21 april 2024: "Durf te kiezen, durf je koers te wijzigen"

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

In dit artikel vertellen we je alles over je weekhoroscoop. Hoe scoor jij op het gebied van liefde? En hoe staan je financiën ervoor? Waar liggen deze week je krachten en valkuilen? Lees snel verder voor een uitgebreide horoscoop!


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Horoscoop deze week

De Schorpioen algemeen

De Schorpioen is een vrouwelijk waterteken. Van oorsprong werd dit sterrenbeeld gekoppeld aan de planeet Mars, maar tegenwoordig wordt de Schorpioen juist gekoppeld aan het sterrenbeeld Pluto. De Schorpioen wordt over het algemeen gezien als vlotte en intelligente personen. De Schorpioen kan het zichzelf behoorlijk lastig maken, doordat zij elke vorm van kritiek of afwijzing geheel tot zichzelf kunnen trekken. Vervolgens kan de Schorpioen in staat zijn om dit op een ander af te reageren of de schuld bij een ander te leggen. Wanneer dit gebeurt, kun je jezelf maar beter bergen. De Schorpioen kan dan zacht gezegd onuitstaanbaar worden.

De Schorpioen kan behoorlijk boos worden en hun karakter verliezen als iemand in zijn weg loopt. Je wilt de Schorpioen dan ook zeker niet als vijand hebben! Gelukkig zijn deze mensen absoluut niet angstaanjagend. Ook zijn ze vaker optimistisch dan pessimistisch. Als vijand wil je de Schorpioen niet graag hebben, als vriend of als partner juist wel. Deze mensen zijn namelijk betrouwbaar en sympathiek. Ze minachten ontrouw en tolereren dit absoluut niet. Wees dan ook niet verbaasd als je dit niet snel vergeven wordt. De Schorpioen is bereidt om een stapje terug te doen in zijn eigen geluk om zijn gezin en zijn partner tevreden te houden.

Ze willen graag winnen, doelen behalen en verbeteren en zijn mede daardoor echte doorzetters. Ze houden niet van verliezen en zijn dan ook vastbesloten om te winnen. De Schorpioen is over het algemeen een persoon tot wie anderen zich gemakkelijk aangetrokken voelen.


Centraal deze week

Uitdagingen en kansen

Mogelijk komen er wel wat uitdagingen op je pad, maar het lijkt erop dat je deze uitdagingen eerder als kansen ziet. Het lijkt je namelijk niet veel moeite te kosten om over deze uitdagingen heen te stappen alsof het slechts drempeltjes op je pad zijn. Over het algemeen voelt de Schorpioen zich tevreden en gelukkig.

Nabije toekomst

Stress en spanning lijkt vooral te ontstaan door je eigen onzekerheid over de toekomst. Je vraagt je mogelijk af wat er in de toekomst allemaal in het verschiet ligt en hierdoor nemen de spanningen toe. Probeer je spanning onder controle te houden door praktisch en realistisch te blijven. Natuurlijk is het goed om plannen te maken voor de toekomst, maar zie niet direct te veel beren op de weg. Het zal je misschien wel goed doen om iets vaker naar de korte termijn te kijken.

Veranderingen

Ondanks dat je over het algemeen tevreden en gelukkig zult zijn, kan onvrede optreden door veranderingen in je leven. Er lijken ook mensen op je pad te komen die het voor je moeilijk maken en je niet behandelen zoals je behandelt wenst te worden. Dit kan pittig zijn en zorgt voor onvrede. Gelukkig ben je zelf in staat om tot goede oplossingen te komen. Al met al zorgt het waarschijnlijk juist voor zelfontwikkeling en groei.

Verwarde gevoelens

Spanning kan ontstaan doordat je te veel aan je hoofd hebt. Probeer een manier te vinden om met deze spanningen om te gaan. Het kan voor jezelf voelen alsof je jouw emoties met niemand kunt delen, maar dat hoeft niet zo te zijn. Mogelijk voel je jezelf ook eenzaam, mede dankzij de verwarring die je kunt voelen en het gevoel dat je dit met niemand kunt delen. Probeer juist om je gevoelens met een ander te delen. Als je dit niet doet loop je het risico dat je onterecht je spanning gaat botvieren op een ander. Door de negatieve gedachten rondom eenzaamheid proberen los te laten, zal je zelfverzekerdheid en zelfvertrouwen waarschijnlijk juist een boost krijgen.


Carrière en werk

Mogelijk zit er op carrièregebied een winst in, bijvoorbeeld in de vorm van een promotie. Heb je behoefte om van baan te veranderen? Je verbeterde financiële positie lijkt hier een goede invloed op te hebben. Overweeg altijd de risico’s, maar vergeet ook niet de kansen te pakken wanneer ze er zijn. Wie weet komt zo’n kans nooit weer op je pad! Dikke kans dat je grote stappen kunt zetten in het behalen van doelen door je vastberadenheid, motivatie en harde werken. Het lijkt erop dat je nieuwe initiatieven zult nemen die lonend kunnen zijn. Stabiliteit lijkt in dit geval juist te ontstaan doordat je nieuwe wegen inslaat en nieuwe initiatieven neemt, hoe tegenstrijdig dit ook lijkt te klinken. Er is een kans dat risico’s die je gaat nemen op het gebied van carrière succesvol zullen zijn.

Heb je een eigen onderneming? Dan lijkt de focus deze week vooral te liggen op het verbeteren van de kwaliteit en niet op het verbeteren van de kwantiteit. Er lijkt behoefte te zijn om expertise op zakelijk gebied te verhogen, maar het is goed om jezelf af te vragen of de stappen die je hiervoor zult moeten ondernemen het werkelijk waard zijn. Het lijkt wel mogelijk om deals af te sluiten of relaties aan te gaan die erg lucratief zullen zijn. Als je samenwerkt met een partner, dan kan het zijn dat jullie onderneming beïnvloedt gaat worden door gezondheidsproblemen van je partner. Mogelijk ontstaan er ook miscommunicaties en conflicten tussen jou en je zakenpartner. Probeer vooral geduldig te zijn en de tijd te nemen om miscommunicaties te bespreken. Als je dit niet doet, kan dit nadelige gevolgen hebben voor jullie bedrijf. Juist aan het einde van de week lijkt de relatie tussen jou en je zakenpartner weer wat te verbeteren.

Voor de studerende Schorpioen kan het een gunstige week worden. De kans is namelijk groot dat het je niet alleen gemakkelijk af gaat om goed te leren, maar dat je ook in staat zult zijn om de kennis in de praktijk toe te passen. Je oefent (misschien onbewust) wat je hebt geleerd en dit zorgt ervoor dat jij nog meer kennis en ervaring zult opdoen. Ben je van plan om iets te leren wat uniek is en waar bijzondere vraag naar is? Bijvoorbeeld een unieke vaardigheid? Een weinig gesproken taal? Dan lijkt deze week daar zeer geschikt voor te zijn, dus pak zeker je kans!


Relatie en liefde

De single Schorpioen

De single Schorpioen zal nog even geduldig moeten blijven. Langzaam maar zeker zal er verandering zijn in het beeld voor de single Schorpioen, maar deze week lijkt dat nog niet te mogen baten. Ondanks dat er misschien wel kansen liggen, lijkt er weinig echte potentie in te zitten. Voor de single Schorpioen mogen er deze week misschien geen kansen in het verschiet liggen, er wordt je wel gevraagd om vooral niet de hoop op te geven! Wie weet ontstaat er binnenkort wel iets moois met iemand. Als je de hoop opgeeft zul je deze kans nooit kunnen zien.

De Schorpioen in een relatie

Je partner lijkt deze week een grote rol op je uit te oefenen. Dit lijkt vooral te zitten in het feit dat je partner in staat lijkt te zijn om je niet alleen te ondersteunen, maar ook te motiveren. Voor de Schorpioen in een relatie lijkt deze week dan ook over het algemeen positief te zijn. Dankzij de gunstige stand van de planeten wordt de aantrekkingskracht tussen jou en je partner vergroot. Ook is de kans groot dat de onderlinge communicatie versterkt en verbetert wordt. Zowel de Schorpioen als zijn partner kan deze week innerlijke conflicten ontwikkelen met zijn eigen ego. Gelukkig lijkt dit nauwelijks tot geen weerslag te hebben op jullie relatie.

Voor de getrouwde Schorpioen lijkt de week wat moeizamer te verlopen. Er is een grote kans dat niet alleen jij, maar ook je partner met (mentale) gezondheidsproblemen te kampen krijgt. Het gevolg hiervan is dat jullie allebei een wat korter lontje kunnen hebben en dit heeft zijn weerslag op jullie huwelijk. Grote kans dat er conflicten gaan ontstaan. Gelukkig lijkt het erop dat de conflicten in de loop van de week weer wat afzakken en dat er kans is voor herstel van jullie huwelijk. Desondanks lijkt het erop dat mentale gezondheidsproblemen nog wel aan de oppervlakte ronddobberen en om aandacht vragen. Het lijkt ook meer van belang dan normaal om een goede relatie te behouden met je schoonfamilie. Gelukkig lijkt het erop dat in de toekomst alles weer wat beter zal gaan worden, dus wees vooral geduldig.


Vriendschappen en familie

Binnen het gezin lijken de kinderen deze week in het middelpunt van de aandacht te staan. Kinderen zijn gelukkig en blij met de aandacht en zorg die deze week extra aanwezig lijkt te zijn. In het begin van de week lijkt er vooral tevredenheid te zijn in het gezin van de Schorpioen. Dit lijkt vooral te danken te zijn aan duidelijke communicatie en het feit dat iedereen zijn rol en bijbehorende verantwoordelijkheden goed begrijpt en kan dragen. In de tweede helft van de week lijkt de tevredenheid kans te zien om te gaan omslaan in vreugde.

De Schorpioen heeft dikke kans dat zijn ouders deze week erg ondersteunend voor hem kunnen zijn. Mogelijk zet je hierdoor stappen die je anders niet zo snel genomen zou hebben. Binnen de familie lijkt er verder ook vooral harmonie te overheersen. Het contact met broers en zussen lijkt zo goed als het kan zijn. Iets religieus of spiritueels kan er toe leiden dat er visite komt en er nieuwe relaties worden aangegaan.

Bij je vrienden en bij leeftijdsgenoten lijkt het erop dat er bewondering voor je is. De focus zal dan in dat geval ook geheel op jou komen te liggen. Dikke kans dat je ook nieuwe mensen gaat ontmoeten en zelfs nieuwe vriendschappen start. Wees wel bewust van het feit dat niet iedereen altijd het beste met je voor zal hebben. Er is ook een mogelijkheid dat contact met een collega versterkt gaat worden en mogelijk zelfs uitgroeit tot een vriendschap.


Gezondheid

Gezondheidsproblemen kunnen zich uiten in onder andere hoofdpijnklachten. Onderzoek eens goed of deze hoofdpijn daadwerkelijk ontstaat door fysieke klachten, of dat je de emotionele spanning en onrust in je hoofd vasthoudt en daardoor fysieke klachten ontwikkelt. Om de symptomen te doen verminderen zul je voldoende rust moeten nemen. Zoek naar manieren om jezelf te ontspannen door tijd voor jezelf te nemen. Lekker gaan zitten met een kop thee en een goed boek, een yogaoefening of een wandeling door het bos? Wat past bij jou en wat zorgt ervoor dat jij je ontspant? Alles is goed, zolang je maar weer tot rust kunt komen.

Er kunnen deze week ook maagproblemen ontstaan. De kans is groot dat maagproblemen op dezelfde manier ontstaan als hoofdpijnklachten: opgekropte gevoelens en emoties zullen waarschijnlijk de boosdoener hiervoor zijn. Er kunnen ook problemen ontstaan met geslachtsorganen en het bloed.

Zorg goed voor jezelf en je eigen gezondheid. Wees ook alert op je gezondheid. Je kunt je gezondheid verbeteren door goede voeding en voldoende beweging. Zowel mentaal als fysiek kun je ook baat hebben bij het volgen van een goede dagelijkse structuur en het doen van yoga en/of meditatie.

schorpioen


Financiën en geld

Op financieel gebied is er een kans dat je de vruchten kunt plukken van eerdere investeringen. Ook liggen er verschillende mogelijkheden en kansen in het verschiet om je financiële positie te verbeteren, mits je de rust neemt om deze kansen te zien. Er is ook een grote kans dat je financiële positie gaat stijgen doordat er minder uitgaven zijn, maar juist meer inkomsten. Wellicht is dit de week om je spaarrekening even weer goed te spekken.

Financiële groei kan ook ontstaan door je eigen harde werken en de kans dat je hier (eindelijk?) beloning voor gaat ontvangen. Naast een zakcentje achter de hand kun je ook proberen om wat leningen en/of schulden af te lossen. Dit zal je zeker een goed gevoel geven. Mede dankzij financiële groei lijken je financiële plannen ook wat meer vorm te krijgen en duidelijker te worden. Als helder is wat je financiële doelen gaan worden, maak hier dan wijs gebruik van. Maak een goed en duidelijk overzicht voor jezelf van je inkomsten en uitgaven. Daar zul je uiteindelijk veel baat bij hebben.

 


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Horoscoop
blank

Dit artikel is geschreven door Anoek Winkel

Anoek Winkel, 25 lentes jong. Ik werk als begeleider binnen de justitiële zorg en in mijn vrije tijd schrijf ik veel. Ik schrijf verschillende artikelen, columns en blogs en schreef een boek met de titel Alfrún. In alles wat ik schrijf en publiceer staat spiritualiteit op de voorgrond (in geval van het boek natuurlijk in fantasievorm). Ik geloof namelijk dat er meer is in deze wereld dan wat wij met het blote oog kunnen zien.

blank

Benieuwd naar je toekomst? Ontvang een gratis reading!

Meld je gratis aan
medium die
Dorothy
 • Engelenreader
 • Pendelen
 • Lichtgidsen
Start gratis chat
medium die
Martha
 • Helderziend
 • Medium
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
medium die
Vlinder
 • Lichtgidsen
 • Foto reading
Start gratis chat
medium die
Annefloor & Bas
 • Medium
 • Paragnost
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
medium die
Merel
 • Helderhorend
 • Heldervoelend
 • Medium
Start gratis chat
medium die
Xavi
 • Astroloog
 • Helderwetend
 • Medium
Start gratis chat
medium die
Jort
 • Pendelen
 • Spiritueel Coach
 • Tarot
Start gratis chat
© Medium Kiezen 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 2, 8011 CZ te Zwolle | Privacy & Cookies
consult Benieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading!