15 mei 2021: "Durf te kiezen, durf je koers te wijzigen"

Maandhoroscoop Oktober 2021

Maandhoroscoop Oktober 2021

Laatst bijgewerkt: 30 november 2020

De herfst is op komst. Oktober is de maand om de vakantieperiode af te ronden en weer terug te keren in onze dagelijkse routine. Het is ook de maand om te bekijken of deze routine nog wel juist is. Oktober is de maand waarin gevoelens en veranderingen worden opgeschud en uitgelokt. Hier horen ook spirituele openbaringen bij.


consult

Start een gratis chat met een Medium!

Een professioneel medium neemt via een online chat met je door wat jouw horoscoop voor je betekent. Daarnaast kun je terecht met al je spirituele vragen.

Start nu

De maand oktober

Oktober is de maand van de Weegschaal en de Schorpioen. De naam oktober komt van het Latijnse woord ‘octo’, wat acht betekent. Volgens de gregoriaanse kalender is het de tiende maand van het jaar, maar volgens de Romeinse kalender was het de achtste maand van het jaar. Oktober wordt ook wel rozenkransmaand of wijnmaand genoemd. In de Europese Unie wordt in de nacht van de laatste zaterdag op de laatste zondag van de maand de klok een uur naar achter verschoven. Op 31 oktober wordt in sommige landen Halloween gevierd, wat oorspronkelijk de vooravond van Allerheiligen is.


Maandhoroscoop steenbok oktober

Weliswaar heeft de Steenbok er over het algemeen geen last van, deze maand lijkt besluiteloosheid toch de overhand te nemen. Dit lijkt met een reden te zijn. Je ontvangt namelijk een positieve stroom aan universele energie die ervoor zorgen dat je opnieuw kunt bekijken wat je echt wilt in dit leven. Volg je nog het juiste pad? Halverwege de maand ontstaat er een situatie of komt er iemand op je pad die je helpt om eindelijk een besluit te nemen. Je zult dan eindelijk weten hoe jij je pad moet vervolgen.

Liefde en relaties

Het kan je moeite kosten om je volledig op je relatie te focussen. Dit lijkt onder ander te komen door problemen in je werksituatie. Probeer het werk te laten voor wat het is op het moment dat je thuis komt en maak bewust aandacht voor elkaar. Dit zal je relatie bevorderen! De single Steenbok lijkt deze maand op zoek te zijn naar liefde, maar lijkt het moeilijk te gaan vinden.
Binnen de familie lijken conflicten te ontstaan met oudere gezinsleden. Ook lijkt het erop dat buitenstaanders zich met de familie zullen gaan bemoeien, wat juist voor meer problemen zorgt.

Carrière en financiën

Mensen met een leidinggevende functie kunnen een pittige maand krijgen. Daarentegen lijkt het erop dat zelfstandigen en mensen in dienst juist groeien binnen hun carrière. Wellicht staat er zelfs een financiële beloning tegenover.
Op financieel gebied kun je geld verwachten uit een onverwachte bron. Daarnaast weet je goed wat je op dit gebied wilt, wat de financiën zal bevorderen.

consultGratis Medium Chat? Start nu »

Maandhoroscoop Waterman oktober

Deze maand lijkt voor de Waterman vooral in het teken te staan van filosofie. Je lijkt op zoek te zijn naar het vergroten van je visie. Daarnaast ben je op zoek naar sociale verandering en intense ontmoetingen met mensen die iets in je kunnen veranderen. Vooral na de eerste helft van de maand lijk je hier kansen voor te krijgen. Sta open voor allerlei kwesties, want je lijkt de dingen duidelijker te zien dan anders.

Liefde en relaties

Voor de Waterman in een relatie lijkt het een pittige maand te worden, omdat deze maand vol zit met tegenstrijdigheden in je relatie. Je relatie is passievol en romantisch, maar er kunnen ook grote conflicten opspelen. De single Waterman lijkt liefde te vinden bij mensen met een grote sociale status. Deze liefde lijkt voor korte duur te zijn, want je partner zal te weinig tijd hebben om je daadwerkelijk te hechten.

Binnen de familie lijkt een harmonieuze sfeer te zijn, waarin oudere gezinsleden de jongere gezinsleden ondersteunen.

Carrière en financiën

Op carrièregebied lijk je deze maand even stil te staan. Je kunt je nauwelijks ontwikkelen doordat collega’s en vrienden niet ondersteunend genoeg voor je zijn.
Op financieel gebied lijkt oktober een positieve maand te zijn! Er is zelfs een mogelijkheid dat je geld ontvangt vanuit het buitenland.

consultGratis Medium Chat? Start nu »

Maandhoroscoop Vissen oktober

Voor de Vissen lijkt oktober vooral te draaien om het aangaan van nieuwe uitdagingen. Dit is ook mogelijk op het gebied van financiën, door middel van investeringen. In de eerste helft van de maand groeit het gevoel van zelfvertrouwen waardoor je in staat bent grote beslissingen te maken. De tweede helft van de maand lijkt meer voorzichtigheid te vragen, maar dit voel je goed aan. Je bent op zoek naar intimiteit, mede door de intense energie die je kunt ervaren. Dit wordt gestimuleerd door je spiritueel verlangens: je bent bezig met onderzoeken wat je leven inhoudt en waar je heen wilt.

Liefde en relaties

De Vissen in een relatie kan een pittige maand krijgen. Je relatie lijkt passievol, maar er kunnen meningsverschillen ontstaan. Deze maand lijk je communicatie met je partner lastig te vinden, dus blijf hierin investeren om meningsverschillen op te kunnen lossen. De single Vissen lijkt serieuze kansen te krijgen voor de liefde, zelfs voor een blijvende en serieuze relatie!

Binnen de familie lijken er conflicten en meningsverschillen te zijn tussen en met oudere gezinsleden, waardoor er een negatieve en onprettige sfeer kan hangen binnen de familie. Geduld en kalmte zijn hierin de sleutelwoorden.

Carrière en financiën

Je lijkt deze maand steun te krijgen van zowel je naaste collega’s als het management. Hierdoor ben je in staat om doelen te halen en jezelf te ontwikkelen.
Op financieel gebied lijken er meevallers te komen. Mede daardoor lijkt oktober een positieve financiële maand. Vooral voor de mensen op het gebied van amusement en kunst lijkt oktober een gunstige maand.

consultGratis Medium Chat? Start nu »

Maandhoroscoop Ram oktober

De Ram lijkt een flinke dosis energie te ontvangen, waardoor je enthousiast en energiek bent. Je wilt graag uitdagingen aangaan en bent er klaar voor om uit elke situatie nog positiever uit te komen. Besef wel dat je soms anderen nodig bent en ga niet te hard van stapel. De tweede helft van de maand komt er een time-out omdat je meer gekalmeerd wordt. Dit geeft je de tijd om over serieuze zaken na te denken, waarin wedergeboorte en spiritualiteit onderdeel van kunnen zijn.

Liefde en relaties

De Ram in een relatie doet er goed aan om soms compromissen te sluiten. Als jullie ervoor zorgen dat er een duidelijke en goede communicatie blijft, biedt deze maand de ruimte voor een passievolle en romantische relatie. De single Ram lijkt meerdere kansen te krijgen, vooral in de tweede helft van de maand.
Binnen de familie lijken er meningsverschillen te ontstaan, waardoor er disharmonie is. Je kunt hier een positieve bijdrage aan leveren door je diplomatiek op te stellen.

Carrière en financiën

De Ram lijkt deze maand moeite te hebben met de professionele relaties. Je ontvangt weinig steun vanuit je sociale kring. Hierdoor lukt het je niet om doelen en deadlines te behalen en projecten af te ronden.

Op financieel gebied lijkt het de eerste helft van de maand wat pittig te zijn. De tweede helft van de maand lijkt het te gaan verbeteren en is er nog een kans dat je geld ontvangt vanuit onverwachte hoek. Probeer investeringen en andere financiële risico’s te vermijden.

consultGratis Medium Chat? Start nu »

Maandhoroscoop Stier september

Het lijkt erop dat je bepaalde doelen en plannen hebt gemaakt die tot dusver niet zijn behaald of gelukt. Dit kan frustrerend voor je zijn, maar houdt hoop. Het lijkt er namelijk op dat in de tweede helft van de maand er kansen voordoen voor nieuwe projecten. Deze projecten zijn mogelijk onderdeel van jouw doelen en/of plannen. Aan het eind van de maand dient zich een mogelijke oplossing voor een persoonlijk probleem aan. Al met al biedt dit de mogelijkheid om verder te ontwikkelen in je doelen.

Liefde en relaties

De Stier lijkt een romantische maand tegemoet te gaan, mede door duidelijke en juiste communicatie. De single Stier lijkt vooral in de laatste week van de maand kansen voor ontmoetingen te krijgen. Die week lijkt de juiste week om nieuwe relaties aan te gaan.

Binnen de familie lijkt disharmonie te ontstaan door verschillende problemen. Eén daarvan kunnen de financiën zijn. De Stier kan met een tactvolle houding proberen de positieve sfeer binnen de familie terug te krijgen.

Carrière en financiën

De Stier lijkt wel een positieve carrièremaand te krijgen. Je hoeft namelijk niet veel moeite te doen om doelen te behalen en te ontwikkelen. Ook voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan lijkt dit een goede maand te zijn.

Op financieel gebied lijkt het erop dat er wat hobbels op de weg zitten. Zie dit als een uitdaging, want het lijkt erop dat je hier wel gesterkt uit kunt komen. Onderzoek eerst alles goed voor je financiële investeringen doet.

consultGratis Medium Chat? Start nu »

Maandhoroscoop Tweelingen september

In oktober kan de Tweelingen zich gehaast voelen, waardoor hij niet overal goed over nadenkt. Het gevolg is dat je keuzes kunt maken waar je achteraf spijt van hebt. Je kunt je ook snel bezorgd voelen. Dit alles is niet nodig, neem de tijd om je pad uit te stippelen. De tweede helft van de maand lijkt rustiger te worden en lijkt ook de tijd te zijn om nieuwe creatieve uitdagingen aan te gaan.

Liefde en relaties

De Tweelingen in een relatie lijkt een passievolle maand tegemoet te gaan. Daarnaast staan de planeten ook goed om de communicatie en romantiek te versterken. Maak hier gebruik van door je volledig op je relatie te focussen. De single Tweeling lijkt de liefde te kunnen vinden door ontmoetingen via hun sociale kring.
Binnen de familie lijken de omstandigheden niet erg positief. Dit komt vooral doordat er weinig plezier is. Je zult hard moeten werken om het plezier terug te laten keren, maar hier hebben vooral kinderen wel veel profijt van.

Carrière en financiën

Op het gebied van je carrière lijkt het gemakkelijk te zijn om doelen te behalen. Mede hierdoor dienen zich nieuwe kansen voor om te ontwikkelen en door te groeien. Je ontvangt hierbij steun van je naasten.

Op financieel gebied lijkt oktober een positieve maand voor de Tweelingen. Ook op financieel gebied zullen er mogelijkheden zijn om je financiën te versterken. Dit gaat niet allemaal vanzelf, je zult hiervoor wel een aantal uitdagingen moeten aangaan.

consultGratis Medium Chat? Start nu »

Maandhoroscoop kreeft september

Je sociale kring lijkt al jouw tijd en energie op te slokken deze maand. Gelukkig haal je er meer energie uit dan dat je er instopt, maar er is weinig tijd voor je ‘eigen’ dingen. Halverwege de maand wordt je gestimuleerd om emotionele verbintenissen aan te gaan. Hierbij kijk je niet alleen dicht bij jezelf, maar in het hele universum. De tweede helft van de maand wordt je ook gestimuleerd om nieuwe uitdagingen in je basis aan te gaan. Is jouw fundering nog sterk genoeg?

Liefde en relaties

De planeten staan gunstig voor de Kreeft in een relatie, want passie en romantiek wordt versterkt. Daarnaast lijkt het erop dat er sociale gelegenheden zullen zijn, waarbinnen jullie relatie groeit. De single Kreeft ook goede kansen, doordat de assertiviteit wordt gestimuleerd. Daarnaast lijkt de single Kreeft ook wat meer behoefte te krijgen aan genegenheid.

Binnen de familie lijkt er een positieve en gelukkige sfeer te zijn, waarin de mogelijkheid is om elkaar te stimuleren en motiveren tot groei en ontwikkeling.

Carrière en financiën

Het lijkt erop dat de Kreeft kansen zal krijgen om zich te bewijzen tegenover collega’s en het management. Het zal je niet veel moeite kosten om deze kansen te grijpen en mede hierdoor worden de werkrelaties versterkt.

Op financieel gebied lijkt het een gunstige maand te worden, doordat er financiële meevallers worden voorspeld. Investeringen lijken zich terug te winnen.

consultGratis Medium Chat? Start nu »

Maandhoroscoop Leeuw september

De Leeuw krijgt kansen om investeringen te doen. Niet alleen in geld, maar ook in tijd. Deze investeringen lijk je er dubbel en dwars uit te halen. Het lijkt er wel op dat je intuïtie je in de steek kan gaan laten deze maand. Er worden signalen af gegeven betreft je ambities, maar je zult ze wel moeten vinden! Ook wordt je deze maand gestimuleerd om je creativiteit te uiten. Je maakt uitgebreide plannen voor de toekomst, waarbij je je eigen waarden opnieuw ontdekt.

Liefde en relaties

Er kunnen conflicten ontstaan die achteraf niet nodig waren geweest. Probeer daarom zoveel mogelijk deze conflicten te vermijden, dan ziet deze maand er gunstig uit voor de Leeuw in een relatie. De single Leeuw lijkt de liefde te kunnen vinden in hun naaste omgeving. Vooral de eerste helft van de maand is voor de Leeuw positief op het gebied van liefde.

Binnen de familie hangt disharmonie. Deze disharmonie lijkt vooral te ontstaan vanuit financiële omstandigheden.

Carrière en financiën

De Leeuw zal het pittig krijgen binnen zijn werkomgeving, omdat het hem moeite kost de werkrelaties stabiel en positief te houden. Toch is dit wel nodig, want je zult anderen nodig zijn om je doelen te kunnen behalen. Wees niet bang om uitdagingen uit de weg te gaan en blijf geduldig.

Op financieel gebied lijkt het een pittige maand te worden. Probeer grote investeringen en aankopen te vermijden. In de tweede helft van de maand lijken de financiën te verbeteren.

consultGratis Medium Chat? Start nu »

Maandhoroscoop Maagd september

Je kunt het lastig te vinden om alles even los te laten, maar dit zal je goed doen. Probeer deze maand te gebruiken om leuke dingen te doen met je naasten. Hier haal je veel geluk en energie uit. De tweede helft van de maand kun je het lastig vinden dat niet iedereen je direct begrijpt.

Liefde en relaties

De Maagd kan een harmonieuze en passievolle relatie hebben deze maand, zolang de Maagd probeert om financiële meningsverschillen te voorkomen en/of op te lossen. De single Maagd straalt energie uit, waardoor het niet moeilijk hoeft te zijn om een relatie aan te gaan. Sta je aan het begin van een relatie? Dan kun jij je gedwongen voelen om een keuze te maken door de stand van de planeten.

Binnen de familie lijken conflicten te ontstaan tussen oudere gezinsleden. Hierdoor hangt er geen harmonieuze sfeer. De Maagd zal zich geduldig en diplomatiek moeten opstellen om problemen op te lossen.

Carrière en financiën

De Maagd heeft vooral de eerste helft van de maand een pittige maand voor de boeg op het gebied van carrière. Het helpt je wel om alles weer in het juiste licht te zien en doelen op te stellen voor de toekomst.

Op financieel gebied lijken er verschillende mogelijkheden te liggen. Je weet praktisch gezien wat je moet doen om je financiën te verbeteren, alleen het lijkt erop dat je de neiging kunt krijgen om het uit te geven aan persoonlijke, onnodige luxe.

consultGratis Medium Chat? Start nu »

Maandhoroscoop Weegschaal september

De Weegschaal voelt zich energiek. De eerste helft van de maand kan draaien om de gezondheid van de Weegschaal. Goede voeding doet hier veel in. De tweede helft van de maand ga je dieper in jezelf kijken naar je waarden op zowel spiritueel als materieel en intellectueel gebeid. Streef je nog steeds dezelfde waarden na? Aan het eind van de maand kun je behoefte om je uiterlijk te veranderen. In de laatste week van de maand kan er een nieuwe uitdaging of project op je pad komen waar jij je in stort.

Liefde en relaties

De Weegschaal kan het deze maand moeilijk vinden om zijn partner niet te kwetsen. Er speelt ook veel binnen de familie en je carrière en je kunt het lastig vinden om je op je partner te richten. De single Weegschaal heeft een kans dat er nieuw leven wordt geblazen in een oude vlam.

Binnen de familie kunnen meningsverschillen en conflicten met oudere gezinsleden ontstaan. Financiële omstandigheden lijken hier onderdeel van uit te maken.

Carrière en financiën

Deze maand lijkt het erop dat je harde werken voor jouw gevoel niet voldoende wordt beloond. Je voelt je ook weinig gesteund door collega’s en het management en mede hierdoor lijkt het je niet te lukken om doelen te behalen.

De financiën van de Weegschaal lijken vooral te worden ondersteund door naaste sociale contacten. Je hebt wel een goed financieel inzicht, wat je helpt om je financiën te stimuleren.

consultGratis Medium Chat? Start nu »

Maandhoroscoop Schorpioen september

Een ouder persoon die een autoriteitsfunctie voor jou vervult, is je adviesgever deze maand. Je hebt niet altijd direct het gevoel dat deze persoon het bij het juiste eind heeft. Misschien voelen zijn adviezen zelfs ouderwets. Desondanks zal het goed voor je zijn om bij zijn adviezen stil te staan; deze persoon bevat niet alleen veel kennis, maar ook veel ervaring. Je bevat veel energie, maar deze energie maakt je prikkelbaar en gespannen. Desondanks is dit de maand om ambities en dromen na te jagen.

Liefde en relaties

De hartstocht van de Schorpioen kan worden onderdrukt door de planeten. Desondanks lijkt je relatie deze maand wel vol romantiek te zijn, waarin er nauwelijks limieten ontstaan. De single Schorpioen lijkt nieuwe sociale contacten aan te gaan, waarbij ook de mogelijkheid tot liefde aandient.

De relaties binnen de familie worden verstoord door bemoeienis van buitenaf. Hierdoor ontstaan conflicten en problemen. De Schorpioen zal duidelijkheid moeten scheppen om problemen op te kunnen lossen.

Carrière en financiën

Het kost je moeite om doelen te behalen omdat jij je weinig gesteund voelt door je collega’s. Daarnaast kan er een negatieve sfeer hangen op de werkvloer. Ook kun je het gevoel hebben dat je niet gewaardeerd wordt zoals het zou moeten.

Op financieel gebied lijk je achteruit te gaan, doordat investeringen negatief uitpakken. Daarnaast lijk je ook meer uit te geven dan normaal. Deze combinatie zorgt ervoor dat je een pittige maand staat te wachten.


Maandhoroscoop Boogschutter september

Deze maand lijkt voor de Boogschutter vooral in het teken te staan van ontspanning. Probeer deze maand rust voor jezelf in te bouwen, want het is van belang dat jij weer even op kunt laden. In de tweede helft van de maand lijkt je energie hervat te zijn en pak je jouw dagelijks leven en drukte weer op. Het is ook de maand om tijd door te brengen met je naasten en doelen en dromen achterna te gaan. In de tweede helft van de maand wordt het contact met je onderbewustzijn versterkt.

Liefde en relaties

De Boogschutter heeft de leiding in de relatie deze maand. Mede hierdoor is er veel mogelijkheid tot passie binnen de relatie. De single Boogschutter zal genoeg kansen krijgen. Voor de single Boogschutter is het dan ook van belang om pas op de plaats te zetten en zich niet te haasten om een relatie aan te gaan.
Binnen de familie lijkt op het oog alles prima, maar bemoeienis van buitenaf kan roet in het eten gooien. Het zal de Boogschutter niet alleen veel tijd, maar ook veel energie kosten om de harmonie terug te brengen in de familiesfeer.

Carrière en financiën

Voor de Boogschutter worden verschillende kansen op ontwikkeling verwacht. Daarnaast dienen zich mogelijk ook doorgroeimogelijkheden aan. Je kunt ook de kans krijgen om een andere richting op te slaan. Overweeg eerst alles zorgvuldig voor je daadwerkelijk van baan verandert.
Op financieel gebied lijkt het stabiel te blijven, mits er voldoende aandacht is voor de financiën.

consultGratis Medium Chat? Start nu »

 


Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Horoscoop
blank

Dit artikel is geschreven door Anoek Winkel

Anoek Winkel, 25 lentes jong. Ik werk als begeleider binnen de justitiële zorg en in mijn vrije tijd schrijf ik veel. Ik schrijf verschillende artikelen, columns en blogs en schreef een boek met de titel Alfrún. In alles wat ik schrijf en publiceer staat spiritualiteit op de voorgrond (in geval van het boek natuurlijk in fantasievorm). Ik geloof namelijk dat er meer is in deze wereld dan wat wij met het blote oog kunnen zien.

blank

Chat gratis met een professioneel Medium

Start nu
medium die
Yildou
 • Heldervoelend
 • Helderziend
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Liam
 • Engelenreader
 • Lichtgidsen
 • Medium
Start gratis chat
medium die
Destiny
 • Engelenreader
 • Helderziend
 • Pendelen
Start gratis chat
medium die
Wiebe
 • Pendelen
 • Paragnost
 • Zesde zintuig
Start gratis chat
medium die
Estelle
 • Helderziend
 • Paragnost
 • Relatie Coach
Start gratis chat
medium die
Gilbert
 • Pendelen
 • Foto reading
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Charlotte
 • Heldervoelend
 • Medium
 • Relatie Coach
Start gratis chat
© Medium Kiezen 2021 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement
consult Gratis Medium Chat