18 juli 2024: "Durf te kiezen, durf je koers te wijzigen"

Maandhoroscoop November 2023

Maandhoroscoop November 2023

In november worden de dagen nog korter en het gevolg is dat we over minder energie beschikken. Onze stemming past zich aan, aan de natuur. Ondanks dat we het gevoel hebben dat we over minder energie beschikken, lukt het wel om doelen te behalen. Omdat geen enkele uitdaging uit de weg gegaan wordt, is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. We ondergaan groei en verandering, waarin we terugkijken op onze fouten en deze accepteren zodat we door kunnen met de toekomst.


De maand November

November is de maand van de Schorpioen en de Boogschutter. De naam november danken we aan het Latijnse woord ‘novem’, wat negen betekent. In de Romeinse kalender was november de negende maand van het jaar. November wordt ook wel bloedmaan, nevelmaand of slachtmaand genoemd. Op 1 november wordt Allerheiligen gevierd en op 2 november Allerzielen. Op 11 november vieren we Sint-Maarten.


consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Maandhoroscoop steenbok november

November lijkt voor de Steenbok een maand waarin tevredenheid heerst. Positieve keuzes die je in het verleden hebt gemaakt, hebben nog steeds een doorwerking op het heden. Desondanks is je pad niet helemaal duidelijk. November daagt je uit om eens goed te onderzoeken of je relaties (persoonlijk en professioneel) wel een positieve uitwerking op je hebben. Dit is ook de tijd om voor jezelf te kijken waar je grenzen liggen en te onderzoeken wat je nodig hebt.

Liefde en relaties

De laatste week van de maand staat voor de Steenbok in een relatie, de relatie op een laag pitje. De rest van de maand lijkt de relatie van de Steenbok juist vol te zijn van romantiek. De single Steenbok krijgt openingen voor relaties in de eerste helft van de maand. Deze relaties zullen te vinden zijn via andere sociale contacten.
In de familie is het een roerige maand, waar de familierelaties last hebben van externe invloeden. Vooral de relatie met oudere gezinsleden komt onder druk te staan.

Carrière en financiën

De Steenbok lijkt weinig beloning te krijgen voor zijn harde werken. Het contact met collega’s is deze maand moeilijk en dit zorgt er mede voor dat het lastig lijkt om professionele doelen te behalen.
Op financieel gebied lijkt deze maand vol uitdagingen te zijn. Je bent niet bang om deze uitdagingen aan te gaan, maar je roekeloosheid kan ervoor zorgen dat deze uitdagingen omzetten tot problemen. Probeer eerst goed stil te staan bij je financiële keuzes, voor je knopen doorhakt.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Waterman november

Voor de Waterman lijkt de maand in het teken te staan van persoonlijke doelen en carrière. Je zult waarschijnlijk een sterk gevoel krijgen van doorzettingsvermogen en behoefte kunnen krijgen om doelen te realiseren. Je kunt ideeën krijgen die onmogelijk lijken, maar houdt deze ideeën toch nog even vast. Het is namelijk ook de maand om jouw originaliteit en creativiteit te uiten. Laat destructieve gedachten en relaties los, zodat jij je doelen kunt behalen. November is ook de maand waarin je de mogelijkheid krijgt positieve contacten aan te gaan, waar je veel voordeel uit kunt gaan halen.

Liefde en relaties

De Waterman in een relatie zal een sensuele en romantische maand tegemoet gaan, mits hij ervoor zorgt dat professionele problemen niet van invloed zijn op de relatie. De single Waterman heeft een goede en duidelijke communicatie, waardoor hij kansen lijkt te vinden in de liefde. De liefde lijkt vooral gevonden te worden in de eigen sociale kring.
Binnen de familie lijkt de relatie met oudere gezinsleden moeizaam te gaan. Dit kan veroorzaakt worden door financiële problemen.

Carrière en financiën

De Waterman lijkt op professioneel gebied geen moeite te hebben met het behalen van doelen. November staat voor de Waterman dan ook in het teken van groei.
Op financieel gebied kan de maand onrustig worden. Weliswaar lijkt er een positieve geldstroom te zijn, maar hiervoor zul je wel hard moeten werken. Dit is niet de maand om risico’s te nemen en het lijkt verstandig om uitgaven waar mogelijk te beperken.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Vissen november

De Vissen kan in november worden uitgedaagd om risico’s te nemen. Je hebt hier verschillende ideeën voor en je intuïtie is goed genoeg om te onderzoeken welke risico’s juist lijken te zijn om aan te gaan. November is ook de maand waarin de Vissen zichzelf waarschijnlijk tegen gaat komen, zodat hij kan gaan groeien. Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn mogelijk door een positieve stand van de planeten. Jij ontdekt wie je echt wilt zijn en wat je wilt doen. Je eigen individualiteit en creativiteit komt naar voren en je zult destructieve gedachten en personen los moeten laten om jezelf echt te kunnen ontwikkelen.

Liefde en relaties

De Vissen in een relatie lijkt een turbulente maand tegemoet te gaan, maar aan passie en romantiek is geen gebrek. De single Vissen kan zich wat agressief voelen ten opzichte van het aangaan van relaties, maar het advies is om het juist op zijn beloop te laten.
Binnen de familie lijkt een negatieve sfeer te hangen. Er heersen meningsverschillen en er kan sprake zijn van conflicten. Vooral kinderen lijden hieronder. Probeer harmonie te creëren door problemen onderling proberen op te lossen.

Carrière en financiën

Je zult deze maand ondersteund worden door je naasten. Je relaties met je collega’s lijken ook positief te zijn. Dit zorgt er mede voor dat na de eerste helft van de maand je carrière lijkt te verbeteren.
Op financieel gebied lijken er mogelijkheden aan te dienen voor financiële groei. Dit lijkt te komen uit onverwachte bronnen, zoals eerdere investeringen.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Ram november

Voor de Ram lijkt seksualiteit en lust de hoofdrol te spelen deze maand. Het is ook de maand om te investeren in je huidige relaties. Je hebt namelijk de mogelijkheid om niet alleen op seksueel gebied, maar ook op psychologisch, intellectueel en filosofisch gebied een sterke connectie te maken met anderen. De hoofdvraag is wel: ‘Wat heb jij nodig uit een relatie, wat verwacht je van een relatie en wat ben je zelf bereid om er voor op te geven en/of in te investeren?’ Wellicht ben je normaal gewend om een stap voor te blijven op anderen. Deze maand draait om aanpassingen. Een beetje water bij de wijn. Dit versterkt je relaties en daar zul je zelf profijt van hebben.

Liefde en relaties

De Ram in een relatie lijkt over het algemeen een positieve maand tegemoet te gaan. Er kunnen kleine onzekerheden ontstaan door onder andere miscommunicaties. Desondanks is er mogelijkheid tot romantiek en sensualiteit. De single Ram lijkt een agressieve houding aan te nemen ten opzichte van de liefde. Desondanks lijken er wel verschillende kansen voor te doen.
Binnen de familie hangt een positieve en hartelijke sfeer deze maand.

Carrière en financiën

De Ram lijkt deze maand mogelijkheden te krijgen voor professionele groei en ontwikkeling. Je zult hierbij ondersteuning krijgen van collega’s.
Op financieel gebied lijk je een pittige maand te krijgen. Het advies is dan ook om risico’s uit de weg te gaan. Probeer de uitgaven zoveel mogelijk te beperken, aangezien de kans groot is dat de geldstroom lager is dan normaal.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Stier november

De Stier kan deze maand op zoek zijn naar confrontaties. Dit komt door de stand van de planeten die passie en verlangen versterken. Je bent dus niet bewust op zoek naar de confrontaties, maar je lijkt op zoek te zijn naar de intimiteit en connectie die ontstaat bij de confrontatie. Probeer negatieve emoties los te laten en voorkom dat je naar deze emoties gaat handelen.

Liefde en relaties

De relatie van de Stier lijkt te worden beïnvloed door professionele problemen en verplichtingen. Gelukkig blijft de communicatie in je relatie wel sterk, wat juist nu van belang is. Na de eerste helft van de maand vinden romantiek en sensualiteit hun weg weer terug naar je relatie.

De single Stier heeft vooral kansen op liefde in de eerste helft van de maand. Je lijkt krachtig over te komen en dit is van positieve invloed op de kansen die zich aandienen.
Binnen de familie ontstaat wrijving. Sommige familieleden krijgen het gevoel dat ze op hun teentjes moeten lopen. De sleutel is rust en kalmte, om te voorkomen dat jij je in conflicten mengt.

Carrière en financiën

Binnen de carrière van de Stier lijkt er stagnatie te zijn. Er is geen positieve sfeer op de werkvloer en je krijgt weinig financiële beloning voor je harde inzet. Daarnaast ontvang je ook weinig ondersteuning van je collega’s. Mede daardoor vind je het soms lastig om doelen te behalen en taken op tijd af te hebben.
Op financieel gebied lijkt het erop dat er hard gewerkt moet worden om de financiën stabiel te houden.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Tweelingen november

De Tweelingen kan het deze maand lastig vinden om routineklusjes af te ronden. Je kunt namelijk snel een gevoel van verveling krijgen. Stress is direct van invloed op je lichamelijke gesteldheid en kan maagklachten en hoofdpijn veroorzaken. Probeer te onthouden dat je je wel prettig zult voelen nadat je de routineklusjes hebt afgerond. Het is ook de maand om te kijken naar zelftransformatie. Hierbij is het belangrijk om te kijken of je zowel op fysiek niveau als op mentaal niveau nog voldoende functioneert. Of is het nodig om je levensstijl aan te passen en op weg te gaan naar zelftransformatie?

Liefde en relaties

De relatie van de Tweelingen lijkt romantisch te zijn. Dit komt mede doordat er goede en duidelijke communicatie tussen jou en je partner is. Let op dat problemen binnen je carrière niet van invloed gaan zijn op je relatie. De single Tweelingen kan zich deze maand krachtiger voelen dan normaal. In de eerste helft van de maand lijken er verschillende kansen op liefde te zijn. Deze kansen lijken voort te komen uit bestaande sociale contacten.
Binnen de familie lijkt een negatieve sfeer te hangen, die vooral lijkt te ontstaan door meningsverschillen tussen familieleden van het andere geslacht.

Carrière en financiën

De Tweelingen lijkt deze maand professionele doelen gemakkelijk te bereiken. Je zult geen moeite hebben om je werkzaamheden af te ronden en je bent zelfs in staat om je collega’s te ondersteunen.

Op financieel gebied lijkt vooral de eerste helft van de maand positief te zijn. Het lijkt erop dat je de vruchten van eerdere investeringen kunt plukken.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop kreeft november

De Kreeft lijkt in november een sterke aantrekkingskracht te hebben. Daarnaast zul je waarschijnlijk ook een sterke verbeeldingskracht hebben die je creatieve talenten omhoog haalt. November is ook de maand waarin het van belang is om te kijken naar je eigen verantwoordelijkheid. Waar kun jij de verantwoordelijkheid nemen en dragen? Probeer er op te letten dat je eerst naar jezelf kijkt, voor je de schuld geeft aan een ander. Het draait hier niet alleen om taken, maar ook om je emoties. Hoe staat het ervoor met je emotionele welzijn?

Liefde en relaties

In de eerste helft van de maand kan de relatie van de Kreeft beïnvloed worden doordat jullie niet op één lijn lijken te zitten. Dit zorgt voor meningsverschillen en discussies. In de tweede helft van de maand lijken jullie de romantiek te hervinden. De single Kreeft lijkt kansen voor liefde te krijgen. In eerste instantie lijken deze relaties voornamelijk voor de fun, maar ze bieden wellicht wel meer dan dat.

Binnen de familie lijkt in november een hartelijke en prettige sfeer te zijn, waarin ondersteuning het sleutelwoord zal zijn.

Carrière en financiën

Er lijkt voor de Kreeft een prettige werkomgeving te zijn deze maand. Je zult waarschijnlijk in staat zijn je doelen te behalen, omdat je niet bang lijkt te zijn om de hulp van collega’s te vragen.

Op financieel gebied lijken miscommunicaties en meningsverschillen te zijn, doordat je wellicht de neiging hebt om onnodig veel geld uit te geven.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Leeuw november

De planeten zullen er deze maand voor zorgen dat het meer gefocust is op je basis. Introspectie en reflectie lijken deze maand de sleutelwoorden te zijn. Het lijkt minder van belang te zijn om je te focussen op sociale contacten. In plaats daarvan lijkt het van belang je te focussen op jezelf, je partner en je gezin. De planeten staan wel zo dat jij je waarschijnlijk meer energiek voelt en het zal goed voor je zijn om dit fysiek te uiten.

Liefde en relaties

De Leeuw in een relatie lijkt vooral in de eerste helft van de maand een turbulente maand tegemoet te gaan. Dit lijkt mede te worden veroorzaakt door familieomstandigheden. De single Leeuw lijkt weliswaar kansen te vinden voor de liefde, maar uiteindelijk lijken deze relaties niet goed voor je te zijn.
Binnen de familie lijken conflicten te ontstaan met oudere familieleden, wat zorgt voor een negatieve sfeer. Vooral kinderen en jongeren hebben last van deze situatie. Om de familieproblemen op te lossen zul je tactvol moeten zijn.

Carrière en financiën

Binnen je carrière lijk je te botsen met collega’s en management. Je hebt hier moeite mee, want je zult hard moeten werken om je doelen te kunnen behalen. Desondanks zal de beloning hetzelfde zijn, ondanks je extra inzet.
Op financieel gebied lijken er meningsverschillen of conflicten te ontstaan met je partner. Dit is lastig, want de geldstroom lijkt wel sterk te worden deze maand.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Maagd november

De Maagd lijkt zich het afgelopen jaar behoorlijk te hebben ontwikkeld. Daar waar de planeten eerst zorgden voor vastberadenheid, stimuleren de planeten nu juist het enthousiasme en optimisme. Probeer de details eens los te laten deze maand. Soms lijk je de grote vreugden te missen doordat je te gefocust bent op de details! Zet eens een stapje terug en bekijk het grote geheel. Er lijkt een keuze op je pad te komen en je zult hulp zoeken bij anderen om deze keuze te maken. Het ware antwoord ligt in jezelf. De uiteindelijke beslissing lijkt goed voor je te zijn.

Liefde en relaties

De maagd voelt zich waarschijnlijk meer agressief dan normaal en dit kan de relatie van de Maagd beïnvloeden. Je relatie lijkt in november turbulent te worden. Probeer je diplomatiek op te stellen en de energie de goede richting op te sturen. De single Maagd lijkt vooral in de eerste helft van de maand kansen te vinden.
Binnen de familie lijkt in november een positieve en harmonieuze sfeer te verwachten, waarin men elkaar ondersteunt en helpt.

Carrière en financiën

In november lijken er voor de Maagd onverwachte veranderingen aan te komen binnen de carrière. Er zal waarschijnlijk veel van je gevraagd worden: hectiek en snelheid staan centraal. Dit kun je lastig vinden, want jij bent zorgvuldig. Hierdoor lukt het je niet altijd doelen op tijd te behalen. Op het gebied van financiën lijkt het een stabiele maand te worden.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Weegschaal november

De Weegschaal lijkt vooral krachtig te zijn in de eerste helft van de maand. De relaties met je liefde en je collega’s zullen moeizaam kunnen verlopen deze maand. Dit zorgt er wellicht wel voor dat je nog meer de waarde van relaties in gaat zien. Daarom is het van belang deze maand te investeren in relaties op alle gebieden.

Liefde en relaties

De eerste helft van de maand lijkt voor de Weegschaal in een relatie communicatie nog meer van belang. Harmonie zal er alleen zijn als je tijd voor elkaar vrij maakt. De single Weegschaal lijkt wel kansen op liefde te hebben, maar er lijken geen serieuze relaties in te zitten. Het is allemaal wat voor de fun. Over het algemeen lijkt voor de Weegschaal de liefde complex te zijn deze maand.

Binnen de familie kunnen conflicten ontstaan door miscommunicatie, vooral met oudere gezinsleden. Om de familiesfeer stabiel te maken, zul je er veel tijd en energie in moeten stoppen.

Carrière en financiën

Er lijkt voor de Weegschaal een moeizame en negatieve sfeer op de werkvloer te zijn. Dit zorgt er mede voor dat het je niet altijd lukt om doelen te behalen. Om je carrière een boost te geven is het van belang de relaties met je collega’s te versterken en verbeteren.

Op financieel gebied lijkt de maand positief uit te vallen, ondanks dat er wel uitdagingen op je pad liggen. Om de maand tot een echt succes te maken zul je ondersteuning nodig zijn van je naasten.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Schorpioen november

De passie van de Schorpioen wordt gestimuleerd door de planeten. Dit is de maand om te onderzoeken wat je echt wilt en dit na te streven. Een maand van wedergeboorte en zelfontwikkeling. Dankzij de opgelaaide passie lijkt niet je tegen te kunnen houden. Dit alles wordt nog eens sterker na de eerste helft van de maand, wanneer je aantrekkingskracht ook nog eens wordt vergroot. Laat je niet tegenhouden Schorpioen en ga ervoor.

Liefde en relaties

Voor de Schorpioen in een relatie lijken de planeten gunstig te staan. Er is sprake van wederzijds begrip tussen jou en je partner. Het lijkt erop dat dit de romantiek en passie stimuleert. De single Schorpioen lijkt deze maand niet zo zeer op zoek te zijn naar liefde, maar naar passie. Je lijkt een sterke aantrekkingskracht uit te stralen, die kansen biedt.
Binnen de familie lijkt een moeizame en negatieve sfeer te hangen. Dit kan financiële problemen opleveren. Oudere familieleden lijken roet in het eten te gooien. De familiesfeer kan weer stabiliteit bereiken met veel geduld.

Carrière en financiën

De Schorpioen lijkt een vrij stabiele maand te hebben wat betreft zijn carrière. Hiervoor is het wel van belang dat er een goede band is tussen jou en je collega’s. Er komen uitdagingen op je pad, maar het is mogelijk deze te overwinnen.
Op het gebied van financiën lijkt het een grillige maand te worden. Desondanks is het wel mogelijk de algehele financiële situatie stabiel te houden.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading

Maandhoroscoop Boogschutter november

De Boogschutter lijkt in principe een energieke maand tegemoet te gaan, maar soms wil je iets te betrokken zijn in je sociale kring. De eerste week van de maand lijkt een probleem op je pad te komen en het kost je moeite om dit op te lossen. Zet alles rustig op een rijtje voor je beslissingen maakt. Ondanks dat dit je moeite kan kosten, lijkt het deze maand van belang om oog te hebben voor de details.

Liefde en relaties

De Boogschutter in een relatie lijkt een sociaal actieve maand tegemoet te gaan. Dit heeft een positieve invloed op je relatie. Aan romantiek en passie lijkt deze maand geen gebrek te zijn. De single Boogschutter lijkt veel energie te hebben. Dit straal je uit. Desondanks lijkt de single Boogschutter zich druk te maken om de verantwoordelijkheden en verplichtingen die voortkomen uit een serieuze relatie.

De familiesfeer lijkt negatief beïnvloed te worden door bemoeienis van buitenaf. Om een positieve sfeer te creëren is het nodig om veel energie en tijd in de familierelaties te steken.

Carrière en financiën

De Boogschutter lijkt weinig ondersteuning te krijgen van collega’s. Deze maand lijkt pittig: er komen uitdagingen op je pad en het lijkt je ook niet te lukken om doelen te behalen.

Op financieel gebied lijkt de eerste helft van de maand positief. Je hebt een goed overzicht over je financiën en dit zorgt ervoor dat de tweede helft van de maand ook stabiel lijkt te zijn.

consultBenieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading
consult

Weten wat je horoscoop betekent voor de toekomst? Ontvang een gratis reading!

Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over je toekomst? Ontvang een gratis reading over je toekomst op gebied van liefde, werk & geld!

Meld je gratis aan

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Horoscoop
blank

Dit artikel is geschreven door Anoek Winkel

Anoek Winkel, 25 lentes jong. Ik werk als begeleider binnen de justitiële zorg en in mijn vrije tijd schrijf ik veel. Ik schrijf verschillende artikelen, columns en blogs en schreef een boek met de titel Alfrún. In alles wat ik schrijf en publiceer staat spiritualiteit op de voorgrond (in geval van het boek natuurlijk in fantasievorm). Ik geloof namelijk dat er meer is in deze wereld dan wat wij met het blote oog kunnen zien.

blank

Benieuwd naar je toekomst? Ontvang een gratis reading!

Meld je gratis aan
medium die
Matteo
 • Relatie Coach
 • Specialist in droomverklaringen
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
medium die
Jill
 • Engelenreader
 • Medium
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Marlo
 • Engelenreader
 • Lichtgidsen
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Eline & Freek
 • Heldervoelend
 • Helderziend
Start gratis chat
medium die
Tim & Tessa
 • Medium
 • Specialist in droomverklaringen
 • Tarot
Start gratis chat
medium die
Ivar
 • Astroloog
 • Spiritueel Coach
Start gratis chat
medium die
Abigail
 • Engelenreader
 • Medium
 • Paragnost
Start gratis chat
© Medium Kiezen 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 2, 8011 CZ te Zwolle | Privacy & Cookies
consult Benieuwd naar je toekomst? Start een gratis reading!