5 juli 2022: "Durf te kiezen, durf je koers te wijzigen"

Maandhoroscoop September 2022

Maandhoroscoop September 2022

September is over het algemeen een verraderlijke maand. Een positief gevoel deze maand kun je vooral vinden in relaties. Dit is het moment om je liefde-, vriendschaps- en familierelaties te versterken. Uit je waardering! Het is ook de maand om stil te staan bij de toekomst. Toch is het in september vaak lastig om je gevoelens te uiten, omdat je gedachtes en gevoelens in de war kunnen raken. Geduld en kalmte zijn van belang in september.


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

De maand September

September is de maand van de Maagd en de Weegschaal. September wordt ook wel herfstmaand, vruchtmaand of fruitmaand genoemd. In de Romeinse kalender was september de zevende maand van het jaar, wat de herkomst van de naam verklaard. September komt namelijk van het Latijnse woord ‘septem’, wat zeven betekent.


Maandhoroscoop steenbok september

Je lijkt te gaan worden verrast door plotselinge mogelijkheden en nieuwe ideeën. Creatieve expressie speelt hierin een grote rol. Maak gebruik van je talenten om doelen te bereiken. Het lijkt erop dat vaste patronen en ideeën moeten worden doorbroken. Je kunt inspiratie vinden en je horizon verbreden door onder andere op zoek te gaan naar het spirituele of juist het lezen van een boek. Wees eerlijk tegen jezelf over wat je echt nodig hebt.

Liefde en relaties

De Steenbok in een relatie lijkt moeite te hebben om de juiste balans te vinden. Je streeft je persoonlijke ambities na en hebt daarnaast ook nog professionele verplichtingen, maar vergeet niet om tijd vrij te maken voor de liefde. De single Steenbok lijkt vrij snel in serieuze relaties te stappen. Er lijkt namelijk een kans te zijn op een liefde op het eerste gezicht. De single Steenbok zoekt genegenheid.

Binnen de familie ontstaan miscommunicaties met oudere familieleden. Dit heeft gevolgen op de sfeer binnen de familie en dit zal ook wee gevolgen hebben, vooral op kinderen. Probeer miscommunicaties op te lossen voor ze echte problemen veroorzaken.

Carrière en financiën

Het wordt deze maand lastig om doelen te bereiken, omdat je weinig ondersteuning voelt van zowel je collega’s als je familie.

Je carrière lijkt wel een positieve financiële positie te bevorderen. Onverwachte inkomsten hebben hier deze maand wellicht ook invloed op.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Waterman september

Laat de vluchtige twijfels los, want je lijkt meer te bereiken met acties. Gebruik je hart en je gevoel om de juiste keuzes te maken. Er lijken kansen te ontstaan, ook kansen die je voorheen hebt laten liggen. Plekken en ontmoetingen uit het verleden lijken terug te komen, maar nu in een ander perspectief. De focus lijkt te liggen op de levensrichting die je uitstippelt. Het lijkt erop dat je dit niet ver van huis hoeft te zoeken, maar dat de juiste persoon om dit te stimuleren dichterbij is dan je denkt.

Liefde en relaties

De Waterman in een relatie lijkt een romantische maand tegemoet te gaan. Niet alleen is het romantisch en harmonieus, er lijkt ook veel passie te zijn. De single Waterman vind de liefde op onverwachte plekken, die een spirituele aard lijken te hebben.

Binnen de familie lijken conflicten te ontstaan, mede door miscommunicaties. Het zal veel energie vragen om de conflicten en problemen op te lossen, maar dat is wel nodig om de familiesfeer weer positief te maken.

Carrière en financiën

Je focus ligt deze maand op zelfontwikkeling, niet op professionele ontwikkeling. Je werkt hard, maar lijkt er weinig waardering voor terug te krijgen. Je lijkt ook weinig ondersteuning te ontvangen van collega’s.

Ondanks dat je geen financiële waardering binnen je carrière ervaart, lijkt er wel een gestage geldstroom te zijn. Komt dit door juiste investeringen? Je duidelijke communicatie helpt in ieder geval wel.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Vissen september

Voor de Vissen lijken persoonlijke ambities deze maand centraal te staan. September stimuleert je tot creatieve zelfexpressie, maar dit kun je lastig vinden. Het advies is om diep in jezelf te kijken en te kijken wat goed bij je past. Het kan zijn dat jij het gevoel hebt dat je je in een sleur bevindt, terwijl je juist op zoek bent naar opwinding. Toch lijkt het erop dat het van belang is om rustig en stap voor stap te handelen. De mogelijke uitdaging vind je in huidige relaties en nieuwe vriendschappen. De kans is groot dat je spiritueel uitgedaagd gaat worden.

Liefde en relaties

Het lijkt erop dat september financiële zorgen met zich meebrengt, wat de relatie van de Vissen onder druk zet. De single Vissen lijkt niet het geduld te hebben om een langdurige en diepgaande relatie aan te gaan, terwijl er wel mogelijkheden zijn tot kortstondige relaties.

Binnen de familie is een positieve sfeer. Er is onderling sprake van ondersteuning en motivatie. Deze (onbewuste) samenwerking stimuleert de harmonieuze sfeer.

Carrière en financiën

Door de steun van je familie en andere sociale contacten stimuleert je professionele ontwikkeling. Niet alleen ontvang je ondersteuning van je deze contacten, maar ook van je collega’s. Het lijkt erop dat je geen problemen ondervindt om je doelen te behalen.

Op financieel gebied lijkt het niet slim om risicovolle ondernemingen en investeringen aan te gaan. Het lijkt erop dat in september de uitgaven hoger zijn dan normaal en daardoor vraagt het meer energie om de financiën stabiel te houden.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Ram september

De Ram kan een nieuwe energie ervaren. De kans is groot dat je een zelfverzekerd gevoel hebt en je weinig nadenkt over je acties. Met deze energie ben je in staat om nieuwe uitdagingen aan te gaan en je wilt je graag uitdrukken met behulp van je creativiteit. Echter, het lijkt erop dat je creativiteit je even in de steek gaat laten. Dit kan je frustreren, maar het is maar van korte duur. September nodigt je ook uit om onverwerkte zaken uit het verleden op te rakelen en aan te pakken.

Liefde en relaties

De Ram in een relatie lijkt in september een groter wederzijds begrip te hebben. De liefde wordt sterker als je waardering naar elkaar uitspreekt. Je relatie lijkt energieker te zijn, maar in de laatste periode van de maand ook meer passievol. De single Ram lijkt dankzij zijn goede communicatie en assertiviteit goede kansen te maken op een nieuwe liefde.

Binnen de familie lijken problemen te ontstaan met relaties van het andere geslacht. Daarnaast lijken de financiën niet stabiel te zijn, waardoor conflicten ontstaan. Geduld lijkt de sleutel te zijn.

Carrière en financiën

Het lijkt je niet te lukken om doelen binnen je carrière te behalen, mede door problematische relaties met collega’s en leidinggevenden.

Op financieel gebied lijkt het stabiel te zijn. Het lijkt erop dat er hogere uitgaven zijn, maar ook onverwachte inkomsten.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Stier september

September vraagt een flexibele houding, wat de Stier soms lastig kan vinden. Het is van belang dat je terug gaat naar de basis van je plan of idee. Kijk er opnieuw na en pas je plan aan. Wellicht zie je in dat je plan of idee helemaal niet zo goed lijkt? Wat wil je eigenlijk precies bereiken? Uiteindelijk biedt een stap achteruit doen in dit geval de mogelijkheid om sneller vooruit te gaan. September staat ook in het teken van liefde en gezin. Je gebruikt de creatieve energie die je deze maand ontvangt om je liefdesrelatie of gezinsrelaties te versterken en verdiepen.

Liefde en relaties

De relatie van de Stier kan verbetert worden door meer en betere communicatie. Je bent meer bezig met je relatie en je gezin, wat van invloed kan zijn op je relatie. Zet de passie en romantiek even aan de kant en ga voor volledige openheid en communicatie. De single Stier lijkt in kortstondige relaties meer passie te ervaren. Dit zal vooral zo zijn in de eerste helft van de maand.

Binnen de familie hangt een positieve sfeer door ondersteuning en motivatie vanuit oudere gezinsleden.

Carrière en financiën

September lijkt geen positieve maand voor carrièregroei en professionele ontwikkeling, doordat er mogelijk een negatieve wisselwerking is met collega’s. Dit is van invloed op het afmaken van je taken. Geduld lijkt de sleutel te zijn.

Op financieel gebied lijkt er een positieve groei te zijn, mede doordat de uitgaven logischer en beperkter zijn.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Tweelingen september

Iedereen vind iets van jou en de keuzes die je maakt en het is van belang om de mening van anderen los te laten. Deze maand draait het juist om jou. Je bent bezig met het stellen van vragen aan jezelf: over je carrière, over wie je bent en wat je in de toekomst wilt. Dit zijn lastige en serieuze vragen en hier voel je jezelf deze maand mee worstelen. Daarom is het juist van belang dat je de tijd neemt voor jezelf zodat je tot rust kunt komen. Jij mag er zijn, dus wees niet bang om jezelf te laten zien en je mening te uiten, ondanks dat anderen het daar wellicht niet mee eens zijn.

Liefde en relaties

De relatie van de Tweelingen lijkt romantischer en sensueler. Het lijkt ook een positieve maand voor een kort uitstapje samen. De single Tweelingen lijkt meerdere mogelijkheden voor nieuwe liefdes te krijgen, vooral in de laatste week van september. Je hoeft niet ver op zoek te gaan naar de liefde, want de liefde lijkt zich aan te dienen binnen je huidige sociale kring.

Binnen de familie hangt een negatieve sfeer, vooral door miscommunicatie met oudere gezinsleden. Geduld lijkt vooral van belang te zijn om de sfeer weer positief te maken.

Carrière en financiën

Je kunt het deze maand lastig vinden om doelen te behalen, doordat er veel conflicten ontstaan. Daarnaast werk je hard, maar kun je het gevoel hebben dat je hier weinig waardering voor krijgt.

Op financieel gebied lijkt het een positieve maand te zijn, mits je bereid bent om hier hard voor te werken.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop kreeft september

Deze maand wordt je assertiviteit gestimuleerd. Je wilt niet stil zitten en bent klaar om in actie te komen. Je bent zelfs bereid om hiervoor risico’s te nemen. Echter, lijkt het van belang te zijn om juist een stapje terug te doen. Kijk goed naar wat je in de toekomst wilt en bekijk alle risico’s voor je ergens aan begint. Je kunt al deze energie goed gebruiken om te kijken naar hoe jij wilt veranderen en dit daadwerkelijk te gaan doen. In september lijk je genoeg kansen te krijgen om jezelf op een positieve manier te laten zien en om nieuwe ontmoetingen aan te gaan.

Liefde en relaties

De Kreeft in een relatie kan problemen ondervinden in de relatie door zijn carrière. De eerste en laatste week van de maand lijken wel positief en romantisch. De single Kreeft vind mogelijk de liefde op de werkvloer. Prille relaties kunnen deze maand gemakkelijk uiteen vallen, maar dit is ook juist de maand om een nieuwe serieuze relatie aan te gaan.

Binnen de familie hangt een positieve sfeer. Je krijgt ondersteuning van oudere gezinsleden. Daarnaast lijken er regelmatig ontmoetingen te zijn, wat de positieve sfeer stimuleert.

Carrière en financiën

Je voelt je deze maand ondersteund door collega’s, waardoor je doelen gemakkelijker kunt behalen. Er dienen zich mogelijk kansen aan voor hogere financiële beloningen en wellicht zelfs promoties.

Op financieel gebied lijkt er een positieve verandering te zijn door ondersteuning van je familie. Let wel op dat dit de familierelaties niet negatief beïnvloedt.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Leeuw september

Je bent klaar om de wereld te tonen welke talenten je nog meer op de plank hebt liggen, want je voelt je creatief en energiek. September lijkt daar ook de juiste maand voor, want er lijken verschillende mogelijkheden voor verandering te zijn. Geloof hierbij niet alleen in jezelf, maar ook in anderen. Hoe lastig dit soms ook is. Je lijkt je deze maand goed te voelen bij mensen met verschillende achtergronden en culturen, omdat dit je kijk op de wereld vergroot.

Liefde en relaties

De relatie van de Leeuw zal vooral na de eerste helft van de maand positief zijn. Er is dan sprake van romantiek, vreugde en passie. De single Leeuw lijkt meerdere mogelijkheden te krijgen om nieuwe relaties aan te gaan. Het lijkt er zelfs op dat je hiervoor niet ver hoeft te zoeken.

Binnen de familie lijkt een negatieve sfeer te hangen. Er is sprake van miscommunicatie en conflicten. Het kost je moeite om niet betrokken te raken bij conflicten die niet op jou van toepassing zijn.

Carrière en financiën

Er lijkt geen positieve sfeer te zijn op de werkvloer, wat ervoor zorgt dat het je moeite kost om je doelen te behalen. Probeer zelf positief te blijven en probeer de relaties met je collega’s zo positief mogelijk te houden.

Op financieel gebied lijkt september positief te zijn. Dit komt mede doordat je een goed financieel inzicht lijkt te hebben. Ook zijn er wellicht inkomsten uit onverwachte bronnen, misschien oude investeringen?

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Maagd september

De Maagd houdt van zekerheid, maar toch lijkt het deze maand van belang om belangrijke beslissingen af te wachten. Het is van belang om een hernieuwde balans te vinden tussen rationeel denken en je gevoel. Je hebt ambitie en inspiratie en bent misschien van plan om een nieuwe richting in te slaan. Halverwege de maand komt een oud idee weer boven dwarrelen, maar nu met een geheel nieuwe kijk. Dit wordt gestimuleerd door de planeten, want met de komst van de maan halverwege de maand wordt een nieuw begin gestimuleerd. Zo komt je zekerheid wellicht toch nog op je pad. Vertrouw op jezelf!

Liefde en relaties

De Maagd in een relatie ervaart meer passie. Halverwege de maand komt je relatie op een lager pitje te staan doordat andere dingen meer aandacht van je vragen. De single Maagd lijkt weinig kansen op nieuwe liefde te vinden, behalve in de eerste week van de maand. Probeer niet van een prille relatie direct iets serieus te maken, daar is deze maand niet geschikt voor.

Binnen de familie lijken er conflicten te zijn met oudere gezinsleden waardoor er een negatieve sfeer hangt. Het is van belang je diplomatiek op te stellen om problemen op te kunnen lossen.

Carrière en financiën

Je zult deze maand hard moeten werken, maar dan ervaar je wel professionele groei en vooruitgang. Je krijgt steun van je collega’s en er hangt een positieve sfeer op de werkvloer.

Op financieel gebied lijkt het van belang te zijn om te vertrouwen op je intuïtie voor een positieve maand.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Weegschaal september

Aan het begin van het jaar zijn er veranderingen in gang gezet op het gebied van carrière en verantwoordelijkheid. Je voelt je soms te verantwoordelijk, probeer dat gevoel los te laten! Je kunt het prettig vinden om je bezig te houden met alles in en rond het huis, waardoor je je mogelijk specialer voelt. Er zijn verschuivingen in waar je waardering ligt en hoe je naar jezelf kijkt. Mede hierdoor kun je anderen meer bieden, doordat je zelf beter in je vel zit.  September is ook de tijd voor het sociale: versterk oude relaties en kijk uit naar nieuwe ontmoetingen.

Liefde en relaties

De relatie van de Weegschaal lijkt ook te gaan veranderen. Er ontstaan meer emotionele harmonie en wederzijds begrip. De single Weegschaal lijkt nu niet echt op zoek te zijn naar een relatie, omdat sociale contacten (vriendschappen en familie) nu belangrijker lijkt.

Binnen de familie lijken er problemen ontstaan door invloeden van buitenaf. Hierdoor ontstaan conflicten. Kalm blijven is belangrijk om de sfeer weer positief te maken.

Carrière en financiën

Je lijkt weliswaar je best te doen op carrièregebied deze maand, maar je lijkt er weinig voor terug te krijgen. Je hebt het gevoel dat er weinig ondersteuning is van collega’s en de relatie tussen jou en je collega’s staat misschien zelfs op slechte voet.

Op financieel gebied lijkt september een goede maand te zijn. Er is een kans dat je geld krijgt uit onverwachte hoek. Je hebt een goed financieel inzicht en bent hierdoor wellicht in staat om wat geld opzij te zetten.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Schorpioen september

De afgelopen tijd lijk je nieuwe lessen te hebben geleerd. Het lijkt erop dat je nu de kans hebt om de nieuwe lessen te integreren en combineren met je oude zelf. Dit wordt niet gemakkelijk, want het is hard werken maar je zult er wel profijt van hebben. Er lijken ook oude uitdagingen op je pad te komen, maar aangezien je veel energie lijkt te hebben deze maand is er nu een goede kans om deze uitdagingen aan te gaan. Je verwachtingen, doelen en idealen gaan centraal staan.

Liefde en relaties

De Schorpioen in een relatie lijkt het in de eerste helft van de maand pittig te hebben. Dit komt vooral door tegenstrijdigheden in jullie relatie. Gelukkig is er in de tweede helft van de maand meer begrip voor elkaar en is er weer ruimte voor romantiek. De single Schorpioen lijkt op zoek te zijn naar een serieuze relatie. Kansen bieden zich aan in onverwachte sociale contacten.

Binnen de familie is een harmonieuze sfeer door ondersteuning en respect voor elkaar.

Carrière en financiën

Binnen je carrière lijk je goed contact te hebben met je collega’s. Dit is van belang bij het behalen van je doelen. Er lijken ook uitdagingen en wellicht financiële beloningen en/of promoties op de loer te liggen.

Op financieel gebied lijkt het erop dat eerdere investeringen nu hun vruchten afwerpen. Er is ook kans op een geldstroom uit een onverwachte hoek.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Boogschutter september

Voor de Boogschutter lijkt september onder andere in het teken te staan van carrière. Er lijken namelijk veranderingen aan te komen, vanwege nieuwe uitdagingen op je pad. Je probeert je wellicht vast te houden aan de positie die je nu hebt verworven, maar het aangaan van een nieuwe uitdaging kan juist goed voor je zijn. Je intuïtie lijkt het opnieuw bij het juiste eind te hebben, dus ga vooral op je gevoel af deze maand.

Liefde en relaties

De Boogschutter in een relatie lijkt een harmonieuze maand tegemoet te gaan, waarin romantiek en passie voorop staan. De single Boogschutter lijkt de liefde te vinden in culturele omstandigheden. Er is een grote kans dat de liefde die op je pad komt aanhankelijk zal zijn.

Binnen de familie lijken er conflicten te zijn tussen verschillende oudere familieleden. Dit zorgt voor een negatieve sfeer binnen de familie.

Carrière en financiën

Aangezien voor de Boogschutter september in het teken staat van carrière, is het dan ook niet zo verwonderlijk dat je een grote professionele groei lijkt te doorstaan. Dit zal niet gemakkelijk zijn, want deze groei ontstaat door het aangaan van uitdagingen. Gelukkig krijg je steun van je collega’s.

Op financieel gebied lijk je een goede maand te krijgen, mede door het aangaan van uitdagingen. Je bent niet bang om risico’s te nemen en investeringen te doen, maar ga hier wel verstandig mee om.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

 


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Horoscoop
blank

Dit artikel is geschreven door Anoek Winkel

Anoek Winkel, 25 lentes jong. Ik werk als begeleider binnen de justitiële zorg en in mijn vrije tijd schrijf ik veel. Ik schrijf verschillende artikelen, columns en blogs en schreef een boek met de titel Alfrún. In alles wat ik schrijf en publiceer staat spiritualiteit op de voorgrond (in geval van het boek natuurlijk in fantasievorm). Ik geloof namelijk dat er meer is in deze wereld dan wat wij met het blote oog kunnen zien.

blank

Benieuwd naar je toekomst? Ontvang een gratis reading!

Meld je gratis aan
medium die
Sanne & Suus
 • Pendelen
 • Relatie Coach
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Glenn
 • Astroloog
 • Specialist in droomverklaringen
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Silvie & Mark
 • Astroloog
 • Heldervoelend
 • Helderziend
Start gratis chat
medium die
Yildou
 • Heldervoelend
 • Helderziend
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Alix
 • Engelenreader
 • Lichtgidsen
 • Medium
Start gratis chat
medium die
Pascalle
 • Heldervoelend
 • Helderziend
Start gratis chat
medium die
Barend
 • Medium
 • Specialist in droomverklaringen
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
© Medium Kiezen 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement
consult Benieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading!