23 mei 2024: "Durf te kiezen, durf je koers te wijzigen"

Zomerhoroscoop 2023: Wat heeft deze zomer in petto?

Zomerhoroscoop 2023: Wat heeft deze zomer in petto?

De zomer staat voor de deur, en dus is het tijd voor een heuse zomerhoroscoop. De zon zal schijnen, de vogels zullen fluiten en ook jij gaat deze periode weer heel wat beleven. Weet jij graag nu al wat de zomer voor jou in petto heeft? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat de sterren over je te zeggen hebben? Lees dan hieronder verder, en ontdek nu wat jou dit najaar te wachten staat!


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Spiritualiteit in de zomer

De zomer is een tijd van bloeien, groeien en oogsten. Dat waar je tijdens de andere seizoenen hard voor werkt, krijgt vaak in de zomer pas echt vorm. Het is een tijd van afronden en intens genieten. Net als haar tegenhanger de winter, draait de zomer in zekere zin ook om samen zijn met de mensen die je het liefst om je heen hebt – dit keer niet om warmte en gezelligheid te creëren waar het koud is, maar om samen te genieten van de overvloedigheid en zorgeloosheid geassocieerd met dit seizoen. Maar nog meer dan dat staat de zomer voor persoonlijke ontwikkeling: deze periode hebben we de tijd om dieper naar binnen te keren, te reflecteren en vooruit te kijken. Het is een tijd om los te laten, jezelf te uiten en de vruchten te plukken van al het harde werk dat je verricht hebt.

Wat kan deze zomerhoroscoop voor jou betekenen?

Deze horoscoop tracht je een beeld te geven van welke richting het universum met jou uit wilt. We hopen je een beeld te geven van wat je dit najaar te wachten staat, en hoe jij daar je eigen draai aan kunt geven. Lees hem dus niet als een exacte weergave van wat jou persoonlijk overkomen zal, maar eerder als leidraad of zelfs als handleiding voor deze zomer. Daarvoor houden we rekening met jouw persoonlijke kenmerken, sterktes, en zwaktes – en proberen we je te waarschuwen voor mogelijke valkuilen. Zo hopen we je bij te staan in je streven naar persoonlijke en spirituele groei, in je relaties en ook op de werkvloer.


Zomerhoroscoop Kreeft (22 juni – 23 juli)

Deze zomer zit jij helemaal in je element. Je zachtaardige kant zal je deze zomer, in vergelijking met andere jaren, niet zo’n parten spelen, en je zelfs bijstaan in je projecten.

Laat het mooie weer je inspireren, en probeer deze zomer iets nieuws uit. Wanneer je dat samen met anderen doet, is succes gegarandeerd! Breng deze zomer tijd door met familieleden of vrienden die je door het jaar heen niet (vaak) ziet – het weerzien zal je zalige zomer een extra boost geven én je brengt je naasten ongetwijfeld vreugde met een onverwacht telefoontje of bezoek.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Zomerhoroscoop Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Dit najaar is je erg gunstig gezind – wees dus niet bang je bank te verlaten, en trek eropuit! Leeuwen die deze zomer grotendeels werkend doorbrengen, zullen merken dat het mooie weer een enorme invloed heeft op hun collega’s. Ga na het werk samen wat drinken, en wie weet ontstaan er wel mooie vriendschappen die ook de rest van het jaar de werkvloer zullen opfleuren.

Wees echter voorzichtig. Leeuwen weten zichzelf vaak, of dat nu bewust of onbewust gebeurt, in de spotlight te zetten, maar zien daarbij anderen soms over het hoofd. Doe deze zomer een extra inspanning om op de mensen rond je te letten. Kijk en luister naar je medemens, en je ontdekt ongetwijfeld dingen die je nooit van anderen had verwacht.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Zomerhoroscoop Maagd (24 augustus – 23 september)

Maagden doen het deze zomer best wat rustiger aan. Met je natuurlijke aantrekking tot drama kun je jezelf ernstig in de voet schieten. Maak er deze zomer werk van dingen ook uit andermans perspectief te bekijken, en je zult merken dat die rust helemaal niet erg hoeft te zijn. Integendeel!

Val je daarentegen terug in oude gewoonten, dan kunnen dingen wel eens monsterlijke proporties gaan aannemen. Onthoud dat de hitte niet enkel positieve invloed heeft op mensen: langdurige warmte kan ook figuurlijk de gemoederen sterk verhitten. Geen goed moment dus om onrust te zaaien.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Zomerhoroscoop Weegschaal (24 september- 23 oktober)

Deze zomer heb je als weegschaal een belangrijke keuze te maken. Je hebt misschien al van jezelf gemerkt dat, wanneer je dingen wilt doen op een manier die voor anderen het fijnst is, dat niet altijd uitdraait zoals verwacht. Mogelijk merkte je ook al op dat je daar niet zo goed op reageert.

Probeer deze zomer dus te ontspannen – doe dit jaar eens wat je zelf, intrinsiek, het liefst wilt doen, zonder daarvoor bij anderen te rade te gaan. Het is nergens voor nodig andermans goedkeuring te verkrijgen in alles wat je doet. Tracht je echter de optimale zomer te plannen voor iedereen die je kent, dan veroordeel je jezelf tot dagen vol frustratie en irritatie.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Zomerhoroscoop Schorpioen (24 oktober – 22 november)

De nieuwsgierige schorpioen staat een mooie zomer te wachten. Trek eropuit en je komt gegarandeerd mooie dingen tegen. Moet je deze zomer werken? Probeer dan eens met een van de Leeuwen op de werkvloer om te gaan. Jullie doorgaans botsende karakters komen elkaar misschien wel tegen in bepaalde interesses of geliefde activiteiten. In het slechtste geval kom je wat interessants over je collega te weten – in het beste geval heb je er een vriend bij!

Houd een oogje in het zeil voor turquoise. Die kleur zal je dit najaar nog meer plezier brengen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Zomerhoroscoop Boogschutter (23 november – 22 december)

Staat er deze zomer een reis op je programma? Probeer je hoofd dan even uit de wolken te halen, en let goed op je omgeving. Wat je ook doet, dit najaar is jouw kans om een stukje van de wereld te zien – of dat stukje nu om de hoek of in een ver land ligt. Maak wat meer foto’s, spreek eens een vreemde aan, begin een reisdagboek of doe vrijwilligerswerk in je buurt. Je plukt hoe dan ook de vruchten!

Boogschutters die thuis blijven of moeten werken, kunnen hun fantasie allicht goed gebruiken om er alsnog een mooie zomer van te maken. Boogschutters doen er goed aan deze zomer eens wat extra creatief bezig te zijn, en kunnen daar (misschien voor de verandering) zelfs anderen bij betrekken! Een artistieke collaboratie kan heel wat goeds met zich meebrengen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Zomerhoroscoop Steenbok (23 december – 20 januari)

De steenbok laat zijn serieuze kant deze zomer beter thuis, zeker wanneer hij op vakantie vertrekt. Je humor, goedlachsheid en charisma zullen je echter goed van pas komen. Maak er deze zomer een punt van het werk te laten liggen op vrije dagen, en spendeer in plaats daarvan tijd met familie en vrienden. De boog kan immers niet altijd gespannen staan!

Ook op het werk laat je de teugels misschien beter wat vieren. Je fijne aanwezigheid zal een pilaar zijn voor wie het deze zomer moeilijk heeft.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Zomerhoroscoop Waterman (21 januari – 18 februari)

De waterman staat een wilde zomer te wachten. Je avontuurlijke kant zal je van hier naar daar sleuren, en onderweg val je van de ene gekkigheid in de andere. Er zal dit najaar ook een speciaal iemand steeds aan je zijde staan – of diegene die gekheid zo op prijs stelt, is natuurlijk nog maar de vraag. Hou je van tijd tot tijd even in, en je zal zien dat anderen ook hun avontuurlijke bijdrage kunnen leveren, al is het maar in de vorm van een museumbezoek of een wandeling in het park.

Je hoeft jezelf niet steeds halsoverkop in iets denderend gewaagds te storten om jezelf te vermaken – maar het kan natuurlijk wel erg leuk zijn.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Zomerhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart)

Het wordt een romantische zomer voor vissen – of dat nu betekent dat een vakantieliefde je op ligt te wachten op het strand, of dat je net de relatie met je wederhelft zult versterken – liefde loert om het hoekje. Breng daarom zoveel mogelijk kwali-tijd door met je geliefde, zonder daarbij jezelf uit het oog te verliezen. Het is erg makkelijk je helemaal in de liefde op te laten gaan, maar houd je voeten wanneer mogelijk op de grond! Vergeet niet dat er naast je geliefde nog mensen bestaan, en dat die mensen ook graag wat van je te zien krijgen deze zomer.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Zomerhoroscoop Ram (21 maart – 20 april)

Deze zomer zal wat moeizamer verlopen dan je verwacht. Het energiepeil van de mensen rondom je ligt nu eenmaal niet zo hoog als het jouwe. Leun daarom even achteruit en laat het opzwepen van anderen over aan je medemens. Wanneer je anderen mee probeert te krijgen in jouw energetische vibe, bots je dit najaar vooral op onbegrip en frustratie. Trek er dit keer misschien eens in je eentje op uit – tijd met jezelf doorbrengen zal je goed doen!

Een andere mogelijkheid is natuurlijk een iets passievere rol op te nemen binnen je kennissengroep. Ga je als Ram bijvoorbeeld samen op vakantie, laat je dan door anderen op sleeptouw nemen, zelfs als dat betekent dat je meerdere dagen op het strand doorbrengt en die ene berg niet kunt gaan beklimmen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Zomerhoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Dit najaar staat voor jou volledig in teken van ontspanning en genot, en daar is he-le-maal niets mis mee! Maak een bourgondische reis, geniet van een terrasje en laat je onderdompelen in een sfeer van puur genieten. Voeg daar een paar goede vrienden aan toe, en deze zomer kan niet meer stuk. Smacht je echter naar een iets meer avontuurlijke tocht? Ga dan eens op zoek naar de waterman in je vriendengroep. Jullie komen doorgaans misschien niet zo goed overeen, maar voor de stier op zoek naar avontuur is de waterman de perfecte metgezel deze zomer.

Let echter op de kleur oranje. Hoewel die kleur je normaal geluk brengt, valt ie deze zomer niet helemaal te vertrouwen. Speel daarom op veilig en ga voor een zachter geel.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Zomerhoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

De tweelingen staat een overrompelende zomer te wachten – en ze hebben bijna helemaal zelf in de hand of ze dat als positief of negatief zullen ervaren. Houd dat goed in gedachten, en geef jezelf van tijd tot tijd een schouderklopje, dan komt het zeker en vast goed. Je hoeft niet overal zelf keuzes over te maken – vertrouw af en toe op de ander, en zie waar dat je brengt. Je kunt en moet niet altijd overal controle over hebben!

Wees deze zomer ook extra opmerkzaam wat je medemens betreft. De kans is groot dat iemand binnenkort nood heeft aan je doordacht karakter, en het is dan ook erg belangrijk dat je voor hen klaarstaat. Bonusvreugde voor de tweelingen die deze zomer een nieuwe vriendschap aangaan!

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading
consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Horoscoop

Dit artikel is geschreven door Margot Janssens

Als kind werd ik me helemaal betoverd door alles wat zich in magische sfeer bevond. Ik voelde, en voel me nog steeds ontzettend aangetrokken tot het mysterieuze, het feeërieke en het occulte. Gelukkig houd ik daarbij wel de voeten op de grond. Later evolueerde die aantrekking naar een meer spirituele beleving van het leven, iets waar ik tegenwoordig heel wat steun in vind. Mijn voornaamste passie ligt echter in het schrijven.

blank

Benieuwd naar je toekomst? Ontvang een gratis reading!

Meld je gratis aan
medium die
Dorothy
 • Engelenreader
 • Pendelen
 • Lichtgidsen
Start gratis chat
medium die
Matteo
 • Relatie Coach
 • Specialist in droomverklaringen
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
medium die
Gianna
 • Paragnost
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
medium die
Mia
 • Engelenreader
 • Helderziend
 • Foto reading
Start gratis chat
medium die
Jill
 • Engelenreader
 • Medium
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Charissa
 • Heldervoelend
 • Lichtgidsen
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Valentina
 • Engelenreader
 • Lichtgidsen
 • Foto reading
Start gratis chat
© Medium Kiezen 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 2, 8011 CZ te Zwolle | Privacy & Cookies
consult Benieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading!