23 juni 2024: "Durf te kiezen, durf je koers te wijzigen"

Maandhoroscoop Maart 2023

Maandhoroscoop Maart 2023

Maart is een maand die ervoor zorgt dat we ons emotioneel kunnen voelen. Er is een grote kans op gefrustreerde gevoelens, angst en verwarring. We zijn meer dan normaal gevoelig voor de invloed die anderen op ons hebben en voelen ons sneller gekwetst door hun woorden.

Maart leert ons dat het van belang is je niet altijd te focussen op de beloningen die je krijgt van je inspanningen. Maart leert ons geduldig te wachten en je te focussen op je eigen groei.


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

De maand Maart

De maand maart is de geboortemaand van de Vissen en de Ram. De maand maart is vernoemd naar de Romeinse God van de oorlog; Mars, maar werd door de Oude Romeinen ‘Martius’ genoemd. Tegenwoordig wordt het ook wel de lentemaand genoemd. In het laatste weekend van maart gaat in alle landen van de Europese Unie de zomertijd in. Maart werd in het Oude Rome gezien als de eerste maand van het jaar, geteld volgens de Romeinse kalander.


Maandhoroscoop Steenbok maart

De Steenbok krijgt deze maand een heel duidelijk beeld van zijn ambities en doelen. Je hebt soms de neiging om te kijken naar anderen en te kijken naar welk pad een ander neemt. Het is van belang dat jij je eigen pad creëert. Het is wel van belang om geduldig te zijn en goed na te denken voor je beslissingen maakt, want je wilt soms te snel. Het gevolg is dat je spijt zult hebben van bepaalde keuzes.

Liefde en relaties

Voor de single Steenbok zal het deze maand niet aan kansen ontbreken. Ook voor de Steenbok in een relatie is dit een prima maand. Je relatie is romantisch en passievol, mede doordat je de tijd neemt om dingen samen met je partner te ondernemen.

Door verschillende omstandigheden binnen de familie, onder andere door extra kosten, is er een gebrek aan financiële balans. Daarnaast lijkt er frictie te ontstaan met oudere familieleden. Probeer ervoor te zorgen dat je voldoende aandacht schenkt aan kinderen, want zij zullen het meest lijden onder de negatieve sfeer binnen de familie. Binnen vriendschappen lijken ook kleine conflicten te ontstaan.

Carrière en financiën

Er is een grote kans op frustratie en teleurstelling, omdat jouw inspanningen niet voldoende worden beloond. Mede hierdoor kunnen er conflicten met collega’s ontstaan. Deze maand is een goede maand om te kijken naar je plannen voor de toekomst.

Er lijkt een geldstroom uit onverwachte hoek te komen, die je wat ondersteunt deze maand. Op financieel gebied lijk je er niet op vooruit, maar gelukkig ook niet op achteruit te gaan.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Waterman maart

Jij functioneert deze maand op een hoog tempo. Het is van belang dat je probeert zoveel mogelijk open te communiceren, dit zorgt ervoor dat jij je minder verward voelt. Je worstelt met je rol in het heden ten opzichte van je verleden, maar lijkt een ervaring te krijgen waar je veel van leert. Het is deze maand helemaal oké om grote doelen te hebben en groot te denken want onafhankelijkheid staat centraal.

Liefde en relaties

De single Waterman kan onverwacht verliefd worden en een grote kans dat dit is op een persoon die je al langer kent. De Waterman in een relatie voelt zich harmonieus. Deze maand draait het niet om passie, maar om romantiek en stabiliteit.

Ook binnen de familie is communicatie van belang, want er lijkt sprake te zijn van miscommunicatie. Hierdoor ontstaan misverstanden en ontstaat er wrijving.

Carrière en financiën

Deze maand lijkt uitstekend te zijn voor grote veranderingen op het gebied van carrière. Uiteindelijk zullen deze veranderingen zelfs zorgen voor meer tevredenheid en een gevoel van emotionele stabiliteit.

Op financieel gebied lijk je deze maand ondersteund te worden door je partner en sociale kring. Investeringen lijken positief uit te pakken. Wellicht is er zelfs een onverwachte meevaller.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Vissen maart

Jij staat deze maand centraal. Daarnaast staat emotionele stabiliteit centraal. Je lijkt verwarring te hebben over het verleden. Mede hierdoor heb je veel gedachten en emoties, maar je houdt dit voor jezelf. Je hebt een sterk gevoel van verantwoordelijkheid, maar je kunt in de val lopen doordat jij je deze maand het grootste gedeelte zorgeloos zult voelen.

Liefde en relaties

De single Vissen zal deze maand bevestiging vinden in een beginnende relatie. Als de single Vissen in staat is om open zijn gevoelens te uiten, zullen er genoeg mogelijkheden voor relaties aandienen. De Vissen in een relatie voelt zich harmonieus, romantisch, passievol en vrij. Maak hier gebruik van om een nog sterkere verbinding met je partner te krijgen.

Ook binnen de familie is het hartelijk en harmonieus. Deze maand lijkt geschikt te zijn om plannen rondom het huis (bijv. renovaties) in acties om te zetten, mede doordat je familieleden je hierbij zullen helpen.

Carrière en financiën

Jij streeft deze maand met een bepaalde mate van koppigheid en vastberadenheid naar veranderingen in je carrière, bijvoorbeeld in de vorm van promoties. Je kunt ook op zoek gaan naar iets anders als je binnen je huidige baan niet voldoende mogelijkheden ziet.

Op financieel gebied lijkt alles stabiel te zijn. Je lijkt er zelfs iets op vooruit te gaan deze maand, doordat je de vruchten kunt plukken van investeringen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Ram maart

Voor de Ram staat deze maand sociale contacten centraal. Er ontstaan spontane plannen en uitjes met vrienden. Ook lijken er nieuwe ontmoetingen te zijn. Je mijmert over sociale contacten uit het verleden. Probeer dit los te laten, want het brengt alleen maar zorgen. Je lijkt jezelf te ontwikkelen en zoekt hierdoor ook een nieuwe positie binnen je sociale kring. Deze maand heb je de energie om situaties naar je hand te zetten en mede hierdoor kunnen je doelen in rap tempo realiteit worden.

Liefde en relaties

De Ram in de relatie zal deze maand regelmatig tijd moeten doorbrengen met zijn partner om de relatie harmonieus te houden. Het lijkt er wel op dat er veel passie in de relatie is. De single Ram lijkt vooral in de eerste week van maart veel kansen te hebben op nieuwe liefde.

Binnen de familie hangt er een gespannen sfeer, mede omdat kinderen het achterste van hun tong laten zien. Buitenstaanders lijken zich ook met de familie te bemoeien en het kost veel energie om de familierelaties stabiel te houden en om problemen op te lossen.

Carrière en financiën

Je collega’s zullen behulpzaam zijn deze maand. Dit zorgt ervoor dat je nagenoeg alles wat je wilt doen gemakkelijk doet en hierdoor veel kunt bereiken.

Op financieel gebied lijk je deze maand wat onverwachte uitgaven te hebben. Probeer uitgaven deze maand beperkt te houden. Investeringen pakken niet gunstig uit en kunnen beter worden uitgesteld.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Stier maart

Deze maand heb jij de mogelijkheid om doelen te bereiken, mede door je standvastigheid en het feit dat je een bepaalde vrijheid hebt om dingen te doen zoals jij het wilt. Van compromissen sluiten voor het behalen van doelen zal deze maand geen sprake zijn. Let er wel op dat je dingen niet overhaast doet en bedenk eerst goed wat je precies wilt, voordat je actie onderneemt. Vriendschappen zullen deze maand belangrijk zijn en je hebt deze vriendschappen nodig om verwarring die kan ontstaan weg te nemen.

Liefde en relaties

De Stier in een relatie voelt zich standvastig, maar het is van belang om zachtaardig tegenover je partner te zijn. Dan zal deze maand romantisch, plezierig, sensueel en gelukkig zijn. Deze maand lokt zelfs uit om problemen op te lossen. De Single Stier kan de liefde vinden tijdens het reizen en dit hoeft uiteraard niet persé in het buitenland te zijn!

Binnen de familie hangt een gespannen sfeer doordat buitenstaanders zich met de familie bemoeien en hierdoor wrok creëren. Vooral kinderen hebben hier last van. Gebruik je standvastigheid om problemen aan te pakken en laat het niet sudderen.

Carrière en financiën

Je carrière staat deze maand op een laag pitje, mede door problemen met je collega’s en met hogere hand. Probeer je rust te vinden binnen je werk en zoek daarmee je eigen harmonie.

Financieel lijkt dit een gunstige maand te worden, mits je op dit gebied wel bereid bent om compromissen te sluiten. Deze maand lijk je geen moeite te hebben met onverwachte uitgaven.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Tweelingen maart

Jouw emoties, ambities en waarden staan centraal. Het lijkt erop dat je stabiliteit verkiest boven risico, maar het is ook nodig om af en toe iets nieuws te proberen. Dit zal uiteindelijk leiden tot groei en ontwikkeling. Het lijkt erop dat je de mogelijkheid krijgt om een reis te gaan maken en dit lijkt je goed te doen. Ambities binnen je carrière zijn ook belangrijk voor je, maar vergeet niet dat je soms compromissen moet sluiten om iets te kunnen bereiken.

Liefde en relaties

De Tweelingen in een relatie kan een pittige maand krijgen op liefdesgebied. Er zal veel tijd een energie voor nodig zijn om je relatie harmonieus te houden. Meningsverschillen wisselen zich af met het juist volledig met elkaar eens zijn en dit zorgt voor verwarring. De single Tweelingen heeft open communicatie nodig om een kans te hebben op een relatie.

Binnen de familie is er ook een disharmonie, voornamelijk door oudere familieleden. Kinderen hebben hier last van en de Tweelingen heeft het moeilijk om familierelaties stabiel te houden.

Carrière en financiën

Er komen meer uitdagingen op je pad en hierdoor zul je harder moeten werken. Je bent standvastig, maar zult ook moeten samenwerken. Je carrière heeft te leiden onder je privésituatie.

Op financieel gebied lijkt er vooruitgang te zijn door investeringen, alleen brengt dit wel veel risico en hard werken met zich mee. Je bent vrijgevig, maar let er wel op dat hier geen misbruik van gemaakt wordt.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop kreeft maart

Voor jou staat carrière deze maand centraal. Er dienen zich nieuwe kansen en uitdagingen aan op het gebied van werk. Je moet een juiste balans zoeken tussen autonomie en samenwerking. Daarnaast moet je vertrouwen op je eigen kunnen en in staat zijn om de verantwoordelijkheid te dragen. Dan kun je deze uitdagingen prima aan.

Liefde en relaties

Deze maand voel jij je extra romantisch en passievol. Je hebt vrijheid nodig in je relatie en het is van belang om hierover goed te blijven communiceren met je partner. Open- en eerlijkheid is voor de Kreeft belangrijk in een relatie. De single Kreeft krijgt meerdere kansen op liefdesgebied, maar het is aan de Kreeft om deze kansen ook daadwerkelijk te gebruiken.

Binnen de familie is sprake van miscommunicatie, waardoor de harmonie wordt verstoord. De uitgaven binnen de familie lijken ook hoger te zijn dan verwacht. Het lijkt erop dat het de Kreeft tijd en energie gaat kosten om de familierelaties stabiel te houden.

Carrière en financiën

Zoals al eerder benoemd lijkt het voor de Kreeft een positieve maand te worden op het gebied van carrière. Je hebt verschillende mogelijkheden en bent niet bang om de verantwoordelijkheid te dragen. Er is goede communicatie en samenwerking met collega’s mogelijk, mits jij je hiervoor openstelt.

Je gunstige carrière lijkt ook de financiën te stimuleren. Zorg voor een duidelijk overzicht op je financiën, dan kun je deze maand profijt hebben van extra inkomsten.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Leeuw maart

Voor de Leeuw staan zijn naasten centraal deze maand. Je ervaart onrust van een naaste, terwijl dat het eerder niet heeft gedaan. Hierdoor ben je geneigd om te snelle beslissingen te nemen. Neem de tijd en denk eerst goed over de zaken na voor je een keuze maakt. Verantwoordelijkheid en groei staan ook centraal, maar het is daarin wel van belang dat je het heft in eigen handen neemt.

Liefde en relaties

De liefde is voor de Leeuw sensueel deze maand. Jij bent aanhankelijk naar je partner en voelt veel genegenheid. Het lijkt erop dat je partner vrijheid nodig heeft binnen de relatie en dit zorgt voor veel emoties van beide kanten. Blijf goed communiceren. De single Leeuw voelt zich ook passievol, maar om een nieuwe liefde te vinden is het van belang dat hij ook mededogen heeft.

Binnen de familie lijkt er sprake te zijn van meningsverschillen. Daarnaast ontstaan zorgen over de financiële uitgaven. Het zal zich allemaal wel weer oplossen, dus het is vooral van belang dat je ervoor zorgt dat kinderen er niet de dupe van worden.

Carrière en financiën

Op het werk kan er ook sprake zijn van miscommunicatie en meningsverschillen. Als hier zorgvuldig mee wordt omgegaan is dit gemakkelijk op te lossen. Je carrière lijkt even stil te staan.

Op financieel gebied is het van belang dat je samenwerkt met je naasten. Hier lijk je profijt van te kunnen behalen deze maand.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Maagd maart

Sociaal en spiritueel lijken centraal te staan. Projecten uit het verleden komen opnieuw om de hoek en dit kan voor onrust zorgen. Het speelt in op je verantwoordelijkheidsgevoel. Je zult in staat zijn om meerdere doelen te bereiken, maar fysiek eist dit wel veel van je. Het is dan ook van belang niet je grip op de realiteit te verliezen. Je kunt niet alles tegelijk doen, het is oké om tijd en rust voor jezelf te nemen. Vergeet ook niet dat je niet alles alleen hoeft te doen en dat je soms dingen op zijn beloop moet laten.

Liefde en relaties

Je relatie lijkt passievol en romantisch. Je wilt graag je partner plezieren, maar let op dat dit niet ten koste gaat van jezelf. De single Maagd voelt zich standvastig en heeft hierdoor grote kans op een nieuwe liefde.

Binnen de familie lijkt een positieve en harmonieuze sfeer te hangen. Samenwerking met familieleden vergroot dit gevoel. Maak gebruik van deze harmonieuze sfeer en doe leuke dingen met je familieleden.

Carrière en financiën

Samenwerking met je collega’s is deze maand positief en je werkt hard. Het lijkt erop dat je deze maand voor je harde werken wordt beloond en erkenning krijgt. Je bereikt carrièredoelen door samenwerking.

Op financieel gebied lijken soms wat uitdagingen te ontstaan. Het is dan ook verstandig om investeringen en grote uitgaven uit te stellen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Weegschaal maart

Je voelt je deze maand emotioneel stabiel en krachtig. Dit helpt je om doelen te bereiken, maar hiervoor wel samenwerking nodig. Sociale contacten staan centraal. Daarnaast lijk je meerdere mogelijkheden te krijgen, zowel op reis- als carrièregebied. Er lijkt ook veel open communicatie mogelijk te zijn en dit geeft je de kans om problemen uit het verleden bespreekbaar te maken en te herstellen of af te ronden.

Liefde en relaties

Je voelt je sensueel en krachtig, maar dit zorgt er ook voor dat je de neiging kunt krijgen om te willen domineren binnen de relatie. Het is van belang dit gevoel zoveel mogelijk te onderdrukken. De single Weegschaal is ook passievol, maar dit kan anderen afschrikken. Jij bent het waard om van te houden, dus laat dit ook aan anderen zien.

Binnen de familie lijken er wel wat problemen voor te doen, vooral met vrouwelijke familieleden. Het kost energie om de harmonie te bewaren.

Carrière en financiën

Op het werk lijkt het vooral heel druk te zijn en je ervaart weinig ondersteuning van je collega’s. Je hebt het gevoel dat je harde werken niet naar behoren wordt beloond. Deze maand kan je carrière dan ook stressvol zijn.

Als je samenwerkt met anderen en je naasten erin betrekt, lijken financiële investeringen, uitdagingen en projecten positief te gaan uitpakken. Aan het eind van de maand lijken je inkomsten groter te zijn dan normaal.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Schorpioen maart

Deze maand lijkt het erop dat je onrust krijgt en dat je behoefte hebt aan verandering. Je kunt verschillende dingen bereiken door je verleden met je heden te combineren. Bedenk goed welke lessen uit het verleden je mee kunt nemen. Je neemt geen genoegen met het normale en bent op zoek naar diepgang en spiritualiteit. Je hebt de mogelijkheid tot open communicatie en het is van belang om hier gebruik van te maken als jij je doelen wilt bereiken. Samenwerking staat momenteel boven autonomie.

Liefde en relaties

De Schorpioen in een relatie heeft een romantische, gepassioneerde en harmonieuze maand ten opzichte van zijn relatie. Jij wilt er ook voor zorgen dat je partner gelukkig is en dat je relatie stabiel blijft. De single Schorpioen is op zoek naar emotionele balans in een partner, maar heeft kans iets heel anders te vinden dan waar hij naar op zoek is.

Binnen de familie is ook sprake van harmonie en is er ook veel samenwerking. Kinderen hebben hier veel profijt van en zullen zich snel ontwikkelen.

Carrière en financiën

Ook op je werk is er sprake van samenwerking en harmonie. Je collega’s zijn behulpzaam en hierdoor kun je gemakkelijker je doelen op het gebied van carrière bereiken. Ook je sociale contacten zijn ondersteunend ten opzichte van je carrière.

Op financieel gebied lijk je grote doelen te hebben, maar vooruitgang blijft voorlopig uit.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Boogschutter maart

Er lijken situaties op je pad te komen die te maken hebben met het verleden. Dit doet emotioneel iets met je en hierdoor ben je geneigd te snel beslissingen te maken of word je juist besluiteloos. Denk goed na over je keuzes en bekijk zowel de voor- als de nadelen van je keuze. Het lijkt erop dat je de situatie dan beter kunt relativeren. Veiligheid, vrijheid, samenwerking en compromissen sluiten staan ook centraal en zijn ook van invloed op de keuzes die je maakt.

Liefde en relaties

Er zijn meerdere conflicten binnen de familie, waardoor er sprake is van een negatieve sfeer. Vooral kinderen en oudere gezinsleden hebben hier last van. Het kost je veel tijd en energie om dit alles stabiel te houden. Dit heeft ook je weerslag op je relatie en daarom is het van belang dat je af en toe tijd voor elkaar vrij maakt. De single Boogschutter ervaart juist passievolle momenten.

Carrière en financiën

Ook op je werk lijken er conflicten te ontstaan. Daarnaast lijk je moeite te hebben om je collega’s te motiveren. Het lijkt een pittige maand te gaan worden op carrièregebied.

Daarentegen lijk je de vruchten te kunnen plukken van eerdere investeringen op financieel gebied. Je hebt voor jezelf financiële doelstellingen gesteld en het lijkt erop dat je dit gemakkelijk kunt bereiken deze maand.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

 


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Horoscoop
blank

Dit artikel is geschreven door Anoek Winkel

Anoek Winkel, 25 lentes jong. Ik werk als begeleider binnen de justitiële zorg en in mijn vrije tijd schrijf ik veel. Ik schrijf verschillende artikelen, columns en blogs en schreef een boek met de titel Alfrún. In alles wat ik schrijf en publiceer staat spiritualiteit op de voorgrond (in geval van het boek natuurlijk in fantasievorm). Ik geloof namelijk dat er meer is in deze wereld dan wat wij met het blote oog kunnen zien.

blank

Benieuwd naar je toekomst? Ontvang een gratis reading!

Meld je gratis aan
medium die
Dorothy
 • Engelenreader
 • Pendelen
 • Lichtgidsen
Start gratis chat
medium die
Matteo
 • Relatie Coach
 • Specialist in droomverklaringen
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
medium die
Mia
 • Engelenreader
 • Helderziend
 • Foto reading
Start gratis chat
medium die
Jill
 • Engelenreader
 • Medium
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Charissa
 • Heldervoelend
 • Lichtgidsen
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Valentina
 • Engelenreader
 • Lichtgidsen
 • Foto reading
Start gratis chat
medium die
Marlo
 • Engelenreader
 • Lichtgidsen
 • Tarot
Start gratis chat
© Medium Kiezen 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 2, 8011 CZ te Zwolle | Privacy & Cookies
consult Benieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading!