2 maart 2024: "Durf te kiezen, durf je koers te wijzigen"

Maandhoroscoop Februari 2023

Maandhoroscoop Februari 2023

Nu januari achter de rug is, zijn de goede voornemens wellicht ook al achter de rug. Februari kan dan ook hard binnenkomen, omdat je hebt geleerd dat sommige dingen toch niet zo makkelijk zijn om vol te houden. Zet alles nogmaals op een rijtje, bekijk wat je wilt bereiken en zet je doelen op papier. Het is oké om verder te fantaseren en idealistische ideeën te hebben, maar onthoud ook dat het belangrijk is om realistische ideeën te hebben die je succesvol kunt nastreven.


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

De maand februari

Februari is de geboortemaand van de Waterman en de Vissen. En is vooral gunstig voor de Maagd, Steenbok en Stier (aardetekens), en de Schorpioen, Vissen en Kreeft (watertekens). Februari dankt zijn naam aan de Romeinse God ‘Februus’. Hij was de God van de onderwereld. De Oude Romeinen vierden in Februari hun reinigings- en vruchtbaarheidsfeesten, omdat februari de maand van boetedoening en reiniging was.


Maandhoroscoop Steenbok februari

Doordat jij alles in de banen leidt zoals jij het wil, zul je je doelen bereiken. Zorg voor emotionele en mentale balans. De meeste doelen zijn gebaseerd op een bepaald gevoel of spiritualiteit. Je bezit over autonomie en kracht en dit zal je keuzes beïnvloeden. Je stelt je zelfstandig op en hebt geen behoefte aan samenwerking.

Liefde en relaties

In een relatie zal jij je omtoveren tot een ware romanticus. Het is wel belangrijk dat jij je partner voldoende ruimte geeft en goed blijft communiceren met je partner. De liefde kan nou eenmaal niet worden geforceerd.

De single Steenbok stelt zich daarentegen zo passievol op, dat het zelfs wat agressief kan overkomen. Het is lastig is om nieuwe relaties aan te gaan omdat er sprake kan zijn van meningsverschillen.

Voor de Steenbok kan het lastig zijn een juiste harmonie in het gezins- en familieleven te behouden. Er zijn meer kosten rondom kinderen en zorg.

Carrière en financiën

Je hebt de juiste motivatie en bent optimistisch over de toekomst, maar je inspanningen worden niet naar behoren beloond. Denk je aan een carrièreswitch of ben je werkzoekend, dan doe je er goed aan te kijken hoe dit werk in je toekomstplaatje past. Biedt dit werk voldoende positieve vooruitzichten?

Inkomsten zullen ook uit nieuwe en/of onverwachte bronnen komen. Vergeet niet dat het leven niet alleen draait om geld, maar vooral om genieten. Het lijkt erop dat je deze maand misschien vergeet te genieten en te veel bezig bent met geld.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Waterman februari

Je schittert in uiterlijk en innerlijk en weet jezelf hierdoor te onderscheiden. Je krijgt rust en tevredenheid wanneer een probleem eindelijk wordt opgelost. Vergeet niet dat je alleen succes zult behalen als je anderen hiervoor om hulp kunt vragen. Een persoon uit je naaste omgeving oefent druk op je uit en hierdoor word je geraakt. Je verlangen jezelf te gaan ontwikkelen is deze maand sterker en het lijkt erop dat je aan de start staat van een grote verandering in je leven.

Liefde en relaties

Je kunt de neiging hebben om te willen domineren in de liefde en mede hierdoor ben je onvoorspelbaar. Zorg ervoor dat de communicatie met partner goed blijft, waardoor jullie samen op één lijn blijven staan. Je vindt het niet gemakkelijk om je gevoelens te uiten.

De single Waterman heeft korte, gepassioneerde relaties.

Destructieve vriendschappen verdwijnen en zullen plaatsmaken voor positieve relaties. Er zullen zich problemen aandienen met oudere familieleden en het is jouw taak om diplomatiek te blijven. De sfeer in de familie heeft invloed op kinderen en het is belangrijk om hier aandacht voor te hebben.

Carrière en financiën

Er ontstaat frustratie en onduidelijkheid en ondanks dat je hard werkt, lijk je weinig voordeel uit je harde werken te kunnen halen. Desondanks blijft je wel trouw aan je overtuigingen.

Je voelt je gesteund door je partner en je omgeving en dit zorgt ervoor dat je verstandige keuzes maakt rondom je financiën. Echter, sommige meningsverschillen met vrienden kunnen wel leiden tot problemen in je geldzaken dus wees op je hoede.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Vissen februari

Er is een grote kans dat jij je acties laat bepalen door agressie en dominantie, wat tot mentale onstabiliteit kan leiden. Zoek een balans tussen problemen en de mentale invloed die dit op je heeft. Iemand uit je naaste omgeving zal deze maand een beroep op jou en jouw luisterend oor doen.

Liefde en relaties

Je hebt waarschijnlijk meer behoefte hebben aan het lief hebben van een ander en het geliefd te worden door een ander. Dit hoeft je niet alleen in de liefde te zoeken, maar kun je ook zoeken bij je familie of vrienden.

De single Vissen is in februari op zoek naar romantiek en idealisme, maar wil geen verplichtingen rondom relaties. Je blijft toch fantaseren over de perfecte partner.

Voor de Vissen is een relatie is het van belang dat je jouw gevoelens blijft uiten bij je partner en dit vooral niet uitstelt. Februari wakkert spontane gevoelens en emoties aan, waarvan het oké is om ze uit te drukken. Relaties die niet sterk genoeg zijn zullen uitdoven.

Je krijgt positieve invloed van oudere familieleden, waardoor harmonie centraal staat.

Carrière en financiën

Er komt concurrentie op de werkvloer en dit zorgt ervoor dat je hard moet werken en veel inspanning moet leveren. Dit alles kan leiden tot een hectiek rondom je carrière. Kijk eens rond naar een andere baan, want er lijken belangrijke prestaties aan te komen.

Positieve financiële invloed lijkt vooral voort te komen uit professioneel gebied. Vergeet niet dat het ook oké is om te genieten.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Ram februari

Dit wordt een hectische maand, wat succes oplever omdat je mooie ontwikkelingen en groei doormaakt. Kijk eens naar doelen en keuzes uit het verleden en neem de tijd om te leren van het verleden. Stippel een nieuwe koers uit voor de toekomst. Je hebt meer energie, maar deze energie komt alleen volledig tot uiting als jij je geduld weet te bewaren. Jij hoeft je deze maand niet aan te passen aan anderen en kunt volledig je eigen pad volgen.

Liefde en relaties

Je hebt een grote aantrekkingskracht op anderen en je voelt je intens en romantisch tegenover je partner. Je kunt moeite hebben met het uiten van je gevoelens, maar je kunt dit goedmaken met je acties.

De single Ram zal waarschijnlijk geen moeite hebben met het vinden van een relatie, maar deze relaties lijken geen serieuze aard te hebben.

In de familie lijken er wel wat botsingen en meningsverschillen te ontstaan, die vooral een negatieve invloed hebben op kinderen. Mensen buiten de familie lijken zich met jullie familieproblemen te willen bemoeien.

Carrière en financiën

Je kunt goed samenwerken en je collega’s je zullen helpen met het bereiken van doelen. Je hebt voldoende energie om uitdagingen aan te gaan, maar deze uitdagingen kunnen wel stress veroorzaken. Laat zakelijke en professionele problemen op het werk.

Op het gebied van financiën lijken er zich nieuwe zakelijke kansen en financiële meevallers aan te bieden. Zorg voor orde in je financiën.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Stier februari

De kans is groot dat veel van je keuzes en acties deze maand gebaseerd zijn om een ‘onderbuikgevoel’. Je straalt hiermee iets uit naar anderen wat anderen zullen opvatten als charmant en gevoelig. Je staat open voor nieuwe uitdagingen. Februari staat voor jou in het teken van zelfstandigheid en vrije geest. Je professionele ambities en prestaties kunnen mogelijk deze maand gaan overheersen en ze hebben ook invloed op je persoonlijkheid. Reizen lijkt zowel op professioneel gebied als op privégebied een positief resultaat te hebben.

Liefde en relaties

Je voelt je romantisch en sensueel. Het is van belang vertrouwen te hebben in je relatie en in je partner om conflicten te voorkomen. Jouw passie kan je partner overspoelen, wat voor je partner lastig is en aanvoelt als haasten. Dit kan leiden tot een onbalans in je relatie. Blijf communiceren!

De single Stier onderneemt veel romantische ondernemingen. Je kunt het gevoel krijgen om klaar te zijn voor een serieuze relatie en wilt kijken naar wat een relatie je kan bieden.

Er is een grote kans op conflicten met oudere familieleden. Dit zorgt voor een gespannen sfeer die invloed heeft op de kinderen. Daarom is het belangrijk om te handelen vanuit een diplomatiek standpunt.

Carrière en financiën

Er wordt je aangeraden om deze maand professionele keuzes en acties indien mogelijk uit te stellen omdat er problemen en uitdagingen lijken te ontstaan.

Er kan zich een positieve geldstroom aandienen, maar je lijkt wel moeite voor moeten te doen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Tweelingen februari

Het is van belang om voorzichtig te zijn met ambities en doelen die je wilt bereiken. Je hebt een juiste dosis zelfvertrouwen en intelligentie. Mede hierdoor zul je charmant overkomen en zullen mensen tegen je opkijken en bereid zijn om je te volgen. Maak hier vooral gebruik van. Er staat een verassende wending te gebeuren. Sta eens stil bij je idealen en doelen in het leven.

Liefde en relaties

Je relatie voelt onvoorspelbaar aan en er zullen zich waarschijnlijk conflicten voordoen. Probeer wat compromissen te sluiten, want dit houdt de relatie gezond. Je gevoelens zijn vooral gebaseerd op intuïtie, maar blijf communiceren met je partner, ook over je gevoelens.

Voor de single Tweelingen zullen zich meerdere liefdesmogelijkheden aandienen. Je moet wel opletten dat je niet te enthousiast in een relatie springt en je niet anders voor doet dan je bent, want dit kan de ander juist afschrikken.

In de familie spelen problemen zich vooral af met oudere familieleden. Als je geduldig en kalm blijft, zul je in staat zijn om de banden in de familie snel weer te herstellen.

Carrière en financiën

Je doet er goed aan om je te focussen op een aantal grote projecten, want dit lijkt gunstig voor je uit te pakken. Een zakenreis lijkt ook positief uit te pakken. Er gaan zich kansen aanbieden op het gebied van carrière.

Je doet er goed aan om eerst alles op een rijtje te zetten voor je grote keuzes maakt op financieel gebied.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop kreeft februari

Het is beter om deze maand instemmend en bemiddelend te werk te gaan dan onafhankelijk en vastberaden. Door voldoende rust en ontspanning kun je ervoor zorgen dat je mentale gezondheid stabiel blijft. Het verleden kan je gaan inhalen, waar je mee kunt gaan worstelen. Probeer terug te keren naar het hier en nu en richt je op de toekomst.

Liefde en relaties

Je houdt je gedachten voor jezelf zodat je zelf je emoties en gedachten weer kunt leren begrijpen.

De Kreeft in een relatie heeft deze maand alles voor zijn partner over. Je lijkt voor een grote emotionele verandering te staan die positief gaat uitpakken.

De single Kreeft heeft deze maand mogelijkheden om relaties aan te gaan. Er lijkt een keerpunt te komen waarbij serieuze en constructieve relaties de overhand gaan nemen.

Er is geen harmonie te vinden binnen de familie. Kinderen hebben de neiging om onwenselijk gedrag te laten zien. Om de familiesfeer zo stabiel mogelijk te houden zul je hier veel tijd en energie in moeten stoppen.

Carrière en financiën

Je bent in staat om je beste beentje voor te zetten en je lijkt een rustige werkomgeving te hebben. Je collega’s ondersteunen je in het behalen van je doelen op carrièregebied. Er lijken zich ook een aantal kansen aan te dienen.

Het lijkt erop dat je een onverwachte financiële meevaller krijgt deze maand, maar dat lijk je aan het eind van de maand weer nodig te zijn.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Leeuw februari

Je lijkt deze maand ondernemingen en doelen succesvol te kunnen behalen, mits jij je focust op de meest belangrijke en je hebt soms de hulp van anderen nodig. Onthoudt dat niet alles op jou manier kan gaan en jij je soms diplomatiek moet opstellen. Een uitdaging die je al langere tijd hebt uitgesteld, komt opnieuw aan bod. Dit keer ga je ervoor, ook als dit een concurrentiestrijd oplevert. Er ontstaan onomkeerbare effecten in je dagelijks leven, maar dit proces verloopt langzaam en geleidelijk.

Liefde en relaties

De liefde zal deze maand dynamisch, opwindend en onvoorspelbaar zijn.

De band met je partner zal versterkt en verdiept worden. Er is romantiek, passie en opwinding in je relatie. Grijp de diepgang in je relatie ook aan om je gevoelens te uiten.

De single Leeuw zal snel relaties aan kunnen gaan, die warm aanvoelen. Nieuwe kansen op relaties dienen zich gemakkelijk aan, omdat je nou eenmaal opvalt. Je zoekt nabijheid, ook in vriendschappen.

De tijd met familie lijkt vooral gericht te zijn op het oplossen van conflicten en problemen. Vooral oudere gezinsleden lijken een oorzaak te zijn voor de conflicten.

Carrière en financiën

Je krijgt extra ondersteuning van je collega’s waardoor je weinig moeite lijkt te hebben met het bereiken van doelen. Je harde werken lijkt te worden beloond en een zakenreis kan je ook iets opleveren.

Probeer zoveel mogelijk risicovolle acties uit te stellen. Je inkomsten lijken deze maand ook wat te dalen, of zijn je uitgaven juist vergroot?

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Maagd februari

Het is van belang dat jij je concentreert op de meest belangrijke doelen. Laat je acties niet alleen spreken door onafhankelijkheid en energie. Zorg ervoor dat in je acties een juiste balans is tussen emoties, gevoeligheid en onafhankelijkheid. Plezier kun je deze maand vinden in het gezelschap van je vrienden en je naasten. Een goede vriend lijkt juiste adviezen aan te dragen voor een persoonlijk probleem waar je mee worstelt. Deze vriend wordt een inspiratiebron voor je, maar aan je eigen wijsheid ontbreekt het je ook niet deze maand.

Liefde en relaties

Passie en fantasie staan centraal. Door sterke communicatie blijft je relatie met je partner stabiel en aangenaam. Je wilt meer aandacht besteden aan je partner.

Voor de single Maagd dienen zich wel meerdere mogelijkheden voor relaties aan, maar de echte connectie lijkt pas te worden gemaakt wanneer er een spirituele verbinding ontstaat.

Je zult je deze maand geduldig en diplomatiek moeten opstellen om de familie zoveel mogelijk stabiel te houden. Je zult het meest moeite hebben met familie van het andere geslacht.

Carrière en financiën

Je werkomgeving voelt deze maand prettig aan. Deze maand ben je in staat om meer en grotere verantwoordelijkheden te dragen, zonder problemen.

Je inkomen lijkt te veranderen en hierdoor ben je in staat om te sparen of schulden af te lossen. De Maagd in een relatie lijkt ook profijt te kunnen halen uit zijn partner op financieel gebied.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Weegschaal februari

Februari staat in het teken van het behalen van sociale doelen en het verkrijgen van sociale erkenning. Je mentale vermogens verbeteren waardoor jij je kan focussen op het versterken van je innerlijke vrede, creativiteit en emoties. Je bent in staat om jezelf goed uit te drukken en te motiveren. Februari is een goede maand om te gaan reizen. De afgelopen periode zijn er grote veranderingen geweest in je leven die voor instabiliteit hebben gezorgd. Langzaam wordt het rustiger en stabieler doordat je nieuwe mentale energie hebt en open staat voor anderen.

Liefde en relaties

Je lijkt deze maand emotioneel op één lijn te staan met je partner, waardoor de relatie veilig en hartelijk voelt. Deze maand is je liefdesleven meer romantisch en sensueel dan normaal. Je hebt goede communicatie met je partner.

De single Weegschaal hoeft niet ver te zoeken naar een partner. De liefde zal zich aandienen vanuit iemand in je omgeving.

Je ontvangt steun uit je familie en hierdoor hangt er een harmonieuze sfeer. Kinderen houden deze positieve vibe ook vast en dit zorgt ervoor dat ze hier voordeel uit halen, de kans is zelfs groot dat ze gaan uitblinken deze maand.

Carrière en financiën

Je lijkt weinig ondersteuning te krijgen om je carrière vooruit te helpen. Daarom is deze maand wel een goede maand zijn om plannen te maken voor de toekomst op carrièregebied.

Op het gebied van financiën heb je de hulp van anderen nodig. Let erop dat je de uitgaven aan onnodige zaken beperkt en vermijdt risicovolle ondernemingen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Schorpioen februari

Je zult er zelf hard voor moeten werken om evenwicht te bewaren in je emoties. Toch heb je voldoende zelfvertrouwen om hier mee om te kunnen gaan. Je hebt anderen nodig om je doelen te bereiken. Daarom staan bemiddeling en samenwerking centraal. Je hebt veel energie, maar om te voorkomen dat dit gaat leiden tot agressie is het van belang dat je leert om deze energie ergens anders voor te gebruiken. Communicatie is deze maand van belang in alle aspecten van je leven.

Liefde en relaties

Je komt er deze maand (opnieuw) achter hoeveel jouw relatie voor je betekent. Laat je partner ook voelen dat dit zo is.

De single Schorpioen krijgt een turbulente maand. Het maken van snelle beslissingen in het aangaan van relaties staat centraal. Blijf vooral dicht bij jezelf.

Door ouderen in je familie word je gesteund in je keuzes. Er is een wederzijds begrip wat ervoor zorgt dat iedereen in een goed humeur lijkt te zijn. Kinderen gedijen hier goed op en lijken deze maand weinig problemen te ervaren.

Carrière en financiën

Er hangt een weinig positieve sfeer op de werkvloer, waardoor er weinig contact is, net nu je de hulp van andere nodig hebt. Het voordeel van de huidige situatie is dat niemand zich met jouw plannen bemoeit en je dus je eigen pad kunt kiezen.

Op financieel gebied lijkt je inkomen te vergroten. Let er wel op dat je niet te grote risico’s neemt, want dit lijkt niet positief uit te pakken.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Boogschutter februari

Je bent meer zelfstandig en autonoom, emotioneel en mentaal stabiel en hebt extra energie. In je thuissituatie ontstaan gebeurtenissen die je uitlokken tot actie. Probeer eerst alles op een rijtje te zetten en te kijken waar je wel gelukkig van wordt, voor je radicale keuzes gaat maken. Eind februari lijkt er iets groots en indrukwekkends te gaan gebeuren.

Liefde en relaties

Je relatie lijkt halverwege februari complex en turbulent te worden, maar ook romantisch en passievol. Om dit te behouden is het belangrijk dat je open staat voor het sluiten van compromissen. Het lijkt erop dat jij iets te autoritair bent op liefdesgebied.

Voor de single Boogschutter lijken zich meerdere kansen voor een nieuwe relatie aan te doen. Er lijkt ook een onverwachte ontmoeting aan te komen waar het gevoel helemaal juist bij is.

Er komen extra kosten in de familie. Mede hierdoor ontstaan conflicten binnen de familie, die een sterke invloed hebben op de activiteiten van kinderen. Probeer de balans te bewaren tussen inkomsten en uitgaven.

Carrière en financiën

In februari lijkt je carrière even stil te staan. Probeer contacten aan te gaan met je collega’s om voor een stabiele basis te zorgen. Dit helpt om toekomstige problemen aan te pakken.

Financieel lijkt het ongeveer halverwege de maand weer iets aan te trekken. Probeer deze maand risicovolle beleggingen en ondernemingen te voorkomen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

 


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Horoscoop
blank

Dit artikel is geschreven door Anoek Winkel

Anoek Winkel, 25 lentes jong. Ik werk als begeleider binnen de justitiële zorg en in mijn vrije tijd schrijf ik veel. Ik schrijf verschillende artikelen, columns en blogs en schreef een boek met de titel Alfrún. In alles wat ik schrijf en publiceer staat spiritualiteit op de voorgrond (in geval van het boek natuurlijk in fantasievorm). Ik geloof namelijk dat er meer is in deze wereld dan wat wij met het blote oog kunnen zien.

blank

Benieuwd naar je toekomst? Ontvang een gratis reading!

Meld je gratis aan
medium die
Jill
 • Engelenreader
 • Medium
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Marlo
 • Engelenreader
 • Lichtgidsen
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Ivar
 • Astroloog
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
medium die
Abigail
 • Engelenreader
 • Medium
 • Paragnost
Start gratis chat
medium die
Holger
 • Engelenreader
 • Helderziend
 • Pendelen
Start gratis chat
medium die
Henriette
 • Engelenreader
 • Foto reading
 • Zesde zintuig
Start gratis chat
medium die
Annefloor & Bas
 • Medium
 • Paragnost
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
© Medium Kiezen 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 2, 8011 CZ te Zwolle | Privacy & Cookies
consult Benieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading!