18 augustus 2022: "Durf te kiezen, durf je koers te wijzigen"

Maandhoroscoop December 2022

Maandhoroscoop December 2022

December wordt ook wel gezien als de feestmaand. In december maken we plannen voor het nieuwe jaar. Je kunt heerlijk wegdromen in doelen, verwachtingen en dromen. Je verlangt wellicht naar veranderingen voor het nieuwe jaar en stelt je goede voornemens op, maar je leeft nu. Geniet van familie en vrienden, ondanks dat je misschien niet dichtbij ze kunt zijn, zijn ze er wel! De planeten stimuleren leiderschap en mysterieuze ontmoetingen.


De maand December

De maand december is de maand van de Boogschutter en de Steenbok. De naam december komt van het Latijnse woord ‘decem’, wat tien betekent. December wordt in de volksmond ook wel de feestmaand genoemd, omdat in Nederland in december sinterklaas, kerst en oud en nieuw wordt gevierd. December wordt ook wel donkeremaand, sneeuwmaand of wintermaand genoemd. Op 21 december is de winterzonnewende en is het de kortste dag van het jaar.


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Maandhoroscoop steenbok december

Voor de Steenbok lijkt de maand december te draaien om familie en gezin. Je maakt je zorgen, maar deze zorgen lijken niet veel voeten in de aarde te gaan krijgen. Je zult wellicht veranderingen door moeten gaan op het gebied van familie/gezin. Na de eerste helft van de maand zul je zien dat het allemaal wel meevalt. Met je charisma en zelfvertrouwen zal het je echt wel lukken om uitdagingen te overwinnen. Spiritualiteit lijkt ook meer op de voorgrond te gaan staan in december. Daarnaast zullen sommige Steenbokken een nieuwe kijk nemen in hun verleden en zo het verleden los kunnen laten.

Liefde en relaties

De Steenbok in een relatie lijkt een turbulente maand tegemoet te gaan. Met gezond verstand is het wellicht mogelijk om er weer een positieve draai aan te geven. De single Steenbok lijkt vooral in de eerste helft van de maand liefde te kunnen vinden.

Op het gebied van familie lijkt december een moeizame maand. Dit lijkt vooral te ontstaan door oudere gezinsleden en negatieve invloeden van buitenaf. Geduld lijkt het sleutelwoord te zijn voor een oplossing.

Carrière en financiën

De Steenbok lijkt minder waardering te krijgen voor zijn inzet dan hij verdient. Ook op het gebied van carrière lijkt geduld het sleutelwoord.Op financieel gebied lijkt december wel een positieve maand te zijn. Je financiën zijn wellicht onregelmatig, maar wel positief.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Waterman december

Voor de Waterman lijkt december te draaien om carrière en het geven van richting aan je leven. Het lijkt erop dat er een persoon in je leven is die een belangrijke rol gaat spelen. Voorheen leek deze persoon wellicht niet zo belangrijk, maar je band met deze persoon zal steeds sterker en belangrijker worden. Deze persoon lijkt ook een positieve invloed te gaan hebben op je carrière en ondersteunt je bij levensvragen. Wellicht voel je je deze maand meer onzeker en heb je meer twijfels over de toekomst. Gelukkig weet je de tweede helft van de maand je focus te leggen op vrienden en familie.

Liefde en relaties

De Waterman in een relatie lijkt deze maand vooral een sensuele en spirituele maand tegemoet te gaan. De single Waterman lijkt de kansen op liefde ook te vinden in de spirituele hoek.

Op het gebied van familie lijkt december voor de Waterman een positieve sfeer te zijn. Men ondersteunt elkaar en moedigt elkaar aan, wat de positieve sfeer bevordert.

Carrière en financiën

De Waterman wordt door zijn sociale contacten ondersteunt in zijn carrière. Dit is positief, want je inzet lijkt goed te worden beloont. Bovendien lijkt er een positieve sfeer te zijn op de werkvloer, waardoor je weinig moeite zult hebben met het behalen van doelen.

Op financieel gebied lijkt de Waterman een positieve maand te krijgen. Spiritualiteit lijkt een positieve invloed te hebben. Wellicht ga je investeren of kun je de vruchten plukken van eerdere investeringen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Vissen december

De Vissen kan zorgen en spanning voelen, alsof er iets ergs staat te gebeuren. Deel deze zorgen met anderen en laat het niet aan je knagen. Door het nare gevoel, kunnen meningsverschillen ontstaan. Open communicatie is het meest belangrijke om relaties gezond te houden. Je sociale contacten zouden juist een positieve en ondersteunde factor kunnen zijn. Probeer te genieten van wat er nu wel is, in plaats van je nu al zorgen te maken over dat nare gevoel wat je (nog) niet kunt plaatsen.

Liefde en relaties

Voor de Vissen in een relatie lijken er gevoelens van jaloezie naar voren te komen deze maand. Gelukkig lijkt in de tweede helft van de maand communicatie te verbeteren. De single Vissen lijkt vooral in de eerste helft van de maand kansen te krijgen op liefde.

Binnen de familie lijkt december een moeizame maand te zijn, waarin vooral conflicten ontstaan met oudere gezinsleden. Je zult je flink moeten inspannen om de familiesfeer weer positief te krijgen.

Carrière en financiën

Voor de Vissen lijken er in december veranderingen aan te komen op het gebied van carrière. Door de stand van de planeten kan het wel zijn dat deze veranderingen eerst negatief aanvoelen. Uiteindelijk blijken ze juist positief te zijn.

Op financieel gebied lijkt december een positieve maand te zijn voor de Vissen. Je zult hier wel moeite voor moeten doen. December zou de maand kunnen zijn om nieuwe uitdagingen en eventueel investeringen aan te gaan.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Ram december

Voor de Ram lijkt er in december een avontuur staan te wachten. Er giert energie rond en het is aan de Ram om deze energie in de goede richting te stuwen. Het lijkt erop dat je een nieuwe kijk op je leven krijgt. De kans is groot dat je terug gaat naar je kern en jezelf beter leert verbinden met je kern. Hier kunnen veel leermomenten uit voortkomen. Het kan wel zijn dat het je in eerste instantie moeite kost om dit te erkennen. Dit stagneert je leerproces en persoonlijke ontwikkeling. Desondanks lijkt het erop dat er iets gaat gebeuren waar je niet omheen kunt, iets wat je leven veranderd.

Liefde en relaties

De Ram in een relatie lijkt een positieve maand tegemoet te gaan. Het lijkt er wel op dat de communicatie nog verbetert kan worden. De single Ram lijkt in december genoeg kansen te krijgen op liefde. Je straalt charisma uit!

Binnen de familie lijkt er ook een ontspannen en positieve sfeer te zijn. Men ondersteunt elkaar en moedigt elkaar aan, waardoor persoonlijke ontwikkeling versterkt wordt.

Carrière en financiën

Voor de Ram lijkt december op het gebied van carrière een moeizame maand te worden. Het lukt wellicht niet om doelen te behalen, doordat er weinig ondersteuning is van collega’s. Er lijkt ook weinig beloning te zijn voor je harde werken.

Op financieel gebied lijkt er een verandering te ontstaan. Deze verandering lijkt wel positief uit te pakken.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Stier december

De Stier lijkt een roerige en drukke maand tegemoet te gaan. Voor de Stier lijken dan ook verschillende onderwerpen naar voren te komen: financiën, carrière en liefde. De maand lijkt van boven naar beneden te vliegen. Er komen uitdagingen op je pad, mogelijk zelfs tegenslagen. Desondanks lijkt het erop dat die tegenslagen ook weer een positief effect gaan hebben in de toekomst. Het lijkt erop dat de Stier weinig tijd krijgt om zich er echt druk om te maken!

Liefde en relaties

De Stier in een relatie lijkt in de eerste helft vooral een romantische maand te hebben, terwijl in de tweede helft van de maand juist de passie aangewakkerd lijkt te worden. Impulsiviteit lijkt ook een sleutelwoord in de relatie in december. De single Stier lijkt vooral in de eerste helft van de maand kansen te hebben op liefde.

Binnen de familie lijkt december niet positief te worden. Dit kan mogelijk ontstaan door financiële tegenvallers. Er ontstaan conflicten doordat er een gespannen sfeer hangt. Dit lijkt impact te hebben op de Stier op andere gebieden van zijn leven.

Carrière en financiën

De Stier lijkt meer werkdruk/taken te krijgen deze maand. Dit heeft juist een positief effect. Het lijkt erop dat je collega’s je hierbij ondersteunen. De relaties met collega’s lijken ook positiever dan normaal, waardoor het minder moeite gaat kosten om doelen te behalen.

Op financieel gebied lijkt de Stier positieve meevallers te krijgen. Het lijkt er wel op dat het niet verstandig is om dit geld te investeren.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Tweelingen december

Voor de Tweelingen lijkt december vooral te draaien om liefde en verleiding. Het is mogelijk om je relatie te versterken. Toch lijkt het erop dat er wel uitdagingen in de vorm van verleiding op je pad kunnen komen. Er kunnen ook (gedeelde) zorgen ontstaan, onder andere over financiën. Gelukkig helpt het natuurlijke gevoel van optimisme van de Tweelingen om deze gevoelens wat te stabiliseren.

Liefde en relaties

De Tweelingen in een relatie lijkt mogelijkheden te krijgen om zijn relatie te versterken. De tweede helft van de maand lijkt er ook meer sprake te zijn van sensualiteit. De single Tweelingen lijkt vooral in de tweede helft van de maand kansen te vinden op liefde, vooral in bekende sociale kring.

Binnen de familie lijkt een gespannen sfeer te hangen. Er lijken vooral conflicten te zijn met oudere gezinsleden. Om de familiesfeer weer hartelijk te maken, is vooral kalmte van belang.

Carrière en financiën

Op het gebied van carrière lijkt de Tweelingen een positieve maand tegemoet te gaan, waarin ondersteuning en aanmoediging is van collega’s. Daardoor lijkt het gemakkelijk om doelen te behalen. Ook lijkt het erop dat je harde werken wordt beloond.

Op financieel gebied lijkt de Tweelingen extra inkomsten te krijgen. Er is wel een kans dat het financieel overzicht niet duidelijk is. Als je dit probleem aanpakt, lijkt dit een positieve uitwerking te hebben.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop kreeft december

Voor de Kreeft lijkt december in het teken te staan van relaties. De kans is groot dat naast ontwikkelingen in je huidige relaties, er ook nieuwe relaties/contacten ontstaan. Daarnaast spoken de afgelopen jaren in je hoofd. Wat heb je de afgelopen jaren opgebouwd en ontwikkeld? De vragen die rondspoken zorgen er ook voor dat je opnieuw naar de toekomst gaat kijken. Wat zijn je doelen en wensen voor de toekomst? December lijkt een goede maand om je doelen op papier te zetten en een plan te bedenken.

Liefde en relaties

Voor de Kreeft in een relatie lijkt de eerste helft van de maand in het teken van passie te staan. De tweede helft van de maand lijkt in het teken te staan van romantiek. De single Kreeft lijkt vooral in de tweede helft van de maand kansen te vinden op liefde. De liefde is mogelijk binnen je carrière te vinden.

Binnen de familie lijkt december een moeizame maand te zijn. Er lijken veel miscommunicaties en conflicten te ontstaan binnen de familie.

Carrière en financiën

Binnen de carrière van de Kreeft lijken veranderingen op komst. Het kan hierbij gaan om kansen van een andere baan, maar ook om andere verantwoordelijkheden.

De financiën van de Kreeft lijken in december niet toereikend te zijn. Er zijn veranderingen in je financiën wat ervoor zorgt dat je inkomsten minder stabiel lijken dan normaal.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Leeuw december

De Leeuw houdt van het leven. December lijkt je weer te doen stralen. De kans is groot dat je iemand ontmoet. Deze persoon komt onverwacht in je leven en brengt een onverwachte, positieve wervelstorm met zich mee. De kans is groot dat het een persoon is die verschilt van jou, waardoor meningsverschillen kunnen ontstaan. Gelukkig is er goede communicatie mogelijk om problemen op te lossen.

Liefde en relaties

De Leeuw in een relatie lijkt een positievere maand te hebben dan normaal. Door de stand van de planeten lijkt de relatie harmonieus te zijn. De tweede helft van de maand staat de relatie meer in het teken van passie. Voor de single Leeuw lijken er genoeg kansen te zijn om liefde te vinden. Hiervoor moet de Leeuw wel in staat zijn om open zijn gevoelens te durven delen.

Binnen de familie lijkt december een positieve maand te zijn voor de Leeuw. Men ondersteunt elkaar, waardoor er een mogelijkheid is om te ontwikkelen.

Carrière en financiën

De carrière van de Leeuw lijkt in december aangenaam. Er lijkt een positieve sfeer te hangen op de werkvloer en de contacten met collega’s zijn ook goed. Mede hierdoor lijkt het weinig moeite te kosten om doelen te behalen.

Op het gebied van financiën lijkt het erop dat je in december voor een financiële keuze komt te staan. Het lijkt niet de juiste tijd voor investeringen. Maak jij een keuze die leidt tot een positieve verandering?

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Maagd november

Voor de Maagd staat december in het teken van gezin en familie. Je hebt doelen gesteld voor de toekomst en het lijkt erop dat je hier ontwikkelingen in zult maken. Deze ontwikkelingen gaan dan vooral over een persoonlijke groei, door leerervaringen. Er zullen ook aspecten uit je verleden naar voren komen, omdat deze invloed kunnen hebben op de toekomst. Je maakt je zorgen over een probleem, maar lijkt aan het eind van de maand een oplossing te hebben gevonden.

Liefde en relaties

De Maagd in een relatie lijkt te maken te krijgen met miscommunicatie. Je zult allebei een beetje water bij de wijn moeten doen. Desondanks lijkt de relatie in de eerste helft van de maand wel romantisch en passievol. De single Maagd lijkt de liefde te kunnen vinden in zijn naaste omgeving. Je zelfvertrouwen kan worden gestimuleerd door de planeten.

Binnen de familie lijken er ook misverstanden en conflicten te ontstaan. Dit kan zorgen voor een negatieve sfeer. Blijf rustig en bewaar je kalmte.

Carrière en financiën

Binnen je carrière lijk je weinig ondersteuning te krijgen van zowel familie en vrienden als je collega’s. Er lijkt ook een moeizame, negatieve sfeer te hangen op de werkvloer. Je hebt het gevoel dat je niet voldoende beloning ontvangt voor je inzet.

Op financieel gebied lijkt het erop dat de geldstroom niet stabiel is en het financiële overzicht wat kwijt is. Neem de tijd om weer een nieuw overzicht te maken.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Weegschaal december

Het lijkt erop dat er al een tijdje iets op je lippen brandt wat er uit wil. In de tweede helft van de maand kun je de ruimte vinden om dit tactvol te uiten. December staat voor de Weegschaal dan ook in het teken van communicatie. Je kunt grote veranderingen lastig vinden en daardoor wat terughoudend zijn ten opzichte van nieuwe (eigen) ideeën. Desondanks lijken er wel onverwachte veranderingen aan te komen. De tweede helft van de maand lijk je het gemakkelijker te vinden om naar je gevoel te luisteren.

Liefde en relaties

De Weegschaal in een relatie lijkt meningsverschillen te krijgen met zijn partner. Gebruik de extra kracht in je communicatie om dit weer positief te maken. De tweede helft van de maand lijkt de relatie meer sensueel te worden. De single Weegschaal is op zoek naar een positief persoon. Je wilt wellicht snel, maar neem juist de tijd om de relatie uit te laten groeien tot iets moois en stabiels.

Binnen de familie lijkt in december een positieve sfeer te hangen. Dit stimuleert vooral kinderen bij persoonlijke ontwikkeling.

Carrière en financiën

Binnen de carrière lijkt het erop dat de Weegschaal stagneert in persoonlijke ontwikkeling. Dit lijkt te komen doordat de focus op andere dingen ligt. Het lijkt ook moeizaam om doelen te behalen, mede doordat je collega’s een moeizame houding aan kunnen nemen.

Op financieel gebied lijkt december een positieve maand te kunnen zijn, mits je meningsverschillen met je partner oplost.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Schorpioen december

Voor de Schorpioen lijkt december de maand om te investeren (tijd en energie) in nieuwe zaken. Dit heeft vooral invloed op de langere termijn. Het lijkt erop dat de Schorpioen opgekropte energie heeft, gebruik deze energie in je investeringen! Er lijkt veel te gaan veranderen in je stabiele basis. Dit kan zorgen voor conflicten met anderen, mede door een te starre houding van de Schorpioen. Blijf communiceren. Het lijkt erop dat je veel leert over anderen deze maand. Vergeet ook vooral niet om te genieten!

Liefde en relaties

De Schorpioen in een relatie lijkt een maand vol passie te krijgen. Blijf goed communiceren om meningsverschillen op te lossen. De single Schorpioen lijkt kansen te vinden op liefde in de werkomgeving. Vooral in de eerste helft van de maand straalt de Schorpioen rust en charisma uit.

Binnen de familie lijkt het erop dat er spanningen ontstaan met oudere gezinsleden. Dit lijkt mede voort te kunnen komen vanwege financiën. Voor de Schorpioen lijkt het vooral van belang om conflicten op dit gebied zo veel mogelijk te vermijden.

Carrière en financiën

Binnen de carrière lijken er ook mogelijkheden te zijn voor veranderingen. Sommige veranderingen ontstaan een beetje gek, maar lijken wel een positieve invloed te hebben.

Op financieel gebied lijken de financiën in de tweede helft van de maand te verbeteren. Het lijkt erop dat je een goed financieel overzicht hebt, wat financiële groei stimuleert.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Boogschutter december

De Boogschutter lijkt een positieve energie en goede concentratie te ervaren waardoor het weinig moeite kost om taken uit te voeren. Het lijkt ook een goed moment om deze energie te gebruiken om een planning te maken en doelen op te stellen. Waar wil je nou echt graag naar toe werken? Deel dit met anderen. Je krijgt wellicht mogelijkheden om te groeien op het gebied van carrière, maar komt er ook achter dat je hiervoor nog veel moet leren. Is dit de moeite waard? Halverwege de maand lijkt er een verandering op je pad te komen.

Liefde en relaties

De Boogschutter in een relatie lijkt vooral in de tweede helft van de maand een romantische en sensuele maand tegemoet te gaan waar goede communicatie het sleutelwoord is. De single Boogschutter lijkt liefde te kunnen vinden in de bekende sociale kring. Je lijkt vooral op zoek te zijn naar een persoon die open en vol in het leven staat.

Binnen de familie lijkt chaos te overheersen. Er kunnen conflicten ontstaan door miscommunicatie en meningsverschillen. Hierdoor is er weinig sprake van harmonie.

Carrière en financiën

Op het gebied van carrière kan december voor de Boogschutter een zware maand worden. Je hebt het gevoel dat je inzet te weinig wordt beloond. Er lijkt ook een gespannen sfeer te zijn op de werkvloer.

Op financieel gebied lijkt december een moeizame maand te worden, waarin je veel moeite zult moeten doen om de inkomsten stabiel te houden.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading
consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Horoscoop
blank

Dit artikel is geschreven door Anoek Winkel

Anoek Winkel, 25 lentes jong. Ik werk als begeleider binnen de justitiële zorg en in mijn vrije tijd schrijf ik veel. Ik schrijf verschillende artikelen, columns en blogs en schreef een boek met de titel Alfrún. In alles wat ik schrijf en publiceer staat spiritualiteit op de voorgrond (in geval van het boek natuurlijk in fantasievorm). Ik geloof namelijk dat er meer is in deze wereld dan wat wij met het blote oog kunnen zien.

blank

Benieuwd naar je toekomst? Ontvang een gratis reading!

Meld je gratis aan
medium die
Sanne & Suus
 • Pendelen
 • Relatie Coach
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Glenn
 • Astroloog
 • Specialist in droomverklaringen
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Silvie & Mark
 • Astroloog
 • Heldervoelend
 • Helderziend
Start gratis chat
medium die
Yildou
 • Heldervoelend
 • Helderziend
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Alix
 • Engelenreader
 • Lichtgidsen
 • Medium
Start gratis chat
medium die
Pascalle
 • Heldervoelend
 • Helderziend
Start gratis chat
medium die
Barend
 • Medium
 • Specialist in droomverklaringen
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
© Medium Kiezen 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement
consult Benieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading!