18 juli 2024: "Durf te kiezen, durf je koers te wijzigen"

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

In dit artikel vertellen we je alles over je weekhoroscoop. Hoe scoor jij op het gebied van liefde? En hoe staan je financiën ervoor? Waar liggen deze week je krachten en valkuilen? Lees snel verder voor een uitgebreide horoscoop!


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Horoscoop deze week

De Kreeft algemeen

De Kreeft is het vierde teken in de dierenriem. Dit teken staat bekend om zorgzaamheid. De Kreeft kan een sterk verlangen hebben naar genegenheid en wordt gezien als een vrouwelijk teken. De Kreeft is gevoelig, maar kan zijn hart lang gesloten houden. De Kreeft staat ook bekend om lang verbintenis te behouden met het verleden, bijvoorbeeld in de vorm van herinneringen. De Kreeft is daarnaast ook humoristisch, wat hun stille en vooral vriendelijke persoonlijkheid wat prikkelt. Ze houden van aandacht; niet in de vorm van roem, maar in de vorm van liefde en genegenheid. De Kreeft wordt ook wel gezien als één van de meest mysterieuze tekens van de dierenriem.

De Kreeft is een aardeteken, wat voornamelijk beheerst wordt door de maan. Over het algemeen houdt de Kreeft van de natuur. Hij voelt zich goed te midden van de natuur en zal zijn best doen om de natuur te waarborgen. De Kreeft is een geweldige liefdespartner. De Kreeft heeft een sterke persoonlijkheid en staat mentaal ook stevig in zijn schoenen, waardoor de Kreeft nagenoeg elk probleem en elke hobbel op zijn pad kan overwinnen. De vrolijke en sentimentele Kreeft heeft daarnaast ook vaak nog eens een creatieve kant, bijvoorbeeld in de vorm van schilderen, schrijven of lezen.


Centraal deze week

Vol met uitdagingen

De planeten kunnen ervoor zorgen dat er flink wat hobbels en problemen op je pad komen. Toch kun je wel in staat zijn om je humeur positief te houden. De problemen die je mogelijk tegenkomt, zijn slechts uitdagingen die overwonnen moeten worden. De uitdagingen kunnen zich zowel binnen je carrière (professioneel vlak) als in je privéleven voordoen. Mogelijk moet je een aantal belangrijke keuzes maken over grote en/of ingrijpende gebeurtenissen. Hoe je het ook ziet; de planeten dagen je in ieder geval uit tot ontwikkeling. Mogelijk krijg je van de planeten wel oplossingen aangereikt, als jij jezelf toestaat om de oplossingen te accepteren en gebruiken. Probeer niet koppig te zijn en je blik te verruimen. Er lijkt ook behoefte te ontstaan om nieuwe kennis op te doen en je horizon te verbreden, dus mogelijk combineert dit goed met de uitdagingen die je te wachten staan.

Keuzes maken

Er is een grote kans dat deze week je vermogen tot het maken van keuzes wordt getest. De uitdagingen die op je pad lijken te komen en je stimuleren tot ontwikkeling en groei, zorgen voor keuzes. Om de ontwikkeling te bevorderen is het dan wel van belang dat je in staat bent om duidelijke keuzes te maken. Dus wat ga jij kiezen als er een uitdaging op je pad komt?

Moeizame start

Aan motivatie lijkt het je in ieder geval niet te ontbreken. Het begin van de week lijkt moeilijker voor je te zijn dan de tweede helft van de week. Probeer ondanks de moeizame start je focus op je doelen te bewaren. Probeer de wegen die het snelst geld op lijken te leveren niet te nemen. Ondanks dat het gemakkelijk geld lijkt, kan dit je nog wel eens duur komen te staan. De Kreeft lijkt vooral op het begin van de dag in zijn kracht te staan. Op het begin van de dag kan de Kreeft een ruimdenkende houding innemen. Daarentegen is de kans groot dat aan het eind van de dag vooral de koppigheid overheerst.

Balans

Het kan goed zijn dat je deze week veel drukte hebt van je werk. Misschien wordt er zelfs van je verwacht dat je gaat reizen voor je werk. Door de drukte op het werk merk je dat je minder tijd hebt voor je gezin, wat je lastig kunt vinden.

Je ondergaat mogelijk een emotionele rollercoaster. Het lijkt erop dat het van belang is om je gevoelens volledig toe te laten. Mogelijk voel jij je door al deze emoties rusteloos. Het is oké om af en toe voor jezelf te kiezen. Voldoende lichaamsbeweging kan ook helpen bij je rusteloze gevoelens en bij eventuele gezondheidsproblemen. Je kunt daarnaast ook veel baat hebben bij een goede planning en structuur; probeer deze ondanks de mogelijke drukte op het werk voor jezelf te bewaren.


Carrière en werk

Mogelijk is er een verandering in je baan. Er is een kleine kans dat dit een letterlijke verandering in de vorm van een andere werkgever is. De kans is groter dat het te maken heeft met het krijgen van extra taken en/of verantwoordelijkheden. Deze week lijkt namelijk niet het moment te zijn om een carrièreswitch te maken. Het lijkt beter om nog even af te wachten tot zich meer kansen aanbieden. In eerste instantie kun jij je mogelijk wat bezitterig voelen over je werk en/of werkzaamheden, maar dit slaat snel om naar praktisch denken. Indien je van plan bent om zelf een onderneming te beginnen, lijkt dit het goede moment te zijn om hier een keuze in te maken. Ondanks dat je werk er voor kan zorgen dat je minder tijd door kan brengen met je gezin, geeft je gezin je wel de ruimte om stappen binnen je carrière te maken en krijg je de volledige steun van je gezin.

Studeer je nog? Dan wordt deze week mogelijk extra pittig voor je, omdat het meer inspanning lijkt te vragen dan normaal. Desondanks lijkt het wel een goede tijd om kennis op te doen.

Ondanks alle uitdagingen die zich ook op carrièregebied (en/of tijdens je studie) kunnen voordoen, lijkt het erop dat deze uitdagingen je wel juist naar stabiliteit gaan leiden. Alle inspanningen die je doet gaan uiteindelijk echt wel opleveren wat je wilt, ook al lijkt dat eerst minder te zijn of trager te gaan dan dat jij eigenlijk wilt. Binnen je carrière kunnen wel miscommunicaties ontstaan. Probeer niet te hard en star te zijn in je mening, want dit lijkt juist het averechtse effect te hebben.

Uiteindelijk lijkt het erop dat vooral voldoende inspanning je wat op gaat leveren. Er is een grote kans dat je een beloning gaat krijgen voor het werk wat je hebt verricht. Mogelijk is de beloning nog niet waar jij hem graag wilt hebben, maar het lijkt er wel op dat er van je wordt verwacht dat jij je nu voor deze beloning in gaat zetten.


Relatie en liefde

lobsters

De single Kreeft

De single Kreeft die op zoek is naar een serieuze relatie, lijkt nog even te moeten wachten, of geduldig moeten zijn bij het starten van een prille relatie. Toch lijk je vooral in het begin van de week behoefte te hebben aan het ondernemen van actie op het liefdesgebied. Het lijkt niet moeilijk voor je te zijn om de aandacht hierop te vestigen. Je lijkt vooral iets uit te stralen; zekerheid en charme wellicht? Mogelijk is dit dan wel niet het moment voor een serieuze relatie, het kan uiteraard wel een leuk contact zijn. En wie weet waar het toe gaat leiden als je toch geduldig kunt zijn? Daar waar jij behoefte aan hebt, lijkt zich voor jou te gaan uitvouwen. Het lijkt erop dat jij je in verschillende sociale groepen gaat begeven deze week. De kans is groot dat daar wel kansen liggen, de vraag is alleen of jij de behoefte hebt om deze kansen aan te gaan.

De Kreeft in een relatie

De getrouwde Kreeft kan ervaren dat er behoorlijk wat ups en downs in het huwelijk zijn. Gelukkig is bijna elke down op te lossen door middel van wederzijds begrip. Probeer eens wat water bij de wijn te doen om tot compromissen te kunnen komen. De downs kunnen er voor zorgen dat jij je wat verloren gaat voelen en er kunnen ruzies ontstaan, maar probeer vooral goed te blijven communiceren. De goede basis van een relatie ligt in communicatie en respect voor elkaar. Gelukkig ervaar je naast downs ook ups en dit zorgt ervoor dat jij je waarschijnlijk over het algemeen tevreden voelt met de relatie.

Zoals al benoemd lijken de problemen binnen de relatie vooral op te treden door miscommunicatie. De verschillende uitdagingen die op je pad komen lijken hier ook mee te maken hebben. Levert dit je stress op? Of maakt het je warrig? Miscommunicatie kan hieruit voortkomen en het lijkt dan ook van belang te zijn dat je de zaken probeert te relativeren.

Miscommunicatie kan ook ontstaan doordat je innerlijke conflicten ondergaat met jezelf. Mogelijk onderga je groei door het aangaan van uitdagingen en/of herzie je jouw perspectief op bepaalde zaken en/of het leven. Dit kan ook zorgen voor miscommunicatie, zeker als jij je partner niet betrekt in deze ontwikkeling. Probeer waar mogelijk dan ook je partner te betrekken in de uitdagingen die op je pad komen en de ontwikkelingen die je ondergaat. Bij de emotionele rollercoaster die dit kan opleveren, is het juist fijn om iemand naast je zij te hebben staan. Waarschijnlijk levert het je alleen een sterkere relatie op als je dit met je partner deelt. Ondanks de downs die je mogelijk ervaart binnen je relatie, weerhoudt dit je er niet van om volledig voor je relatie te gaan.


Vriendschappen en familie

Binnen je gezin lijkt er over het geheel genomen een gelukkige en ontspannen sfeer te zijn. Mogelijk ontstaat er spanning tussen jou en iemand die een moederrol voor je heeft. De kans is ook aanwezig dat er spanningen ontstaan met andere belangrijke familieleden zoals een zus of een broer. In eerste instantie kunnen de redenen voor deze spanningen wat vaag zijn, maar als je goed op zoek gaat naar de redenen kun je ze wel vinden. In de reden ligt ook de oplossing, dus probeer de reden te vinden en heb daarnaast wat geduld met je familieleden.

Aan het eind van de week lijken de spanningen een stuk minder aanwezig te zijn. De planeten vragen je wel om opnieuw naar jouw rol binnen je familie te kijken; past de huidige rol die je inneemt nog steeds bij jou en bij de hiërarchie binnen de familie?


Gezondheid

Op het gebied van gezondheid is de kans groot dat je last krijgt van ziekten die typisch passen bij dit seizoen. Door verschillende zaken (zoals de drukte op je werk), kun je daarnaast spanning en stress ervaren die zowel een mentale als een lichamelijke impact kan hebben. Ga op zoek naar manieren om jezelf rustig te houden en je hoofd leeg te maken, anders is de kans groot dat je last krijgt van slapeloosheid en een depressief gevoel. Wees je ook bewust van gezonde voeding, genoeg drinken en voldoende beweging om gezondheidsproblemen te voorkomen en/of genezen. Een goede nachtrust lijkt ook meer dan normaal van belang te zijn voor je mentale en fysieke gezondheid.


Financiën en geld

Op financieel gebied lijkt het erop dat je inspanningen binnen je carrière (ook binnen een eigen onderneming) nu de gunstige resultaten opleveren waar je op had gehoopt. Dit kan er voor zorgen dat je op financieel gebied in een gunstige positie komt te staan. Het lijkt vooral in de eerste helft van de week niet het moment te zijn om financiële investeringen te doen. Onderneem geen risico’s om je financiële positie te verhogen. Ondanks dat je financiële status algeheel lijkt te verbeteren, lijken er ook meer en/of grote uitgaven op je pad te komen. Deze hoeven trouwens niet van invloed te zijn op het verslechteren van je financiële status, mits jij verstandig omgaat met je financiën. Soms horen veel en/of grote uitgaven nou eenmaal bij het leven en zijn ze nodig om verder te kunnen ontwikkelen.

Op financieel gebied lijkt het over het algemeen een positieve week te zijn. Laat je financiële status niet naar het hoofd stijgen, maar blijf juist je hoofd bij de feiten houden. Anders kan dit nog weleens leiden tot impulsieve beslissingen die alleen een averechts effect gaan krijgen. Over het algemeen lijkt het er trouwens op dat je niet alleen deze week, maar gedurende een gehele periode je financiële status kunt verbeteren.

blank


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Horoscoop
blank

Dit artikel is geschreven door Anoek Winkel

Anoek Winkel, 25 lentes jong. Ik werk als begeleider binnen de justitiële zorg en in mijn vrije tijd schrijf ik veel. Ik schrijf verschillende artikelen, columns en blogs en schreef een boek met de titel Alfrún. In alles wat ik schrijf en publiceer staat spiritualiteit op de voorgrond (in geval van het boek natuurlijk in fantasievorm). Ik geloof namelijk dat er meer is in deze wereld dan wat wij met het blote oog kunnen zien.

blank

Benieuwd naar je toekomst? Ontvang een gratis reading!

Meld je gratis aan
medium die
Dorothy
 • Engelenreader
 • Pendelen
 • Lichtgidsen
Start gratis chat
medium die
Matteo
 • Relatie Coach
 • Specialist in droomverklaringen
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
medium die
Gianna
 • Paragnost
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
medium die
Valentina
 • Engelenreader
 • Lichtgidsen
 • Foto reading
Start gratis chat
medium die
Eline & Freek
 • Heldervoelend
 • Helderziend
Start gratis chat
medium die
Tim & Tessa
 • Medium
 • Specialist in droomverklaringen
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Abigail
 • Engelenreader
 • Medium
 • Paragnost
Start gratis chat
© Medium Kiezen 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 2, 8011 CZ te Zwolle | Privacy & Cookies
consult Benieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading!