21 april 2024: "Durf te kiezen, durf je koers te wijzigen"

Winterhoroscoop 2023

Winterhoroscoop 2023

De winter is een tijd van rust en overpeinzing, maar door de vele feesten werpt dit seizoen zich ook op als een broeihaard voor conflict en confrontatie. We doen er goed aan bedachtzaam te werk te gaan deze periode, zodat er uit die onvermijdbare conflicten en confrontaties ook mooie, goede dingen kunnen groeien.


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Wat kan deze winterhoroscoop voor jou betekenen?

In deze winterhoroscoop vind je enkele tips voor hoe jouw sterrenbeeld deze winter best overleeft, en hoe je jezelf een houding kunt geven wanneer je geconfronteerd wordt met conflict. Daarnaast trachten we ook enkele voorspellingen te doen wat betreft relaties, werk en vriendschappen. Deze horoscoop geeft je dus advies om de winter zonder kleerscheuren door te komen, en geeft je enkele hints naar wat je verder kunt verwachten!


Boogschutter (23 november – 22 december)

De winter is weer in het land maar de Boogschutter maalt daar niet zo om. Mogelijk heb je deze zomer heel wat tijd buiten gespendeerd, vermoedelijk zelfs ver van huis, en dit seizoen gebruik je maar al te graag om weer uit te rusten. Je kunt je verwachten aan een prachtig eindejaar, met veel huiselijk- en gezelligheid om op terug te vallen. Boogschutters die zelf een eindejaarsfeest organiseren en daar een Maagd uitnodigen zijn best op hun hoede: de Maagd is dit seizoen mogelijk niet helemaal in zijn element en kan de neiging hebben herrie te schoppen. Verder verloopt het feestseizoen nagenoeg vlekkeloos!

Let echter wel op: binnen zitten betekent niet enkel op de bank voor de televisie zitten. Wees de winterdepressies een stapje voor en probeer je deze winter te verdiepen in een onderwerp waar je nog niet echt thuis bent. Wedden dat je er volgend jaar een nieuwe hobby bij hebt?

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Steenbok (23 december – 20 januari)

Dit jaar zul je je mogelijk nog meer ergeren aan de opgelegde festiviteiten dan normaal. Leg je er maar gewoon bij neer: volgend jaar gaat het hopelijk beter, en het heeft geen zin je te proberen amuseren wanneer dat er gewoon niet in zit. Deze winter blijf je liever thuis, en heb je niet zo de nood anderen op te zoeken en mee te doen aan verplichte gezelligheid.

Er verschijnt dit najaar echter wel een nieuwe invloed in je steenbok leven, mogelijk in de vorm van een romantische partner. Met z’n tweetjes zullen jullie het hoe dan ook gezellig en knus hebben, en misschien maakt dat net dat die drukke feestjes je dit jaar helemaal niets zeggen. Onthoud dat je je niet schuldig hoeft te voelen omdat je je niet vindt in wat anderen wel leuk vinden. Zij hebben er niets aan als je tegen je zin op zo’n feest verschijnt!

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Waterman (21 januari – 18 februari)

Houd je hoofd koel dit feestseizoen, en je zult zien dat wat misgaat vaak eigenlijk niet zo belangrijk is als je aanvankelijk denkt. Het is belangrijk dat je de stap zet om familie en naasten op te zoeken, want de kans is groot dat ze niet zoveel van je gezien hebben de laatste maanden. Spendeer daarom wat extra tijd met de mensen die belangrijk voor je zijn, zodat zij er ook aan herinnerd worden dat ze van groot belang voor je zijn!

Vermijd ook hevige discussies dit najaar: het heeft weinig zin je in dat soort twist te mengen, en zal enkel afdoen aan de sfeer. Wanneer de confrontatie echter onvermijdelijk blijkt, is het aangeraden dat je deze keer toch een sterk standpunt inneemt en je dat standpunt vasthoudt. Mogelijk gaat het om iets dat al langer aansleept, en is dit hét ideale moment om dat probleem van de baan te krijgen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen hebben vaak moeite met het uitkiezen van kerstcadeaus en hebben dan ook de neiging hun kerstinkopen tot het laatste moment uit te stellen. Probeer het dit jaar eens anders aan te pakken, en kom origineel uit de hoek met je cadeaus, zeker voor de personen die er echt toe doen. Je zult zien dat de geschenken die je met veel zorg uitgekozen hebt enorm positieve reacties uitlokken!

Dit najaar krijg je tevens de kans om een naaste goede raad te geven. Als je deze kans grijpt, ga dan bedachtzaam te werk en gebruik je intuïtie en luistertalent ten volle. De persoon in kwestie zal je erg dankbaar zijn!

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Ram (21 maart – 20 april)

Je impulsiviteit kan je dit najaar parten spelen. De opeenhoping van bijeenkomsten en vieringen maakt dat er ontzettend veel momenten zullen zijn waarop je ongetwijfeld gegronde mening toch niet helemaal op zijn plaats is. Probeer daarom wat milder te zijn met anderen: kerst is, of je nu gelooft of niet, een moment voor vergeving en acceptatie.

Je zult dit jaar echter ook heel wat leven in de brouwerij kunnen brengen: met je creativiteit en energie ben je in staat leuke activiteiten te initiëren waar anderen vol enthousiasme in meegaan. Houd het leuk en gezellig, en je zult de kerstvreugde ten volle kunnen beleven. Daarenboven draag je als Ram op deze manier ook echt positief bij aan de sfeer!

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Stier (21 april – 21 mei)

De stier is helemaal in zijn element op kerstfeestjes en andere eindejaarsvieringen. Het lekkere eten, de drank en winterse warmte zijn nu eenmaal dingen waar de Stier zich helemaal in kan vinden. Verlies je naasten niet uit het oog, en de gezelligheid zal alleen maar toenemen.

De kans dat je dit jaar zelf een feest zult moeten organiseren, zit er in. Probeer dit jaar dan ook om daar veel tijd en energie in te steken, hoezeer je ook de neiging hebt het plannen uit te stellen. Je zult zien dat je inspanningen met dank zullen worden ontvangen. Geniet dan ook van die dankbaarheid: het kan ervoor zorgen dat je je in de toekomst meer zult willen gaan engageren, en dat kan alleen maar positief uitdraaien!

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Wees voorzichtig dit najaar. De vele bijeenkomsten zorgen voor veel opportuniteit voor discussie, en een Tweeling die zich hier vol overgave in gooit zal merken dat dat hem geen voordelen oplevert. Probeer je charmantste zelf daarom boven te halen, en draai wat rond de pot wanneer er toch discussie opduikt. Je brede perspectief maakt dat je prima in staat bent je in te leven in anderen, en dat talent zul je deze winter zeker nodig hebben.

Voor single Tweelingen heeft het universum heel wat in petto – verwacht je alvast aan een winter vol romantiek en liefdevol samenzijn. Wees ook in deze nieuwe liefde voorzichtig wanneer discussies onvermijdelijk lijken: ga steeds op zoek naar een zo vredevol mogelijke aanpak!

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Je zult deze winter heel wat over je heen krijgen, en daar ongetwijfeld ook last bij ondervinden. Het wordt emotioneel gezien een erg hevig seizoen, dus zorg dat je daarop voorbereid bent. Las genoeg momenten in om weer tot jezelf te komen, dan komt het normaal gezien weer in orde.

Dit najaar kan het lijken of iemand er op uit is je naar beneden te halen, en de kans bestaat dat dit ook daadwerkelijk het geval is. Probeer uit de buurt van deze persoon of personen te blijven, want de confrontatie is eigenlijk totaal zinloos. Focus je liever op wat wel goed gaat en de mensen waar je wel mee overeenkomt. Samen met hen kun je alsnog van het eindejaar genieten, zelfs als het mensen betreft die je misschien niet zo diepgaand kent. Uit deze nieuwe relaties kunnen prachtige vriendschappen ontstaan die je dit jaar heel wat goeds zullen brengen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

De Leeuw gaat een mooi najaar tegemoet. Rondom je zul je vast heel wat botsingen van karakters zien, maar op de een of andere manier weet je jezelf daar dit jaar buiten te houden. De Leeuw kan dus helemaal ontspannen dit seizoen, en hoeft zich buiten het werk nergens zorgen om te maken.

Op vlak van je carrière zal er dan weer wel verandering komen, en waarschijnlijk zag je die wijzigingen niet meteen aankomen. Probeer het hoofd koel te houden, en gebruik je talenten om je ook in deze nieuwe situatie een gepaste houding aan te meten. Onthoud dat de mensen rond je vast met heel wat stress kampen, en houd er rekening mee in de omgang.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maagd (24 augustus – 23 september)

De Maagd voelt zich dit najaar wat in de war. Mogelijk maakt hij of zij zich zorgen over wat dit jaar met zich mee zal brengen, en dit maakt dat de Maagd wat meer gestresseerd rondloopt dan doorgaans het geval is. Op zijn beurt zal dit dan weer voor botsingen zorgen. Vrees echter niet: je kunt ook op begrip rekenen uit je naaste omgeving. Wees niet bang je zorgen te delen, en je zult merken dat anderen echt wel in staat zijn je al dan niet tijdelijk gerust te stellen.

Neem voldoende rust, maar laat de stress je ook weer niet weerhouden deel te nemen aan sociale activiteiten. Je zult ongetwijfeld ondervinden dat het samenzijn ook ontspannend kan zijn, en dat het weinig zin heeft jezelf thuis te isoleren om de stress weg te werken.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Weegschaal (24 september- 23 oktober)

Je talent voor diplomatie wordt dit najaar overbelast. Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat jij vaak als bemiddelaar moet optreden op kerst- en andere eindejaarsfeesten, en dit jaar is geen uitzondering. Het lijkt echter wel of ruzies nog meer aan de oppervlakte schuilen dan normaal, en dat is dan ook helemaal het geval deze winter. De discussies zullen ontzettend verhit oplopen, en je zult niet altijd in staat zijn de situatie te de-escaleren. Zit er niet te erg mee in: het is niet jouw taak alle twist uit de wereld te helpen, hoe graag je dat ook zou willen.

De Weegschaal die in al deze oproer toch nog een rustig plekje weet te vinden, zal hier ten volle van genieten. Door het felle contrast met de vele ruzies rondom je zullen deze vredevolle momenten je des te meer raken en verwarmen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Dit najaar krijgt de Schorpioen de kans een eind te maken aan een langdurige ruzie. Of hij of zij die kans grijpt, ligt helemaal aan hen:  de bal zal op een gegeven moment in hun kamp komen te liggen. De Schorpioen doet er goed aan hier even over te bezinnen. Het is namelijk mogelijk dat het om een discussie gaat waarin zij eigenlijk aan het langste eind trekken, en de houding van de ander zal veel invloed hebben op hun uiteindelijke beslissing.

Daarnaast zullen er ook veel momenten zijn waarop de Schorpioen zijn kille masker kan afzetten en zich in veiligheid kwetsbaar kan opstellen. Ook hier ligt de keuze bij de Schorpioen, al raden we hem of haar aan dit wel af en toe te doen. We zijn allemaal mensen, en iedereen heeft wel eens nood aan zachtheid!

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading
consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Horoscoop

Dit artikel is geschreven door Margot Janssens

Als kind werd ik me helemaal betoverd door alles wat zich in magische sfeer bevond. Ik voelde, en voel me nog steeds ontzettend aangetrokken tot het mysterieuze, het feeërieke en het occulte. Gelukkig houd ik daarbij wel de voeten op de grond. Later evolueerde die aantrekking naar een meer spirituele beleving van het leven, iets waar ik tegenwoordig heel wat steun in vind. Mijn voornaamste passie ligt echter in het schrijven.

blank

Benieuwd naar je toekomst? Ontvang een gratis reading!

Meld je gratis aan
medium die
Dorothy
 • Engelenreader
 • Pendelen
 • Lichtgidsen
Start gratis chat
medium die
Martha
 • Helderziend
 • Medium
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
medium die
Vlinder
 • Lichtgidsen
 • Foto reading
Start gratis chat
medium die
Annefloor & Bas
 • Medium
 • Paragnost
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
medium die
Merel
 • Helderhorend
 • Heldervoelend
 • Medium
Start gratis chat
medium die
Xavi
 • Astroloog
 • Helderwetend
 • Medium
Start gratis chat
medium die
Jort
 • Pendelen
 • Spiritueel Coach
 • Tarot
Start gratis chat
© Medium Kiezen 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 2, 8011 CZ te Zwolle | Privacy & Cookies
consult Benieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading!