen

Laatst bijgewerkt: 22 juni 2022

Wie aan toekomstvoorspellingen denkt, stelt zich daarbij al gauw een vrouw met kristallenbol voor, mysterieus prevelend in een houten aanhangwagen. Het is echter de eenentwintigste eeuw, de wereld is een stuk moderner dan vroeger, en het is dan ook niet meer dan logisch dat toekomstvoorspellingen ook in een modern jasje gegoten zijn. Benieuwd hoe zo’n hedendaagse toekomstvoorspelling in z’n werk gaat? Lees dan vooral verder!


consult

Benieuwd naar je toekomst? Ontvang een gratis reading!

Weten wat jouw staat te wachten met betrekking tot je relatie, werk of financiën? Start een gratis reading met een medium en ontdek wat de toekomst voor jouw in petto heeft.

Meld je gratis aan

Hoe kun je een toekomstvoorspelling laten doen?

1. Gratis Online toekomstvoorspelling

Waar je vroeger uren aan de telefoon moest hangen om in contact te komen met een betrouwbaar medium, kun je nu aan veel voordeligere prijzen een online medium raadplegen. De werkwijze van zo’n online medium is niet anders dan die van een medium waar je bij op bezoek gaat – het enige wezenlijke verschil is de afstand. Mediumastro.nl biedt zo bijvoorbeeld een mediumservice aan, zodat je, mits gratis registratie, eenvoudig in contact komt te staan met meerdere mediums.

Jij kiest zelf welk medium je raadpleegt, en kunt vervolgens vragen gaan stellen – over de toekomst, het heden, je dromen, noem maar op. Bovendien hoef je je ook niet meteen aan een vast medium te binden: je hebt de vrijheid meerdere mediums vrijblijvend aan te spreken alvorens met een van hen in gesprek te gaan.

Start gratis reading op MediumAstro.nl »

2. Bezoek een medium

Een tweede voor de hand liggende manier om een medium te raadplegen, is nog steeds het fysiek langsgaan bij een medium in je buurt. Daar word je ongetwijfeld hartelijk ontvangen, gerust gesteld en geholpen. Daarnaast zijn er echter nog wat manieren om een medium te contacteren, of een toekomstvoorspelling te doen.

3. Het telefoonmedium

Hoewel de telefonisch bereikbare mediums meer en meer uit zicht verdwijnen, kun je er, zonder twijfel, nog wel vinden. Het grootste nadeel bij dit soort mediums is de prijs – je betaalt namelijk steeds per minuut dat je aan de lijn bent, en die tijd loopt sneller op dan je zou denken. Bovendien is de kans dat je in wacht gezet wordt erg groot.

4. Voorspel je eigen toekomst

Tot slot kun je ook zelf aan de slag gaan met toekomstlezingen. Er is heel wat literatuur te vinden over dit onderwerp, en ook online kun je jezelf grondig inlezen. Houd echter wel in gedachten dat mediums er niet zomaar zijn: hun gaven zijn vaak meer ontwikkeld, of ze beschikken over een aangeboren, natuurlijke gave die nu eenmaal niet iedereen heeft. Daarnaast is een medium doorgaans meer belezen over de onderwerpen – dit is bijvoorbeeld bij het interpreteren van tarotkaarten erg belangrijk.


Wat is een toekomstvoorspelling?

We hebben dit al eerder aangehaald, maar écht exact voorspellen wat de toekomst brengen zal, kan niemand. Sommige mensen hebben een intuïtieve gave waarmee ze kunnen aanvoelen wat de toekomst zou kunnen brengen, anderen hebben een zeker inzicht in de mens en zijn doen en laten, maar niemand kan heel gericht voorspellen wat bijvoorbeeld de uitslagen van de volgende lottotrekking zullen zijn.

Toch kan het interessant zijn een medium aan te spreken voor een toekomstvoorspelling. Aan de hand van kaartlezingen, runenleggingen of, meer old school, een kristallen bol, kan een helderziende uitspraken doen over wat het leven voor jou in petto kan hebben. En hoe je je daar op kunt voorbereiden.


blank

Hoe werkt een toekomstvoorspelling?

Er zijn honderden, misschien zelfs duizenden, verschillende manieren om de toekomst te voorspellen, en vaak zal de precieze uitvoering ook verschillen van medium tot medium. Toch kunnen we er enkele veel gebruikte technieken uitpikken om je een beter beeld te geven van wat je kunt verwachten.

Kaartlegging

Vrijwel de bekendste manier. Het medium stelt je een tarot- of ander kaartendeck ter beschikking, vaak vraagt hij of zij je de kaarten zelf te schudden, en laat je er enkele kaarten uitkiezen. Het medium, dat weet hoe hij of zij de kaarten moet interpreteren, gaat me je in dialoog over wat de kaarten te vertellen hebben. Wat de kaarten zeggen moet namelijk getoetst worden aan jouw persoonlijke situatie – zo kan het medium waardevolle uitspraken doen over jouw toekomst.

Runenlezing

We schreven eerder al over de manier waarop de toekomst voorspeld kan worden aan de hand van runen. Heel algemeen: het medium gebruikt een zak met runenstenen, de cliënt trekt er enkele stenen uit of laat het lot beslissen welke runen op de tafel vallen. Vervolgens gaat het medium in gesprek met zijn of haar cliënt om de runen op de juiste manier te interpreteren.

Astrologie

Wie wel eens een horoscoop raadpleegt, doet eigenlijk ook een beetje aan astrologie. Wanneer je echter een echt astroloog raadpleegt, kan die je heel wat meer vertellen dan een neergeschreven horoscoop. Een astroloog gaat namelijk niet enkel aan de hand van je geboortedatum, maar ook je geboorteplaats en geboortetijdstip uitspraken doen over de toekomst. Daarbij beschikt een astroloog ook over actuele kennis wat de planeten en sterren betreft, en kan hij zijn voorspelling dus heel precies doen.

Numerologie

Numerologen werken met cijfers, en speciale cijferwaarden van de letters van het alfabet. Een numeroloog maakt gebruik van je namen, je geboortedatum, geboorteplaats, huidige woonplek en andere gegevens. Die gegevens worden verwerkt en verrekend, tot de numeroloog een lijst met cijfers bekomt. Elk van die cijfers heeft een eigen symbolische waarde, en elk cijfer heeft dan ook een eigen plaats op de lijst. De combinatie van de plaatsing van het cijfer en zijn symbolische waarde maakt het mogelijk voor de numeroloog om voorspellingen te gaan doen.

Waterlezing

Deze, vermoedelijk Griekse, methode om de toekomst te voorspellen maakt gebruik van een kom met water. Hoe de lezing verder in zijn werk gaat hangt wederom sterk af van het medium: soms worden olies of kleurstoffen toegevoegd aan het water, en soms moet de cliënt kiezels in het water werpen. De manier waarop het water reageert op de aanrakingen en bewegingen van de cliënt zou het medium dingen vertellen over zijn of haar toekomst.

Handlijnkunde of handlezingen

Sommige mediums gebruiken de handleesmethode. Daarbij gaan ze de lijnen op de palm van je hand bestuderen om enkele zeer gerichte uitspraken te doen over je toekomst. De uitspraken gaan vooral over de levensloop – of je trouwt of niet, hoeveel kinderen je zult krijgen en dergelijke meer. Dat maakt de lezing minder accuraat – er worden simpelweg te grote, vaststaande voorspellingen gedaan.


Is zo’n toekomstvoorspelling betrouwbaar?

Hoewel die vraag erg terecht is, is het moeilijk er een eenduidig antwoord op te geven. Hoe preciezer de toekomstvoorspelling, hoe groter de kans dat het leven toch een andere wending neemt en de voorspelling niet uitkomt. Een goed medium doet daarom vaak minder gerichte, niet zo specifieke uitspraken – een helderder beeld dan dat kan het medium vaak ook gewoon niet krijgen.

Intuïtief

Elk medium zal je kunnen vertellen dat het niet mogelijk is gericht op zoek te gaan naar wat de toekomst brengt. Wat een medium doet is eerder intuïtief aanvoelen wat de toekomst kan brengen, waar de huidige situatie op kan uitdraaien, en hoe de cliënt daarop kan reageren. Daarom is het erg belangrijk voor het medium om in dialoog te kunnen gaan: hoe beter hij of zij de cliënt leert kennen, hoe gepaster de antwoorden en uitspraken het medium kan geven en doen.

Informeren

Vertelt je medium je dus dat je volgende week donderdag om half zeven ‘s morgens de liefde van je leven tegen het lijf zult lopen op een rode overzetboot in Maleisië, en hij of zij in het paars gekleed zal zijn en een chocolademilkshake zal drinken, dan kun je ervan uitgaan dat je dit medium niet echt serieus moet nemen. Dat soort wilde uitspraken slaat in negenennegentig percent van de gevallen nergens op. Waarschuwt je medium je langs de andere kant dat je botsingen binnen je familie kunt verwachten wanneer je net een komend kerstfeest hebt aangekondigd, dan heb je waarschijnlijk te maken met iemand die aan cold reading doet en zijn  of haar vak niet echt serieus neemt. Een echt medium, eentje waar je op kunt vertrouwen, weet dat zijn of haar gave beperkingen kent, maar zal er alles aan doen je zo goed mogelijk bij te staan en te informeren. Naar dat soort gouden mediums moet je dus op zoek gaan!


consult

Benieuwd naar je toekomst? Ontvang een gratis reading!

Weten wat jouw staat te wachten met betrekking tot je relatie, werk of financiën? Start een gratis reading met een medium en ontdek wat de toekomst voor jouw in petto heeft.

Meld je gratis aan

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Spiritualiteit

Dit artikel is geschreven door Margot Janssens

Als kind werd ik me helemaal betoverd door alles wat zich in magische sfeer bevond. Ik voelde, en voel me nog steeds ontzettend aangetrokken tot het mysterieuze, het feeërieke en het occulte. Gelukkig houd ik daarbij wel de voeten op de grond. Later evolueerde die aantrekking naar een meer spirituele beleving van het leven, iets waar ik tegenwoordig heel wat steun in vind. Mijn voornaamste passie ligt echter in het schrijven.

blank

Benieuwd naar je toekomst? Ontvang een gratis reading!

Meld je gratis aan
medium die
Matteo
 • Relatie Coach
 • Specialist in droomverklaringen
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
medium die
Gianna
 • Paragnost
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
medium die
Mia
 • Engelenreader
 • Helderziend
 • Foto reading
Start gratis chat
medium die
Jill
 • Engelenreader
 • Medium
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Charissa
 • Heldervoelend
 • Lichtgidsen
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Marlo
 • Engelenreader
 • Lichtgidsen
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Eline & Freek
 • Heldervoelend
 • Helderziend
Start gratis chat
© Medium Kiezen 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 2, 8011 CZ te Zwolle | Privacy & Cookies
consult Benieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading