18 augustus 2022: "Durf te kiezen, durf je koers te wijzigen"

Maandhoroscoop Januari 2023

Maandhoroscoop Januari 2023

Januari lijkt avontuurlijk te zijn, vol nieuwe ervaringen. Januari geeft ons optimisme en enthousiasme: een fris begin, een nieuwe start. Wellicht vol goede voornemens start je het nieuwe jaar. Je hebt wellicht behoefte aan veiligheid. Veiligheid op emotioneel gebied. Deze veiligheid kan ontbreken, doordat je het gevoel kunt hebben dat je iets mist wat je vertrouwen gaf. Maar misschien zijn dit simpelweg de dingen die je nu achter je hebt gelaten in je nieuwe voornemens?


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

De maand januari

Januari is de maand van de Steenbok en de Waterman. Januari wordt ook wel ijsmaand, wolfsmaand of lauwmaand genoemd. Januari dankt zijn naam aan de Romeinse god ‘Janus’, de god van het begin en het einde. Pas in de zevende eeuw V.C. werd januari (en februari) aan de Romeinse kalender toegevoegd. In januari vieren we nieuwjaarsdag.


Maandhoroscoop steenbok januari

Relaties staan voor de Steenbok in januari centraal. Onthoudt de wet van karma: wie goed doet, goed ontmoet. Er lijken nieuwe kansen op je pad te komen, mogelijk door een persoon uit het verleden die plots weer op je pad kan komen. Januari vraagt je ook je doelen en dromen te herzien. Wees niet hard voor jezelf omdat je sommige doelen mogelijk nog niet gehaald hebt, maar bekijk of dit echt de doelen zijn waar je voor wilt gaan.

Liefde en relaties

De Steenbok in een relatie lijkt een positieve maand tegemoet te gaan. De relatie lijkt stabiel en heeft mogelijkheden voor groei en verandering. De single Steenbok lijkt ook genoeg kansen te krijgen. Deze kansen lijken niet ver weg te liggen: misschien op het werk of in je eigen sociale kring?

Binnen de familie kan het voor de Steenbok wel een pittige maand worden. Er lijken problemen te ontstaan door oudere familieleden en dit heeft een negatieve invloed op de hele familie. Je zult je diplomatiek op moeten stellen en moeten bemiddelen om deze problemen op te lossen.

Carrière en financiën

De werkplek van de Steenbok lijkt in januari onzekerheden met zich mee te brengen. Het lijkt er ook op dat je ondanks hard werken niet verder zult groeien. Geduld lijkt hierin het sleutelwoord: wacht op betere tijden.

Op financieel gebied lijkt het vooral na de eerste helft van de maand positief te zijn. De kans is groot dat je mogelijkheden krijgt om je financiële situatie nog stabieler en beter te maken.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Waterman januari

Voor de Waterman lijkt januari vooral in het teken te staan van vernieuwing en het afstemmen op gevoelens en gedachten. De natuur kan je hierin ondersteunen: ga het bos in en observeer de dieren. Je zult hierdoor mogelijk beter je plek op deze wereld begrijpen. Je kunt ook een aantrekkingskracht ervaren om onbekende plekken/plaatsen op te zoeken. Dit alles om na de tweede helft van de maand waarschijnlijk een gevoel van vernieuwing te mogen ervaren. Laat hierin je gedachten de vrije loop en maak planen voor de toekomst. Wees niet onzeker over het feit dat jij de dingen op je eigen manier doet en anderen hier iets van vinden.

Liefde en relaties

De Waterman in een relatie lijkt vooral in de tweede helft van de maand romantiek te vinden. De relatie kan deze maand turbulent zijn, maar wel op een positieve manier. De single Waterman lijkt ook vooral in de tweede helft van de maand kansen op liefde te vinden.

Binnen de familie lijkt januari een maand vol onrust te zijn. De kans is groot dat oudere gezinsleden veel conflicten met elkaar hebben. Jij zult hierin de vrede weer moeten herstellen.

Carrière en financiën

Binnen de carrière lijkt er voor de Waterman ook een moeilijke maand aan te komen. Je hebt mogelijk conflicten met je collega’s. Ook lijkt de beloning voor je inzet niet noemenswaardig.

Op financieel gebied lijkt januari wel een positieve maand. Het lijkt je niet veel moeite te kosten om je inkomsten te vergroten.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Vissen januari

De Vissen lijkt zich deze maand over het algemeen assertief te voelen, maar het kan een hectische maand worden. Bereid je voor door negatieve gevoelens los te laten. In het begin van de maand lijken er nieuwe sociale contacten te ontstaan. Aan het eind van de maand lijkt het erop dat je dingen anders wilt gaan doen. Het is tijd voor verandering! Stel doelen en wensen op. Herzie oude doelen en wensen. Je nieuwe sociale contacten kunnen je hierin ondersteunen. Je hebt wellicht een andere kijk gekregen op wat echt belangrijk voor je is in het leven.

Liefde en relaties

De Vissen in een relatie lijkt te weinig toewijding te ervaren. Mogelijk ontbreekt het deze maand aan sensualiteit en passie. De single Vissen lijkt weinig moeite te hebben om een intieme relatie aan te gaan, maar ook hierin lijkt toewijding te ontbreken. Wellicht ben je eerder op zoek naar gezelschap dan liefde?

Binnen de familie lijkt januari een positieve maand te zijn. Er is harmonie en de familie lijkt ook ondersteuning te krijgen van buitenstaanders mochten er wel problemen ontstaan.

Carrière en financiën

De Vissen lijkt een positieve maand tegemoet te gaan op het gebied van carrière! Er lijkt een positieve sfeer op de werkvloer te zijn en je hebt goed contact en samenwerking met je collega’s. Het lijkt er ook op dat je waardering voelt voor je inzet.

Op financieel gebied lijkt vooral de eerste helft van de maand positief. Probeer een buffer op te bouwen, want de tweede helft van de maand lijkt onvoorspelbaar te worden.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Ram januari

De Ram kan misschien direct met volle energie te willen werken aan zijn goede voornemens en zijn weg naar verandering. Desondanks lijkt het juist beter om dit stapje voor stapje en met geduld aan te pakken. Je lijkt je persoonlijke kracht te vinden. Er is mogelijk een lange termijn doel waar je nu de energie voor kunt vinden. Probeer je angsten los te laten om nieuwe kansen te kunnen ontvangen. Het lijkt er ook op dat je wellicht te veel hooi op je vork neemt en hierdoor niet alle balletjes meer naar behoren omhoog kunt houden. Stel grenzen voor jezelf om dit te voorkomen.

Liefde en relaties

De Ram in een relatie lijkt een moeizame maand tegemoet te gaan. Kleine conflicten lijken plotseling groot te worden. De beste strategie is je tolerant opstellen. Probeer compromissen te sluiten om grote conflicten te voorkomen. De single Ram lijkt in de eerste helft op zoek te zijn naar de perfecte partner, terwijl deze misschien niet bestaat. In de tweede helft van de maand ligt de focus meer op romantiek.

Binnen de familie lijken er conflicten in relaties te kunnen ontstaan. Probeer je diplomatiek op te stellen om conflicten tegen te gaan.

Carrière en financiën

In de eerste helft van de maand lijkt de carrière van de Ram in rustig vaarwater te zitten. De tweede helft van de maand lijkt juist te zijn voor nieuwe doelen, plannen en misschien zelfs nieuwe ondernemingen.

Op financieel gebied lijken er kansen te liggen om je financiën te versterken en verbeteren.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Stier januari

Voor de Stier lijkt het in januari van belang in zijn sociale contacten wat op de achtergrond te gaan staan. Laat iemand anders centraal staan. In het eind van de maand zul je waarschijnlijk merken wat dit je heeft opgeleverd. Probeer niet terug te vallen in slechte gewoontes. Na de eerste week van de maand lijk je de energie te hebben om activiteiten op te pakken. Dit levert je ook profijt op en geeft je hernieuwde energie en levenslust. Gebruik deze energie ook in je communicatie: je zult zien dat mensen je zelfs om advies kunnen gaan vragen als jij een duidelijke communicatie laat zien.

Liefde en relaties

De Stier in een relatie lijkt zichzelf vol passie te voelen. Dit kan ook uitnodigen bij anderen. Probeer je te focussen op je partner. Om de relatie stabiel te houden zul jij goed moeten communiceren. De single Stier kan zich overhaast in een relatie storten. Probeer je impulsiviteit te beperken.

Binnen de familie lijkt onrust te zijn en dit kan de relaties verstoren. Diplomatiek opstellen lijkt hierin het juiste plan van aanpak.

Carrière en financiën

Binnen de carrière van de Stier lijkt er moeite te zijn met collega’s. Er is weinig samenwerking en weinig stabiliteit in de werkrelaties. Dit kan ervoor zorgen dat je moeilijk je doelen kunt behalen.

Op financieel gebied lijken er wat uitdagingen op je pad te komen, maar dit zijn uitdagingen die in principe overwonnen kunnen worden. Hiervoor moet je wel financieel overzicht hebben en je uitgaven beperken.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Tweelingen januari

De Tweelingen heeft vrijheid nodig en heeft een liefde voor avontuur. Het lijkt erop dat je deze maand het gevoel hebt dat alles even te veel is. Te veel om mee om te gaan, te veel om uit te voeren. Begin eens bij het op orde houden van je sociale contacten. Zij kunnen je immers ondersteunen als het even niet goed gaat. Het lijkt er ook op dat de Tweelingen deze maand zich meer gaat verdiepen in spiritualiteit. Dit kan op alle vormen zijn, van spirituele verlichting tot astrologie. Je lijkt ook behoefte hebben aan een nieuwe uitdaging op het gebied van onderwijs.

Liefde en relaties

De Tweelingen in een relatie lijkt een fantastische maand tegemoet te gaan. Soms zul je wel compromissen moeten sluiten. De single Tweelingen lijkt weinig kansen te hebben op liefde deze maand.

Binnen de familie hangt een prettige en harmonieuze sfeer. Er lijkt vooral veel vrolijkheid en humor te zijn.

Carrière en financiën

Binnen de carrière lijkt de Tweelingen groei door te kunnen maken en doelen te kunnen behalen door hulp te vragen aan collega’s. Vooral binnen kunst en entertainment lijkt een grote groei te zijn.

Op financieel gebied lijkt de maand na de eerste week positief, mits je er moeite voor doet. Je lijkt je bewust te worden van een aantal negatieve aspecten in je financiële situatie, maar je beschikt over de energie en het inzicht om dit aan te pakken.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop kreeft januari

Het lijkt erop dat je soms andere waarden hebt dan andere mensen. Soms vraagt dit een beetje aanpassing vanaf de kant van de Kreeft. Het lijkt erop dat je in de tweede helft van de maand een uitdaging op je pad krijgt die je een hoop verwarring geeft. Gelukkig bezit je over de eigenschappen en kracht om dit aan te pakken. Luister hierin ook naar het advies van anderen. Soms is het misschien wel goed dat anderen een beetje de leiding van je overnemen.

Liefde en relaties

De Kreeft in een relatie lijkt een positieve maand tegemoet te gaan, waarin ruimte is voor elkaar en elkaars gevoelens. De single Kreeft heeft vooral in de tweede helft van de maand een sterk charisma waardoor de deuren voor de liefde open kunnen gaan.

Binnen de familie lijkt er sprake van conflicten. Deze conflicten lijken vooral met oudere familieleden te zijn en zorgen voor ongewenste situaties. Het lijkt belangrijk te zijn om confrontatie zoveel mogelijk te vermijden en geduld lijkt hierin het sleutelwoord.

Carrière en financiën

Binnen de carrière lijkt er voor de Kreeft een goede maand te zijn. Je ontvangt steun van je collega’s en dit zorgt ervoor dat je jezelf kunt ontwikkelen op dit gebied. Mogelijk krijg je zelfs een financiële beloning krijgt voor je inzet.

Op financieel gebied lijkt de eerste helft van de maand stabiel te zijn. In de tweede helft van de maand lijken je financiën te verbeteren.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Leeuw januari

Januari lijkt voor de Leeuw een maand waarin gezondheid voorop staat. Verval niet in slechte gewoontes op dit gebied, maar gebruik deze nieuwe start juist om de slechte gewoontes aan te pakken. Het lijkt erop dat je in de tweede helft van de maand een bepaalde kracht ontvangt die alles net wat makkelijker lijkt te maken. Vervelende klusjes lijken opeens niet zo vervelend meer. Gebruik die kracht en zie hoe het loopt. Onthoudt dat stress ook invloed heeft op je lichamelijke gesteldheid.

Liefde en relaties

De relatie van de Leeuw lijkt in de eerste helft van de maand in het teken te staan van passie. In de tweede helft van de maand komt de stabiliteit weer wat terug. De single Leeuw lijkt vooral in de eerste helft van de maand kansen te vinden op liefde.

Binnen de familie lijkt het een onrustige maand te zijn, waarin van de Leeuw wordt verwacht dat hij zich diplomatiek opstelt. Probeer confrontaties zoveel mogelijk te voorkomen en uit de weg te gaan.

Carrière en financiën

De Leeuw lijkt moeite te hebben met zijn werkrelaties, omdat die relaties heen en weer lijken te schieten. Dit kan zorgen voor lastige situaties. Probeer je geduld te bewaren.

Op financieel gebied lijkt het vooral positief te zijn na de eerste week van de maand. Hierin ontvang je steun van je sociale kring en dit stimuleert je financiën, wellicht zelfs onbewust.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Maagd januari

De Maagd lijkt zich energiek te voelen en is klaar voor nieuwe uitdagingen! Toch ontstaan er ook wat downs. Probeer niet in het negatieve te verzanden, maar kijk juist naar de positieve dingen in je leven. Laat het verleden los en gebruik je energie voor de toekomst. Je zult wellicht plotseling anders kijken naar je leven en normen en waarden en je energie verschuift zich naar een andere focus. Het is mogelijk dat je creatieve ideeën ontwikkelt en in de tweede helft van de maand lijkt het moment te zijn om dit te delen met anderen.

Liefde en relaties

De Maagd in een relatie lijkt vooral te maken aan een wirwar van emoties. In de tweede helft van de maand keert de stabiliteit terug en kunnen jullie samen genieten. De single Maagd lijkt genoeg kansen te krijgen op liefde.

Binnen de familie lijkt een positieve sfeer te zijn waarin vrolijkheid en harmonie de toon zetten. Je lijkt ook steun te ontvangen van je familieleden.

Carrière en financiën

Binnen de carrière van de Maagd lijkt het erop dat je steun kunt vinden bij je collega’s en je sociale kring om je werkdoelen te behalen. Wees niet te assertief op het behalen van je doelen, want dit lijkt een averechtse werking te hebben.

Op financieel gebied lijkt het een stabiele maand. Mogelijk is er zelfs ruimte voor verbetering van je financiën door de steun van je sociale kring.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Weegschaal januari

Het lijkt de Weegschaal moeite te kosten om de juiste balans te vinden tussen het privéleven en de professionele ambities. Wellicht komt er binnenkort een moment om meer tijd vrij te maken voor je privéleven. Je hebt de mogelijkheid om een goede indruk achter te laten op anderen en misschien zelfs wel nieuwe contacten aan te gaan. Het lijkt erop dat iemand je persoonlijke ontwikkeling wil tegengaan. Maar is dit echt zo of hebben ze het alleen goed met je voor?

Liefde en relaties

De Weegschaal in een relatie lijkt in de tweede helft van de maand verwarring op zijn bord te krijgen. De relatie is prima, maar niet perfect. Probeer je relatie wat nieuw leven in te blazen. De single Weegschaal lijkt vooral in de eerste helft van de maand kansen te krijgen op liefde, mede dankzij het charisma wat de Weegschaal uitstraalt.

Binnen de familie lijken conflicten te ontstaan. Het is lastig om niet tussen relaties van andere familieleden te gaan staan, maar probeer om zelf je relaties stabiel te houden.

Carrière en financiën

Binnen de carrière van de Weegschaal lijkt het erop dat er mogelijk conflicten met collega’s ontstaan. Hierdoor worden je mogelijkheden op groei gestagneerd. Probeer waar mogelijk de relatie met je collega’s stabiel te houden.

Op financieel gebied lijkt het vooral belangrijk om een goed overzicht te behouden van je uitgaven en inkomsten. Indien je dit doet, lijkt de maand stabiel te blijven.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Schorpioen januari

De Schorpioen lijkt deze maand te beschikken over een bepaalde drive die het mogelijk maakt nieuwe uitdagingen aan te gaan. De meest mooie verrassingen, ontstaan onverwacht. Je kunt je werk wat overweldigend vinden, dus probeer dit op te delen in behapbare projecten. Aan het eind van de maand lijk je voor een dilemma te komen staan, wat gaat tussen familie en carrière. Probeer conflicten met anderen te voorkomen door het verleden los te laten. Alleen zo versterk en verbeter je de relatie. Contacten met familieleden lijken op communicatief gebied te groeien.

Liefde en relaties

In de eerste helft van de maand lijkt er voor de Schorpioen vooral sprake te zijn van goede communicatie. Daarna nemen passie en romantiek de overhand. De single Schorpioen lijkt wel kansen te krijgen, maar dit kan ook frustraties opleveren. Vooral in de tweede helft van de maand wordt het aangaan van relaties gestimuleerd.

Binnen de familie lijkt er veel plezier en geluk te zijn. Er is een optimistische sfeer, wat elkaar weer stimuleert en kansen biedt voor persoonlijke groei.

Carrière en financiën

Binnen de carrière van de Schorpioen lijken er conflicten te zijn met collega’s. Dit kan zorgen voor frustratiegevoelens. Deze gevoelens hebben vervolgens een negatieve invloed op het behalen van je doelen en op je prestaties.

Op financieel gebied lijkt de tweede helft van de maand positief te zijn. Er lijken kansen te ontstaan om je financiën te vergroten.


Maandhoroscoop Boogschutter januari

Het lijkt erop dat je soms wat opgekropte negatieve energie ervaart. Probeer dit positief in te zetten, bijvoorbeeld door middel van sport. Het zal je juist meer positieve energie geven, wat je weer ten goede in kan zetten. Probeer jezelf zo goed mogelijk uit te drukken. Soms kun misschien wat star zijn in een idee, waardoor anderen denken dat je koppig bent. Probeer dit wat los te laten. Het lijkt erop dat je behoefte hebt om wat meer zekerheid en stabiliteit in te bouwen in je financiën, in je spaargeld.

Liefde en relaties

De Boogschutter in een relatie lijkt vooral behoefte te hebben aan vrijheid en respect. Afhankelijk van wat je partner wil, is het misschien nodig om hiervoor compromissen te sluiten. De single Boogschutter lijkt de liefde dichtbij te kunnen vinden.

Binnen de familie lijkt januari een moeizame maand te zijn. Je ervaart spanningen en je kunt het lastig vinden om hiermee om te gaan. Probeer de spanningen los te laten om conflicten te voorkomen.

Carrière en financiën

Binnen de carrière lijkt de Boogschutter moeite te kunnen hebben met het behalen van doelen. Dit kan onder andere komen doordat er problemen ontstaan met collega’s.

Op financieel gebied lijkt het tot de tweede helft van de maand stabiel te zijn. Hierna zul je meer moeite moeten doen om je financiële situatie stabiel te houden, bijvoorbeeld door je uitgaven te beperken.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

 


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Horoscoop
blank

Dit artikel is geschreven door Anoek Winkel

Anoek Winkel, 25 lentes jong. Ik werk als begeleider binnen de justitiële zorg en in mijn vrije tijd schrijf ik veel. Ik schrijf verschillende artikelen, columns en blogs en schreef een boek met de titel Alfrún. In alles wat ik schrijf en publiceer staat spiritualiteit op de voorgrond (in geval van het boek natuurlijk in fantasievorm). Ik geloof namelijk dat er meer is in deze wereld dan wat wij met het blote oog kunnen zien.

blank

Benieuwd naar je toekomst? Ontvang een gratis reading!

Meld je gratis aan
medium die
Sanne & Suus
 • Pendelen
 • Relatie Coach
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Glenn
 • Astroloog
 • Specialist in droomverklaringen
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Silvie & Mark
 • Astroloog
 • Heldervoelend
 • Helderziend
Start gratis chat
medium die
Yildou
 • Heldervoelend
 • Helderziend
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Alix
 • Engelenreader
 • Lichtgidsen
 • Medium
Start gratis chat
medium die
Pascalle
 • Heldervoelend
 • Helderziend
Start gratis chat
medium die
Barend
 • Medium
 • Specialist in droomverklaringen
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
© Medium Kiezen 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement
consult Benieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading!