2 maart 2024: "Durf te kiezen, durf je koers te wijzigen"

Kinderhoroscoop: kenmerken, pluspunten & valkuilen

Kinderhoroscoop: kenmerken, pluspunten & valkuilen

Benieuwd naar wat de toekomst in petto heeft voor jouw kind? Deze kinderhoroscoop geeft je een mogelijke omschrijving van het karakter van je kind, pluspunten en valkuilen inbegrepen. Zo kun je jezelf alvast wapenen en voorbereiden op hoe je kind zal gaan ontwikkelen, en weet je wat beter wat je te wachten staat. Uiteraard is elk kind uniek, en zal elk kind dan ook een beetje afwijken van zijn horoscoop. Toch vindt je in deze kinderhoroscoop enkele kenmerken die je ongetwijfeld in je eigen kind zult herkennen!


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Wat kan deze kinderhoroscoop voor jou betekenen?

Deze kinderhoroscoop werd geschreven aan de hand van de sterren, de sterrenbeelden en hun bijhorende kenmerken. Elk sterrenbeeld brengt een unieke combinatie van eigenschappen en karakterkenmerken met zich mee, en elk sterrenbeeld heeft zijn eigen sterktes en zwaktes. Het kan erg interessant zijn om te lezen wat je van je kind kunt verwachten, en hoe je sommige dingen best interpreteert – zo krijg je meer inzicht in de innerlijke belevenis van je kind, en kun je er beter op inspelen.


Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Ouders van de Leeuw zullen het al wel gemerkt hebben: de Leeuw heeft héél véél energie. Die energie heeft de Leeuw dan ook echt nodig om uiting te kunnen geven aan alle impulsen waar hij mee kampt, en om alle sociale contacten die hij al van jongs af aan weet te verzamelen te onderhouden. Je vindt je Leeuwtje meestal terug ten midden van een grote groep vriendjes, vaak in een leidinggevende rol. Wordt er busje gespeeld? Dan weet je wel wie buschauffeur zal zijn.

De hevigheid van de Leeuw remt wat af naarmate hij ouder wordt, en je zult zien dat hij eigenlijk op verrassend jonge leeftijd al in staat is anderen te begrijpen op een diepgaand niveau. Dit helpt de Leeuw enorm vooruit met zijn sociale contacten en maakt ook een eind aan vroegere botsingen: de Leeuw ziet al gauw in wanneer hij niet aan het langste eind trekt.

Geef je jonge Leeuw veel aandacht en liefde, en wijk daar ook niet van af wanneer hij ouder wordt. Doe je dat niet, dan gaat de Leeuw mogelijk op andere manieren naar aandacht zoeken, door bijvoorbeeld drama’s te schoppen. Tip: de Leeuw is dol op grappen en grollen – een paar mopjes tappen kan zijn dramatische bui misschien wel doorbreken.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

blank

Maagd (24 augustus – 23 september)

De jonge Maagd valt vaak een beetje uit de boot gedurende haar eerste schooljaren. Maagden zijn wat verlegen en teruggetrokken ingesteld, zijn wat gevoeliger dan andere kinderen en vinden het fijn de tijd te nemen om dingen uit te dokteren alvorens tot actie over te gaan. Vrees echter niet: de Maagd is slim genoeg om, op haar eigen, berekende manier, haar plekje in de klas en op het schoolplein te vinden én op te eisen.

De Maagd is ontzettend menslievend, en dat merk je al op jonge leeftijd. Ze zijn ontzettend begaan met de mensen om hen heen, en kunnen zich al gauw zorgen gaan maken wanneer ze aanvoelen dat er iets scheelt. Ze zijn namelijk niet alleen opmerkelijk gevoelig, ze zijn ook nog eens ongelofelijk behulpzaam en zullen er alles aan doen om je te kunnen en mogen assisteren. Geef de Maagd dan ook toestemming om te helpen in het huishouden – de Maagd schept veel zelfvertrouwen uit het nuttig wezen.

Jonge Maagden zijn tot slot ook nogal perfectionistisch ingesteld. Een klein vlekje op een broek of trui is voor de Maagd vaak reden genoeg om een nieuwe outfit uit de kast te halen, en dat perfectionisme neemt vaak toe naarmate ze ouder worden. Tip: neem de tijd om je Maagd gerust te stellen wanneer ze zich enorm opboeit over dit soort dingen – vaak zijn dat triggers voor heuse driftbuien.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

blank

Weegschaal (24 september- 23 oktober)

Een jonge Weegschaal is een ware charmeur, en dat merk je al op vroege leeftijd. Ze zijn beleefd, vriendelijk, houden zich op de gepaste momenten gedeisd maar weten toch iedereen in te pakken met hun weldoordachte woorden. Weegschalen zoeken ook steeds naar balans en harmonie en zullen er niet aan twijfelen zichzelf terug te trekken om het evenwicht te herstellen of te bewaren. Dit maakt hen erg geliefd bij leerkrachten en in een schoolse setting over het algemeen.

De Weegschaal vindt zijn heil vaak in de kunsten, en ook dat zul je al gauw opmerken. Steeds op zoek naar schoonheid en een vorm van evenwicht gaan ze al gauw aan het knutselen, schilderen of schrijven. Ook op muzikaal vlak weten ze hun mannetje te staan. Die creatieve uitlaat is tevens precies wat de jonge (en later ook de oude) Weegschaal nodig heeft om tot zichzelf te komen: hoewel de Weegschaal zich graag omringt met anderen, komt er altijd een moment waarop het teveel is. Wanneer op dat moment niet ingegrepen wordt of de Weegschaal niet even kan ontsnappen aan de massa, leidt dat al snel tot driftbuien.

Door hun weldoordachte, ‘people pleasing’ karakter heeft de Weegschaal wel moeite met keuzes maken. Elke keuze is voor hen een eindeloos afwegen van voor- en nadelen, en soms loopt de Weegschaal daarin vast. Tip: sta je Weegschaal bij in het maken van keuzes, maar ontneem hen de keuzemogelijkheid niet!

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Net als de Leeuw kun je de Schorpioen paaien met weldoordachte mopjes – beide sterrenbeelden hebben een uitstekend gevoel voor humor. Bij de Schorpioen komt deze kennis echter nog meer van pas: het zijn nogal explosieve karakters, hoewel ze zelden de eerste steen zullen werpen. Dit komt omdat de Schorpioen al heel vroeg heel precies weet wat hij wilt, en vaak ook al heeft uitgedokterd hoe hij dat zal gaan bemachtigen, en omdat de Schorpioen nu eenmaal ontzettend gevoelig is.

Die gevoeligheid maakt dan ook dat de Schorpioen op jonge leeftijd dingen lijkt te weten – en misschien zelfs begrijpen – waar hij eigenlijk veel te jong voor is. De Schorpioen is dan ook zeer nieuwsgierig en stelt veel vragen om zijn intuïtieve kennis bij te kunnen schaven. Dit maakt hen al heel vroeg interessante gesprekpartners; ze kunnen ontzettend grappig maar ook wijs uit de hoek komen.

De Schorpioen voelt zich ook al van jongs af aan enorm aangetrokken tot alles waar een zweem van mysterie omheen hangt. Gesloten deuren, geheime boeken, de Schorpioen vindt ze absoluut fascinerend. Tip: geef deze kant van je Schorpioen wat voldoening door hem een eigen dagboek te geven, of (zeker voor jongere kinderen) een doosje dat ze kunnen afsluiten, misschien zelfs met een slotje.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

blank

Boogschutter (23 november – 22 december)

De jonge Boogschutter verbaast zijn ouders vaak op jonge leeftijd al met zijn onverwachte en bloedeerlijke uitspraken. De Boogschutter draagt eerlijkheid (enorm) hoog in het vaandel en onterechte beschuldigingen gaan er bij hem dan ook absoluut niet in. Daarbij komt ook dat de Boogschutter al gauw doorheeft wanneer hij onheus wordt behandeld – en dat ook zelfstandig wilt gaan rechtzetten. Dit leidt soms tot hevige botsingen met volwassenen, die het toch niet zo slecht met de Boogschutter voorhebben als hij denkt.

Daarbij komt dat de Boogschutter graag op onderzoek uitgaat, en liefst zo veel mogelijk dingen ontdekt. Afhankelijk van de graad van intro- of extraversie van de Boogschutter kan dit een filosofisch avontuur of een ruimtelijk en sociaal avontuur zijn. Zo gaat de ene Boogschutter op avontuur in en rond het huis, leert het vriendjes kennen en doet het ‘uitvindingen’ terwijl de ander de dieptes van zijn ziel verkent en daar ’s avonds uitgebreid over wilt vertellen.

Alle energie en ontdekkingsdrang maakt de jonge Boogschutter soms erg onrustig, zeker wanneer hij niet meer weet hoe die nood in te vullen. Tip: stel duidelijke grenzen op voor je Boogschutter, zodat hij weet wat kan en wat niet kan. Ga daarnaast samen met hem op avontuur, en probeer de wereld door zijn ogen te beleven – later kun je daar dan heerlijk over keuvelen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

blank

Steenbok (23 december – 20 januari)

Ouders van de Steenbok hebben vast al wel gemerkt dat hun kind graag ‘het goede voorbeeld geeft’, zeker wanneer er anderen zijn om dit te zien. Ze zijn ambitieus en ijverig, en vinden het belangrijk om goed werk te leveren. Ze weten zich ook al vroeg verrassend volwassen te gedragen, en moeten daarin wat geremd worden – anders gaan ze zich al gauw voorhalen dat ze ontzettend veel verantwoordelijkheden te dragen hebben, en dat kan hen wel eens te veel worden.

De Steenbok is een beetje een regelneef, en dat merk je vaak wanneer ze met andere kinderen aan het spelen zijn. Zelf zullen ze zelden een regel overtreden, maar reken er maar op dat de jonge Steenbok het zal opmerken én aankaarten wanneer een ander dat wel doet. Dit hoeft op zich niet slecht te zijn, al kan het wel aan te raden zijn je kind aan te spreken over de manier waarop ze dit doen. De Steenbok kan namelijk nogal hevig uit de hoek komen.

De Steenbok is erg actief en vindt het erg leuk om met zijn handen bezig te zijn. Vaak voelen ze zich aangetrokken tot spelletjes waarbij ze dingen kunnen bouwen, en met een doos blokken kunnen ze zich uren bezighouden. De Steenbok is ook behulpzaam, dus laat hem al van jongs af aan mee klusjes doen in het huishouden. Tip: benadruk hierbij niet dat die klusjes zijn verantwoordelijkheid zijn, maar liever dat je het ontzettend fijn vindt en op prijs stelt dat hij je helpt.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

blank

Waterman (21 januari – 18 februari)

Wie een Waterman opvoedt, heeft misschien een beetje het gevoel een vrijheidsstrijder in huis genomen te hebben – en dat is grotendeels ook zo. De Waterman is ongelofelijk zelfstandig en wilt al van jongs af aan alles – maar dan ook alles – zelf doen. Ze willen niet vaak geknuffeld worden – zeker de allerkleinste Watermannetjes ervaren dit als beklemmend – en trekken er, bij wijze van spreken zo gauw ze kunnen lopen, op uit om de wereld te ontdekken.

De jonge Waterman heeft nood aan een prikkelende, uitdagende en veranderende omgeving. Een hele zomer thuiszitten is een marteling voor de jonge Waterman, en hij zal dan ook geregeld vragen om een uitstapje – naar de zee, naar het park, naar het bos, om het even waar hij nieuwe dingen kan gaan ontdekken. Ook zal de Waterman zich geen maanden aan een stuk kunnen bezighouden met hetzelfde stuk speelgoed, daar hij al snel de interesse in het bekende verliest. Datzelfde geldt in zekere mate ook voor zijn vriendjes: een Waterman heeft nood aan een breed veld van kennissen.

Geef je Waterman dus zeker de ruimte om zelf dingen te ontdekken. Op die manier leert de Waterman trouwens sneller, efficiënter en meer bij omdat hij op zoek kan gaan naar dingen die hem werkelijk interesseren. Dit maakt de schoolcarrière van de Waterman ook potentieel rommelig. Tip: geef je Waterman de ruimte, maar ga samen ook op zoek om dingen op een meer gestructureerde, minder onafhankelijke manier te leren.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

blank

Vissen (19 februari – 20 maart)

De ouders van de Vissen zullen het al wel gemerkt hebben: dit kind is ongelofelijk gevoelig. Enerzijds merk je dit aan de manier waarop de Vissen op een bijna griezelig intuïtieve manier aanvoelt wanneer er problemen zijn waar de Vissen eigenlijk geen weet van zou moeten hebben en hun ongelofelijke empathisch vermogen. Anderzijds aan hoe zeer het kind kan genieten van dingen als een boswandeling, en daar helemaal van recupereert na een drukke periode.

Vissen hebben verder een ontzettend rijke innerlijke belevenis waar ze je graag in mee nemen. Twijfel er dan ook niet aan het kind te vragen naar zijn gevoelens en gedachten – uit zichzelf doen ze dit niet altijd even snel. Daar de Vissen zo erg bezig zijn in hun hoofd, vallen ze vaak ten prooi aan twijfel wanneer het niet helemaal duidelijk is wat er van hen verwacht wordt. Daarom is het belangrijk om grenzen te stellen van je jonge Vissen en hen van tijd tot tijd te vertellen dat ze effectief goed bezig zijn en je blij bent met wat ze doen.

Vissen zijn overigens ook erg creatief: hun fantasierijke, unieke beleving van het leven maakt dat ze in hun kunstwerkjes al op jonge leeftijd blijk tonen van hun vernieuwende, interessante perspectieven. De Vissen maakt dan weer niet zo gemakkelijk vriendjes en gaat op zoek naar mensen die erg op hem lijken – daar die kinderen niet rijkelijk aanwezig zijn kan de Vissen zich wel eens eenzaam voelen. Tip: help je Vissen in zijn zoektocht naar gelijkgestemden, en breng wat regelmaat aan in hun leven.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

blank

Ram (21 maart – 20 april)

De Ram is het meest explosieve, energieke sterrenbeeld van allemaal. En ouders van de jonge Ram zullen het geweten hebben. De eerste jaren met de Ram zijn vaak getekend door driftbuien, maar ook door ontzettend tedere, liefdevolle momenten. De Ram heeft nu eenmaal een rijk gevoelsleven en weet daar niet altijd gepast uiting aan te geven – maar hij bedoelt het wel echt goed, daar bestaat geen twijfel over.

De Ram hecht ook veel belang aan eerlijkheid en oprechtheid. Wanneer je hem blaasjes wijsmaakt, kan hij je dit ontzettend kwalijk nemen, en wanneer je niet toegeeft dat je het een keer fout had zul je dat blijven horen – tot je het wel toegeeft. De Ram heeft nogal moeite met zichzelf te plaatsen in een sociale setting, en wordt daarom (zeker op school) al gauw bestempeld als druktemaker. Het is dus belangrijk dat je de tijd neemt om daar met je Ram over te praten, en soms zal het nodig zijn dat je tussenbeide komt. De Ram kan niet tegen iedereen zijn mannetje staan (denk aan onredelijke leerkrachten) en kan, wanneer hij het gevoel krijgt er helemaal alleen voor te staan, ontzettend triest en boos worden – wat leidt tot driftbuien die zijn situatie geenszins zullen verbeteren.

De opmerking dat de Ram wel eens een druktemaker kan zijn is, en dat weten zijn ouders maar al te goed, niet onterecht. Toch is de Ram veel meer dan een druktemaker, en als ouder zul je daar zeker de eerste schooljaren volledig achter moeten staan. Leg je kind thuis wel duidelijke grenzen op, en benadruk dat die ook buitenshuis gelden. Houd er natuurlijk ook rekening mee dat wat verboden wordt vaak tien keer interessanter lijkt dan wat mag, en dat dat voor de Ram dubbel geldt. Tip: geef je Ram het gevoel dat hij inspraak heeft thuis – vraag hem geregeld hoe hij vindt dat de dingen zouden moeten zijn, en laat hem van tijd tot tijd mee keuzes maken, bijvoorbeeld wat het avondeten betreft.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

blank

Stier (21 april – 21 mei)

Wie een jonge Stier op de wereld zet, zet eigenlijk een Bourgondiër op aarde. De Stier houdt namelijk van genieten: als kleintje vindt hij het heerlijk gemasseerd te worden, en zodra hij van de fles af is wilt hij proeven van alles wat de wereld te bieden heeft. Hij is ontzettend geïnteresseerd in smaken en texturen, en vindt ook al snel zijn weg naar de keuken waar hij je al op jonge leeftijd zal voorstellen te helpen.

De Stier houdt erg van routine en kan wel eens in (negatieve) gewoontes blijven hangen. Hij houdt erg van de regelmaat die daarmee gepaard gaat, en voelt zich het veiligst bij wat hij al kent. Af en toe zul je hem dus moeten helpen zijn schulp te verlaten en op ontdekking te gaan – iets wat de uiteindelijk erg creatieve Stier toch op prijs weet te stellen. De Stier weet ook al vroeg kwaliteit te herkennen en erkennen, en geeft dan ook steeds de voorkeur aan degelijk materiaal. Hij is blijer met een kleine doos goede potloden dan met een enorme verzameling goedkope potloden, en zal die dankbaarheid overigens ook te kennen geven. Wie wat voor de jonge Stier doet, kan er zeker van zijn dat hij wat in ruil terugkrijgt.

Daar de Stier zo’n belang hecht aan regelmaat, kun je ook erg duidelijke afspraken met hem maken waar hij zich zeker aan zal houden. Als jij je echter niet aan jouw kant van de afspraak houdt, zul je het geweten hebben: de Stier kan wel eens bijzonder wraakzuchtig uit de hoek komen. Dat gezegd zijnde is de Stier ook enorm geduldig, zowel met zichzelf als met zijn omgeving. Het heeft dus weinig zin de Stier op te jagen: hij wijkt namelijk niet af van zijn zelfgekozen tempo. Tip: je Stier is nogal koppig, en daar kun je best slim op inspelen. Probeer hem niet tot dingen te verplichten, maar eerder op vriendelijke wijze te vragen of hij iets wel of niet wilt doen. De Stier is vatbaar voor reden, maar ga ook weer niet eindeloos discussiëren: soms moet iets gewoon gedaan worden, en uiteindelijk zal de Stier zich daarbij neer moeten leggen.


blank

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Tweelingen zijn al heel vroeg ontzettend taalvaardig, en wie met een jonge Tweelingen in huis zit zal het gehoord hebben. Bereid je voor op eindeloze gesprekken, het beantwoorden van een oneindig aantal vragen en een heleboel geschaterlach om je grappige kleine Tweelingen. Tweelingen kunnen gelukkig ook goed luisteren, en dit maakt hen dan ook, zeker wanneer ze wat ouder worden, onwijs populair. Tweelingen hoeven zich daarvoor ook niet per se in de schijnwerpers te zetten: ze hebben een natuurlijke manier van charmeren die hen erg geliefd maakt bij hun leeftijdsgenoten. Bovendien hebben ze ook bijna voortdurend nood aan gezelschap: een Tweelingen die opgroeit zonder zusjes of broertjes zal dat vaak compenseren met een ongelofelijk grote groep vrienden.

Tweelingen zijn echter niet alleen ontzettend sterk op communicatief vlak, ze zijn vaak ook hoog intelligent en bovendien ongelofelijk nieuwsgierig. Tweelingen zijn steeds op zoek naar nieuwe informatie, en ontwikkelen dan ook op jonge leeftijd een grote liefde voor boeken waar ze die informatie uit kunnen halen. Samen boeken lezen is misschien wel de beste manier om een band op te bouwen met je Tweelingen!

Hoewel je Tweelingen zich graag verdiept in een boek, heeft hij soms toch een nogal korte aandachtspanne – zijn nieuwsgierigheid blijft hem namelijk prikkelen, of hij nu al ergens mee bezig is of niet. Dit maakt dat de Tweelingen soms een enorme chaos in zijn hoofd ervaart, en die chaos leidt al eens tot (kortstondige) woede uitbarstingen. Gelukkig herstelt de Tweelingen snel van dit soort humeurschommelingen, en weet hij vaak zichzelf erg goed te kalmeren. Tip: Tweelingen hebben meer moeite met zichzelf emotioneel te plaatsen dan zichzelf intellectueel te ontwikkelen. Help hen dan ook waar nodig, en vertrouw erop dat ze hun intelligentie grotendeels zelf zullen uitbouwen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

blank

Kreeft (22 juni – 23 juli)

De Kreeft heeft zijn naam niet gestolen: hoewel hij het goed weet te verbergen achter een harde façade, zijn pantsertje, is de Kreeft enorm gevoelig. Dit leidt er soms ook toe dat de Kreeft, zeker wanneer hij zich in een hoekje gedreven voelt, gemeen kan gaan uithalen. Dit gebeurt echter puur uit zelfverdediging en een onwil zijn ware gevoelens aan de dag te leggen – de Kreeft heeft geen kwade bedoelingen.

De Kreeft is het meest zorgzaam van alle sterrenbeelden, en dat komt deels voort uit hun eigen nood aan het dragen van een schild. Ze willen dat schild namelijk ook ter beschikking stellen van mensen, dieren en wezens waar ze om geven, en dat is vaak ontzettend aandoenlijk. De Kreeft gaat daarom ook al snel vragen om een huisdier (of zelfs een klein broertje of zusje) om zijn zorgzaamheid op uit te oefenen. Nieuwe mensen en mensen die niet tot zijn familie behoren vindt de Kreeft doorgaans maar niets. Je doet hem dan ook absoluut geen plezier met een avondje babysitter, hoewel dit wel iets kan zijn waar de wantrouwige Kreeft uit kan leren dat niet iedereen die niet mama of papa is het slecht met hem voorheeft.

Daar de Kreeft erg veel belang hecht aan zijn familie en het gevoel ergens thuis te horen, is het belangrijk dat hij daar ook op kan rekenen. Vermijd het ten alle kosten om ruzie te maken waar de jonge Kreeft bij is – daar wordt hij ontzettend angstig van. Verrassend genoeg is je Kreeftje, hoe afhankelijk hij ook lijkt, erg goed in staat om volledig zelfstandig te functioneren. Wanneer je hem bijvoorbeeld een taakje geeft, voert hij dit zo goed als hij kan uit zonder daarbij onnodig om hulp te vragen. Tip: toon je kind dat hij op zichzelf kan rekenen. Houd niet altijd zijn handje vast wanneer hij in nieuwe situaties terecht komt, en geef hem de tijd het zelfvertrouwen op te bouwen dat hij nodig heeft om zijn angsten te overwinnen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

 


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Horoscoop

Dit artikel is geschreven door Margot Janssens

Als kind werd ik me helemaal betoverd door alles wat zich in magische sfeer bevond. Ik voelde, en voel me nog steeds ontzettend aangetrokken tot het mysterieuze, het feeërieke en het occulte. Gelukkig houd ik daarbij wel de voeten op de grond. Later evolueerde die aantrekking naar een meer spirituele beleving van het leven, iets waar ik tegenwoordig heel wat steun in vind. Mijn voornaamste passie ligt echter in het schrijven.

blank

Benieuwd naar je toekomst? Ontvang een gratis reading!

Meld je gratis aan
medium die
Dorothy
 • Engelenreader
 • Pendelen
 • Lichtgidsen
Start gratis chat
medium die
Matteo
 • Relatie Coach
 • Specialist in droomverklaringen
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
medium die
Gianna
 • Paragnost
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
medium die
Mia
 • Engelenreader
 • Helderziend
 • Foto reading
Start gratis chat
medium die
Valentina
 • Engelenreader
 • Lichtgidsen
 • Foto reading
Start gratis chat
medium die
Feike
 • Lichtgidsen
 • Paragnost
 • Relatie Coach
Start gratis chat
medium die
Tim & Tessa
 • Medium
 • Specialist in droomverklaringen
 • Tarot
Start gratis chat
© Medium Kiezen 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 2, 8011 CZ te Zwolle | Privacy & Cookies
consult Benieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading!