5 juli 2022: "Durf te kiezen, durf je koers te wijzigen"

Maandhoroscoop Juli 2022

Maandhoroscoop Juli 2022

Juli is de maand waarin velen de behoefte krijgen om zich terug te trekken. We zien dit dan ook snel terug in het feit dat juli één van de meest drukke vakantiemaanden is. De neiging om ons terug te trekken kan onder andere komen doordat men zich meer emotioneel voelt en gevoeliger is voor opmerkingen van anderen.

Het begin van de maand kan ons ook oproepen om grote veranderingen in ons leven aan te brengen. Vooral in de tweede helft van de maand zijn we meer in staat om destructieve gedachten en mensen los te laten en voor onszelf te kiezen. De tweede helft van de maand staat dan ook in het teken van; onszelf! Het is nu tijd om écht tijd voor jezelf te nemen.


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

De maand juli

De maand juli staat in het teken van de Kreeft en de Leeuw. De naam juli komt van de Julius Caesar. Juli wordt ook wel de hooimaand genoemd. Alhoewel het de zevende maand van het jaar is, valt 1 juli nog onder de eerste helft van het jaar. Binnen Nederland worden er in de maand juli geen speciale feestdagen gevierd. In de Verenigde Staten wordt op 4 juli Independence Day gevierd en Frankrijk viert op 14 juli zijn nationale feestdag.


Maandhoroscoop Steenbok juli

Algemeen beeld

Voor de Steenbok staat juli in het teken van gezelschap. Je hebt interesse in (nieuwe) sociale contacten en hebt behoefte om de dingen die jij meemaakt met anderen te delen. Je stelt je diplomatiek op in relaties en dit zorgt ervoor dat je populair wordt bij anderen. Toch kun je de neiging hebben om afhankelijk te worden van de mening van anderen. Let op dat je ook tijd voor jezelf neemt en jezelf niet verwaarloost.

Liefde en relaties

Ten opzichte van relaties lijkt de Steenbok deze maand grote veranderingen te ondergaan, maar deze veranderingen zijn wel positief. Als er sprake is van disharmonie in je relatie is het vooral van belang om geduldig te blijven. De single Steenbok heeft kans op spontane relaties uit onverwachte hoek.
Binnen de familie lijkt er sprake te zijn van meningsverschillen. Ook binnen de familie is het van belang om je diplomatiek en geduldig op te stellen om zo de harmonie te doen terugkeren.

Carrière en financiën

De Steenbok lijkt een groei door te kunnen maken op het gebied van carrière, mede doordat je doelen kunt behalen door de steun van vrienden en familie.
Financieel lijken er wat obstakels te ontstaan waardoor de geldstroom moeilijker te behalen valt. Dit lijkt niet de maand te zijn om leningen af te sluiten of grote risico’s te nemen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Waterman juli

Algemeen beeld

De Waterman lijkt teruggehouden te wordend oor anderen. Jij hebt een droom en een doel waar je naartoe wilt werken, maar er wordt wellicht door anderen gezegd dat dit niet haalbaar is. Laat je niet van de wijs brengen en stel doelen die realistisch en haalbaar zijn, maar ook onderdeel uitmaken van je wensen. Verder lijkt voor de Waterman de carrière deze maand centraal te staan.

Liefde en relaties

De Waterman in een relatie lijkt een harmonieuze maand te hebben. Wel lijken er conflicten te zijn binnen de familie die invloed kunnen hebben op je relatie. De single Waterman lijkt meerdere kansen te krijgen deze maand, vooral in het laatste deel van de maand. Voor de Waterman zijn er vriendschappelijke relaties waarin je keuzes zult moeten maken. Sommige mensen lijken prachtig te zijn, maar zijn dit in werkelijkheid niet.
Binnen de familie zijn conflicten waardoor er disharmonie ontstaat. Deze conflicten lijken vooral te maken te hebben met oudere gezinsleden. Kinderen lijken deze maand minder geduldig en koppiger te zijn. Voor de Waterman vraagt dit vooral veel geduld.

Carrière en financiën

Problemen binnen je carrière lijken deze maand gemakkelijk en snel worden opgelost. De Waterman die denkt aan verandering van baan lijkt deze maand succes te hebben.
Op financieel gebied lijkt alles stabiel te blijken. Wel zal de Waterman er om moeten denken dat hij niet onnodig geld uitgeeft.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Vissen juli

Algemeen beeld

De Vissen lijkt deze maand meer enthousiasme en energie te hebben. Mede hierdoor wil je van alles doen, want van stilzitten voel jij je niet beter. Stel gerichte doelen op en maak hier een plan voor, daar zal jij je het meest gelukkig door voelen. Binnen relaties kan de Vissen zich meer onzeker gaan voelen. Je voelt je wellicht verward en negatieve eigenschappen binnen relaties komen naar boven. Deze maand lijkt voor de Vissen een goede maand te zijn om destructieve relaties af te ronden en nieuwe relaties aan te gaan. Als laatste is het voor de Vissen een positieve maand om creatief aan de slag te gaan.

Liefde en relaties

Binnen je relatie lijken zorgen te ontstaan over financiën. Probeer dit zo min mogelijk je relatie te laten beïnvloeden. De single Vissen lijkt de liefde te vinden binnen bekende sociale contacten.
Binnen de familie lijkt een harmonieuze sfeer te zijn, mede doordat oudere gezinsleden de jongere gezinsleden aanmoedigen. Hier kunnen vooral kinderen veel profijt uit halen.

Carrière en financiën

Op het gebied van carrière lijkt het voor de Vissen niet moeilijk om doelen te behalen. Dit komt mede doordat je steun ontvangt van je collega’s. Het lijkt erop dat de Vissen deze maand via zijn carrière in contact komt met spiritualiteit.
Je financiën lijken deze maand te gaan groeien. Wacht met grote investeringen of het nemen van grote risico’s tot de tweede helft van de maand en pas nadat hier goed onderzoek naar is gedaan.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Ram juli

Algemeen beeld

Het lijkt erop dat de Ram een hectische maar positieve maand tegemoet gaat. Er is veel actie om je heen en je lijkt hier een goede neus voor te hebben want jij wilt zijn en zult zijn waar de actie plaatsvindt. Soms lijken dingen te mooi om waar te zijn, maar deze maand lijkt het erop dat ze echt zo mooi zijn. Deze maand lijk je goed je eigen grenzen te kunnen (h)erkennen, dus ondanks dat niet alles altijd zo gaat als je het gepland hebt, zal de kans dat jij jezelf in de problemen brengt minimaal zijn. Je zult in staat zijn een leidinggevende rol in te nemen. Daarnaast lijkt deze maand ook een goede maand te zijn voor creativiteit.

Liefde en relaties

Je relatie lijkt romantisch en passievol te zijn deze maand, maar let op dat carrièreproblemen geen negatieve invloed op je relatie hebben. De single Ram lijkt meerdere mogelijkheden te krijgen, vooral in zijn naaste omgeving. Familieleden lijken zelfs een handje te helpen.
Binnen de familie lijken er conflicten te ontstaan waardoor er sprake is van een negatieve sfeer. Om deze sfeer om te keren zal een diplomatieke houding gevraagd worden.

Carrière en financiën

Binnen de carrière lijkt de Ram een pittige maand te krijgen. Er lijken conflicten te ontstaan met collega’s en leidinggevenden. Veranderingen binnen je carrière lijken niet gunstig uit te pakken. Er staat je een hectische maand tegemoet.
Op financieel gebied lijkt het een beetje heen en weer te springen, maar over de gehele maand bekeken lijken de financiën stabiel te blijven.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Stier juli

Algemeen beeld

Deze maand kun jij je overweldigd voelen door je emoties door de intensiteit ervan. Het is verstandig om nieuwe projecten pas in het tweede helft van de maand op te pakken. Mede door je sterke emoties kun je de behoefte hebben om gezien en gehoord te worden. Desondanks doe je dit niet op een manier die door anderen verkeerd kan worden geïnterpreteerd. Naast de sterke emoties lijkt het erop dat je deze maand ook over meer energie en enthousiasme beschikt.

Liefde en relaties

Voor de Stier lijkt deze maand de relatie weliswaar harmonieus te zijn, maar de passie is laag. Dit kan mede komen door meningsverschillen op het gebied van financiën. De single Stier is in staat duidelijk te communiceren en is romantisch. Dit kan zijn vruchten afwerpen bij een prille relatie. Wellicht is het vanwege je sterke gevoelens niet de tijd om een geheel nieuwe relatie aan te gaan.
Binnen de familie lijkt er sprake te zijn van disharmonie, vooral door conflicten met oudere gezinsleden. Daarnaast lijken de uitgaven hoger te zijn, waardoor financiële conflicten kunnen ontstaan.

Carrière en financiën

Binnen je carrière lijken er wel kansen ontstaan om een andere baan te vinden, maar wellicht is het verstandig om erover na te denken of je hier echt goed aandoet. Binnen je huidige baan lijken er conflicten met collega’s te ontstaan die zelfs kunnen leiden tot escalaties.
Ondanks dat er mogelijk meer uitgaven zijn en er meningsverschillen kunnen ontstaan met je partner over financiën, lijken je financiën wel op orde.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Tweelingen juli

Algemeen beeld

Het lijkt erop dat de Tweelingen deze maand last krijgt van tegenstrijdige gevoelens. Aan de ene kant ben je onafhankelijk en stel jij je persoonlijke belangen voorop, maar aan de andere kant wil je ook rekening houden met anderen. Een onopgelost probleem zal de kop op steken en zal nu voor eens en voor altijd moeten worden opgelost. Deze maand lijkt ook een goede maand te zijn om concrete plannen te bedenken voor je ideeën. Probeer wel anderen te betrekken in deze plannen, want anders heb je kans om in je eigen gedachten verstrikt te raken.

Liefde en relaties

Voor de Tweelingen in een relatie lijkt deze maand sensueel en romantisch te zijn. Neem u partner mee in dit geheel en besteed aandacht aan zijn/haar behoeften, anders kunt u wellicht de neiging krijgen om een ander te zoeken. De single Tweelingen zal genoeg kansen hebben voor passievolle affaires, maar er lijkt weinig serieusheid te zijn.
Binnen de familie lijkt een positieve sfeer te zijn. Er is veel plezier, waar kinderen veel profijt uit kunnen halen. Daarnaast lijken zelfs de financiën wat te verbeteren, mede doordat er wellicht minder uitgaven zijn.

Carrière en financiën

De carrière van de Tweelingen lijkt ook voorspoedig te zijn, mede door de steun van je collega’s. Vooral mensen die zich bezig houden op creatief gebied lijken een goede maand te hebben.
Op financieel gebied lijkt deze maand ook positief te worden, mede doordat je ondersteund wordt door anderen. Er kunnen ook nieuwe samenwerkingen ontstaan die je financiën bevorderen, maar zoek wel een balans tussen zowel je eigen belang als het belang van anderen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Kreeft juli

Algemeen beeld

De Kreeft lijkt zich vooral bezig te houden met hoe hij uiterlijk overkomt op anderen. Gelukkig wordt je hierin bijgestaan door de planeten, waardoor je al snel een fantastisch beeld creëert zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. Vanaf de tweede helft van de maand lijkt de maand meer te draaien om relaties. Je zult meer energie en tijd moeten steken in je relaties om deze relaties hetzelfde te houden.

Liefde en relaties

De relatie van de Kreeft is weliswaar passievol, maar deze maand worden ook de problemen in je relatie uitvergroot. De keuze ligt aan jou; ga je kijken of jij je relatie kunt veranderen en de problemen op kunt lossen? Of kies je er toch voor een andere weg in te slaan? De single Kreeft heeft meerdere mogelijkheden, maar lijkt op zoek te zijn naar spiritualiteit in een relatie.
Binnen de familie lijken er wat problemen ontstaan, vooral door financiën. Het lijkt erop dat het uitgavenpatroon hoger is dan verwacht. Daarnaast kunnen er meningsverschillen ontstaan met oudere gezinsleden. Blijf duidelijk ten opzichte van de kinderen en stel je zoveel mogelijk diplomatiek op.

Carrière en financiën

Deze maand lijkt een goede maand om van baan te veranderen. Daarnaast zul je meer waardering vinden in je huidige baan en mede hierdoor kun je ook extra verantwoordelijkheden krijgen. Op financieel gebied lijkt je harde werken niet te worden beloond. Aan het eind van de maand lijken je financiën weer wat aan te trekken. Let op met investeringen, want deze lijken niet rendabel te zijn.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Leeuw juli

Algemeen beeld

Voor de Leeuw is het jaar wellicht nog wat traag geweest. Er was voor jouw gevoel misschien wel weinig vooruitgang. Je werd eigenlijk een soort van gedwongen om tijd te nemen voor je keuzes maakte en acties ondernam. Gelukkig kun je nu de vruchten van je harde werken plukken en mede hierdoor krijg je weer nieuwe energie. Wellicht stippel je een nieuw pad voor de toekomst uit, met nieuwe kansen en mogelijkheden. Daarnaast kan het zijn dat jij je meer aangetrokken voelt tot het spirituele en je intuïtie. Optimisme en vooruitgang, dat lijkt voor de Leeuw centraal te staan deze maand.

Liefde en relaties

De relatie van de Leeuw lijkt harmonieus en romantisch te zijn. Door goed te blijven communiceren, zal de relatie deze maand ook zo blijven. De single Leeuw lijkt de liefde te kunnen vinden in hun naaste sociale kring. Het lijkt erop dat het nu niet de tijd is om grote beslissingen op het gebied van liefde te maken.
Binnen de familie lijkt disharmonie te ontstaan. Dit lijkt vooral te komen doordat buitenstaanders zich met jullie zaken bemoeien. Er kunnen conflicten tussen oudere gezinsleden ontstaan.

Carrière en financiën

Niet alleen je persoonlijke sociale contacten, maar ook het management en je naaste collega’s lijken je niet echt te ondersteunen. Hierdoor is deze maand niet echt positief voor je carrière. Daarnaast kun je het gevoel hebben dat je harde werken niet naar behoren wordt beloond.
Je financiële inzicht is goed en je intuïtie is ook sterk, mede hierdoor kunnen je inkomsten door onverwachte bronnen worden verhoogd.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Maagd juli

Algemeen beeld

Voor de Maagd lijkt deze maand sociale contacten centraal te staan. De kans bestaat dat jij je sociale contacten een beetje hebt verwaterd. Deze maand kun jij vertrouwen op je intuïtie wat betreft je vriendschappen; je lijkt haarfijn aan te voelen wat je vrienden nodig zijn. Ondanks dat je zelfvertrouwen een boost lijkt te krijgen en het goed voelt om op de voorgrond te treden, lijk je wel genegenheid en bevestiging nodig te hebben. Vooral vanaf het tweede helft van de maand lijkt het te gaan om samenwerking en mede hierdoor kalmeren relaties op een positieve manier.

Liefde en relaties

De relatie van de Maagd lijkt vooral passievol te zijn. De communicatie lijkt ook te verbeteren, waardoor je meer plezier en harmonie ervaart binnen je relatie. De single Maagd heeft meerdere kansen om relaties aan te gaan, maar moet niet gek opkijken als deze relaties turbulent worden. Voor de single Maagd lijkt het vooral van belang te zijn om geduldig te blijven.
Binnen de familie hangt een harmonieuze sfeer waarin familieleden elkaar aanmoedigen en samenwerken.

Carrière en financiën

Ook op het gebied van carrière lijkt het een goede maand te worden voor de Maagd. Je bent in staat doelen te behalen en projecten af te ronden, mede door ondersteuning van je collega’s.
Op financieel gebied lijkt het wat op en neer te gaan. Desondanks krijg je hierbij ondersteuning van familie. Je zou wellicht meer uit je financiën kunnen halen als je de uitgaven beperkt, maar dit vraagt wel wat inspanning.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Weegschaal juli

Algemeen beeld

De kans is groot dat de Weegschaal zich sociaal op zal stellen deze maand, mede doordat hij intelligent overkomt op anderen. Hierdoor is de kans groot dat je in het middelpunt van de belangstelling komt te staan. De kans is wel aanwezig dat je iets te veel hooi op je vork neemt. Toch blijf je geduldig waardoor je in staat bent om je ook te focussen op lastige onderwerpen. Je zult wel de neiging hebben om je terug te trekken in je eigen gedachten. Probeer die gedachten voor nu wat los te laten en gebruik je rijke fantasie juist ten goede voor professionele zaken.

Liefde en relaties

Je partner verwacht iets heel anders van jou dan jij had gewild. Door te samenwerken, duidelijk te blijven communiceren en compromissen te sluiten zal de relatie harmonieus blijven. Vooral in de tweede helft van de maand lijkt dit een plekje te krijgen. De single Weegschaal lijkt liefde te vinden bij vrienden van je eigen sociale kring. Je lijkt op zoek te zijn naar een vastberaden partner, maar het lijkt erop dat de relaties die je deze maand aangaat niet langdurig zullen zijn.
Binnen de familie lijkt sprake te zijn van disharmonie, veroorzaakt door conflicten tussen ouderen. Het zal veel van je vragen om de harmonie binnen de familie te herstellen.

Carrière en financiën

Binnen je carrière lijk je grote veranderingen te ondergaan. Hierbij zul je gelukkig wel ondersteund worden door je collega’s.
Op financieel gebied lijkt het stabiel te blijven, maar probeer geen risico’s te nemen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Schorpioen juli

Algemeen beeld

Het lijkt erop dat de Schorpioen zich in het eerste helft van de maand tevreden voelt. Plannen lijken nu volledig zijn uitgevoerd en doelen behaald. Dit geeft je rust en voldoening. De tweede helft van de maand lijk je juist weer rusteloos te gaan worden. Het lijkt erop dat je behoefte hebt aan iets anders. Dit kan een andere omgeving zijn (bijvoorbeeld een reis maken) of een andere baan, maar het kan ook zijn dat je op zoek bent naar mentale verandering. De rusteloosheid kan zich wel omzetten in een positieve energie. Maak nieuwe plannen en stel nieuwe doelen op.

Liefde en relaties

De relatie van de Schorpioen lijkt vooral passievol te zijn. Er kan wat frustratie ontstaan rondom financiën, maar jullie zijn allebei in staat om compromissen te sluiten. De single Schorpioen zal mogelijkheden krijgen tot liefde in zijn naaste omgeving, maar de vraag is of dit is voor liefde of lust.
Binnen de familie lijkt sprake te zijn van conflicten en disharmonie. Daarnaast lijkt het erop dat de uitgaven hoger zijn dan verwacht en dit kan stress met zich meebrengen.

Carrière en financiën

Op het gebied van carrière lijkt de Schorpioen geen uitstekende maand te hebben. Het lijkt er zelfs op dat je tegen gewerkt kunt worden door het management en je naaste collega’s.
Op financieel gebied lijkt het vooral van belang te zijn dat je de uitgaven beperkt. Probeer je ook niet in te laten met grote risico’s.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Boogschutter juli

Algemeen beeld

De Boogschutter lijkt zijn wereld te hebben uitgebreid. Je ziet en ervaart zoveel mogelijkheden, zoals reizen of studeren. Doordat dit zo overweldigend kan zijn, kan het voor de Boogschutter wenselijk zijn om een plan te maken en je te concentreren op één ding tegelijk. Door te veel dingen tegelijk te doen loop je het risico om niet alles eruit te halen wat erin zit.

Vanaf de tweede helft van de maand wordt je ondersteund door de planeten met een perfecte balans tussen actie, energie en assertiviteit. Je krijgt nieuwe kansen, onder andere om je levensstijl te verbeteren en het lijkt erop dat je dat dit keer met beide handen aangrijpt. Daarnaast lijk jij je meer te focussen op spiritualiteit. Door dit alles is de kans groot dat jij je meer tevreden en gelukkig zult gaan voelen.

Liefde en relaties

De relatie van de Boogschutter lijkt wat vlak te zijn. Blijf goed communiceren en sluit hierin ook compromissen voor elkaar. Even er tussenuit lijkt ook goed te werken. De single Boogschutter lijkt de liefde op het werk te kunnen vinden.
Binnen de familie lijkt een positieve, vrolijke en hartelijke sfeer te zijn.

Carrière en financiën

Binnen je carrière zul je ondersteund worden door je collega’s. Vooral mensen op creatief gebied zullen een positieve maand tegemoet gaan.

Op financieel gebied lijk je deze maand grote veranderingen te ondergaan. Dit is nodig omdat de valkuilen in je financiën en in je financiële planning zichtbaar zullen worden. De Boogschutter lijkt hier samen met zijn (eventuele) partner gemakkelijk uit te komen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading
consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Horoscoop
blank

Dit artikel is geschreven door Anoek Winkel

Anoek Winkel, 25 lentes jong. Ik werk als begeleider binnen de justitiële zorg en in mijn vrije tijd schrijf ik veel. Ik schrijf verschillende artikelen, columns en blogs en schreef een boek met de titel Alfrún. In alles wat ik schrijf en publiceer staat spiritualiteit op de voorgrond (in geval van het boek natuurlijk in fantasievorm). Ik geloof namelijk dat er meer is in deze wereld dan wat wij met het blote oog kunnen zien.

blank

Benieuwd naar je toekomst? Ontvang een gratis reading!

Meld je gratis aan
medium die
Sanne & Suus
 • Pendelen
 • Relatie Coach
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Glenn
 • Astroloog
 • Specialist in droomverklaringen
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Silvie & Mark
 • Astroloog
 • Heldervoelend
 • Helderziend
Start gratis chat
medium die
Yildou
 • Heldervoelend
 • Helderziend
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Alix
 • Engelenreader
 • Lichtgidsen
 • Medium
Start gratis chat
medium die
Pascalle
 • Heldervoelend
 • Helderziend
Start gratis chat
medium die
Barend
 • Medium
 • Specialist in droomverklaringen
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
© Medium Kiezen 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement
consult Benieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading!