18 augustus 2022: "Durf te kiezen, durf je koers te wijzigen"

Maandhoroscoop Augustus 2022

Maandhoroscoop Augustus 2022

Augustus is de maand om taken af te strepen van de takenlijst. Dit komt mede door het begin van het Maagdseizoen. Augustus is daarnaast de maand waarin we alvast terugkijken op het afgelopen jaar. Wat is er allemaal veranderd? Welke doelen zijn wel of niet behaald? Aan de hand daarvan kunnen nieuwe doelen worden opgesteld.


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

De maand Augustus

Augustus is de maand van de Leeuw en de Maagd. Augustus wordt ook wel oogstmaand genoemd, maar is officieel vernoemd naar de Romeinse keizer Gaius Julius Caesar. Hij werd ook wel Octavianus of Augustus genoemd. Voor de vernoeming van de maand naar keizer Augustus, stond de maand augustus bekend als Sextilis. In België is 15 augustus een officiële feestdag, die ook wel Halfoogst wordt genoemd.


Maandhoroscoop steenbok augustus

Voor de Steenbok lijkt deze maand je gezin belangrijk te zijn. Je bent je er wel degelijk van bewust at jij je gezin nodig hebt om bepaalde doelen in je leven te bereiken. Daarnaast lijk je meer bezig te zijn met je carrière. Om te zorgen dat je energie op peil blijft, lijkt het goed voor je te zijn door gebruik te maken van lichaamsbeweging zoals wandelen.

Liefde en relaties

De Steenbok kan zich normaal wat gereserveerd opstellen. Toch lijkt dit in augustus geen optie te zijn. Het is binnen je relaties nodig om je open en emotioneel op te stellen. Laat je gevoelens maar zien. Ook al voelt dit eerst misschien ongemakkelijk, lijkt het wel zijn vruchten af te werpen. Het lijkt niet de maand te zijn voor nieuwe contacten, maar juist om de contacten die het dichtst bij je staan te versterken.

Zoals al eerder benoemd lijkt je gezin en familie belangrijk voor je te zijn deze maand. Mede hierdoor ben je gevoelig voor meningsverschillen en kleine conflicten. Je spant je er voor in om te voorkomen dat dit uitdraait op serieuze problemen.

Carrière en financiën

Je gezin lijkt een grote rol te spelen in je carrière, doordat ze je motiveren en stimuleren. Hierdoor ben je in staat om een professionele ontwikkeling te ondergaan.

Op het gebied van financiën lijkt deze maand iets pittiger te zijn dan normaal. Toch lijkt het aan het eind van de maand wel weer op te knappen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Waterman augustus

Voor de Waterman lijkt augustus vooral om relaties en zichzelf te draaien. De combinatie hierin doet ook veel deze maand. Je lijkt niet helemaal te weten wat je wilt binnen je relaties. Je zult eerst op zoek moeten gaan naar jezelf. Wie ben jij en wat wil je? Pas dan weet je wat je van anderen verwacht binnen een relaties. Deze maand lijkt het er dan ook op dat je echt aan jezelf gaat werken, je wilt jezelf positief veranderen.

Liefde en relaties

Het lijkt erop dat de Waterman in een relatie het pittig kan krijgen. Dit lijkt vooral te ontstaan doordat je de mening van je partner niet voldoende accepteert en/of waardeert. Doordat de Waterman aan zichzelf werkt, lijkt hij aan het einde van de maand ook het gedrag in zijn relatie positief te gaan veranderen. De single Waterman zal ook eerst aan zichzelf moeten werken, voor hij een relatie aangaat.

Binnen de familie lijkt er vooral een gespannen sfeer te hangen doordat jij een negatieve invloed hebt. Gelukkig zal dit je ook duidelijk worden dor het werken aan jezelf.

Carrière en financiën

Het lijkt erop dat je de afgelopen periode niet altijd leuk bent geweest. Hierdoor zijn er wellicht wat wrijvingen ontstaan op het werk. Augustus lijkt de goede tijd om de relaties met je collega’s te verbeteren en waar nodig excuses te maken.

Op financieel gebied lijkt er weinig te veranderen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Vissen augustus

Voor de Vissen lijkt het in augustus vooral te draaien om relaties. Daarnaast lijken je gezin en je ambities op het gebied van carrière ook prioriteit te krijgen. Het is belangrijk om deze maand je emoties toe te laten. Ook lijkt het van belang te worden om echt te weten waardoor jij aangetrokken voelt door anderen. Het lijkt erop dat de dingen die je al hebt geleerd over relaties zijn vruchten gaat afwerpen in een spirituele relatie.

Liefde en relaties

Voor de Vissen in een relatie zullen er meerdere conflicten voordoen. Toch zal het niet moeilijk zijn om ze op te lossen, mits jij je hier ook voor inzet. Voor de single Vissen lijkt deze maand meer te draaien om het waarom achter relaties, dan het daadwerkelijk aangaan van relaties.

Binnen de familie lijkt het harmonieus te zijn, mede door wederzijds respect.

Carrière en financiën

Je lijkt binnen je carrière bepaalde doelen te behalen. Mede hierdoor krijg je de neiging om anderen te dwingen iets te doen, maar je zult toch echt geduld moeten hebben. Als je geduld hebt, zal dit je veel respect opleveren van anderen.

Op financieel gebied lijkt deze maand niet positief te worden. Je kunt financieel ondersteund worden door familie indien dit nodig is. Zorg er ook voor dat je iets extra’s achter de hand houdt voor moeilijke tijden.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Ram augustus

De Ram is in staat om uitdagingen aan te gaan, maar nadat je ze bent aangegaan, stap je weer door naar de volgende uitdaging. Dit heeft vooral te maken met de onafhankelijke pioniers houding van de Ram. Augustus nodigt je uit om een stapje terug te doen en de details van je uitdaging uit te werken. Dit is niet je sterkste kant, en dus zal samenwerking nodig zijn. Je zult zien dat je er uiteindelijk veel profijt uithaalt!

Liefde en relaties

Voor de singel Ram lijkt het erop dat je relaties kunt vinden in verschillende sociale situaties. De kans is groot dat je gaat genieten van deze relaties, maar de vraag is wel of ze langdurig zijn. De Ram in een relatie is op zoek naar tijd voor elkaar. Als je deze tijd voor elkaar vind, zul je merken dat je nog meer van de liefde geniet.

Binnen de familie lijkt een positieve sfeer te hangen. Je hebt in augustus ook meer de neiging om je familie op te zoeken, maar je familie lijkt er ook meer voor open te staan.

Carrière en financiën

Op het gebied van carrière lijkt augustus niet in je voordeel te zijn, mede doordat je ontwikkeling lijkt stil te staan. Ook hiervoor zul je moeten gaan samenwerken, ditmaal met je collega’s.

Op financieel gebied lijkt augustus een positieve maand te zijn, waar investeringen zijn vruchten gaan afwerpen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Stier augustus

Voor de Stier staat augustus in het teken van familie, vrienden en communicatie. De afgelopen periode heb je niet alleen geduld en doorzettingsvermogen nodig gehad, maar ook een flinke dosis zelfkennis. Het heeft je wellicht moeite gekost om dicht bij jezelf te blijven, maar je lijkt nu wel te weten waar jij energie uit kunt halen. Mede hierdoor kun je deze maand de behoefte hebben om op te trekken met familie en vrienden. Deze maand lijkt je manier van communicatie ook positief en daardoor lijk je zelfs oude meningsverschillen te kunnen oplossen.

Liefde en relaties

Voor de Stier in een relatie lijkt deze maand minder romantisch te zijn dan andere maanden. Ook seksualiteit lijkt op een laag pitje te komen staan. De single Stier lijkt vooral op zoek te zijn naar plezier en niet naar een serieuze relatie.

Binnen de familie kunnen meningsverschillen en conflicten ontstaan. Door jouw houding lijkt het erop dat deze conflicten vrij snel gesust kunnen worden.

Carrière en financiën

Het lijkt erop dat je deze maand de meeste doelen kunt behalen door andere collega’s te ondersteunen.

Op financieel gebied lijken de inkomsten deze maand hoger te zijn dan anders. Desondanks zou het een goed idee zijn om wat aan de kant te zetten. Het lijkt ook niet de maand te zijn voor investeringen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Tweelingen augustus

Voor de Tweelingen lijkt augustus vooral in het teken te staan van sociale contacten. In de afgelopen periode heb je wijze lessen gehaald uit je relaties. Dit heeft je veranderd. Normaal gesproken lijkt het niet bij de Tweelingen te passen om op zoek te gaan naar de diepe betekenis van je relaties en in de diepe emoties van je vriendschap. Desondanks lijkt het erop dat je dit wel hebt gedaan. Je voelt je hier misschien oncomfortabel bij, maar je zult er goed aan doen om je er wel aan over te geven. Probeer niet te veel hooi op je vork te nemen, maar focus je op één ding tegelijk.

Liefde en relaties

De Tweelingen in een relatie lijkt een pittige maand te krijgen. Er lijkt minder romantiek in de relatie te zijn en dit levert naast verminderde seksualiteit ook meer kleine conflicten op. De single Tweelingen lijkt pas aan het eind van de maand bezig te zijn met de liefde. Deze liefde kan zich ontwikkelen in onverwachte hoek, bij kennissen van de familie.

Carrière en financiën

De Tweelingen zal deze maand hard werken en toegewijd zijn, maar lijkt hier weinig voor te worden beloond.

Binnen je financiën lijkt je harde werken juist wel zijn vruchten af te werpen. Dit lijkt vooral te komen doordat je bepaalde doelen hebt behaald. Je lijkt ook de juiste contacten te ontmoeten die je financieel vooruit kunnen helpen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop kreeft augustus

Onder normale omstandigheden kan de Kreeft soms voelen alsof hij wordt overweldigd door zijn emoties. Augustus staat echter in het teken om deze emoties te erkennen. Je bent in staat om alles te voelen en ervaren, ook juist de gevoelige kant van jezelf, zonder jezelf daardoor te laten overweldigen. Dit komt mede doordat je in augustus meer zelfdiscipline ervaart en je hierdoor voor jezelf kunt verantwoorden wat je voelt. Eén van de manieren om dit te doen kan zijn door creatieve zelfexpressie. In augustus kunnen ontmoetingen plaatsvinden die op een positieve manier een impact op je leven gaan hebben. Probeer open te staan voor deze verandering.

Liefde en relaties

De Kreeft in een relatie zal een stabiele maar enigszins saaie maand hebben. Dit komt vooral doordat je veel met jezelf bezig bent, waardoor je minder de tijd neemt voor je relatie. Gelukkig kan een goede relatie dit doorstaan. De single Kreeft lijkt ook om deze reden geen tijd en emotionele ruimte te hebben voor een relatie.

Binnen de familie lijkt het een pittige maand te worden, wat te maken kan hebben met negatieve financiën.

Carrière en financiën

Het lijkt erop dat je deze maand meer taken en verplichtingen krijgt binnen je werk, maar hier nagenoeg niet voor wordt beloond.

Op financieel gebied lijk je een goed overzicht te kunnen bewaren. Hierdoor ben je in staat keuzes te maken die zorgen voor financiële stabiliteit.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Leeuw augustus

Voor de Leeuw lijkt augustus vooral de maand te worden die draait om het vieren van het leven. Je hecht veel waarde aan je innerlijke kind en bent niet bang om dit te uiten. Daardoor ervaar je veel liefde, ben je vrijgevig en heb je een open hart. Dit alles past geheel natuurlijk bij jou. Jij geniet het meest van het leven als je jouw innerlijke kind kunt laten zien aan anderen! Halverwege de maand lijken er mogelijkheden te zijn waarbij jij voor jezelf moet afvragen of je hier plezier uit kunt halen en of dit bij je ware aard past. Zo ja, pak die kansen dan vooral aan.

Liefde en relaties

De Leeuw in een relatie lijkt een pittige maand te krijgen door miscommunicatie en meningsverschillen. Gelukkig lijkt het aan het einde van de maand te verbeteren en zijn jullie in staat om weer meer tot elkaar te komen. De single Leeuw lijkt geen behoefte te hebben in het aangaan van een nieuwe relatie.

Je gezin blijft ook in augustus op de eerste plaats staan en jij zorgt voor harmonie binnen de familie.

Carrière en financiën

Er lijken wat veranderingen te gaan gebeuren, of je zit midden in de veranderingen. Hierdoor is het eerst even lastig om je draai te vinden, maar uiteindelijk zal het je goed doen. Je harde werken wordt ook gewaardeerd.

Op financieel gebied lijkt het een pittigere maand te worden dan normaal. Gelukkig zijn er van alle kanten mensen die je hierin wel willen ondersteunen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Maagd augustus

Alles wat je het afgelopen jaar hebt gedaan zal deze maand zijn vruchten afwerpen! Augustus is dan ook de maand om egoïstisch te zijn en voor jezelf te kiezen. Je zult deze maand anderen niet nodig zijn om je dromen waar te maken, dankzij de kracht die je bezit. Duik diep in je dromen en verlangens en geniet van alles wat je nu terugkrijgt voor je inspanningen. Augustus voel jij je energiek en je gebruikt deze energie om te kijken hoe je jezelf kunt verbeteren en ontwikkelen. Dit gebruik je uiteindelijk ten goede om anderen te helpen.

Liefde en relaties

De single Maagd lijkt een boeiende maand te krijgen. Je straalt zoveel charme uit, dat mensen zich snel tot jou aangetrokken voelen. Wees er wel van bewust dat niet al deze potentiële partners bij je zullen passen. De Maagd in een relatie zal wel een lastige maand krijgen. De relatie staat even op gespannen voet aangezien jij nu even voor jezelf kiest.

Binnen de familie hangt een positieve en harmonieuze sfeer. Je ontvangt vooral respect van oudere gezinsleden voor de inspanningen die je het afgelopen jaar hebt geleverd.

Carrière en financiën

Je eigen carrière lijkt op een laag pitje te staan, maar je bent wel in staat om anderen verder te stimuleren in hun carrière.

Op financieel gebied lijkt het er ook op dat je de vruchten van je inspanningen plukt. Probeer wat achter de hand te houden voor moeilijkere tijden.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Weegschaal augustus

De Weegschaal lijkt deze maand extra energie te krijgen. Deze energie en een verhoogde assertiviteit kunnen ervoor zorgen dat je veel bereikt. Het lijkt er namelijk op dat de combinatie van deze twee factoren je stimuleert om uitdagingen aan te gaan. Daarnaast lijkt het erop dat je de afgelopen periode bezig bent geweest met wat (vriendschaps-)relaties voor je betekenen en waar je de energie uithaalt binnen deze relaties. Augustus nodigt je uit om een nog diepere connectie aan te gaan met je naasten.

Liefde en relaties

Dankzij de assertiviteit en de charme van de Weegschaal lijkt het voor de single Weegschaal niet zo moeilijk te zijn om anderen aan te trekken. Toch lijkt de Weegschaal deze maand niet op zoek te zijn naar een serieuze relatie. De Weegschaal in een relatie zal in staat zijn zich zorgzamer op te stellen, wat de relatie positief beïnvloed.

Binnen de familie is er sprake van harmonie door een juiste balans en samenwerking.

Carrière en financiën

De Weegschaal bereikt de meeste doelen binnen zijn carrière als hij zich zorgzaam opstelt tegenover zijn collega’s. Push anderen op een liefdevolle manier om hun doelen waar te maken, daar zul jij ook je profijt uithalen.

Op financieel gebied lijkt augustus ook positief uit te pakken, omdat je op bepaalde vlakken financieel inzicht lijkt te krijgen waardoor je de juiste keuzes maakt.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Schorpioen augustus

Voor de Schorpioen lijkt augustus te draaien om carrière, spiritualiteit, religie en vernieuwing. Het lijkt erop dat jij je de afgelopen periode meer hebt afgezonderd. Deze maand ben je er klaar voor om jezelf weer te laten zien. Je wilt laten zien wat je in je mars hebt en over welke capaciteiten je beschikt. Laat je niet afschrikken door hobbels, want zolang jij je focust op je doel zal het niet te veel moeite moeten kosten om die hobbels te overwinnen. Zie het als een uitdaging in plaats van een probleem!

Liefde en relaties

Het lijkt erop dat je ook je capaciteiten op sociaal gebied laat zien. Hierdoor heeft de single Schorpioen meerdere kansen op liefde. Het is mogelijk dat de Schorpioen ook echt verliefd wordt. Seksualiteit lijkt hierin een grote rol te spelen. De Schorpioen in een relatie lijkt zijn relatie ook te versterken door verbeterde sociale vaardigheden. Prille relaties kunnen worden omgezet in iets serieus.

Binnen de familie lijkt het erop dat zich pas aan het einde van de maand problemen zullen voordoen. Dit komt voornamelijk door oudere gezinsleden. Je zult hierin geduld moeten hebben.

Carrière en financiën

Het lijkt erop dat je in staat zult zijn om doelen op het gebied van carrière te behalen en dat je ook nog eens wordt beloond voor je harde werken.

Op het gebied van financiën lijkt het erop dat je de vruchten van eerdere investeringen kunt plukken. Ook lijken er mogelijkheden tot nieuwe investeringen te zijn.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Boogschutter augustus

Het lijkt erop dat de Boogschutter de afgelopen periode bezig is geweest met het grote plaatje en het grote geheel. Deze maand draait het vooral om de details. De kans is groot dat je de afgelopen periode bepaalde vaardigheden hebt geleerd waarmee je aan de slag kunt met de details. Hierin zul je ook bepaalde ontmoetingen hebben, maar je zult al snel de betekenis van deze ontmoetingen kunnen vinden. Je carrière is in augustus ook belangrijk voor je.

Liefde en relaties

Je hebt een volledige toewijding in je zoektocht naar de details en het werken aan je carrière. Vergeet hierin niet je partner en je andere belangrijke naasten te betrekken. Gelukkig lijkt het erop dat aan het eind van de maand relaties weer versterkt worden. De single Boogschutter heeft de meeste kans op liefde als hij op zoek gaat naar de spirituele kant. Binnen de familie lijkt er harmonie en rust te zijn.

Carrière en financiën

Je bent hard aan het werk voor je carrière, maar dit lijkt deze maand ook beloond te worden. Niet alleen door het management, maar ook door het respect wat je krijgt van je naaste collega’s.

Op financieel gebied lijkt het een gunstige maand te kunnen worden. De kans is groot dat jij ervoor kiest om deze financiën te gebruiken voor liefdadigheid. Je haalt hier veel voldoening uit en zult ook veel mensen hiermee kunnen helpen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

 


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Horoscoop
blank

Dit artikel is geschreven door Anoek Winkel

Anoek Winkel, 25 lentes jong. Ik werk als begeleider binnen de justitiële zorg en in mijn vrije tijd schrijf ik veel. Ik schrijf verschillende artikelen, columns en blogs en schreef een boek met de titel Alfrún. In alles wat ik schrijf en publiceer staat spiritualiteit op de voorgrond (in geval van het boek natuurlijk in fantasievorm). Ik geloof namelijk dat er meer is in deze wereld dan wat wij met het blote oog kunnen zien.

blank

Benieuwd naar je toekomst? Ontvang een gratis reading!

Meld je gratis aan
medium die
Sanne & Suus
 • Pendelen
 • Relatie Coach
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Glenn
 • Astroloog
 • Specialist in droomverklaringen
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Silvie & Mark
 • Astroloog
 • Heldervoelend
 • Helderziend
Start gratis chat
medium die
Yildou
 • Heldervoelend
 • Helderziend
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Alix
 • Engelenreader
 • Lichtgidsen
 • Medium
Start gratis chat
medium die
Pascalle
 • Heldervoelend
 • Helderziend
Start gratis chat
medium die
Barend
 • Medium
 • Specialist in droomverklaringen
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
© Medium Kiezen 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement
consult Benieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading!