23 mei 2024: "Durf te kiezen, durf je koers te wijzigen"

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

In dit artikel vertellen we je alles over je weekhoroscoop. Hoe scoor jij op het gebied van liefde? En hoe staan je financiën ervoor? Waar liggen deze week je krachten en valkuilen? Lees snel verder voor een uitgebreide horoscoop!


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Horoscoop deze week

De Stier algemeen

De Stier is het tweede teken van de dierenriem. De Stier is standvastig en geduldig. Daarnaast zijn ze ook nog eens vastbesloten om doelen te behalen en niets of niemand kan ze van dit doel afhouden. De Stier is ambitieus en bereidt om hard te werken voor zijn doelen en dromen. De meeste Stieren hebben grootse dromen en ze zullen op elke manier proberen om deze dromen te bereiken. Als de Stier je nog niet goed kent, zul je weinig uit hem krijgen. Hij wil meestal graag eerst het een en ander over de andere persoon weten, voordat de Stier iets van zichzelf bloot zal geven.

De Stier houdt van eerlijkheid en oprechtheid in een persoon en is zelf ook zeer betrouwbaar. Deze stabiele personen zijn over het algemeen rustig en vredig. Ze worden niet snel boos, maar kunnen wel erg koppig zijn. Als ze wel boos worden, kun je je maar beter bergen. Zijn koppigheid is trouwens niet altijd een zwakte. Zijn sterke overtuiging is gebaseerd op zichzelf: hij zal niet snel wijken om een ander een plezier te doen. De Stier is alert en neemt niet graag risico’s. De Stier ontvangt graag beloningen (ook in de vorm van waardering) en staat mede bekend om zijn liefde voor plezier. De Stier kan over het algemeen ook enorm genieten van de kleine dingen in het leven, zoals de natuur. Het is natuurlijk ook niet gek dat de Stier van de natuur houdt, want het is een echt aardeteken.


Centraal deze week

Om hulp vragen

Stress kan veroorzaakt worden door een te gedetailleerd onderzoeken en nadenken. Het zou je een hoop rust en opluchting geven als je om hulp vraagt wanneer je dit nodig hebt. Het is niet altijd nodig om alles zelf te doen.

Persoonlijke ontwikkeling en groei

In algehele zin zal deze week positief voor je zijn en voel je je tevreden. Er kunnen momenten zijn waarop jij je gedemotiveerd of down voelt. Gelukkig lijkt het erop dat deze momenten maar van korte duur zullen zijn. Al met al zullen ook deze periodes weer bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling en groei. Het is aannemelijk dat je aan het eind van de week zelfverzekerder en lekkerder in je vel zit dan voorheen. Je zult ook groeien in je zelfverzekerdheid en persoonlijke ontwikkeling doordat je kansen krijgt om jezelf nuttig te maken. Je beurt er van op om jezelf nuttig te kunnen maken voor een ander.

Nieuwe kansen en mogelijkheden

Er is een grote kans dat jij deze week manieren vindt om jezelf te verbeteren. Deze manieren kunnen behoorlijk creatief en out of the box zijn vergeleken met je normale wegen. Het kan zijn dat de ideeën van anderen je hierop brengen. Gelukkig is de Stier creatief genoeg om iets van zichzelf aan deze ideeën toe te voegen en zo toch iets geheel unieks weet neer te zetten. Door deze zelfverbetering en groei in je persoonlijkheid zullen er waarschijnlijk nieuwe deuren voor je open gaan staan. Dikke kans dat er achter deze deuren iets schuilt waar je nóg beter van wordt. De vraag is of je dit risico wilt nemen.

Vergeving en emoties

Mochten je emoties de overhand nemen, wees je dan bewust van deze emoties. Probeer om het zelf te verwerken, bijvoorbeeld door je even terug te trekken in de natuur. Anders is er een grote kans dat je het op een ander afreageert, terwijl deze persoon dat niet heeft verdient. En zelfs al heeft iemand het verdient, wees je dan bewust van het beheersen van je negatieve emoties. Laat je niet meesleuren in negativiteit en spreek geen te harde woorden. Anderen kunnen harde woorden lastig vinden, maar het ook projecteren op jou. Misschien vinden ze je eigenwijs of is het te verwarrend voor ze. Hier bereik je uiteindelijk ook zeker niets mee. Anderzijds, spreek ook juist je waardering voor een ander uit. Niet alleen doet het een ander goed, ook dit wordt geprojecteerd op jou. Het is toch fijn dat anderen de ster kunnen zien die jij daadwerkelijk bent!


Carrière en werk

stier

Het kan zijn dat je werkdruk toeneemt en dit kan je irriteren. Ondanks de toegenomen werkdruk lijkt het erop dat het op gebied van carrière wel een gunstige week kan worden. Mogelijk krijg je zelfs waardering in de vorm van een gift of loonsverhoging. Al met al geldt in dit geval: hard werken zal worden beloond. Is dat deze week nog niet zo? Wees dan niet direct ongerust. Soms heeft het even tijd en geduld nodig. De verwachtingen in de planeten liggen wel zo dat je waarschijnlijk op korte termijn al succes of beloning zult gaan ervaren. In de tweede helft van de week kunnen er nieuwe ervaringen komen waardoor jij je expertise en kennis vergroot. Op carrièregebied kan ook een grote verandering op de loer liggen. Het lijkt er ook op dat er iets (mogelijk een bijeenkomst) voor zorgt dat je iets kunt met je creativiteit.

Heb jij een eigen onderneming? Dan zou deze week wel eens extra belangrijk voor je kunnen zijn. Mogelijk kun je namelijk een goede deal sluiten of een positief contact aan kunnen gaan wat er voor kan zorgen dat je hier op langere termijn flink profijt van kunt hebben. Je zou het wellicht zelfs cruciaal kunnen noemen. Werk je samen met een zakenpartner? Mogelijk ontstaan er deze week conflicten en is er sprake van miscommunicatie. Niets wat jullie niet kunnen overkomen gelukkig, maar daar zal voor beide kanten iets voor nodig zijn. Ook hierin lijkt eerlijkheid en recht door zee zijn de oplossing te kunnen zijn.

Studeer je nog? Dan lijkt deze week positief te zijn om bepaalde verwachtingen omtrent je studie waar te maken of uit te laten komen. Je zult je er wel echt voor moeten inzetten om dit te bereiken. Bekijk elke dag waar je staat en wat je nog wilt leren en voorkom vooral dat je lui wordt of de neiging krijgt om de kantjes ervan af te lopen. Zorg dat je niet alles op het laatste moment moet doen, want daar krijg je hoogstwaarschijnlijk spijt van. En krijg je een kans, pak hem dan ook vooral!


Relatie en liefde

Voor de Stier in de liefde lijkt het vooral van belang te zijn om eerlijk en duidelijk in de communicatie te zijn. Over het algemeen lijkt het liefdesleven van de Stier positief te zijn deze week.

De single Stier

De single Stier lijkt betrokken te raken bij een moeilijke relatie. Het kan zijn dat jij zelf niet wilt dat deze relatie openbaar gemaakt worden, maar het kan ook zijn dat de andere persoon vindt dat het geheim moet blijven. Het niet openbaar maken van deze relatie kan je veel moeite kosten. Wees dan ook bewust bij de keuze die je maakt en let op dat het niet te veel stress geeft. Als het wel stress geeft, is het dan de moeite waard?

Gelukkig lijk je genoeg andere kansen te krijgen, want doordat je over het algemeen goed in je vel zit en zelfverzekerdheid uitstraalt, stijgt je persoonlijke aantrekkingskracht. Sensualiteit en lust kan ook toenemen. Er is ook een grote kans dat een artistiek of kunstzinnig type je aandacht trekt. Het kan ook zijn dat een naaste zich aangetrokken voelt tot je. Je kunt hier sterk over gaan twijfelen, vooral omdat je bang bent de huidige relatie te verstoren. Is het direct verkeerd om intiem te zijn samen? Kun je hier samen goed uitkomen? Of bestaat er wel echt een kans dat het jullie relatie verstoord? Deze vragen zullen je bezig houden en alleen samen kunnen jullie tot de juiste beslissing komen.

Wil de single Stier werkelijk de kansen vinden, dan is het wel van belang dat hij zijn oren en ogen goed open houdt. Ondanks de stijging van je persoonlijke aantrekkingskracht lijkt het er namelijk op dat je zelf toch echt er ook iets voor zult moeten doen.

De Stier in een relatie

Voor de Stier in een relatie lijkt het naast eerlijkheid en duidelijke communicatie ook nog eens van belang te zijn om te laten zien dat je toegewijd bent aan je partner. Je zult uiteindelijk misschien zelfs meer waarde hechten aan toewijding. Er kunnen korte problemen in de relatie optreden, maar de juiste communicatie zal jullie band juist gaan versterken. Het is zeker niet meteen erg als er een keer een meningsverschil of miscommunicatie optreedt, zolang jullie in staat zijn om dit te blijven bespreken. Alleen dan zul je er ook daadwerkelijk uitkomen. Neem niet het risico dat jullie elkaar iets gaan verwijten en praat het meteen uit.

De getrouwde Stier zal iets meer uitdaging ervaren deze week in zijn huwelijk. Je lijkt niet al het gedrag van je partner te kunnen verklaren en dit kan zorgen voor een gebrek aan of een deuk in het vertrouwen. Je kunt hier veel verwarring bij voelen, wat zorgt voor spanningen in het huwelijk. Ook hierin lijkt de eerlijke communicatie weer de sleutel te zijn. Ook voor de Stier in een huwelijk kan door goede communicatie de band juist versterken, mede door meer wederzijds begrip.


Vriendschappen en familie

Binnen het gezin lijkt er sprake te zijn van harmonie en positiviteit. Wel kan er een gezins- of familielid gezondheidsproblemen ervaren, wat voor spanning zorgt. Binnen het gezin is het wel van belang dat iedereen zijn verplichtingen en verantwoordelijkheden nakomt om de harmonie te bewaren. Controleer van tijd tot tijd eens of de balans nog klopt.

Mogelijk ervaar je ook stress doordat je broers of zussen mogelijk te kampen krijgen met mentale klachten. Je kunt proberen om de mentale klachten op te lossen, of in ieder geval met ze in gesprek te blijven. Uiteindelijk lijkt dit voor beide kanten de mentale gezondheid te verbeteren.


Gezondheid

Het kan zijn dat je iets meer uitgaven rondom je gezondheid hebt dan normaal. Er is wel een mogelijkheid dat je gezondheidsproblemen gaat ervaren. Deze problemen kunnen ook een weerslag hebben op je carrière. Het is dan ook van belang om goed voor je gezondheid te zorgen. Je kunt je gezondheid stabiel houden met goede en gebalanceerde voeding.

Gezondheidsproblemen kunnen ook ontstaan op het gebied van spanning en stress. Je voelt je mogelijk geïrriteerd en dit kortere lontje heeft zijn weerslag vooral op het gebied van werk. Beweging lijkt je hierin goed te kunnen doen. Probeer eens te ontspannen met yoga of wandelen. Het bevordert niet alleen je fysieke gezondheid, maar ook je mentale. Je geniet meestal van de natuur, dus kan een wandeling in het bos toch zeker geen kwaad? Wel is het dan van belang je doelen heel kort stil te zetten en de tijd voor een wandeling te nemen. Wellicht zorgt alleen het kort stilzetten van de doelen al voor minder stress en irritatie.

blank


Financiën en geld

Bij de Stier lijkt deze week vooral aankopen centraal te staan. Het lijkt erop dat je financiële omstandigheden verbeteren. Je financiën kunnen stijgen doordat er mogelijk inkomsten uit meerdere bronnen ontstaan. Hier maak je direct gebruik van, misschien in de vorm van een uitstapje met je geliefde, gezin of vrienden. Anderzijds zou het ook mogelijk kunnen zijn dat je een grote uitgave gaat doen, zoals het aanschaffen van een auto of een huis. Al met al zorgt de financiële uitgave ervoor dat jij je voldaan en dankbaar zult voelen.

Ondanks dat je financiële status lijkt te verbeteren, is het wel van belang dat je voorzichtig en bewust omgaat met je uitgaven en zorgt voor een goede en duidelijke balans. Overzicht lijkt hierin het sleutelwoord te zijn. Probeer waar mogelijk ook niet direct bij financieel verbeterde omstandigheden direct grote uitgaven te doen. Iets achter de hand hebben voor slechtere tijden is nooit verkeerd. Mogelijk komt er namelijk op korte termijn een grotere onverwachte uitgave, ook al is dit mogelijk voor iets positiefs. Mogelijk nemen kosten ook toe rondom sociale verplichtingen.


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Horoscoop
blank

Dit artikel is geschreven door Anoek Winkel

Anoek Winkel, 25 lentes jong. Ik werk als begeleider binnen de justitiële zorg en in mijn vrije tijd schrijf ik veel. Ik schrijf verschillende artikelen, columns en blogs en schreef een boek met de titel Alfrún. In alles wat ik schrijf en publiceer staat spiritualiteit op de voorgrond (in geval van het boek natuurlijk in fantasievorm). Ik geloof namelijk dat er meer is in deze wereld dan wat wij met het blote oog kunnen zien.

blank

Benieuwd naar je toekomst? Ontvang een gratis reading!

Meld je gratis aan
medium die
Matteo
 • Relatie Coach
 • Specialist in droomverklaringen
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
medium die
Gianna
 • Paragnost
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
medium die
Mia
 • Engelenreader
 • Helderziend
 • Foto reading
Start gratis chat
medium die
Jill
 • Engelenreader
 • Medium
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Charissa
 • Heldervoelend
 • Lichtgidsen
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Marlo
 • Engelenreader
 • Lichtgidsen
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Feike
 • Lichtgidsen
 • Paragnost
 • Relatie Coach
Start gratis chat
© Medium Kiezen 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 2, 8011 CZ te Zwolle | Privacy & Cookies
consult Benieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading!